2021-07-02 280 瀏覽
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻同大家介紹一下大商場入面難得一見嘅黃店💛今次冇乜時間堂食嘅關係揀咗外賣,但反而有驚喜🤣呢間咖啡店一向人流都唔算多,比起隔離排晒隊嘅連鎖店,相對冇咁擠擁😝裝修亦都較簡單,俾人一種好舒服嘅感覺👍🏼今次👧🏻淨係叫咗一碟意粉外賣🤣由落單俾錢到拎走唔需要等太耐,十分鐘內就有!✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ 1) Spaghettini Carbonara🍧 HK$128外賣嘅包裝都係行簡約風,值得一讚嘅係,意粉唔會因為選擇外賣而無咁精緻🥰無聊嘅題外話,👧🏻好鍾意佢哋外賣俾嘅餐巾同餐具,佢哋提供嘅係厚身嘅餐巾同埋好有質感嘅叉同匙羹🙊溫泉蛋拎到返屋企都冇變熟蛋🤤Menu上寫咗選用意大利豬面頰,👧🏻食落似厚切煙肉,但較遜色嘅係啲肉比較肥膩,如果可以平均啲,選擇半肥瘦嘅肉會更加好😝意粉撈上忌廉同蛋汁後,食落都好creamy入味,唔會好乾身😋由於👧🏻食量較大🙈食完之後都仲有種想繼續食嘅感覺🤣如果份量再多少少會好啲!😍賣相:🌕🌕🌕🌕🌗😋味道:🌕🌕🌕🌗🌑總括黎講,Interval嘅Carbonara味道頗好,外賣賣相都好靚✨但標價HK$128嘅話,👧🏻覺得份量大啲會好啲,俾食客嘅感覺
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧

😍賣相:🌕🌕🌕🌕🌗
😋味道:🌕🌕🌕🌗🌑

總括黎講,Interval嘅Carbonara味道頗好,外賣賣相都好靚✨但標價HK$128嘅話,👧🏻覺得份量大啲會好啲,俾食客嘅感覺都抵啲hehe😝

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧

✨整體評分✨(5分滿分!)
🏠環境:➖➖➖➖➖

🍽 Interval 🍽
📍將軍澳康城路1號The LOHAS4樓417號舖
☎️ 2638 8904
2021-06-30
10 分鐘 (外賣自取)