之前去Sydney旅行 為左滿足我既少女心🍃.有專登去始祖店Blackstar Pastry試佢既西瓜蛋糕食完之後一直念念不忘 好彩香港都有得食啦!!!❤️🌀 招牌草莓西瓜蛋糕 Watermelon Strawberry Cake基本上係每台必點 賣相比足100分👍🏻.蛋糕送上黎既時候 已經聞到淡淡玫瑰花香蛋糕總共有6層 上層有少量開心果 同新鮮玫瑰花瓣配上大大粒既士多啤梨🍓之後係一層杏仁蛋糕主角西瓜🍉 就夾係兩層玫瑰忌廉中間再加埋杏仁餅底 成件事係甜而不膩 感覺好清新玫瑰🌹忌廉清香而且質感幼滑 抵讚西瓜完全冇出水 保持蛋糕乾爽👍🏻要知道將西瓜成為蛋糕既一部分 一d都唔容易不過西瓜唔夠甜同多汁 爭左少少蛋糕既杏仁味好突出 而且食到粒粒杏仁碎只係較為鬆散 但整體層次豐富雖然唔夠澳洲正版咁好食但真係算係 神還原🙈 有90分!除咗西瓜蛋糕 好多款蛋糕🍰都好吸引用咗唔同既生果🍇🍏🍏🍊鋪砌而成賣相一流之餘 口味都相當特別好難係市面上 其他蛋糕店搵到❤️🌀 盛放花蕾 Lychee & Aloe Rose Layer Cake $68呢款蛋糕有驚喜👍🏻 同西瓜蛋糕有得比一路食有啖啖荔枝香 而且食落好清新

之前去Sydney旅行
為左滿足我既少女心🍃.
食完之後一直念念不忘 好彩香港都有得食啦!!!❤️

基本上係每台必點 賣相比足100分👍🏻.
蛋糕送上黎既時候 已經聞到淡淡玫瑰花香

不過西瓜唔夠甜同多汁 爭左少少

蛋糕既杏仁味好突出 而且食到粒粒杏仁碎
只係較為鬆散 但整體層次豐富
雖然唔夠澳洲正版咁好食
但真係算係 神還原🙈 有90分!

除咗西瓜蛋糕 好多款蛋糕🍰都好吸引

有麩質敏感既朋友都可以食到
粒粒荔枝同 切片提子鋪在蛋糕面
兩層玫瑰忌廉夾係杏仁蛋糕中間
甜度 口感 賣相各方面都出色😁 岩岩好

🎗️Tea Set 任選一件蛋糕 配 黑咖啡或英式早餐茶 $78
其他飲品另+$28
盛放花蕾