到夜晚食飯時間,因為我同朋友都唔係非常之肚餓,就去咗厚福街望吓有冇嘢飲買,估唔到見到一間小食店,而且入邊嘅小食都好有特色,一於試吓~...呢間舖頭嘅小食,我覺得係綜合本地香港食物同埋有少少日式風嘅,因為見到佢門口都有特色玉子燒,另外炸物嘅種類都非常之齊全!我覺得只要係你諗到想食嘅小食,甚至係平時係小食店好少見到嘅嘢,呢間舖頭都有咁!...佢個XO醬蛋炒腸粉真係超級好!勁有鑊氣嘅!食食落去每件腸粉都會有蛋香同埋XO醬!真係會食過返尋味,而且仲可以加肉類添有得加羊肉牛肉或者雞柳!...另外試咗一個鹽上一口和牛,食落去每一粒都係啖啖肉嘅和牛,而且調味適中唔會太鹹超級好食!...見到佢個燒賣係有種足足12種唔同嘅醬汁比客人選擇,下次經過可以試吓,有選擇性選擇困難症嘅朋友可能就會頭痛啦,哈哈!
外賣自取