今日經過銅鑼灣嘅一個發現開咗間新嘅Cafe🥴 店舖好新潮有種Y2K既風格🎉 店名IDFC都有種好率性嘅態度🤡名副其實除咗咖啡之外一齊可以拋開🤣 咖啡固然有水準而且都有唔少Bagel既選擇🥹 無論外賣定係坐低Chill下都好適合⭐️ Dirty ☕️就咁用Dirty已經試得出佢既豆香帶果味嘅微酸🍊配上牛奶整體感覺好Smooth🥛⭐️ Matcha Pink Cloud 💓估唔到呢杯飲品好有造型感好夢幻🦄 士多啤梨奶嘅甜味配上抹茶嘅韻味🍓 竟然好有火花加埋好有層次⭐️ Matcha Mochi Bagel 🍵先要一讚佢嘅Bagel質地好鬆軟唔會太乾🥯 抹茶味濃郁得來💚 Mochi既口感黏黏糯糯好豐富🍡⭐️ Blueberry Cream Cheese Bagel 🫐簡單嘅口味最經典好有New York食到既感覺🗽Cream Cheese配上藍莓嘅微酸好清新🩵
Dirty

⭐️ Dirty ☕️