2006-10-11 22 瀏覽
唔好睇開鋪環境唔係好好, 但d又正又抵食, 我d朋友最中意幫襯佢\手撈粗/麵,煮又唔會死咕咕, 識得隨機應變.
2006-08-28 15 瀏覽
睇完d旅遊書+openrice先去飲飲食食....死都唔信晒d旅遊書(ad only)果然唔錯!!!我地叫咗雞扒飽+豬扒豬+涼粉冰la.2個都好好食, 雞扒好大塊, 但有皮, pepper味重d; 而豬扒的話蒜味重d, 但有骨...飽飽好脆~~涼粉冰味道ok.....大大杯~ 抵!!平均$24@
果然唔錯!!!我地叫咗雞扒飽+豬扒豬+涼粉冰la.
涼粉冰味道ok.....大大杯~ 抵!!
平均$24@
2006-04-14 30 瀏覽
個朝早去食早餐見到餐牌上個熱飲可以有早size 只係多2蚊,於是叫啦,o華o黎到杯野飲係用生啤杯裝住架~餐牌上有許\多種唔同麵食,如雞腸麵,鴨紅麵,見到隔離食,原來係好似車仔麵咁既撈麵,不過係一款~fd 叫左豬扒一丁,佢\話塊豬扒好好味,好香,連碗出前一丁都染有豬扒香咁喎~個度有位應該係菲律賓籍既女侍應,做野真係好快手,值得一讚~
個朝早去食早餐
個度有位應該係菲律賓籍既女侍應,做野真係好快手,值得一讚~
2006-02-01 21 瀏覽
我認為1半1半啦~我覺得都ok~~最中意係食佢戈度ge吞拿魚焗意粉,但係都唔係成日去,因為我好多朋友都話佢d野食有味,係煤氣味,我有1次都聞到有,所以都無乜點去食lu~
我認為1半1半啦~
2006-01-06 54 瀏覽
勁好食...鐘意食芝士0既你一定要試0係香港都未食過咁好味0既芝士焗肉醬意粉,可以選擇牛肉或豬肉,牛肉香d,但豬肉好滑,而且仲可以加芝士。除左芝士焗肉醬意粉,仲有牛尾湯通都好特別,其他都她好味,我認為去taipa,唔去喜蓮食野,簡直係會後悔!!提提大家,喜蓮0係下午6時就會關門,星期日全日休息
勁好食...
鐘意食芝士0既你一定要試