2019-08-17
喺香港嘅假期去澳門渡假...除左賭場同精美嘅自助餐之外,都仲有好似世外桃園嘅小Cafe,由於行程上冇plan去呢點地方,所以絕對驚喜之一!2個人叫左All day breakfast 🍳, blueberry cheesecake, Iced cappuccino, Iced rose latte份量豐富而且好好食、仲$60內食到all day breakfast 🍳 ,就係咁間餐廳成為左我嘅超級驚喜景點!All day breakfast 🍳 有薯角、5條腸仔、沙律🥗、蕃茄仔、炒蛋、煙肉、多士好豐富嘅全日早餐 😍 係夠2個人食架!薯角係新鮮即炸,係原個薯仔做架 😍真心係大愛!Blueberry cheesecake 雖然有果醬,但有新鮮藍莓所以唔算完全係果醬蛋糕🍰。而且甜而不膩,其實想叫多個,不過要留肚食自助餐,所以要放棄 ☹️另外呢度環境非常靚,啱哂文青去打卡。有花花佈境、葡式花磚、油畫擺設,擁有葡式風情嘅小Cafe
All day breakfast 🍳
有薯角、5條腸仔、沙律🥗、蕃茄仔、炒蛋、煙肉、多士
好豐富嘅全日早餐 😍 係夠2個人食架!
薯角係新鮮即炸,係原個薯仔做架 😍
真心係大愛!
Blueberry cheesecake
另外呢度環境非常靚,啱哂文青去打卡。
有花花佈境、葡式花磚、油畫擺設,擁有葡式風情嘅小Cafe