2015-11-12 2611 瀏覽
剛剛見米之連出左最新澳門星級排名, 就打算試下呢間新上榜一星餐廳, 點知........我真係好小用難食黎形客. Carbonara - 小朋友至愛. 不在menu, 特別整比我小朋友食. 超喊!!! 我本人都係喜愛味濃, 但佢唔係"濃", 而係超喊! 小朋友食左兩啖唔肯食. 咁我唯有食左佢啦. 但好可惜, 連我咁喜愛芝士及味濃食物之人都食唔落. 經理見到, 問我地食物點? 我話好喊, 佢即刻黑面, 收走左佢, 話會同個chef講. 不過到最後呂唔知有無講因為無人Followup. Angus beef - 朋友食左兩啖, 面有難色. 我問咩事. 朋友話件beef整法比較特別, 問我係咪蒸嘅? 件牛又鞋又實, 完全無牛味, 口感極差, 可能快餐店雜扒餐會好食d.sea bass - 無驚喜亦無可取, 唔可以講好食, 填飽個肚算!!由於太難食, sorry 相片欠奉, 希望快d食完快d走. P.S. 以酒店餐廳黎講, 服務算差. e.g. 有人拎起你一杯飲完嘅水, 放番低唔refill.

由於太難食, sorry 相片欠奉, 希望快d食完快d走.

2015-11-10