2023-07-09 381 瀏覽
#澳門 #牛尾通 #下環街市熟食中心 #深度遊 #平靚正 #澳門搵食 @foodiehck2022 上次去完🇲🇴都唔夠十日,又想再去多次,係咩咁吸引我呢?就係依個係熟食中心既 #明記牛尾美食 牛尾通。到埗第一日已經去,之前睇到依間都幾出名,自己又想食,不過睇片介紹已經係幾年前,好彩仲係度😅去到時候大約中午十二點幾,唔算好多人,見到鋪面冇人,轉頭老闆娘係我後面出現!牛尾通$33澳門幣,係香港真係食唔到。湯底好濃夠晒味,係好香既番茄牛尾湯,而且唔會覺得好咸,最重要係老闆娘話唔夠湯可以再加❤️仲要係加到滿晒,真係超正👍牛尾最少有五大舊,仲有少少碎咗既,全部都好淋好入味,肉既部分都唔少。通粉都爽口彈牙,都真係回味無窮🤪依個地方仲有唔少好野食,一定會再去!

依個地方仲有唔少好野食,一定會再去!
牛尾通
牛尾通