2009-05-25
好簡單 , 如果上次你同你朋友過來澳門玩左兩日 , 晚餐去左食蟹粥或者去左食葡國餐 , 今次你再來 , 肯定就要試下觀光塔360既自助晚餐 . 客觀o黎講 , 呢度絕對係一個浪漫晚餐既好地方 , 最好就係六點左右上塔 , 先行過圈再 Order 支白酒 ( 因為這裡海鮮食物好新鮮 , 而且種類較多) . 當六點九左右 , 太陽開始落山 , 日落既景色係好....好靚 , 好浪漫 , 幾乎全澳門都可以睇晒 ( 如果撞正燒煙花 , 就更加 wonderful ) , 強烈見意睇完景 , 嘆完第一杯酒先開始去攞野食 ( 放心 , 食物不斷加的 , 肯定越加越新鮮 ) , 個人較喜歡翡翠螺 , 凍蟹 , 白灼大頭蝦同甜品 .食後評語及注意 : - 1 ) 可以打電話或者 Email book 位 , 記住如果係慶祝生日 , 記住Book位時要講出來 , 佢地會免費安排一個蛋糕送俾你 ( 我上次就係紐約芝士蛋糕 ) , 仲可以幫你寫名同簡單一句祝福語架 , 仲有仲有 , 當佢地拿蛋糕出來既時候 , 會有隊BAND跟住唱歌 , 好開心架 . 2 ) Book 位時 , 問清楚咩 Card 有 Di
食後評語及注意 : -
2 ) Book 位時 , 問清楚咩 Card 有 Discount
3 ) 如果發現有咩食物剩番少少或者唔夠新鮮 , 放心同當值經理講 , 佢肯定親自從廚房拿俾你