2009-09-08
我同男朋友買左個住宿Package, $1618.80 住一晚包埋2個人o既Buffet Dinner門口Waiter安排入座, 竟然唔俾轉位, 佢話編好晒冇得轉, 都唔Flexible!!!個經理又唔講幾時開始食, 我同男朋友行左出去, 佢竟然大聲咁同我講未開始!一d 都唔客氣!!! 雖然服務好差, 地方細細, 但環境氣氛都好好我地坐係落地窗口旁邊隔2張枱, 見倒個泳池, 泳池真係好靚到7點, 可以開始Buffet啦個度有…生蠔, 龍虾仔, 長腳蟹, 螺, 好多款包, 大約6款生果, 10 幾款熱盤, 有即煮o既意粉同湯粉, 大約10款甜品, 冷盤有三文魚, ham幾款, Sushi 有3-4款, 傳統太卷為主我地就食左…生蠔: 勁肥美, 但每次都係拎十幾隻出黎, 要爭返黎先有得食, 我同男朋友一人食左成10隻, 勁飽餐荼: 我地要左熱檸蜜, 由於茶壺好細, 要成日叫人黎Fill, 好Sweet o既係d 蜜糖係獨立一個個的甜品: 試晒所有甜品, 個人唔太喜歡太甜o既食物, 個度o既朱古力同咖啡o既甜品, 味道好濃, 好好味意粉: 廚師即煮意
一d 都唔客氣!!!
雖然服務好差, 地方細細, 但環境氣氛都好好
我地坐係落地窗口旁邊隔2張枱, 見倒個泳池, 泳池真係好靚
到7點, 可以開始Buffet啦
個度有…
我地就食左…
我同男朋友一人食左成10隻, 勁飽
好Sweet o既係d 蜜糖係獨立一個個的
甜品: 試晒所有甜品, 個人唔太喜歡太甜o既食物,
個度o既朱古力同咖啡o既甜品, 味道好濃, 好好味
意粉: 廚師即煮意粉, 我覺得一般吧, 冇咩肉類, 冇咩料…
我見人地要忌廉汁o既長通粉, 好似好味d