Hiring
$16,000-$19,500
Monthly (Negotiable)

青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
2022-09-18 95 views
今次去咗旺角The forest嘅一間泰國菜🇹🇭環境好舒服樓底好高✨食物質素都好唔錯😋楊枝甘露奶蓋 $48哩個楊枝甘露好有層次🤩🤩入面仲有粒粒芒果🥭同埋會食到好香嘅椰漿香味🤤🤤而個奶蓋就好濃好厚實!! 係一杯會飲到好滿足嘅飲品!小編覺得哩個係必點😎😎泰式虎蝦金邊粉 $138哩個都幾抵食!面頭有兩隻大大嘅虎蝦🦐🦐個金邊粉酸酸甜甜好開胃 又唔會過甜/過酸 比例啱啱好👌惹味拼盤(小) $96我地叫咗細嘅拼盤 但份量都唔算少 啱晒咩都想試吓嘅人😚入面有雞皮卷、酸腸、蝦卷、魚餅、雞棗😋整體成個拼盤都好食🤤🤤特別係雞皮卷 d雞肉好嫩好多汁!泰式糕點拼盤 $68呢個拼盤分別有三款各兩件糕點~ 班蘭椰汁糕係熱辣辣 煙煙銀銀咁, 另外兩款係凍嘅 分別係椰汁西米糕同椰青糕 兩個都好清新🍃好啱作為飯後甜品~

楊枝甘露奶蓋 $48

泰式虎蝦金邊粉 $138