Hiring
$16,000-$19,500
Monthly (Negotiable)

青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
今日去左波鞋街附近呢個較新既商場The forest 食飯 見到呢間餐廳裝修得幾靚 好有大自然feel 就入左去試下🌳呢到既食物款式花多眼亂 而且賣相好靚 揀左好耐都揀唔到食乜既我地最後決定試下佢地既2人餐😋首先有一個鹹蛋黃青木瓜沙律 小食我地就揀左烤雞 和牛沙嗲串燒 沙律好fresh 串燒好好食 特別係和牛 燒到岩岩好 嫩滑多汁 沙嗲汁都好好味👍🏻主菜我地揀左天多尼烤雞 斑蘭青咖哩 同埋燒菠蘿蟹肉炒飯🍍 青咖啡都幾辣下 份量好多 有一大塊雞扒😀 我地揀左試佢地既油酥手抓薄餅 點咖哩食好好食 仲有4大塊 我地都食唔哂😂 而燒菠蘿蟹肉炒飯賣相好靚丫😍 味道都好好 好多蟹肉 仲有6件燒菠蘿好甜😋2人餐仲有一碟菜送 我地就試左泰式肥豆兒醬炒芥蘭 芥蘭火候控制得幾好 只係略嫌味道鹹左少少我仲忍唔住加左$20改左其中一杯青檸梳打做碟豆花椰子奶蓋丫 因為賣相真係太靚啦 飲落好香椰奶味 可以一試🌟

鹹蛋黃青木瓜沙律

天多尼烤雞 斑蘭青咖哩