Hiring
$16,000-$19,500
Monthly (Negotiable)

青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
吃貨日常❤️ 呢間想同朋友黎食好耐架喇可惜每次晚餐想book嘅時候都好full咁就唯有午餐嚟食啦🥳💖泰式大蝦炒金邊粉 $138泰國料理菜式多,而金邊粉應該是多數人都會認識嘅一道泰國菜🇹🇭所以不少食泰國菜嘅餐廳都有供應這個菜式🥳呢碟泰式炒金邊粉集四味:甜、酸、鹹、辣於一身,絕對是滿足味蕾的一大享受🤪🤪粉嘅份量好多,我同朋友兩個人係食唔晒😂😂🤦🏻‍♀️💖冬蔭芝士海鮮老鼠粄 $128老鼠粄即係我地常講嘅銀針粉😯將老鼠叛加入冬陰功湯底,冬陰功雖然是酸辣湯🍜但是呢種酸辣和中式的酸辣湯是完全不一樣嘅‼️豐富嘅香料令它富有更獨特的香味個性,亦可以為一餐泰國菜生色不少🤪再加埋海鮮做點綴,而且海鮮香味配合冬陰功,簡直係一大享受🥳🥳🥳💖香辣芫茜蕃茄雞翼(六隻) $78雞翼配搭任何的配料都可以好突出好好食😋呢間餐廳嘅雞翼都脹卜卜,加入芫茜獨特味道,仲有酸酸甜甜嘅蕃茄粒🍅令到成隻雞翼食落好開胃配搭城景,餐廳裝橫好多花草,而且雲石枱,加埋金色嘅凳,成間餐廳好high class😀😀❌需要改善嘅地方:服務方面,就有好大進步空間喇‼️1️⃣送餐時出句聲叫人小心,唔好成日喺人哋個頭頂上空飛過碟野食,咁樣係好危險嘅🤷🏻‍♀️2️⃣侍應

吃貨日常❤️

💖冬蔭芝士海鮮老鼠粄 $128
冬蔭芝士海鮮老鼠粄

💖香辣芫茜蕃茄雞翼(六隻) $78

❌需要改善嘅地方:
服務方面,就有好大進步空間喇‼️
2️⃣侍應唔好成日圍住一堆,又要assign 人坐餐廳最入,又舉極手都唔過黎只圍埋吹水🤦🏻‍♀️

食物味道👍👍👍👍
用心製作👍👍👍👍
上菜速度👍👍👍
食物價錢👍👍👍
服務態度👍
地理位置👍👍👍👍
LIKE總數 19/30
2020-09-27
$170 (Lunch)
泰式大蝦炒金邊粉
冬蔭芝士海鮮老鼠粄