2024-03-23 73 瀏覽
幫同事搬野去富榮花園,因為冇時間出去食飯,就話買外賣食,在樓下見到一間果子外賣店|海南雞飯·喇沙摻摻,呢間店鋪只做外賣,餐牌食物好啱我哋口味,而價錢重好抵,咁就幫襯佢啦!果子冇骨海南雞飯:雞肉鮮嫩,皮薄爽滑,雞肉味道濃郁且已經去骨,方便享用,配埋三色醬味道更提升。油飯甘香軟熟。跟餐重有個冬瓜湯送,香甜可口。海鮮喇沙摻摻:食粉麵外賣最怕就係拎到返屋企啲麵索晒啲湯,呢間做得好貼心,湯和麵係分隔開,超讚!海鮮有蝦、蜆、半隻蛋,湯底濃郁富椰香味,內有豆卜和魚蛋,摻摻為油麵加米粉, 讓每一啖都有兩種口感,掛湯後超惹味!白雲酸辣鳳爪:無骨鳳爪,混合酸、甜、辣的味道令人非常開胃。南乳雞翼:雞翼味道香濃!金黃的雞皮卜卜脆!雞肉嫩滑。

白雲酸辣鳳爪:無骨鳳爪,混合酸、甜、辣的味道令人非常開胃。

南乳雞翼:雞翼味道香濃!金黃的雞皮卜卜脆!雞肉嫩滑。