💿銅鑼灣熱愛音樂聚腳點🥂-如果大家係音樂迷 可能都聽過Lost Stars💫 朋友前排愛上黑膠片之後愛上呢間姊妹店💞 經精挑細選嘅音樂 令到成個氛圍都好舒服🌠-🍸Santé by 壞特?te $148我哋試咗餐廳其中一杯Special Cocktail 嚟自壞特?te嘅專輯《A Bedroom of One's Own》🎧 用咗三得利嘅白桃利口酒 白玫瑰茶 同埋tonic water😋 飲落有濃濃嘅玫瑰同果香 有少少氣好易入口😳 推薦俾鍾意微醺嘅朋友😘-🐔手工芝土烤雞卷 (4件) $288雞扒包住芝士醬 出面再用煙肉包住然後煎香❤️‍🔥 煙肉焦香入面嘅雞肉仲係好嫩滑 連埋最入面嘅芝士醬一齊食享受多重口感🤤-🍝深海紅蟹肉明太子卡邦尼扁意粉 $218粉紅色嘅明太子蟹肉意粉 最適合打卡😍 醬汁味道濃郁 比平時食到嘅更有蟹味🦀-🦐白酒忌廉煎虎蝦 $138虎蝦彈牙 醬汁入面白酒嘅香氣好出😉 加埋杏仁片味道更加豐富 仲有清甜嘅提子🍇-🍮法式焦糖燉蛋 $118用到Bailey's入饌 呢度crème brulé嘅焦糖比一般食到嘅為厚身 幾特別😊-📍Mercury Recalls by Lost Sta
💿銅鑼灣熱愛音樂聚腳點🥂
🍸Santé by 壞特?te $148

🐔手工芝土烤雞卷 (4件) $288

🍝深海紅蟹肉明太子卡邦尼扁意粉 $218

🦐白酒忌廉煎虎蝦 $138

🍮法式焦糖燉蛋 $118

📍Mercury Recalls by Lost Stars
銅鑼灣百德新街51號華爾大廈地下A號舖
  • 手工芝士烤雞卷