Mercury recall by lost stars價錢💲: $108/ $138/ $288/ $318/ $78好味程度😋: 3/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 4/5性價比🥢: 3/5回頭率😚: 2.5/5-一直未有機會試大角嘴的lost stars就見到佢哋來緊結業的消息,換來的係係銅鑼灣開左分店。朝啡夜酒,以黑膠唱片為主題,除左食飯之餘,某些日子仲會邀請樂手來演唱或打碟,氣氛一定好好🎧 見到好多介紹+朋友都推介佢哋的allday之後,抱住期望下去就有小小失望…-🆗香辣芝士熔岩雞塊。呢個價錢都幾多舊,每舊都有滿滿的芝士沾上,炸雞香脆😆 但呢隻芝士唔拉絲的同埋唔係好重奶味。炸雞味道就好似現成買返來炸咁所以都唔會唔好食😳-✅白酒忌廉煎虎蝦。白酒忌廉汁煮得唔錯,濃稠又唔漏,好似湯咁飲感覺有啲似周打蜆湯😌唯獨係啲虎蝦可以煎得更金黃同埋用啲唔係咁冰鮮🦐會更好。-✅手工芝士烤雞卷。呢個都係佢哋招牌之一!出面用煙肉包住,烤到小小脆。入面包住滿滿的雞肉同芝士,雞肉唔會好鞋,而芝士帶小小鹹香,係叫的呢幾樣入面算高質的🥹但配菜的瓜同蘿蔔小🍅都無炒過,只係恰熟..誠意上差dd-❌美式香烤豬肋骨。
Mercury recall by lost stars
好味程度😋: 3/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 4/5
性價比🥢: 3/5
回頭率😚: 2.5/5

❌美式香烤豬肋骨。要讚的係旁邊沙律好好食,新鮮的菜淋上足夠的黑醋,令平時一般沙律的我都食左好多!佢哋的黑醋黏稠dd,可以痴晒係啲菜上面🤩 但主菜的豬肋骨就..大舊多肉,可惜肉質好鞋同乾,有啲焗得太耐的感覺,令到骨肉都分離曬☹️ 同埋醬汁好甜,食多幾舊就會膩😩

✅Earl grey cold brew sparkling tea. 清澈的有氣伯爵茶飲落佛手柑味重得來好fresh,做到cold brew個種純粹的效果😉
係失望的,而定價都小小高。希望除左音樂上的享受,食物質素都要有返咁上下程度啦💪🏻