2022-10-20 48 views
最近愛上串燒 真係好好味😋😋 所以今日又黎食串燒 入到黎職員會比張QR code 黎可以自助落單 落完冇耐就有野食啦😋😋✨錫紙花甲粉 $68超大碗 花甲數量都唔少 有十粒八粒 仲有韭菜同娃娃菜 幾多料 個湯唔錯 辣辣地 啲粉絲索左啲湯汁嘅味好正好惹味 👍👍 ✨麻辣海蜇 $38配埋啲菜一齊食幾爽 唔算太辣 幾入味不過食到底咸左啲✨皇牌牛脷心 $38有三大舊 牛味幾香 調味都好好😋✨燒肥牛金針菇卷 $28一食落去嗰啲金針菇爆晒汁咁好juich 好味👍✨燒蒙古羊肉串 $22幾重羊味嘅不過如果可以保留到多啲肉汁會更好✨錫紙燒蒜蓉娃娃菜 $42鍾意食蒜蓉嘅我覺得呢個超正 蛙蛙菜配埋啲蒜蓉食超香🤤✨惹味蒜蓉燒茄子 $38超重蒜蓉同孜然粉味 好濃好惹味👍👍 推介🍺啤酒 $20總括黎講味道好好 都算幾抵食 環境細細 坐到十零廿人不過一啲都唔逼💰晚餐人均~$160

✨錫紙花甲粉 $68

超重蒜蓉同孜然粉味 好濃好惹味👍👍 推介

🍺啤酒 $20

💰晚餐人均~$160
  • 燒茄子
之前去韓國街搵食但放工懶得自己燒肉🤣好彩比我發現到呢間新開既嘅串燒小店🤩餐廳細細間 但小店賣點就係即叫即燒所有串燒都燒起熱辣辣🔥特別推薦呢度既燒海鮮 估唔到又幾有驚喜🥰🍢推薦項目🍡🥐燒法式鵝肝多士 ($70)見到法式鵝肝簡直係雙眼發光🤩鵝肝入口即溶 油香慢慢滲落脆卜卜既多士度🔥識得享受鵝肝嘅油脂感既必點!🧄錫紙燒蒜蓉花甲 ($68)海鮮系列全部都好好食🥰首先係燒蒜蓉花甲 錫紙包住好多花甲 份量十足👍🏻雖然花甲唔算十分大隻但粒粒都鮮甜有肉🥰連埋蒜蓉醬同少少辣味 十分惹味 🌶🐚邪惡芝士燒扇貝帶子 ($65/2隻)然後就係鋪滿邪惡芝士醬既燒扇貝帶子🧀帶子燒完之後都無縮水 依然係大大粒連埋芝士拉絲 大滿足🥰🐙麻辣汁燒八爪魚鬚 ($58)推薦既仲有呢款八爪魚鬚 彈牙得黎一啲都唔韌👍🏻麻辣汁只係bb辣程度 但識落好過癮😆如果食得辣可以叫餐廳整辣d添🌶🥩肉類肉類既話就推薦和牛同燒五花腩肉🥩🐄燒日本霜降一口和牛 ($36/串)🐷燒五花腩肉2串($32/2串)一口和牛牛味濃郁 咬落去爆曬和牛既油脂 食得出唔係平價牛👍🏻而五花腩反而有驚喜 五花腩燒到好香脆🤩逼曬d油分出黎唔會好肥之餘 仲食到肉質爽脆既口感
之前去韓國街搵食但放工懶得自己燒肉🤣
好彩比我發現到呢間新開既嘅串燒小店🤩
餐廳細細間 但小店賣點就係即叫即燒
所有串燒都燒起熱辣辣🔥
特別推薦呢度既燒海鮮 估唔到又幾有驚喜🥰

🍢推薦項目🍡
🥐燒法式鵝肝多士 ($70)
見到法式鵝肝簡直係雙眼發光🤩
鵝肝入口即溶 油香慢慢滲落脆卜卜既多士度🔥
識得享受鵝肝嘅油脂感既必點!

🧄錫紙燒蒜蓉花甲 ($68)
海鮮系列全部都好好食🥰
首先係燒蒜蓉花甲 錫紙包住好多花甲 份量十足👍🏻
雖然花甲唔算十分大隻但粒粒都鮮甜有肉🥰
連埋蒜蓉醬同少少辣味 十分惹味 🌶

🐚邪惡芝士燒扇貝帶子 ($65/2隻)
然後就係鋪滿邪惡芝士醬既燒扇貝帶子🧀
帶子燒完之後都無縮水 依然係大大粒
連埋芝士拉絲 大滿足🥰

🐙麻辣汁燒八爪魚鬚 ($58)
推薦既仲有呢款八爪魚鬚 彈牙得黎一啲都唔韌👍🏻
麻辣汁只係bb辣程度 但識落好過癮😆
如果食得辣可以叫餐廳整辣d添🌶

🥩肉類
肉類既話就推薦和牛同燒五花腩肉🥩

🐄燒日本霜降一口和牛 ($36/串)
🐷燒五花腩肉2串($32/2串)
而五花腩反而有驚喜 五花腩燒到好香脆🤩
逼曬d油分出黎唔會好肥之餘 仲食到肉質爽脆既口感

最後就係串燒必點定番
🍆惹味蒜蓉燒茄子 ($38)
多汁軟嫩的茄子肉 搭配滿滿既孜然粉同蒜蓉🧄
岩曬重口味人士 果然係串燒店必點🤣

🧀燒流心芝士年糕 ($32)
流心芝士真係唔會令人失望 呢度既芝士年糕唔會燒到過熟
食到好飽都要叫黎作結 真係好滿足🥰

2022-10-16 26 views
今日行過🚶尖沙咀,聞到陣陣串燒味,於是就行咗入去間舖。餐牌上面串燒種類繁多,肉🍖、丸🍡、炸物🍤、海鮮🦐、麻辣🌶️串燒應有盡有。燒雞泡魚🐡乾嚼落有口感,乾身惹味。燒茄子🍆配上蒜蓉🧄鹹香味濃,散發濃濃蒜香味。牛舌🐂燒得香濃,肥而不膩🤤。至於燒魷魚鬚🦑,魷魚新鮮,配上燒汁令人一試難忘。蒜香燒鮑魚亦好彈牙。而咁多款入面,我同朋友最鐘意芝心丸。一咬之下,丸嘅醬汁瞬間滲入口中,熱辣辣🔥嘅餡料迴盪係口腔,香味揮之不去,令人不禁一吃再吃。實在係夜晚填肚恩物!!😋😋꧁☬小編食左咩☬꧂✅雞泡魚乾✅燒茄子✅牛舌✅魷魚鬚✅一口和牛✅蒜香燒鮑魚✅炙燒芝心丸(◔◡◔) ♥️ 人均傷害💰:~ $110♥️******************************📍 串燒殿地址:金巴利道58號地下👣******************************#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hongkong #foodblog #instafood #foodpics #foodie #food #hkig #instafood #foodstagram #igable

꧁☬小編食左咩☬꧂

(◔◡◔) ♥️ 人均傷害💰:~ $110♥️
📍 串燒殿
地址:金巴利道58號地下👣
2022-10-13 34 views
尖沙咀韓國街串燒小店喺韓國街搵緊嘢食見到細細間嘅串燒小店價錢又唔貴,所以就入去食下串燒雖然細細間,得5-6張枱但位置都鬆動,唔會好逼坐低完就係QR code落單錫紙燒蒜蓉花甲 $68 (推薦)好好食,入面好多花甲,粒粒都有肉,無沙好惹味,有啲辣味,同多多晚蒜蓉,味道好夾燒韭菜 $14通常串燒都會叫,韭菜燒完唔會好乾,加埋辣粉,一流燒菠蘿 $32超甜,好好食,原本都好鍾意食菠蘿,燒完之後更加甜,正燒安格斯牛柳串 $26肉味濃,啖啖肉,好食燒雞皮串 $26/2串燒完脆卜卜既雞皮🍆超邪惡芝士燒茄子🍆 $48(推薦)蒜蓉茄子就食得多,見到呢個超邪惡芝士燒茄子,就試下呢個一見到都覺得好邪惡,好多好多芝士,再加左啲BB沙律醬,味道好夾又唔會好滯,好好食總結人均130左右都食飽飽選擇都多味道幾好價錢唔貴串燒殿尖沙咀金巴利道58號A舖位
尖沙咀韓國街串燒小店
喺韓國街搵緊嘢食
見到細細間嘅串燒小店

價錢又唔貴,所以就入去食下串燒
雖然細細間,得5-6張枱

但位置都鬆動,唔會好逼
坐低完就係QR code落單
錫紙燒蒜蓉花甲 $68 (推薦)

好好食,入面好多花甲,粒粒都有肉,無沙
好惹味,有啲辣味,同多多晚蒜蓉,味道好夾
燒韭菜 $14
通常串燒都會叫,韭菜燒完唔會好乾,加埋辣粉,一流
燒菠蘿 $32

超甜,好好食,原本都好鍾意食菠蘿,燒完之後更加甜,正
燒安格斯牛柳串 $26

肉味濃,啖啖肉,好食
燒雞皮串 $26/2串
燒完脆卜卜既雞皮
🍆超邪惡芝士燒茄子🍆 $48(推薦)

蒜蓉茄子就食得多,見到呢個超邪惡芝士燒茄子,就試下呢個
一見到都覺得好邪惡,好多好多芝士,
再加左啲BB沙律醬,味道好夾
又唔會好滯,好好食
價錢唔貴
串燒殿
尖沙咀金巴利道58號A舖位
2022-10-06 54 views
🍽 串燒殿 📍地址: 尖沙咀金巴利道58號A號舖💰只供參考💰人均$100😋👉🏻燒流心芝士年糕$32推介‼️ 雖然有少少濃濃地 但入面既流心唔講得笑 好正 一咬 即流芝士🤩👉🏻錫紙燒蒜蓉金針菇$42多蒜 必食!👉🏻燒娃娃菜$14有4婆 娃娃菜難燒但佢都燒唔濃 出色👉🏻燒士豆片(薯仔)$14 👉🏻醬燒雞脾菇$14還好 但份量較少👉🏻燒雞軟骨2串 $28脆口 不錯👉🏻麻辣海蜇 $38好辣但又好想食曬佢 一食就喊既辣度 好易令人上癮👉🏻燒棉花糖串 $18一定要食左呢個先 唔係好易凍左會變番做普通棉花糖👉🏻 惹味蒜蓉燒茄子 $38推介‼️超好食 重蒜重孜然粉 好正 一個人都可以食曬一條🤭👉🏻 燒日本甜薯 $26估唔到燒左都幾好食不過無辣度選擇 可惜可惜好味指數: 4/5 性價比: 3.5/5 有加一環境: 3.5/5
🍽 串燒殿

好味指數: 4/5
性價比: 3.5/5 有加一
環境: 3.5/5
2022-10-03 67 views
惹味蒜蓉燒茄子($38)茄子加蒜蓉就係perfect嘅配搭,但可能我哋食唔慣覺得偏油咗少少🤏錫紙燒蒜蓉花甲($48)花甲嘅數量都唔少,燒花甲整體偏水,味道唔算好入味,但勝在冇沙👍🏻燒超惹味雞泡魚乾 ($48)烤雞泡魚乾配埋甜甜嘅美奶滋,用配酒飲係幾唔錯嘅😋如果份量多返啲就更加好🥹醬燒豬頸肉 ($25/串)豬頸肉都燒得幾香口,咬落有口感唔會全部肥膏,又唔會太靭✅串燒雞中翼($34/2串)34蚊有四隻雞翼,雞肉唔算好滑嫩,但調味okay惹味得黎有少少甜🍗燒流心芝士年糕($30)30蚊有兩粒,煙靭外層食落偏粉味道甜甜地嘅,入面包住芝士,未到流心但都唔會過熟🫕風味燒魷魚($35)味道都係差唔多嘅蒜蓉,味道正常發揮,用黎過下口癮都唔錯,份量多啲就更好❣️
惹味蒜蓉燒茄子
惹味蒜蓉燒茄子($38)
錫紙燒蒜蓉花甲

錫紙燒蒜蓉花甲($48)
燒超惹味雞泡魚乾

燒超惹味雞泡魚乾 ($48)
醬燒豬頸肉

醬燒豬頸肉 ($25/串)
豬頸肉都燒得幾香口,咬落有口感唔會全部肥膏,又唔會太靭✅
串燒雞中翼

串燒雞中翼($34/2串)
燒流心芝士年糕

燒流心芝士年糕($30)
風味燒魷魚

風味燒魷魚($35)
醬燒豬頸肉
燒流心芝士年糕
風味燒魷魚
2022-10-02 29 views
串燒殿尖沙咀既串燒店,店內簡單幾檯播著強勁既音響🔛,店內店員不多,採用QR code 自助落單,方便清晰😋😋😋😋OooooO清酒煮花甲 $58🍶份量大足夠,清酒 🍶味濃。燒肥牛金針菇卷 $28🐮🐮一串有3件,金菇入曬味,上面鋪滿孜然粉。燒雞肉棒 $18串燒雞中翼 $38燒翠玉瓜 $14雙重芝士撈丁 $48超級多芝士🧀🧀芝士撈丁有韓國芝士撈丁feel,芝士甜甜地😋,係邪惡左啲,但係味道係幾吸引。
串燒殿

OooooO
清酒煮花甲 $58🍶
份量大足夠,清酒 🍶味濃。

燒肥牛金針菇卷 $28🐮🐮
一串有3件,金菇入曬味,上面鋪滿孜然粉。

燒雞肉棒 $18
串燒雞中翼 $38
燒翠玉瓜 $14

雙重芝士撈丁 $48
2022-09-30 27 views
今日嚟到尖沙咀食港式串燒🍢朋友話呢間串燒店係新開嘅味道唔錯👍🏻所以今日就帶我嚟食🤤-我哋嗌咗幾樣嘢比較推薦以下嘅款式😝燒五花腩串 豬腩肉好肥美而且唔會話過於油膩🐖-燒甜美菠蘿菠蘿香甜多汁咬落去好Juicy💦-燒日本甜薯 番薯笑得又甜又軟糯 好好食🤤-燒流心芝士外脆內軟 真係做到流心嘅效果😻🧀-燒韭菜韭菜唔會話好乾 燒得好香-燒肥牛金針菇卷牛肉又滑又肥美配上金針菇簡直係perfect match🫶🏻-美味玉子燒玉子燒好香蛋味好軟熟🤤👍🏻-燒雞皮平時我都好鍾意食雞皮🐓於是今日叫咗一串點知真係好正燒到好香脆💕
今日嚟到尖沙咀食港式串燒🍢

平時我都好鍾意食雞皮🐓
於是今日叫咗一串
點知真係好正燒到好香脆💕
2022-09-28 14 views
🍢 串燒殿今晚行開尖沙咀,同屋企人試吓呢間新開冇耐嘅串燒店「串燒殿」,呢度裝修又靚、坐得舒服,嘢食選擇都好多!惹味蒜蓉燒茄子🍆燒茄子超級惹味又超級香,用蒜蓉調味夠香又唔會太鹹,蒜蓉控必食🥰🥳燒肥牛金針菇卷🍄用金針菇搭配肥牛,一啲都唔覺肥膩,而且肉汁豐富,又燒得夠晒香!燒超惹味雞泡魚干🐡第一次食雞泡魚干!一條條好似食緊魷魚乾咁,有咬口得嚟唔會太韌,好香口,食住同朋友傾吓計、摸吓杯底都非常適合!錫紙燒蒜蓉花甲🦪蒜蓉控必食item again!花甲好清香,加埋蒜蓉吊味就更香噴噴喇!
🍢 串燒殿

惹味蒜蓉燒茄子🍆

燒肥牛金針菇卷🍄

燒超惹味雞泡魚干🐡

錫紙燒蒜蓉花甲🦪
2022-09-28 6 views
以前一到秋天就會成日去BBQ,不過而家已經好少去燒烤lu,反而鍾意咗食串燒,呢日放工又同朋友一齊去啦~餐廳環境佈置好靚好有心思,我地坐得好舒服~選擇都唔少,價錢亦相宜,最重要係即叫即燒,所有食物上枱仲係熱辣辣。我地點到成枱野食,自己最鍾意係燒五花腩串,五花腩肥而不膩,食落肉汁豐腴,唔會燒到又乾又嚡口。朋友就鍾意椒鹽魷魚鬚,上枱既時候香氣撲鼻,而且咬落都幾爽口。燒韭菜係另一款唔錯既食物,又香又惹味。再飲埋啤酒同汽水,爽呀!

餐廳環境佈置好靚好有心思,我地坐得好舒服~

燒韭菜係另一款唔錯既食物,又香又惹味。

再飲埋啤酒同汽水,爽呀!
2022-09-28 5 views
同朋友都好鍾意食串燒,經常都會到唔同嘅串燒餐廳。今次我哋又試咗一間性價比都幾高嘅傳銷店。傳銷嘅種類好多,基本嘅燒茄子嗰啲都一定有,仲有好多海鮮類同麻辣類既嘢食,真係花多眼亂。以下依三樣都係推薦嘅小食:🦞麻辣小龍蝦睇過色澤已經好靚,食落新鮮,唔算話好辣,配埋蔥、芫荽一齊食,很不錯。🐚錫紙燒蒜蓉花甲蒜蓉味突出,花甲有陣陣鮮甜嘅味道,每一隻花甲都有肉㗎。🦑醬燒魷魚鬚串睇落好邪惡,但其實真係好惹味,上面仲有啲香草,同魷魚鬚好夾。魷魚鬚又酥脆、又彈牙。

以下依三樣都係推薦嘅小食:
🦞麻辣小龍蝦

🐚錫紙燒蒜蓉花甲
蒜蓉味突出,花甲有陣陣鮮甜嘅味道,每一隻花甲都有肉㗎。

🦑醬燒魷魚鬚串
係諾士佛臺飲完嘢個肚凍冰冰就想食串燒喺openrice搵到呢間見到價錢都ok就去咗食酸辣粉$45個湯都好淡, 辣度中等, 薯粉都唔多唔係好夾到入面有少少娃娃菜同埋金菇, 如果唔係佢冇炒粉麵 但係我又想食啲澱粉質 應該唔會叫 蒜蓉燒茄子$38呢個係最好食嘅嘢🤣 分量多, 蒜蓉好夠味, 茄子的肉都好冧燒到啱啱好 串燒牛舌第一串畀咗一串超硬嘅嘢我哋真係唔知原來係牛舌 硬到我咬咗幾下佢都聞風不動同店員講咗之後換咗一串畀我哋, 新嗰串不過不失 起碼咬到, 都有牛舌味串燒多春魚多春魚係幾好食嘅, 冇腥味。 條條都好多春 呢個價錢有六條串燒鴨胸(2串)都好食, 啲脂肪燒完好香口蒜蓉燒扇貝都好食, 蒜蓉好夠味, 嗰個扇貝肉都係有番咁上下分量嘅 上枱嗰時熱辣辣 串燒魚腐都好食嘅, 仔細食會有少少雪藏味 串燒冬菇都好食嘅, 有菇味,大粒 串燒雞肉完全冇特別, 唔建議叫,亦細串 串燒豬腩肉呢個我覺得幾抵食, 啲肉好多 有肥有瘦都幾香口
係諾士佛臺飲完嘢
個肚凍冰冰就想食串燒
喺openrice搵到呢間
見到價錢都ok就去咗食

酸辣粉$45
個湯都好淡, 辣度中等, 薯粉都唔多唔係好夾到

蒜蓉燒茄子$38

串燒牛舌
第一串畀咗一串超硬嘅嘢我哋
真係唔知原來係牛舌 硬到我咬咗幾下佢都聞風不動

串燒多春魚
多春魚係幾好食嘅, 冇腥味。 條條都好多春 呢個價錢有六條

串燒鴨胸(2串)
都好食, 啲脂肪燒完好香口
蒜蓉燒扇貝

串燒魚腐
都好食嘅, 仔細食會有少少雪藏味

串燒冬菇
都好食嘅, 有菇味,大粒

串燒雞肉

完全冇特別, 唔建議叫,亦細串

串燒豬腩肉
呢個我覺得幾抵食, 啲肉好多 有肥有瘦都幾香口
2022-09-23 32 views
呢間位於尖沙咀 金巴利道嘅串燒店,予人感覺好causal 好放鬆,同朋友一邊食串燒,一邊飲吓啤酒🍻,真係幾爽! 餐廳裝飾佈置簡約親切,食物種類繁多,有各款海鮮、小龍蝦🦞、肉類、丸類等,仲有主食,例如錫紙花甲粉雙重芝士撈丁等🤤錫紙燒蒜蓉花甲邪惡芝士燒扇貝帶子兩款海鮮煮法味道都截然不同, 花甲漲卜卜,好juicy 又鮮甜,而芝士帶子,芝士拉絲香濃帶子肥美惹味蒜蓉燒茄子蒜蓉香味撲鼻😌,茄子多汁軟嫩,食出惹味😋燒五花腩肉五花腩肉脂肪比例均勻,肉味香濃肉質爽脆, 肥而不膩。燒肥牛金針菇卷燒蒙古羊肉串燒雞肉串

邪惡芝士燒扇貝帶子

惹味蒜蓉燒茄子
蒜蓉香味撲鼻😌,茄子多汁軟嫩,食出惹味😋

燒五花腩肉
五花腩肉脂肪比例均勻,肉味香濃肉質爽脆, 肥而不膩。

燒肥牛金針菇卷
燒蒙古羊肉串
燒雞肉串
2022-09-18 46 views
上星期同呀媽係尖沙咀試左呢間新餐廳餐廳唔係好大,得幾張枱。當晚去到時間稍早,我哋係第一台客,過左陣都陸續有客人入座。雖然堂食唔多位但餐廳都好多外賣,不停聽到部機係咁響😂野食方面我哋嗌咗啲串燒同小食,絕對係濃味之選,樣樣重孜然粉,完全係係新疆會食到嘅味道😊惹味蒜蓉燒茄子 $38燒茄子一定必叫啦。大大條茄子燒到岩岩好,軟熟得黎重蒜蓉,食完口臭都一定要食😂錫紙燒蒜蓉花甲 $68以呢個價錢嚟講個份量都幾多!完全冇沙,粒粒都有肉既,唔會得啲吉殻。麻辣汁燒八爪魚鬚 $58八爪魚鬚幾彈牙,一啲都唔韌!麻辣汁黎講佢唔算辣。鹽燒鯖花魚 $48條魚燒得幾香,雖然個名叫鹽燒,但都係較多孜然粉。燒五花腩肉2串 $32 燒頂級墨魚丸 $22燒脆香卜卜魚腐 $18燒四季豆 $16串燒方面正常發揮,燒魚腐第一次食,口感脆脆地幾得意
上星期同呀媽係尖沙咀試左呢間新餐廳

雖然堂食唔多位但餐廳都好多外賣,不停聽到部機係咁響😂

惹味蒜蓉燒茄子 $38

錫紙燒蒜蓉花甲 $68

麻辣汁燒八爪魚鬚 $58
八爪魚鬚幾彈牙,一啲都唔韌!麻辣汁黎講佢唔算辣。

鹽燒鯖花魚 $48
條魚燒得幾香,雖然個名叫鹽燒,但都係較多孜然粉。

燒五花腩肉2串 $32
燒頂級墨魚丸 $22
燒脆香卜卜魚腐 $18
燒四季豆 $16
串燒方面正常發揮,燒魚腐第一次食,口感脆脆地幾得意
2022-09-16 523 views
中秋節被朋友們的燒烤派對洗板,挑起我的燒烤癮天氣炎熱,懶得自己動手,最好就是有人代勞,坐着便可有得吃上週途經尖沙咀韓食街發現了一間新的港式串燒店,今天晚上決定一試小店裝修簡約,很適合三五好友聚餐聊天就座後店員會提供一個二維碼下單食物種類繁多,有涼拌小菜、肉類、丸類、炸物、蔬菜瓜果類、自家秘製麻辣類、海鮮類、主食暖胃系列及特色甜品所有食物即叫即燒,並會添加孜然粉及辣椒粉飲料方面有啤酒、各式各樣罐裝及樽裝飲品,下單後可自行到冰箱拿取法式鵝肝多士的鵝肝入口即溶,甘香味慢慢滲透到口腔中多士香脆,麵包吸滿鵝肝油,回味無窮燒日本霜降一口和牛切割成方塊,油脂分佈平均,牛味濃郁燒韭菜用上四川燒烤方法,十分惹味燒豆卜外脆內軟,有層次感錫紙燒特級肥牛份量十足,肉質鮮嫩鮮甜,牛肉口感不柴不膩燒超惹味雞泡魚乾以沙律醬配搭,油脂清香燒五花腩肉串用高溫將五花腩的油份逼出,肉質更爽脆惹味蒜蓉燒茄子多汁軟嫩的茄子肉搭配濃濃的孜然粉與蒜蓉,味道令人一吃愛上串燒雞中翼香味噗鼻,經過燒烤孜然風味四溢,香口非常
中秋節被朋友們的燒烤派對洗板,挑起我的燒烤癮
天氣炎熱,懶得自己動手,最好就是有人代勞,坐着便可有得吃
小店裝修簡約,很適合三五好友聚餐聊天
就座後店員會提供一個二維碼下單
所有食物即叫即燒,並會添加孜然粉及辣椒粉
燒法式鵝肝多士
法式鵝肝多士的鵝肝入口即溶,甘香味慢慢滲透到口腔中
法式鵝肝多士
多士香脆,麵包吸滿鵝肝油,回味無窮
燒日本霜降一口和牛切割成方塊,油脂分佈平均,牛味濃郁
燒日本霜降一口和牛
燒韭菜用上四川燒烤方法,十分惹味
燒韭菜
燒豆卜外脆內軟,有層次感
燒豆卜
錫紙燒特級肥牛份量十足,肉質鮮嫩鮮甜,牛肉口感不柴不膩
錫紙燒特級肥牛
燒超惹味雞泡魚乾以沙律醬配搭,油脂清香
燒超惹味雞泡魚乾
燒五花腩肉串用高溫將五花腩的油份逼出,肉質更爽脆
燒五花腩肉串
惹味蒜蓉燒茄子
串燒雞中翼香味噗鼻,經過燒烤孜然風味四溢,香口非常

2022-09-15
Type of Meal