2023-03-24 50 views
相信大家對燒野食🍢一啲都唔陌生啦,但要約齊一大把人👨‍👨‍👧‍👧又好花時間,出去燒又會搞到全身油煙味🤥,如果去啲室內無煙燒烤就最岩啦🤔,但若果我話仲可以解放雙手唔使自己燒唔知大家既興趣會唔會再大啲呢?小妹今次就同朋友試下串Grill串燒放題 懶人自助燒烤🤟🏻,唔怕逐串計好襟計,又唔使自己落手燒,要做既只係將串燒放入自轉燒爐等串燒自轉慢慢燒熟,輕輕鬆鬆邊食邊傾偈😄,呢度係用QR Code落單所以大家可以食到差唔多就再落單叫多幾串唔怕有Idle time😋呢度分好晒九大類可以選擇😳,有豬/牛/雞/腸/海鮮/丸/甜/菜/羊,嘢食種類多,落單都清晰易明,枱上仲有調味料同調味粉俾你自己調味☺️,因為串燒都無經過特別調味所以大家可以按照自己喜愛去加入調味料😲,要留意就係呢到冇蜜糖提供,小妹於是就試下落孜然粉同胡椒鹽去燒雞翼,結果發現落孜然粉去燒更加好食🤤🐮牛有M6和牛牛柳、牛西冷、牛舌同牛肋腩!四款都係唔洗加錢嘅任點串燒,小妹就最鍾意其中M6和牛牛柳,厚切如骰仔般,一啖一粒,入口軟腍油脂香溢🤭🐷豬有三款肉仲有豬大腸,個人最推豬肩胛,肉汁豐富啖啖肉!🐥雞類嘅雞中翼係我嘅必食推介,外層雞皮燒到油香盡出帶

🐷豬有三款肉仲有豬大腸,個人最推豬肩胛,肉汁豐富啖啖肉!

🐥雞類嘅雞中翼係我嘅必食推介,外層雞皮燒到油香盡出帶點焦脆,入面嘅雞肉依然juicy,因為開左半邊,食起上黎方便👍🏻,亦會熟得快過原隻燒,推薦搽燒汁再落孜然粉,咁啲調味粉就唔會跌晒啦!😺

🐟海鮮有鯖魚&多春魚,一邊燒魚油一直滴出黎,肉質嫩滑,仲可以連骨食,燒到卜卜,好正!

🍡丸類質素都唔錯,但講到必食就一定有甜品份!菠蘿&棉花糖&雞蛋仔,菠蘿係新鮮菠蘿🍍,味道酸甜清新,有助清除油膩感,因為唔似明火燒烤所以就做唔到焦糖菠蘿啦☹️;棉花糖就係普通個種,所以燒得好唔好就要睇你個人既技術啦😯;雞蛋仔都可以拎嚟燒就比較特別,因為佢原本整得比較腍身,所以燒完就會外層脆脆地乾身少少,但內裡保持鬆軟,甜甜地都幾好食😝!

🧃飲品起碼有10款以上選擇,連燕麥豆乳都有,但估唔到除左有汽水連OOHA都可以任飲,想飲🍻既就要另外加點啦
2023-03-24 21 views
朋友介紹去咗旺角一間串燒放題任食串燒🤪食住串燒亦都可以欣賞好靚嘅街景🤩而且仲有120分鐘 任食唔嬲😚Menu有晒唔同 肉類 蔬菜 海鮮 丸類 同埋內臟嘅串燒😎有超多唔同嘅款式 我哋好貪心 基本上都叫晒餐牌嘅八成串燒🤓牛肉方面我最鍾意M6和牛牛柳 估唔到串燒舖都可以食到和牛🥳真係好驚喜 另外仲有牛舌 食落好爽口又無筋🥰 而豬類 雞 都有唔同選擇可以揀 嚟到串燒舖 當然要食多春魚啦 燒到脆卜卜😜 呢度嘅多春魚好多肉同埋好多魚子 食落啖啖肉呀 而且仲有唔同丸類可以揀🥸食肉類同海鮮食到開始飽 就開始轉戰蔬菜同埋生果😗 我哋就試咗翠玉瓜 雞髀菇 冬菇同埋最重要嘅菠蘿😎燒菠蘿超級正 燒到外面有少少焦香 但咬落有好鮮甜嘅菠蘿汁🤩 任食兩個鐘真係完全飽晒 仲有任拎嘅嘢飲 推介大家一定要試吓😍

2023-03-24 75 views
少人唔評論多人食的話(4人以上),可以比兩百幾蚊,齋坐望住部機係到轉野食可以以保持新鮮,好難會熟愛吃佳BO腸丸既人必食,兩個鐘令你有野落肚既唯一方法時間多,唔中意食得飽,必食之選
少人唔評論
多人食的話(4人以上),可以比兩百幾蚊,齋坐望住部機係到轉

野食可以以保持新鮮,好難會熟

愛吃佳BO腸丸既人必食,兩個鐘令你有野落肚既唯一方法

時間多,唔中意食得飽,必食之選

串燒
2023-03-23
$270 (Dinner)
串燒
2023-03-22 419 views
餐廳裝修比較簡約 坐下來十分舒服 食串燒方式只要我哋望住串燒機𨍭動 把食物燒好 就可以品嘗 熱辣辣串燒放入口 不費任何力氣 如果大家是唔想動手 真的不容錯過!👍🏼👍🏼調味料有燒烤醬、甜酸醬 而燒烤醬甜甜地帶少少梨肉配上串燒好夾 另外還有孜然粉及海鹽 加埋上去食物上層次甘豐富 餐廳真的十分貼心 主角串燒出埸全以木盤盛載 合共四層 場面狀觀 每層放滿串燒 見到都流口水眼見同時燒十三串燒係燒烤爐上自己燒住 好想快啲有得食介紹下串燒種類先:食物種類包括豬、牛、羊、雞及蔬菜等 重有自己最愛的菠蘿選擇 重點介紹:有M6 和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛肋腩及牛舌 給鍾意食肉嘅大家 咁多選擇 除此之外 豬類有 :豬肉眼、五花和黑毛豬頸肉雞類更有雞皮邪惡之選擇自助燒烤爐火力平均 唔會令到食物過熟 只要自己加點調味就食得十分滿足可以食串燒之餘重可以吹下水甜品有燒雞蛋仔及雪糕作完美的句號

調味料有燒烤醬、甜酸醬 而燒烤醬甜甜地帶少少梨肉

眼見同時燒十三串燒係燒烤爐上自己燒住 好想快啲有得食

雞類更有雞皮邪惡之選擇

十分滿足可以食串燒之餘重可以吹下水

甜品有燒雞蛋仔及雪糕作完美的句號
2023-03-02
Dinner
  • 串燒
同爸爸食ge 生日飯食到一肚氣1。侍應不斷指責我地落單方式不正確,一定要一次過落曬自己想食ge 野,難道要深思熟慮過後先可以一次過落單?唔可以邊食邊落? 放題食到心情不爽2。無預先講定讀卡機壞左,到埋單先話比現金,幾個人食都千幾蚊,唔係個個身上都有幾千蚊現金,應該一坐低就同個客講等我地有預算3。食物質素無問題,一般,推薦雞蛋仔,雞腎,雞軟骨,多春魚,台灣腸,豬五花,菠蘿🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
同爸爸食ge 生日飯食到一肚氣

🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
2023-03-20 20 views
餐廳空間寬敞,座位舒適,還有開揚的玻璃窗景觀,有日光透進呢~入座後,首先職員會講解操作過程和介紹醬料,然後就可以QR Code手機下單點食物了!待食物大約七、八成熟就可以塗上燒汁,熟透後可再沾上泰式醬汁或是甜味的柚子醬,並有辣椒、孜然和鹽椒的調味粉提供,另外還貼心附上紙巾和包裝盞鬼的濕紙巾。好處是這裏可以比較休閒的吃串燒,360度自轉的串燒🍡,放上串燒後只需久不久把熟透的串燒拿走,然後把新的串燒再放上去,就可以安坐在坐位上和朋友慢慢享受食物和聊天。而原來燒好的串燒還可以放在串燒架上的位置,職員看我們趕不及吃,碟裏放滿串燒,告訴我們的呢!果然這真的不錯,可以不妨礙空間,下面是燒烤爐又可以作輕微的保温。餐廳食物種類不少,有豬、牛、雞、腸、菜、海鮮和丸類。🐷豬類有美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛和豬大腸等。特別推介✨️豬五花,即是平常韓國菜吃的五花腩,充滿肉汁,油香味濃。🐮牛類有M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌和美國牛肋腩等。特別推介✨️牛舌,口感爽脆。✨️美國牛肋腩,牛味濃郁,充滿油香味道。🐥雞類有雞腎、雞翼、雞軟骨和雞皮等。特別推介✨️雞翼,燒烤後外脆肉嫩。✨️雞軟骨,充滿口感。肉類另外還有🐐羊卷肉,不

餐廳空間寬敞,座位舒適,
還有開揚的玻璃窗景觀,有日光透進呢~
入座後,
首先職員會講解操作過程和介紹醬料,
然後就可以QR Code手機下單點食物了!

待食物大約七、八成熟就可以塗上燒汁,
熟透後可再沾上泰式醬汁或是甜味的柚子醬,
並有辣椒、孜然和鹽椒的調味粉提供,
另外還貼心附上紙巾和包裝盞鬼的濕紙巾。

好處是這裏可以比較休閒的吃串燒,
360度自轉的串燒🍡,
放上串燒後只需久不久把熟透的串燒拿走,
然後把新的串燒再放上去,
就可以安坐在坐位上和朋友慢慢享受食物和聊天。

而原來燒好的串燒還可以放在串燒架上的位置,
職員看我們趕不及吃,碟裏放滿串燒,
告訴我們的呢!
果然這真的不錯,可以不妨礙空間,
下面是燒烤爐又可以作輕微的保温。

餐廳食物種類不少,
有豬、牛、雞、腸、菜、海鮮和丸類。

🐷豬類有美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛和豬大腸等。
特別推介✨️豬五花,
即是平常韓國菜吃的五花腩,
充滿肉汁,油香味濃。

🐮牛類有M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌和美國牛肋腩等。
特別推介✨️牛舌,口感爽脆。
✨️美國牛肋腩,牛味濃郁,充滿油香味道。

🐥雞類有雞腎、雞翼、雞軟骨和雞皮等。
特別推介✨️雞翼,燒烤後外脆肉嫩。
✨️雞軟骨,充滿口感。

肉類另外還有🐐羊卷肉,
不過我不吃羊的關係沒有吃到。

腸類有芝士腸、廚師腸和台灣腸等。
海鮮類有蜆肉、鯖魚和多春魚等。
蜆肉是由多隻蜆肉串起來的,
心想職員應該都很費心神呢~

🥬菜類有豆卜、雞脾菇、翠玉瓜、車厘茄、
冬菇、日本甜薯。
特別推介✨️翠玉瓜,燒烤後仍然保持到爽脆。
想有飽腹感的可以點日本甜薯,味道也不錯。

原味雞蛋仔

甜類有棉花糖、原味雞蛋仔和菠蘿🍍。
✨️雞蛋仔有驚喜😋好吃!~
我自己一人已經吃了四串,
外脆內鬆軟,蛋香味濃郁👍

🥤而飲品可以到飲品櫃自取,
有樽裝的豆漿、涼茶和罐裝汽水、烏龍茶等。

💰依不同時段來到收費,120分鐘限時任點任吃。
價錢由$198~$278位。
✔️餐廳設加一服務費
  • 豬五花
  • 美國牛肋腩
  • 雞軟骨
2023-03-19 24 views
寶貝要encore食串燒,今次帶佢去個view地方大d坐得舒服d嘅自助串燒店啦!有得食又有得玩“正”啦😎仲要係放題(放題120mins)😋開心C啦😁😁嘩!太多太多選擇啦😍咩都叫吓見到就流晒口水啦😋😋多春魚、廚師腸、雞皮、雞翼、雞軟骨、豬肩甲、豬五花豬肉、眼M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、豬肉丸、燒賣、日本甜薯、多春魚、鯖魚、魚肉年糕、棉花糖、原味雞蛋仔、菠蘿、翠肉瓜、冬菇、😍😍😍真係食到飽又好玩,又唔使自己燒,每串放上自動燒烤爐上就會估動自己自轉超方便呀!調味料係枱上按自己喜歡嘅味道放調料即可,個人喜觀放燒烤汁同鹽已經勁入味同分外惹味呢❤️❤️個人最喜歡多春魚燒到脆卜卜內裡勁多春呢、烧雞皮、雞翼同雞軟骨係勁惹味又香口、豬五花豬肉好Juicy架、眼M6和牛牛柳好正入口即溶、紐西蘭牛西冷yummy、日本甜薯細細粒連皮食勁好味呀💯、鯖魚估唔到係冇骨之余仲勁多油脂架❤️❤️、棉花糖叫咋好多粒因為真係勁好味呀、原味雞蛋仔估唔到朕卜卜味道好正、燒菠蘿又汁香甜大滿足呀👍💯👍💯👍而飲品仲勁多選擇睇吓個飲品櫃就Happpy C 啦👍👍👍仲有雪糕送添👍真係要比個llike👍串Grill 地址:旺角彌敦道558-560
仲要係放題放題120mins)😋開心C啦😁😁

串Grill
地址:旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓

2023-03-18 13 views
旺角任食串燒BBQ🔥懶人必去既餐廳🤣將啲串燒放落個爐度就會自動轉轉轉,而且仲可以自己調味,玩得又食得🤪🍢午市時段 120分鐘任食有超過40款串燒可以揀,肉類除左有雞牛豬,仲有羊肉串添~一路轉一路燒好均勻,記得燒到一半就要落調味料,有海鹽、孜然粉、辣粉等等🧂推介串燒🍴雞翼:調味完之後同出面既串燒店有得揮😂牛西冷:第一串燒太熟,之後個幾轉岩岩好食味道不錯多春魚:燒完少少金黃色咬落脆脆地好正😋棉花糖:平時串燒舖都冇得叫,今次自己燒好過癮🤤仲encore左幾串原味雞蛋仔:望落好似普普通通,燒完個皮脆脆地都意外地幾好食😂
旺角任食串燒BBQ🔥

🍢午市時段 120分鐘任食

推介串燒🍴
雞翼:調味完之後同出面既串燒店有得揮😂
牛西冷:第一串燒太熟,之後個幾轉岩岩好食味道不錯
多春魚:燒完少少金黃色咬落脆脆地好正😋
第一次試呢間位於旺角譽發廣場嘅串grill🤤係放題形式嘅自助串燒店❤️‍🔥位置非常方便 喺油麻地A2出口🫶🏻一去到服務員就安排咗我哋坐喺窗邊嘅卡位 服務態度非常之好😊一坐低就見到佢擺喺枱面模仿保險套嘅濕紙巾造型 覺得好有趣幽默🤣🤣🤣自助串燒機就喺張枱嘅中間 個爐好夠熱🔥亦都有唔同嘅調味料俾你選擇 例如泰式辣汁,柚子蜜,孜然粉,辣椒粉應有盡有👍🏻落單方面係用QR code好方便😋肉類方面 牛肋腩、雞軟骨、雞翼、豬五花都好好味 燒完之後嘅油香味,再加少少焦,食過返尋味👏🏻👏🏻👏🏻其他配菜來講,我覺得魚蛋 廚師腸 燒賣 年糕魚蛋燒完之後都好香好惹味😋😋而棉花糖真係必叫❤️❤️❤️好值得表揚🤣棉花糖燒完之後外脆內軟 入口即溶好似雪糕咁🥹🥹🥹總括嚟講呢間店都好值得嚟 因為食物質素唔錯,服務態度良好 位置方便😋👏🏻

一去到服務員就安排咗我哋坐喺窗邊嘅卡位 服務態度非常之好😊

Dinner
2023-03-16 21 views
最近成日食得最多應該就係餐廳燒埋嘅串燒今次就去自助燒烤專門店😎係自轉串燒嚟架 完全可以解放雙手🙌仲要無咩油煙 空間感大 座位坐得幾舒服😌點單係用QR code 落單 好方便飲品方面都有好多選擇🥤大部分係鴻福堂嘅飲品 另外仲有其他汽水💁🏻‍♀️每枱都有擺放唔同嘅醬汁同調味料有柚子汁 燒汁 泰式醬汁 孜然粉 海鹽 椒鹽 七味味粉等等.星期六午市時段 兩小時放題(15:00點前入座) $198🔸牛分別有M6和牛牛柳 牛舌 美國牛肋腩等等油膏都均勻😋 咬落香爽牛味重易燒得熟得黎小妹推介✨ 牛舌好juicy .🔹豬分別有豬肩胛 美國豬肉眼另外 豬大腸可以燒到外脆內爽咬落仲好香好多汁😋 配埋醬料食更昇華✨.🔸雞有雞軟骨 雞皮 雞腎燒雞皮好少有 燒到佢脆脆地 正☺️雞腎都好大件❤️ 啖啖都好爽好正✨.🔹羊肉卷有羊肉😍😍 羊肉味好香濃😋但唔會好羶.🔸除左肉類方面仲有海鮮 丸類 等等燒燒賣 燒完之後 再加啲調味粉 就類似係出面嘅炸燒賣🥰🥰.🔸蔬菜就例如有車厘茄 秋葵 翠肉瓜 菠蘿等等燒熱左嘅車厘茄都好正😋咬落爆汁 好似飲緊蕃茄湯咁❤️️🔹甜品不得不提嘅一定係燒棉花糖同雞蛋仔😍😍雞蛋食落好似雞蛋糕💁🏻‍♀️而棉花糖燒
最近成日食得最多應該就係餐廳燒埋嘅串燒

不得不提嘅一定係燒棉花糖同雞蛋仔😍😍
雞蛋食落好似雞蛋糕💁🏻‍♀️
而棉花糖燒得外脆內軟 小妹食唔停口🤤
2023-03-15 38 views
餐廳提供的食材種類豐富,🥰包括各種肉類、海鮮、蔬菜和🍄香菇等等,讓人有很多選擇。而且食材的質量也很不錯,😘新鮮度高,味道鮮美。其次,🔥烤串燒熟之後,每一串都烤得十分入味,肉質嫩滑,口感幾正。🧂餐廳提供的🥢配菜和調味料種類多元化,包括各種醬料、燒甜品等等。🍆這些配菜可以搭配烤串一起食用,讓整個放題更多變。串燒任食的🥩呢間餐廳值得一試。食材豐富、質量高,炭火烤串入味嫩滑,🍢配菜種類豐富,讓人吃得非常滿足。

早前天氣咁凍🥶去咗傳統嗰啲BBQ。但係我哋技術唔係咁好😂有啲嘢燒到燶咗。於是上網搵吓有冇啲可以解放雙手嘅BBQ我就搵到呢一間串Grill好多人介紹一入到去,職員好快手就安排好座位比我哋。全落地玻璃,光線好充足,環境闊落職員安排好座位後就會逐一介紹醬汁,夠細心另外都有提供生酮醬汁選擇,係方間比較少有適合Keto Diet 嘅吃貨們🤭 另外,飲品方面都有提供到無糖烏龍茶燕麥奶等等。事不宜遲,即刻order串燒。係用QR code 落單,方便得黎又唔怕漏單🤭 自己點過咩串燒都一目了然一落完,五分鐘就上哂串燒值得一讚,2個鐘時間完全唔怕燒唔切食唔飽溫馨提示:燒汁等到食物燒到7成熟再落,就唔怕食物表面燶,而入面未熟嘅情況啦另外分別有3款味粉,孜然粉,咖哩粉,同辣粉。個人推薦落辣粉加孜然粉,味道一流只要將串燒個齒輪⚙️對準條輸送帶就可以解放雙手,望住串燒360度自轉,完全唔洗擔心燒燶食物🤭串串都可以燒出完美嘅金黃色雞骨軟脆卜卜💕 會忍唔住再order 多幾串食🤭而魚蛋年糕,外脆內軟年糕超煙靭另外特別推介係雞卷,外皮脆內juicy。已經預先醃好咗好入味可以唔使特別再落醬~而雞皮,燒到半熟時,自己再用夾
我就搵到呢一間串Grill好多人介紹

職員安排好座位後就會逐一介紹醬汁,夠細心

另外都有提供生酮醬汁選擇,係方間比較少有
適合Keto Diet 嘅吃貨們🤭

另外,飲品方面都有提供到無糖烏龍茶
燕麥奶等等。

一落完,五分鐘就上哂串燒
值得一讚,2個鐘時間完全唔怕燒唔切食唔飽

另外特別推介係雞卷,外皮脆內juicy。已經預先醃好咗
好入味可以唔使特別再落醬~

而雞皮,燒到半熟時,自己再用夾攤開小小繼續燒,就可以做到成塊都係脆卜卜嘅口感啦🐓

食飽飽,就到第2個胃嘅時間😂係呀,無聽錯,甜品都係以串燒做賣點
分別有雞蛋仔,棉花糖,甜薯,菠蘿🍍等

燒菠蘿我就落柚子醬燒,做到外皮有小小脆脆地嘅效果,好似焦糖菠蘿🍍甜甜酸酸

記得燒棉花糖時要小心呵護啊
因為一路燒會一路發脹好容易會好似我地咁樣跌咗粒棉花糖落去😂

到食串燒雞蛋仔,有驚喜
超好食大愛💕
質地似Pancake 仔,外面微脆,內裏軟綿綿,甜度適中💕🥞

用餐時間差唔多到嘅時,職員拎Häagen-Dazs雪糕🍦大家可以用嚟襯pancake食

而值得讚揚嘅係個爐抽風系統做得好好,全程燒烤都無咩油煙
而火力都好平均,燒烤過程輕鬆~係一個好好嘅燒烤體驗

平時去食串燒都係人地燒埋同調好味既今次就呢間試下懶人串燒😂睇落好方便地方都好大好舒服 每枱都有個抽油煙機冷氣都開到好太 所以都唔會好大陣味價錢最平$198起 我地平日去 7:30前離座就$208大約都有四十幾款野食 飲品任飲 120分鐘好夠時間嗌完野食就咁放上去個爐度就會自己轉真係幾方便 全部都唔會好易燶👍🏻👍🏻👍🏻過程中可以落燒汁調味 燒熟後就可以放落碟度仲有其他調味粉可以自行加落去大部分食物質數都唔差 食廿串都已經輕鬆回到本下面呢幾樣我就覺得係比較出色牛舌 牛肋腩 豬頸肉 台灣腸 雞軟骨 蝦卷 多春魚 豆卜菠蘿 棉花糖 雞蛋仔未食過燒到咁完美既棉花糖🤭超正如果食物種類可以再多啲 貴番啲都可以接受
平時去食串燒都係人地燒埋同調好味既

菠蘿 棉花糖 雞蛋仔

未食過燒到咁完美既棉花糖🤭超正

如果食物種類可以再多啲 貴番啲都可以接受
2023-03-09 26 views
呢間串燒放題好新穎,想燒嘢食,但又唔想郁手,真係好啱去呢間食。午市任燒120分鐘,個爐會自動轉動,燒一次可以放到13串串燒物,所有串燒物都無加調味料👍,所以枱上有孜然粉、辣椒粉、海鹽、胡椒粉、燒汁、柚子同魚露比你調味。燒到7-8成熟就揸上調味料,在燒多陣就啱啱好,真係冇得頂😍餐牌有40款食物比你燒,全部都係掃QR Code手機落單,包括有:❤️豬肉:美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛、豬大腸😋❤️牛肉:M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌、美國牛肋腩😋😋❤️雞肉:雞翼、雞軟骨、雞皮、雞卷肉、雞腎😋❤️海鮮🦞:蜆肉、鯖魚、多春魚😋😋❤️其他:台灣腸、芝士腸、棉花糖、雞髀菇、日本甜薯等。飲品就出去雪櫃攞,任飲,大約有十幾款飲品。😍我最鍾意食嘅串燒物係牛肉、海鮮🦞,仲有得燒棉花糖😍。最後仲送Häagen-Dazs無雪糕食 !真係大滿足,勁力推介😋星期六午市每人價錢$198,有加一服務費!地址:旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓

❤️豬肉:美國豬肉眼
、豬五花、豬肩胛、豬大腸😋

❤️牛肉:M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌、美國牛肋腩😋😋

❤️雞肉:雞翼、雞軟骨、雞皮、雞卷肉、雞腎😋

❤️海鮮🦞:蜆肉、鯖魚、
多春魚😋😋

❤️其他:台灣腸、芝士腸、棉花糖、雞髀菇、日本甜薯等。

飲品就出去雪櫃攞,任飲,大約有十幾款飲品。😍

我最鍾意食嘅串燒物

星期六午市每人價錢$198,有加一服務費!

地址:旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓
2023-03-09 18 views
最近,我去左一間自助燒烤專門店,想BBQ但又懶自己燒絕對可以嚟尼間舖頭試吓,個爐識自動轉動,啱晒懶人🤣🤣當我入到去後,見到間店嘅裝潢十分簡潔,俾人覺得舒適自在的感覺😋店員亦有禮貌甘向我地介紹左有啲咩調味料同食材種類,可以根據返自己嘅口味同喜好自由選擇☺️想食得健康啲可以揀埋生酮醬汁!飲品都多選擇,無糖汽水同鴻福堂系列嘅飲品,仲有兩種特色豆漿,都幾好飲,大家可以試下🙆🏻‍♀️叫野食係用手機掃QR code落單,非常方便👍🏻野食嘅種類我地各叫咗一次,包括牛肉、豬肉、羊肉、雞肉、蔬菜、海鮮、丸類等等,仲有精選嘅澳洲和牛、紐西蘭牛、黑毛豬。食材都幾新鮮同多樣化,仲見到啲特別嘅食物款式,例如有菠蘿🍍雞蛋仔、棉花糖尼啲甜品,試咗都幾好食㗎,尤其是係個雞蛋仔真係好特別😎我哋最鍾意嘅串燒係牛舌、牛肋腩(燒得好均勻,牛味好濃鮮嫩多汁)、雞軟骨(建議配搭孜然粉食,好香口)、蝦卷(外邊包左腐皮燒完好脆口,有驚喜)、甜番薯、魚片頭、豬皮等等