呢日黎到尖沙咀二鍋頭,呢間餐廳真係令人覺得好滿足!我地叫左個228$ 餐,仲可以揀一個加多40$/90$去升級d牛,但我地覺得都夠食,所以就冇升級~一開始佢有好多個煲揀,有成5款煲,我地試左烤魚,羊腩煲同埋雞煲!佢每個煲都好高質!真係好好食!烤魚都有4個口味!烤魚有兩款,分別係江團同海鱸魚,佢每次仲要上一整條魚😱出去食一煲二百幾都係得半條,真係好誇張好抵食,基本上食兩條魚就已經回本,再食就係賺左!佢個羊腩煲勁多羊,仲要係啖啖肉,真係好誇張,仲配埋一人一碟既腐乳醬,令人食得開心!佢既雞煲都好惹味,係我地中意既味道!另外佢仲有豬手煲同埋牛尾煲,我地就冇叫,因為都真係好飽,仲想打下邊爐,我見到隔離枱有叫牛尾煲,真係好有火!下次黎都要叫黎試下!跟住我地就揀左鴛鴦鍋打邊爐,佢嘅鴛鴦鍋竟然唔使加錢,我哋揀咗沙嗲同埋麻辣!真係超級,仲叫咗啲牛肉嚟食!啲牛肉肉都好新鮮,雖然係最平嗰個餐,但係我覺得都好好食,真係大滿足!

呢日黎到尖沙咀二鍋頭,呢間餐廳真係令人覺得好滿足!

2024-11-23 0 views
巨抵食火鍋放題💕當又想食雞煲?又想食烤魚?第一時間諗到呢到其實仲有豬手煲同牛尾煲 冬天仲有埋羊腩煲添全部都係任食㗎 食到飽就可以轉湯底開始打邊爐啦!不過今次唔算太肚餓 食完雞煲就直接開始打邊爐了雞煲可以簡辣度 細心位係店員會提醒有芫荽同埋雞腳有需要走嘅記住通知店員喇~雞煲份量唔算好多 細細份嘅話就可以食多幾款再想食雞煲都一樣可以refill雞件爆得好香 而且都好多用 唔係得啲骨位㗎火鍋湯底都有好多選擇 我就清清地要咗豬骨湯配料方面 有好大嘅雪櫃 大家可以任食有丸、蔬菜、豆製品、飲品粉麵等等點咗最抵嘅A餐 牛板腱、西班牙豬梅肉、紐西蘭羊卷肉牛腱牛味超濃郁 另外仲有啲配料要經app落單推介鳳城水餃 蝦肉超大粒 配埋啲木耳同筍勁好食值得一讚嘅係呢度嘅店員服務好好說話唔多 但感覺好Nice好真誠
巨抵食火鍋放題💕
當又想食雞煲?又想食烤魚?第一時間諗到呢到
其實仲有豬手煲同牛尾煲 冬天仲有埋羊腩煲添
全部都係任食㗎 食到飽就可以轉湯底開始打邊爐啦!

不過今次唔算太肚餓 食完雞煲就直接開始打邊爐了

雞煲可以簡辣度 細心位係店員會提醒有芫荽同埋雞腳
有需要走嘅記住通知店員喇~
雞煲份量唔算好多 細細份嘅話就可以食多幾款
再想食雞煲都一樣可以refill
雞件爆得好香 而且都好多用 唔係得啲骨位㗎

火鍋湯底都有好多選擇 我就清清地要咗豬骨湯
配料方面 有好大嘅雪櫃 大家可以任食
有丸、蔬菜、豆製品、飲品粉麵等等

點咗最抵嘅A餐 牛板腱、西班牙豬梅肉、紐西蘭羊卷肉
牛腱牛味超濃郁 另外仲有啲配料要經app落單
推介鳳城水餃 蝦肉超大粒 配埋啲木耳同筍勁好食

值得一讚嘅係呢度嘅店員服務好好
說話唔多 但感覺好Nice好真誠
2024-11-20 0 views
禽晚同同事們聚餐~其中一位食力強勁所以就帶佢黎呢間4個月前食過既可以食足3小時任你魚肉套餐~天氣開始微冷,我地以羊腩煲打頭陣都幾大煲下,滾起唔會太騷連我唔好羊肉都可以接受,蘸埋腐乳食無得頂,天氣再凍d食會更正。到最期待既牛尾煲,唔知係咪玫瑰露落多左好搶火呀今次。小辣既牛尾比起BB辣惹味得多,但如果你唔係好食得辣,會建議你都係要BB辣因為後勁幾強。再黎就係雞煲多莞茜,今次要番BB辣,同事話太辣,超多雞件同埋雞腳,水準依舊接住試烤鱸魚要酸辣口味店員再提議可以叫牛肉一邊烚,個味會幾夾湯底酸辣度剛剛好,要左BB辣,魚肉厚實唔散,有煎香過,啖啖肉。入面仲有蒿荀&蓮藕爽口入味。響鈴吸晒D湯汁好正~又有魚既鮮味。食完魚開始打邊爐,叫左鴛鴦鍋~蕃茄薯仔&冬蔭公湯底飲品有兩個櫃,隔離就係菜、丸、菇之類,自助調味料果度又有王子麵出現,仲有響鈴&魚皮,同埋雪櫃櫃安格式封門柳~食左兩轉,牛味同牛小排一樣濃郁,而且好嫰滑牛板腱同牛展比較有咬牙~都唔錯甜品大福同事叫左抹茶、士多啤梨、芒果。雪糕我食左一杯海鹽,食力強同事每樣都試左一轉,勁呀。
禽晚同同事們聚餐~其中一位食力強勁
所以就帶佢黎呢間4個月前食過既
可以食足3小時任你魚肉套餐~

天氣開始微冷,我地以羊腩煲打頭陣

到最期待既牛尾煲,唔知係咪玫瑰露落多左好搶火呀今次。

接住試烤鱸魚要酸辣口味
店員再提議可以叫牛肉一邊烚,個味會幾夾
響鈴吸晒D湯汁好正~又有魚既鮮味。

食完魚開始打邊爐,叫左鴛鴦鍋~蕃茄薯仔&冬蔭公湯底
安格式封門柳~食左兩轉,牛味同牛小排一樣濃郁,而且好嫰滑
牛板腱同牛展比較有咬牙~都唔錯

甜品大福同事叫左抹茶、士多啤梨、芒果。
雪糕我食左一杯海鹽,食力強同事每樣都試左一轉,勁呀。

2024-11-17
Dinner
立冬後,食店陸續推出羊腩煲,聽朋友推介,話尖沙咀二鍋頭一個價錢,任食羊腩煲、烤魚、雞煲、豬手煲、牛尾煲,仲可以打埋邊爐,啤酒、汽水任飲。今晚同埋屋企人嚟試吓。首先嚟最期待嘅羊腩煲,裡面有冬菇、冬筍、馬蹄和枝竹,吸收咗羊腩嘅味道,真係好入味,完全唔會越食越咸。店員好親切友善,見我哋有啲想加碼,仲鼓勵我哋話任食,鍾意嘅再加多煲比我哋。不過家人又想食烤魚,啱啱天文臺話要打颱風,佢提議不如打包一份羊腩煲,留返屋企打風慢慢享受。咁大煲先$268,都真係好抵食。當然堂食更加抵,因為加幾十蚊可以食足7個鐘,真係可以橫誇2餐,人多嘅話可以試足咁多款。烤魚煲都唔錯,店員詳細講解後,我哋揀咗青江魚,果然啖啖肉,骨唔多,魚身經過調味同油炸再煮,魚皮吸哂汁,食落真係好好味。今次既晚餐非常滿意,既有美味既羊腩煲,又有烤魚既驚喜,希望下次多D人再黎,繼續探索更多美食!

2024-11-13
$350 (Dinner)
  • 羊腩煲
  • 火鍋配料
  • 飲品
2024-11-18 0 views
天氣漸涼,約埋幾個朋友食吓煲同打邊爐,早前同事介紹尖沙咀間(二鍋頭)有羊腩煲烤魚雞煲火鍋放題,無限量任食羊腩煲,烤魚,雞煲,牛尾煲,豬手煲,同埋打邊爐,今晚就去試下。羊腩煲份量足,材料有馬蹄、枝竹、庶,竹筍和冬菇,羊肉份量多唔少,羊肉夠腍連皮帶骨,炆得好入味又無羶味,點埋附上腐乳醬汁,回味無窮秘製火焰牛尾煲店員會加玫瑰花露酒並點火即場炒,火焰燒得香香酒氣有鑊氣,配料足。牛尾肉質香軟味,牛味濃郁,少少辣,好惹味烤魚揀咗海鱸魚加酸菜辣湯,有兩條魚,海鱸魚肉厚滑少骨,索埋酸菜湯,好開胃選了冬蔭功同薯仔蕃茄湯打邊爐,掃QR code就可以點菜,牛肉係任叫,點了牛板腱同鮮牛肉片、蜆、蝦,菜同丸可以喺自助吧度拎,款式都幾多小食選了螺肉、麻辣魚皮、玫瑰牛展、涼拌鳳爪及皮蛋甜品抹茶大福、士多啤利同芒果大福雪糕櫃仲有多款口味雪條及雪糕,其中最特別係焦糖爆谷味雪糕另外泰國出品嘅紅豆同香芋雪條十分好味店內環境寬敞,店員友善及服務週到

羊腩煲

秘製火焰牛尾煲

烤魚

小食
選了螺肉、麻辣魚皮、玫瑰牛展、涼拌鳳爪及皮蛋

甜品
抹茶大福、士多啤利同芒果大福

店內環境寬敞,店員友善及服務週到

2024-11-17
2024-11-14 0 views
宜家出嚟街食飯老人家就喜歡食煲仔菜,鐘意佢夠熱,年青人又話要打邊爐,同烤魚,呢間餐廳岩曬老中青口味,全部都有,尤其煲仔菜特別出色,有雞煲,牛尾煲,豬手煲,三五知己黎呢度聚一聚,可以品嚐不同嘅口味,認真着數。wwwwww烤魚雞煲火鍋放題$298生炆牛尾煲,佢有中辣小辣,我哋叫咗小辣岩曬我哋口味,味道相當好,唔會好硬食唔到,嚟到一定要試一試。豐富嘅材料,牛肉好靚新鮮,自己掂包嘅雲吞好好食,芋頭牛肉丸豬肉丸都好正,仲有好多不同的小食烤鱸魚,全條鱸魚啖啖肉,喜歡食魚嘅朋友,可以食到夠。估唔到仲有大福,有綠茶,士多啤梨,仲有好幾款,有大量飲品雪糕雪條任飲任食い依家仲做緊紅白酒任飲只需要任食套餐+$58|就有三款餐酒任飲抵出一個新境界!~~~~~~~~~~~~~/地址:尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓
wwwwww
烤魚雞煲火鍋放題$298
烤鱸魚,全條鱸魚啖啖肉,喜歡食魚嘅朋友,可以食到
雪條任飲任食い
依家仲做緊紅白酒任飲
只需要任食套餐+$58|就有三款餐酒任飲
抵出一個新境界!
~~~~~~~~~~~~~
/地址:尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓
性價比極高的放題
性價比極高的放題
😱7小時無限量任飲任食😱‼️任食羊腩煲‼️麻辣/香辣/酸辣/醬香烤魚‼️二鍋頭惹味雞煲‼️香濃黑椒豬手煲‼️秘製火焰牛尾煲‼️鴛鴦湯底打邊爐係我食過最抵食嘅放題火鍋😱而且味道超乎預期!尤其係羊腩煲!煲類份量適中,唔會太大份兩個人都可以試到哂幾款😋叫多啲朋友,應該有quota可以試曬全部煲!🌟羊腩煲會附上腐乳醬汁羊腩啖啖肉,件件都炆得入味肉質軟腍又勁香口羊腩煲湯汁香甜,完美包覆住每件肉仲好食過我前幾日喺酒樓單點$3xx嘅羊腩煲🤣最後叫咗兩轉羊腩煲,大滿足!🌟秘製火焰牛尾煲店員會加入酒精及點火製造火焰效果,視覺效果🆙🆙肉質香軟又有淡淡酒香氣骨頭會較大,肉質係真心幾好食✨鴛鴦湯底打邊爐·A餐配料香莤皮蛋鍋|懷舊沙嗲鍋鴛鴦湯底竟然係免費😱香濃淡雅風格嘅湯底各叫咗一個兩款湯底都唔錯!海鮮蝦同蜆都可以任點!其實去到打邊爐環節已經有啲飽😆但食牛肉同烏冬是必須的😋-最多可以食成7小時🤣可以慢慢坐全程都食得好舒服唔洗同時間競賽🥹
😱7小時無限量任飲任食😱
‼️任食羊腩煲
‼️麻辣/香辣/酸辣/醬香烤魚
‼️二鍋頭惹味雞煲
‼️香濃黑椒豬手煲
‼️秘製火焰牛尾煲
‼️鴛鴦湯底打邊爐
係我食過最抵食嘅放題火鍋😱
而且味道超乎預期!
尤其係羊腩煲!

煲類份量適中,唔會太大份
兩個人都可以試到哂幾款😋
叫多啲朋友,應該有quota可以試曬全部煲!

🌟羊腩煲
會附上腐乳醬汁
羊腩啖啖肉,件件都炆得入味
肉質軟腍又勁香口
羊腩煲湯汁香甜,完美包覆住每件肉
仲好食過我前幾日喺酒樓單點$3xx嘅羊腩煲🤣
最後叫咗兩轉羊腩煲,大滿足!

🌟秘製火焰牛尾煲
店員會加入酒精及點火
製造火焰效果,視覺效果🆙🆙
肉質香軟又有淡淡酒香氣
骨頭會較大,肉質係真心幾好食

✨鴛鴦湯底打邊爐·A餐配料
香莤皮蛋鍋|懷舊沙嗲鍋
鴛鴦湯底竟然係免費😱
香濃淡雅風格嘅湯底各叫咗一個
兩款湯底都唔錯!
海鮮蝦同蜆都可以任點!
其實去到打邊爐環節已經有啲飽😆
但食牛肉同烏冬是必須的😋
最多可以食成7小時🤣
可以慢慢坐
全程都食得好舒服
唔洗同時間競賽🥹
2024-11-10 642 views
呢間位於尖沙咀嘅《二鍋頭》之前都食過幾次,今次佢哋重推岀咗無限時任食羊腩煲、雞煲、牛尾煲、豬手煲和烤魚,真正可以7小時無限量任飲任食😋!惹味雞煲、火焰牛尾煲、黑椒豬手煲、烤魚和滋補羊腩煲,煲煲都香味撲鼻,每一件都掛滿醬汁,特別惹味✨✨!羊腩煲~超足料👍🏻 馬蹄、枝竹、筍和冬菇,而羊肉份量都唔少,羊肉連皮帶骨,肉質軟嫩,無羶味亦好入味😋!最後揀埋個火鍋湯底,100款火鍋配料任你食之餘,當然唔少得雪糕和甜品啦!

2024-11-08 462 views
天氣涼涼地就約埋幾個朋友食雞煲同打邊爐,知道尖沙咀有間(二鍋頭)有羊腩煲烤魚雞煲火鍋放題套餐,套餐無限量任食羊腩煲,4款口味烤魚,再加雞煲,牛尾煲,豬手煲任食,同埋打邊爐,好吸引就去試下。雞煲雞煲上枱時已經聞到香噴噴嘅味道,加入多種香料和配料好惹味,雞肉吸收了湯汁的精華,口感滑嫩。羊腩煲羊腩肉質鮮嫩,脂肪適中不油膩。配料能有支竹、冬菇和筍,煮得好腍好入味,湯底濃郁,食完之後暖笠笠。豬手煲豬手肉質軟淋,用黑椒做調味,充滿膠原入口爽,食唔停口配啤酒一流。食完所有煲之後,我們點了沙嗲和皮蛋芫荽做火鍋湯,場外亦有大量火鍋配料及飲品自助區,亦可用QR code點肉類、海鮮及甜品。全程食唔停,好滿足。

雞煲

羊腩煲

豬手煲

2024-11-07 338 views
二鍋頭 (嘉芙中心) (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓-極尚鮮味無限時烤魚羊腩煲火鍋放題星期日至四成人$318呢個價錢可以任食雞煲、豬手煲、牛尾煲、烤魚、羊腩煲、之後仲可以打邊爐湯底方面可以免費鴛鴦湯底,性價比超高!啤酒都有好幾款任君選擇,火鍋配料方面有帆立貝青口,墨魚仔等等,如果想再食得豐富啲,可以加錢升級,豐儉由人~餐廳喺尖沙咀旺角同埋沙田都有分店尖沙咀同旺角分店仲可以坐到12點先走,啱晒同friend聚會😋
二鍋頭 (嘉芙中心) (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓
極尚鮮味無限時烤魚羊腩煲火鍋放題
星期日至四成人$318
2024-10-29 724 views
# 尖沙嘴的火鍋饗宴:二鍋頭的美味之旅最近,我去到尖沙嘴的二鍋頭享受了一次火鍋放題的美味體驗。這間餐廳的環境相當舒適,燈光柔和,讓人感到放鬆,特別適合和朋友一起聚餐。首先,我點了牛板腱。這份肉質鮮嫩,切得恰到好處,煮一煮就能品嚐到肉的鮮味,油脂分佈均勻,咬下去時的口感非常滿足。接著,我試了本地鮮滑牛肉,這一碟的肉質更是令人驚艷,肉色鮮亮,入口即化,搭配上自家製的醬汁,簡直是絕配。我還點了鮮吊桶仔,這隻小巧的海鮮看上去非常新鮮,肉質彈牙,吃起來鮮美無比,搭配一點花椒,帶出了一種微妙的麻辣感,令人回味無窮。墨魚仔的味道也不遑多讓,這隻墨魚仔煮熟後,鮮香四溢,肉質滑嫩,帶有淡淡的海味,讓人忍不住多吃幾口。再來是帆立貝,這粒貝類的肉質非常鮮甜,口感爽脆,清蒸後的味道更是極品,讓我想起海邊的清新感覺。而活海蜆則是這次火鍋中的亮點,海蜆肉質鮮美,湯底吸收了它的鮮味,讓整碗火鍋更加出色,簡直是海鮮愛好者的夢想。當然,火鍋放題怎能少了特製的墨魚滑呢?這支墨魚滑彈性十足,口感滑順,煮後的味道更是醇厚,配上香辣的底料,讓人欲罷不能。最後,我還點了一份川椒麻辣溏心皮蛋,這道小吃的鹹香與微辣的味道平衡得剛剛好
# 尖沙嘴的火鍋饗宴:二鍋頭的美味之旅

當然,火鍋放題怎能少了特製的墨魚滑呢?這支墨魚滑彈性十足,口感滑順,煮後的味道更是醇厚,配上香辣的底料,讓人欲罷不能。最後,我還點了一份川椒麻辣溏心皮蛋,這道小吃的鹹香與微辣的味道平衡得剛剛好,搭配火鍋簡直是絕配。

整體來說,二鍋頭的火鍋放題真的是一個值得推薦的地方。無論是食材的新鮮度,還是火鍋的湯底,都讓我感到非常滿意。如果你也喜歡火鍋,不妨來試試這裡的美味,相信你一定會有不錯的體驗!
2024-10-23 937 views
火鍋放題令我想起二鍋頭,同朋友去尖沙咀二鍋頭店,門口見到招牌笑出聲,原來又到秋冬進補嘅時候,係羊腩煲呀~二鍋頭剛轉新餐牌,極尚鮮味無限7小時火鍋放題,新增羊腩煲,另烤魚、惹味雞煲、黑椒豬手煲同火焰牛尾煲依舊任點任食。先點羊腩煲,久違了的羊騷香味,羊腩帶微微騷香,用竹蔗、竹筍、冬菇、支竹、馬蹄炆煮,欣賞佢無落好重調味,羊腩炆得好腍入味,加少少腐乳醬真美味。再點黑椒豬手煲,豬手炆到啱啱好,Q彈得嚟一咬即斷,食到好豐富骨膠原,少少辣非常之惹味。沙嗲湯、胡椒豬肚雞鴛鴦湯底火鍋,套餐放題包牛板腱及過百種食材,牛板腱好嫩滑係火鍋必備自助區有大量火鍋配料,飲品同雪糕同樣任食,亦有多款小食,鹵水牛腱、 螺肉,泰式鳳爪都係送啤酒必備。
  • 羊腩煲
  • 黑椒豬手煲
2024-10-21 847 views
之前嚟過幾次呢間餐廳,今次再去,我哋有兩個人,叫咗「任你魚肉烤魚雞煲放題」,一個人$228,食三樣野:秘製牛尾、酸菜魚火鍋,及蕃茄湯底火鍋第一個餐可以揀豬手、羊肉或者牛尾。我哋揀咗牛尾,侍應會即場幫我哋炒,牛尾味道濃郁,配料充足落咗好多,有鑊氣。食完之後就可以叫侍應收走個煲,然後就轉左酸菜魚煲。我哋揀咗海鱸魚加酸辣味湯。魚有一條,食晒魚之後就可以食吓酸菜。海鱸魚肉質滑,吸收咗酸菜湯嘅精華,飲完唔會口渴,都幾好飲!最後就係薯仔蕃茄湯打邊爐,可以掃一個QR code跟住叫肉同埋菜,牛肉係任叫,叫咗蜆、魚滑、肉丸等等,蔬菜就可以喺自助吧度拎,包括有娃娃菜、豆腐、菇、生菜,款式都幾多,我諗大約有20樣左右嘅菜同埋肉丸。飲品都係自助形式,有烏龍茶、可樂等等其實如果食三個煲嚟講真係幾抵食,適合好鍾意食嘢又食得多又鍾意打邊爐既人🤣🤣

第一個餐可以揀豬手、羊肉或者牛尾。

飲品都係自助形式,有烏龍茶、可樂等等

2024-10-19 736 views
朋友帶左我去尖沙咀二鍋頭,任食7小時無限量任飲任食羊腩煲,4款口味烤魚,惹味雞煲,秘製火焰牛尾煲,昋濃黑椒豬手煲,仲有任食烤魚同羊腩煲。我哋揀左秘製火焰牛尾煲 ,上菜既時候,佢哋加左洒之後點火,D牛尾加埋酒好香,牛尾好林好入味,黑椒醬汁好惹味,非常開胃。之後我哋食烤魚,雖然係淡水魚,但係魚肉結實,麻辣味唔算辣,比較啱清淡口味既人。9款免費鴛鴦湯底,我哋揀左胡椒豬肚,湯底好足料,好香胡椒粒味,試左2款牛肉都唔錯,佢哋D牛柏葉,魷魚都好味,飲品有幾款低卡路里既選擇,平時出面好少地方有,最後要食埋佢個雪糕,呢個牌子我都鐘意食,好多唔同款既味道
朋友帶左我去尖沙咀二鍋頭,任食7小
時無限量任飲任食羊腩煲,4款口
2024-10-17
2024-10-14 792 views
最近同朋友去尖沙咀嘅二鍋頭,呢度嘅放題選擇真係好吸引!佢哋推出咗最長7小時任你食肉烤魚雞煲火鍋放題套餐,套餐無限量任食新推出4款口味烤魚🐟,再加雞煲🐔,牛尾煲🍲,豬手煲🐖任食,同埋打邊爐🔥,真係超值!我哋一開始試咗秘製火焰牛尾煲🔥,呢道菜真係今晚嘅絕對亮點。牛尾煲上菜時會淋上玫瑰花露🌹,然後即刻點火,火焰一瞬間升起,真係好驚喜!牛尾肉質超鮮嫩🥩,湯底嘅花香同肉味完全融合,口感層次豐富,每一口都令人陶醉😍。之後試咗醬香海鱸烤魚🍽️,魚肉鮮嫩得不得了,外皮微脆,真係好味!呢度嘅烤魚可以選擇唔同口味,我哋選咗醬香味,特製嘅醬汁令魚肉更加美味,真係一口接一口,根本停唔落嚟😋。我哋仲試咗滋補羊腩煲🍲,呢道羊腩煲用咗新鮮嘅羊肉,肉質鮮嫩,湯底香濃,仲有各種中藥材,真係滋補又美味!羊腩吸收咗湯底嘅精華,每一口都充滿咗濃厚嘅風味,特別適合秋冬季節食用,食完之後感覺身體暖暖嘅,非常舒服❤️‍🔥~然後轉到火鍋部分,選咗鴛鴦湯底🌊,清湯豆腐加懷舊沙爹鍋嘅組合,真係滿足到我哋嘅味蕾👅。沙爹鍋香氣濃郁,令人懷念,而清湯則提供咗清新嘅口感。我哋仲選咗多款火鍋配料,包括牛板腱🥩、魚皮餃🥟同帆立貝🦪,配料新鮮,令整個火鍋

我哋仲試咗滋補羊腩煲🍲,呢道羊腩煲用

然後轉到火鍋部分,選咗鴛鴦湯底🌊,清湯豆腐加懷舊沙爹鍋嘅組合,真係滿足到我哋嘅味蕾👅。沙爹鍋香氣濃郁,令人懷念,而清湯則提供咗清新嘅口感。我哋仲選咗多款火鍋配料,包括牛板腱🥩、魚皮餃🥟同帆立貝🦪,配料新鮮,令整個火鍋更加豐富。

最後,甜品部分當然唔可以少!我哋點咗抹茶大福🍵、芒果大福🥭同雲呢拿忌廉泡芙🍰,仲食埋雪糕,甜品幾好味,真係完美結尾✨。