2018-12-05 1372 views
平時去開大埔一定去巴xx 架喇不過經過朋友介紹試吓呢間新野首先講任飲任食價錢真係算好平好少何有咁㗎啦跟住去到見到所有嘢食都係獨立包裝感覺好唔環保但係我都相信係比較安全清潔但係呢嘢食真係幾好食款式都算多個人最喜歡食雞翼全翼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
平時去開大埔一定去巴xx 架喇
款式都算多
個人最喜歡食雞翼全翼
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2018-12-05 1089 views
第一次去 野食好重味 雞奕肉好散好既係食物獨立包裝 不過無咁環保野飲任飲都幾好但搵職員幫手 佢話佢整緊野 叫我搵第個人搵左一陣都無職員....要等佢地出黎去過一次唔會再去了...
第一次去 野食好重味 雞奕肉好散
好既係食物獨立包裝 不過無咁環保
野飲任飲都幾好
但搵職員幫手 佢話佢整緊野 叫我搵第個人
搵左一陣都無職員....要等佢地出黎
去過一次唔會再去了...
2018-11-23 924 views
天氣涼涼地 最適合BBQ架喇~幾個朋友就即興去到大尾督 蘆慈田村既呢間同信士多其實我地都唔係第一次黎架喇呢度價錢唔算貴 食物種類款式都幾多最愛就係川味雞中翼 豬頸肉同漢堡扒而且大部份既食物都有獨立包裝 感覺都好衛生除左肉類仲有蔬菜茄子菇類呢度仲有好幾款調味料提供(孜然粉、辣使你辣椒醬) 配合唔同口味既朋友
2018-11-20
$138 (Dinner)
  • 川味雞中翼
  • 豬頸肉
  • 漢堡扒
2018-10-20 927 views
今日去大尾督BBQ間野好近巴希雅,係正巴希雅隔離,我地唔鐘意好近個爐甘燒,所以一大班人揀左呢間😋每人只係收138元3個鐘,開爐個陣收錢。每人仲送2隻蝦。其實真系好抵🤗啲野食款式好多,仲要獨立包裝,好衛生。👍🏻👍🏻仲有勁多醬料,孜然粉,辣椒粉,胡椒粉,鹽,豉油,茄汁,辣椒仔。醃製肉類都唔錯,好好味。😍😍漢堡扒好好食。雖然呢到個燒烤形式唔係用叉燒。長枱同個爐有距離,朋友燒完就食得,哈哈。辛苦哂😂

今日去大尾督BBQ

間野好近巴希雅,係正巴希雅隔離,
我地唔鐘意好近個爐甘燒,所以一大班人揀左呢間😋

啲野食款式好多,仲要獨立包裝,好衛生。👍🏻👍🏻

醃製肉類都唔錯,好好味。😍😍
漢堡扒好好食。

2018-10-19
$138 (Dinner)
朋友力推,我地終於抽到時間黎。星期日$138 任食3小時 (五人免爐費),仲每人送兩隻蝦一黎到職員除左俾蝦,同拎左盤娃娃菜*金菇*翠玉瓜 (食完可憑錫盤再添),仲幫我地開爐 😍😍😍 都會見禁上下主動黎加炭,好貼心。好少可任燒有菠蘿、麻吉燒、土匪鷄翼、檸檬鷄翼(必食!)、龍蝦沙拉 (我至愛)、洋肉漢堡、魷魚、一口牛、完整秋刀魚等等。。。(嘢食都醃得不錯),仲要有啤酒、韓國飲料、各款玉露任飲。冇理由唔再encore🤣雖然同隔離枱唔算太有距離,但由於大家啲爐擺唒長枱同一邊,所以唔會有太大煙煙燻大家,而且長枱可以令大家同個爐都有一段距離,唔會太熱。(燒嘢食叻嘅朋友可以全程去燒,其他人全程食😂😂)夜晚去有啲涼風吹埋黎,夏天都可以户外bbq。記得訂枱
朋友力推,我地終於抽到時間黎。
星期日$138 任食3小時 (五人免爐費),仲每人送兩隻蝦

夜晚去有啲涼風吹埋黎,夏天都可以户外bbq。
記得訂枱

$140 (Dinner)
  • 秋刀魚
  • 菠蘿
  • 檸檬鷄翼
2018-06-29 710 views
一個價錢任食任飲都不錯 食物都一包一包獨立包裝 好可惜 原來店舖不喜歡動物 帶了狗狗去大美督玩 芭希雅BBQ 維修沒開 見到依間就試下 一開始還好 到要走時間 店員突然說:「 如果下次要來 不要帶狗狗 狗狗可能會咬人或會影響其他客人 下次來不會歡迎你 」我就說:「不歡迎寵物可以先出聲 我可以唔食」 就走了! 之後回想一下 一開始有位女職員 在我不為意下主動觸碰狗狗想摸狗狗 當我一看到時 狗狗想惡女職員 我即時停止 女職員也即縮手 我也有問女職員有無事 職員說無事 我就不為意 到最後走時候有位職員才這樣說 我很不開心 如當初有問題應該說明 不要到最後才單單打打
2018-04-14 761 views
第一次去依間同信士多燒嘢食,感覺好好,因為好乾淨整理,每款食物都獨立包裝。仲有,平時幫襯開嘅任食BBQ,都係包兩款飲品,但依間自取飲品無限任飲,非常抵。另外,好多嘢食任揀,又可雜菇、雜菜任食,啲醃製肉類都好好味,絕對可以encore,又有得免費泊車,非常方便。
2018-04-06
$118 (Dinner)
2017-09-17 1463 views
今日天氣熱辣辣☄️心血來潮想食燒烤🔥🔥🔥揸車入大埔,途經一間大招牌寫着💥就係咁吸引左,膽粗粗咁入左去試🌈🌈食物款式都算多,😋😋牛扒,豬扒,雞扒,雞翼,雞中翼,燒賣,腸仔,雞腎 ,紅腸基本野一定有。最驚喜嘅係,原隻煙鴨胸,原條秋刀魚,魷魚鬚,墨魚頭😍😍😍味道方面,肉類都有幾個味:蒜蓉味辣味、川味、黑椒味,屬於多選擇嘅。最出色嘅,魷魚鬚,真係好好味😋😋仲有一盆菜,羊架,蝦同蜆送🌈最重點嘅係,全部係一包包,獨立包裝,感覺十分衛生👍🏼👍🏼蜜糖,係真正嘅蜜糖,冇加水,仲可以無限使用❤️❤️❤️啱哂我蜜糖怪魔❤️❤️❤️最爽係泊車🚘,可以泊正係燒烤爐附近,睇到嘅地方,燒得安心👏🏻👏🏻$138/3小時任食,包一罐飲品性價比算高👍🏼👍🏼💯提一提,額外買飲品$9
今日天氣熱辣辣☄️
心血來潮想食燒烤🔥🔥🔥

揸車入大埔,
途經一間大招牌寫着[無煙燒烤]💥
就係咁吸引左,
膽粗粗咁入左去試🌈🌈

食物款式都算多,😋😋

最驚喜嘅係,原隻煙鴨胸,原條秋刀魚,魷魚鬚,墨魚頭😍😍😍

最出色嘅,魷魚鬚,真係好好味😋😋

仲有一盆菜,羊架,蝦同蜆送🌈

最重點嘅係,全部係一包包,獨立包裝,感覺十分衛生👍🏼👍🏼

最爽係泊車🚘,可以泊正係燒烤爐附近,
睇到嘅地方,燒得安心👏🏻👏🏻

$138/3小時任食,包一罐飲品
性價比算高👍🏼👍🏼💯