2022-05-22
米線達人又出動了🏃🏻!今次同大家介紹一間非常唔顯眼,但又好好食嘅米線,佢就係平記富金軒雲南米線!!!以前返工都有叫過外賣, 但從來未試過堂食,今次試咗堂食版本,滋味程度係倍增!😋米線份量多,而且係爽滑煙韌,我點咗麻辣底湯底,湯底夠濃味, 而且帶有肉碎,令湯底帶有肉鮮嘅甜味!至於配料方面,必點係豬頸肉, 唔會太老, 食落偏爽口, 而且份量都多。另外, 我個人推薦腐皮, 因為佢係屬於有口感嘅腐皮,唔會一pat pat, 再配埋佢湯底一齊食, 係完美組合,推薦✨!!!🫶🏻提提大家,如果你係豬軟骨LOVER ,千萬不要點, 因為偏硬身, 無入口即溶嘅口感!聽説,佢嘅黃酒雞湯米線 ,好濃香酒,好似係必試名物!💰價錢:人均 $40起🔖總結:未試就快啲試,如果有選擇困難症嘅你,建議可以試下佢哋嘅隱藏Menu - 公司米線,乜餸都有!正!✏️評分(5分為滿分)味道:🤤🤤🤤🤤環境:🍴🍴服務:💁🏻💁🏻💁🏻衛生:✨✨抵食:💰💰💰回訪度:🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
💰價錢:人均 $40起
✏️評分(5分為滿分)
味道:🤤🤤🤤🤤
環境:🍴🍴