2024-04-19
銘興招牌無刺老壇酸菜魚配米線 $58BB辣佢嘅湯底酸味冇咁強烈,但係辣味比較突出,唔鍾意食金湯口味嘅會比較鍾意呢個!魚就非常好,重點係唔會有骨!唔會一夾就散,魚肉有少少爽彈口感!而且食唔到雪藏味!推薦大家試吓!川麻藤椒牛肉配紅薯粉$58小辣牛肉大細係一口牛既size,係薄切而且味道唔似一般嘅牛肉用粉醃過嘅味,食落都幾新鮮,重點係個份量都幾多另外都有啲芽菜嘅配料泰式無骨檸檬雞腳 $58 份量算幾多,特別嘅係佢加左檸檬,食落幾fresh!麻辣味後勁上 都幾特別脆脆香小酥肉 $40呢個份量比想像中多,有輕量嘅孜然味!肉爽唔會霉!呢個價錢算係咁!!甜品雙拼(椰汁西米流心球 + 香脆糯米糍) $45值得一讚嘅係可以雙拼,唔使同時叫晒兩樣嘢又食唔晒!糯米糍個人覺得有少少似煎堆!幾特別。不過小編鍾意椰汁西米流心球!有口感幾甜幾香又解辣!非常推薦!
BB辣
川麻藤椒牛肉配紅薯粉$58
小辣
牛肉大細係一口牛既size,係薄切
另外都有啲芽菜嘅配料
泰式無骨檸檬雞腳 $58