2024-01-01
呢度前身係山西刀削麵,好食又大份!現在轉左做酸菜魚,仲係keep住咁好食又大份!真係不得了👍🏻呢度全日都有一人套餐,吾使好似其他酸菜魚餐廳咁,一叫就係一大盤要多人食用。最平$58,已經包埋飲品。招牌無刺老壇酸菜魚配薯粉$58叫左中辣,一上枱成碗紅辣椒乾🤣多得驚人,但食落吾會好辣,酸酸辣辣好惹味。魚片鮮甜嫩滑無骨,冇泥味,而且份量超級慷慨👍🏻配料都非常豪氣,有酸菜,娃娃菜,金菇,木耳,豆卜,轉薯粉都吾使另外加錢,大滿足。無刺檸檬番茄魚配牛肉飯$68湯底超足料,滿滿的濃郁番茄味🤤一d都吾辣,岩晒怕辣的朋友。牛肉幾嫩,吾鞋,好食!涼拌黑木耳$35酸辣入味,仲有脆花生同青瓜絲香炸墨魚餅$40彈牙香口,淡淡墨魚香味脆香小酥肉$40真係又脆又香,細細一條幾方便,面頭灑滿孜然粉😍好正!荔枝蝦球$45賣相一流😆十足荔枝咁,蝦膠彈牙,外層紅色脆米香脆可口,好有口感👍🏻🌟🌟價錢黎講真係超級經濟,係我食過最足料好食的酸菜魚,真心推薦👍🏻
招牌無刺老壇酸菜魚配薯粉$58
無刺檸檬番茄魚配牛肉飯$68
涼拌黑木耳$35
酸辣入味,仲有脆花生同青瓜絲
香炸墨魚餅$40
彈牙香口,淡淡墨魚香味
脆香小酥肉$40
真係又脆又香,細細一條幾方便,面頭灑滿孜然粉😍好正!
荔枝蝦球$45