【元朗新開港式和風麪店🍜麵麵俱到】-今日要介紹嘅係呢間元朗雞地新開嘅麪店『🍜麵麵俱到』佢係港式車仔麪cross over日式拉麵😗價錢實惠味道都唔錯👍推薦!-餐廳佈置用心,掛咗啲日式燈籠🏮麪食有五款選擇,可以加錢轉沙律🥗或者唐揚雞套餐,價錢都係七八十蚊~另外仲有丼飯🍱同炸物🍤-😋麵麵俱到配壽喜燒湯麵套餐 $108麪全食極豐富澎湃😝有牛肋條、豚軟骨、豬皮脆脆、蟹肉🦀、鳴門卷、荀片等等☝🏻小編加咗$20轉唐揚雞套餐🍗炸雞有三件,炸得幾香脆,點埋蛋黃醬食夠晒邪惡👿麵粉可以揀烏冬或者香港傳統手工蛋麵😎蛋麵食落彈牙有蛋香味🤩個湯底係甜甜地嘅壽喜燒湯,幾啱小編口味😚好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗-😋醬油慢煮豬軟骨配脆脆豬皮豚骨湯麵套餐$74小編加咗$12轉沙律套餐😗會包一罐汽水🥤沙律份量都幾多,食落幾爽脆~醬油豬軟骨炆得夠腍,相當入味~脆辣豬皮酥脆,幾特別~讚岐烏冬口感煙韌,加埋個豬骨湯🤩好快就清盤!好味指數:🌕🌕🌕🌕🌘-😋燒汁雞皮餃子🥟$25用雞皮充當餃子皮,外皮香脆油香十足,裡面識爆汁💦💦灑上七味粉,幾惹味唔錯😝好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗-😋椒鹽雞軟骨$32雞軟骨炸到金黃香脆,非常香口,令人一粒接一粒食到唔停
【元朗新開港式和風麪店🍜麵麵俱到】

😋燒汁雞皮餃子🥟$25

好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗

椒鹽雞軟骨

😋椒鹽雞軟骨$32
雞軟骨炸到金黃香脆,非常香口,令人一粒接一粒食到唔停口😎

好味指數:🌕🌕🌕🌕🌘

📍麵麵俱到 (元朗)
💸人均消費:$110
2024-05-31
麵麵俱到配壽喜燒湯麵
雞皮餃子
椒鹽雞軟骨
2024-06-02 47 views
🥗和風沙律配雞胸肉 $48以為普通一碟,原來係用食湯麵果碗裝,好大碗😍。雞胸肉軟熟唔鞋,沙律菜新鮮。🥟燒汁雞皮餃子炸得夠火喉,雞皮勁脆唔油,餃子肉好juicy。🐔唐揚雞雞肉juicy,皮脆。🍜日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯唐揚雞套餐 $92牛肋條唔會太淋,有口感。濃汁甜甜地,烏冬煙韌。跟餐+$3烏龍茶🍜蟹肉海老鮮蝦味噌湯唐揚雞套餐 $98呢個相對清啲,但味噌湯咸香好夾蝦蟹,配埋櫻花蝦,口感豐富。蝦爽口,蟹肉味濃。手工麵好香蛋味,有啲鹼水味,比烏冬實淨,更吸湯汁。跟餐+$5波子汽水細個成日飲波子汽水,呢度有,整番支先。💬全日免加一

和風沙律配雞胸肉

🥗和風沙律配雞胸肉 $48

🥟燒汁雞皮餃子
炸得夠火喉,雞皮勁脆唔油,餃子肉好juicy。

唐揚雞

🐔唐揚雞
雞肉juicy,皮脆。

日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯唐揚雞套餐

🍜日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯唐揚雞套餐 $92
牛肋條唔會太淋,有口感。濃汁甜甜地,烏冬煙韌。
跟餐+$3烏龍茶

蟹肉海老鮮蝦味噌湯唐揚雞套餐

🍜蟹肉海老鮮蝦味噌湯唐揚雞套餐 $98

跟餐+$5波子汽水
細個成日飲波子汽水,呢度有,整番支先。

💬全日免加一

2024-05-26
和風沙律配雞胸肉
唐揚雞
日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯唐揚雞套餐
蟹肉海老鮮蝦味噌湯唐揚雞套餐
元朗好順景大廈一帶餐廳林立,今日放假就過來這邊覓食。走著走著,在小巷中發現了這間「麵麵俱到」小店,一於入去試試!「麵麵俱到」的裝潢充滿日式元素,很有日本風情畫的感覺!店舖座位數量不多,如上圖所示的對著牆邊的一列座位。配有豬軟骨、豬皮脆脆、鳴門卷、紫菜絲等的食材。豬軟骨慢煮,肉質燉至非常腍,充滿醬油鹹香味。豬皮脆脆經香炸,口感脆卜卜。配上讚岐烏冬,入口煙韌。這一碗配餸非常豐富,分別有虎蝦、蟹肉、蟹柳、鳴門卷等。虎蝦有3隻,蝦肉十分彈牙。蟹肉和蟹柳的份量也有很多。湯底加入了櫻花蝦,味道更香。而麵底則選了手工蛋麵,麵條呈粗扁身,帶淡淡蛋香;筋性質感,入口有嚼勁。以港式傳統麵來煮和風食物,港日fushion,非常特別。加錢配成套餐,可揀選沙律或唐揚炸雞。沙律菜新鮮,撈了芝麻醬後很香口。而唐揚炸雞上枱熱辣辣,入口juicy,附有蛋黃醬蘸點。第一次試雞皮餃子!以雞皮代替餃皮包著餡料,雞皮炸至金黃,入口充滿油香,帶酥脆之感。雞肉內餡軟嫩,有爆汁juicy之感。餃子還淋上燒汁,更加惹味。
,一於入去試試!

「麵麵俱到」的裝潢充滿日式元素,很有日本風情畫的感覺
!店舖座位數量不多,如上圖所示的對著牆邊的一列座位。
醬油慢煮豬軟骨配脆脆豬皮豚骨湯麵

。豬皮脆脆經香炸,口感脆卜卜。配上讚岐烏冬,入口煙韌。

唐揚炸雞

,附有蛋黃醬蘸點。

2024-05-31
燒汁雞皮餃子
👦🏻👧🏻作為元朗街坊,我地最鐘意就係放工係元朗捐窿捐罅搵食,發挖多啲好味嘅街坊小店!今次我地就係屋企附近搵到間好味又抵食嘅麵店,加錢升級套餐套餐價錢抵食!麵食用上香港傳統手工蛋麵,有筋性彈牙又有蛋香味。🍜蟹肉海老鮮蝦味噌湯(沙律套餐) $90蟹肉鮮甜,好有蟹味,而且份量好多,抵食!碗麵仲有四隻大蝦,蝦肉爽彈!海老鮮蝦味噌湯有蝦味,飲落好舒服,鮮味唔會死喊,湯底香味有北海道拉麵feel!我叫左粗麵,麵質彈牙,連湯一齊食好味!沙律調味唔錯,沙律菜新鮮。🍜麵麵俱到麵全食(唐揚雞套餐) $108牛肋條好軟腍入味,中間仲有好腍嘅牛筋,好有牛味好食!豚軟骨夠入味,中間軟骨脆口,口感一流。仲有好多配菜,豬皮脆脆,蟹肉,鳴門卷,每一樣都好好味!跟餐唐揚雞好脆好夠熱,點沙律醬食好滋味!🐤椒鹽炸雞軟骨 $32雞軟骨好脆口,炸粉漿薄身灑上椒鹽真係好惹味!🍤明太子吉列炸蝦 $25炸蝦炸得乾身香脆,配上明太子醬,好好味。🥟燒汁雞皮餃子 $25雞皮又脆又有啲煙韌,咬落去爆汁加上燒汁,味道甜甜地好鐘意!📍 麵麵俱到 (元朗)元朗鳳攸南街3號好順景大廈1座地下48號舖

🍜蟹肉海老鮮蝦味噌湯(沙律套餐) $90

🍜麵麵俱到麵全食(唐揚雞套餐) $108

🐤椒鹽炸雞軟骨 $32
雞軟骨好脆口,炸粉漿薄身灑上椒鹽真係好惹味!

🍤明太子吉列炸蝦 $25
炸蝦炸得乾身香脆,配上明太子醬,好好味。

🥟燒汁雞皮餃子 $25
雞皮又脆又有啲煙韌,咬落去爆汁加上燒汁,味道甜甜地好鐘意!

📍 麵麵俱到 (元朗)
2024-05-28
Dinner
所有麵底可以2選1:日本讚岐烏冬/手工蛋麵。❤️麵麵俱到麵全食唐揚雞套餐麵底揀左烏冬。食材超豐富!有牛肋條、豬軟骨、蝦、蟹肉等。最特別係有豬皮脆脆,夠乾身脆卜卜!烏冬口感煙韌彈牙。❤️唐揚雞炸得香口,點少少旁邊嘅沙律醬同食更滋味~😋跟餐加$3嗌左烏龍茶。❤️日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯麵沙律套餐麵底揀左手工蛋麵。跟餐送罐裝汽水,嗌左忌廉梳打。日式濃汁燴牛肋條呈長條形都幾大條,甜甜地。手工蛋麵呈黃色,食落有口感。❤️黑椒牛肉柚子汁沙律配溫泉蛋好大碗!沙律菜十分爽脆新鮮,將溫泉蛋混入沙律菜中,蛋汁配沙律菜同吃十分美味~😋嗌左兩款小食:❤️燒汁雞皮餃子用雞皮做餃子皮好邪惡🤤。雞皮炸過好香口。❤️椒鹽炸雞軟骨細細粒,香脆得不知不覺食完一粒又一粒🙈。要特別提一提餐廳全日堂食免收加一😍👍🏻。
所有麵底可以2選1:
日本讚岐烏冬/手工蛋麵。

❤️麵麵俱到麵全食唐揚雞套餐
麵底揀左烏冬。

烏冬口感煙韌彈牙。

❤️唐揚雞炸得香口,點少少旁邊嘅沙律醬同食更滋味~😋

跟餐加$3嗌左烏龍茶。

❤️日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯麵沙律套餐
麵底揀左手工蛋麵。
跟餐送罐裝汽水,嗌左忌廉梳打。

日式濃汁燴牛肋條呈長條形都幾大條,甜甜地。
手工蛋麵呈黃色,食落有口感。

❤️黑椒牛肉柚子汁沙律配溫泉蛋

嗌左兩款小食:
❤️燒汁雞皮餃子
用雞皮做餃子皮好邪惡🤤。雞皮炸過好香口。

❤️椒鹽炸雞軟骨
細細粒,香脆得不知不覺食完一粒又一粒🙈。

要特別提一提餐廳全日堂食免收加一😍👍🏻。

今日收工已經天黑,個天仲要落埋雨🌧️ 見到呢間開係巷仔入面嘅小店,雖然只係ꜱᴏꜰᴛ ᴏᴘᴇɴɪɴɢ,但係估唔到性價比咁高,飽到懷疑人生😍 成間舖都好日式~1️⃣ 海苔薯條🍟薯仔控必食🥔 紫菜薯條係即叫即炸,熱辣辣係最好食~ 仲可以升級要黑松露醬添😆2️⃣ 蟹肉海老味噌蝦湯麵🦐當然要試下香港傳統嘅手工蛋麵,傳統港式麵除咗有蛋香味之外,亦都彈牙有筋性,我仲加多咗隻溫泉蛋添🫣味噌蝦湯先鹹後回甘,個ꜰᴇᴇʟ就好似食緊北海道拉麵咁🍜虎蝦爽口,而且配料都好豐富,有蟹肉🦀、鳴門卷🍥、筍片、蔥花等等☝🏻3️⃣ 麵全食🥣讚岐烏冬口感煙韌,湯底用咗骨湯,所以好入味😳 叫得麵全食即係所有配料都有,心大心細絕對要揀呢個🤣 牛肩胛肉質嫩口,ᴄᴘ值好高,而牛肋條就唔會太冧太軔,豬皮脆脆食落脆卜卜同時有點辣🔥 豬軟骨炆得好淋好淋,超入味,全個麵係份量勁多勁澎湃😍4️⃣ 椒鹽炸雞軟骨🐔雞軟骨唔會好細粒,而係粒粒食落口感都好ᴊᴇɴɢ🙈5️⃣ 燒汁雞皮餃子🥟用雞皮嚟取代傳統嘅餃子皮,炸完出嚟好脆,油香十足,裏面識爆汁添🤣 食落係微微辣辣又甜甜哋,好過癮😛6️⃣ 飲品🥤嗌套餐包飲品好抵😳 除咗汽水仲有烏龍茶,同埋竟然有波子汽水,實在是太吸引啦😆

1️⃣ 海苔薯條🍟

2️⃣ 蟹肉海老味噌蝦湯麵🦐

蟹肉海老味噌蝦湯麵

味噌蝦湯先鹹後回甘,個ꜰᴇᴇʟ就好似食緊北海道拉麵咁🍜

3️⃣ 麵全食🥣
麵全食

4️⃣ 椒鹽炸雞軟骨🐔
椒鹽炸雞軟骨

雞軟骨唔會好細粒,而係粒粒食落口感都好ᴊᴇɴɢ🙈

5️⃣ 燒汁雞皮餃子🥟

6️⃣ 飲品🥤
波子汽水

Dinner
麵全食
波子汽水
2024-05-26 286 views
誰說小店不能做到高質而勝價比高的食物🥘。 發現在元朗的小巷中, 有一間日本餐。 不論麪質,價錢都優勝。 (5⭐️最高)日式濃汁會牛肋條壽喜燒湯套餐(5⭐️)當中的湯底好濃烈,日式濃汁又甜甜酸酸, 好開胃🤤。 牛助條煮得好滑、好冧😙。 麪底我選擇了香港傳統手工蛋面, 黃色麪身,保留濃濃的蛋香味, 食落非常有筋性、而且彈牙。 醬油慢煮豚軟骨配脆脆豬皮豚骨濃湯套餐 (5⭐️)湯底用骨湯,入口味到鮮甜,豚肉軟骨又大大份,又夠入味🤩、又夠腍嘅豬軟骨十分足料😘. 但我比較喜歡佢脆脆豬皮👍🏻,咬落爽口而且唔油膩, 湯底方面相對比牛肋條湯底為清淡,而面質亦都相當入味🤩。 唐揚炸雞🍗入口香嫩幼滑,而且份量啱啱好🥰又唔會太油膩😉沙律大大份, 又夠足料, 抵贊👍🏻海苔薯條 (5⭐️)夠香夠熱夠脆,而且海苔粉🩷亦都好足料。鐘意食海苔嘅朋友,必食之選。椒鹽炸雞軟骨(5⭐️)入口爽口彈牙, 粒粒下一首大少適中😘。 椒鹽分布平均😙

日式濃汁會牛肋條壽喜燒湯套餐(5⭐️)
日式濃汁會牛肋條壽喜燒湯套餐

醬油慢煮豚軟骨配脆脆豬皮豚骨濃湯套
餐 (5⭐️)
醬油慢煮豚軟骨配脆脆豬皮豚骨濃湯套 餐

唐揚炸雞🍗
唐揚炸雞

入口香嫩幼滑,而且份量啱啱好🥰又唔會太油膩😉

沙律

大大份, 又夠足料, 抵贊👍🏻

海苔薯條 (5⭐️)
海苔薯條

椒鹽炸雞軟骨(5⭐️)
椒鹽炸雞軟骨

入口爽口彈牙, 粒粒下一首大少適中😘。 椒鹽分布平均😙

日式濃汁會牛肋條壽喜燒湯套餐
醬油慢煮豚軟骨配脆脆豬皮豚骨濃湯套 餐
椒鹽炸雞軟骨
[✨元朗麵麵俱到•新開張有驚喜日式小店🥢]#麵麵俱到 #元朗🔸溫泉蛋牛肩胛壽喜燒湯烏冬 $58烏冬口感煙韌,配搭溫泉蛋更加滑溜🤤牛肩胛肉質結實肉味濃,壽喜燒湯底濃郁香甜之餘,亦唔會過甜,火侯掌握得好好🤩+ $6 溫泉蛋 + $17 波子汽水 + 沙律🔸日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯烏冬 $72牛肋條份量幾多,而且整得好入味,肥瘦岩岩好,唔會太冧太軔,足料骨湯湯底好有靈魂,勁好食!+ $6 溫泉蛋 + $17 波子汽水 + 沙律🔸和風沙律配雞胸肉 $48厚切juicy雞胸肉一啲都唔嚡口,健康又好食;沙律菜新鮮爽口,個日式醬汁仲要勁開胃,正💯🔸海苔薯條 $25 + $3 黑松露醬薯條炸得好乾身香脆,布滿海苔再配上惹味黑松露醬,唔錯嘅一份小食😘👍🔸椒鹽炸雞軟骨 $32椒鹽勁香口,炸粉亦唔會過厚,食完都唔會覺得太油膩🤩💕————————♡♡♡♡♡♡————————🔸總結元朗新開張嘅新餐廳,提供嘅小食都好吸引,價錢合理,湯烏冬真係好高質,食完覺得真係有意外驚喜!值得一試嘅小店👍📍麵麵俱到🏠元朗鳳筱南街3號好順景大廈1座48號鋪
[✨元朗麵麵俱到•新開張有驚喜日式小店🥢]

+ $6 溫泉蛋 + $17 波子汽水 + 沙律

🔸和風沙律配雞胸肉 $48

🔸海苔薯條 $25 + $3 黑松露醬

🔸椒鹽炸雞軟骨 $32
椒鹽勁香口,炸粉亦唔會過厚,食完都唔會覺得太油膩🤩💕

————————♡♡♡♡♡♡————————

🔸總結

📍麵麵俱到
🏠元朗鳳筱南街3號好順景大廈1座48號鋪
朋友話佢屋企附近開咗間新餐廳,約埋一齊去食。店內空間唔算多,木系裝修簡潔又舒服,佈置充滿日本格調,擺放咗日本文化嘅工藝品。🥢麵麵俱到-麵全食 配壽喜燒湯麵 $88牛肋條唔會太冧太軔,有口感。豚軟骨炆得夠冧又入味。虎蝦和蟹肉味道鮮甜。脆辣豬皮酥脆有口感。傳統港式手工蛋麵,有筋性彈牙,仲有蛋香味。整體極豐富澎湃,加錢升級套餐價錢更抵食。(餐:唐揚雞+烏龍茶$23)唐揚雞醃得入味,啖啖肉,炸得鬆脆可口,味道唔錯。🥢溫泉蛋牛肩胛壽喜燒湯烏冬 $58牛肩胛肉質嫩口,厚薄適中,牛味濃郁。牛肉壽喜燒湯底好好味,讚岐烏冬,口感煙韌,加埋其他配料,掛汁又入味。(餐:沙律+烏龍茶$15)新鮮沙律菜,加埋芝麻醬,爽脆又好食。🥢和風沙律配慢煮雞胸肉厚切雞胸肉咬落好juicy,營養豐富,份量十足,甚至可以當正餐食。🥢明太子吉列炸蝦炸粉薄,十分酥脆,鮮味十足,加咗明太子醬,惹味又好食。🥢燒汁雞皮餃子外皮夠脆,裡面識爆汁,脆卜卜但又唔會油膩,好正。呢間小店CP值高,服務態度好,我會再約朋友,家人再食,所以值得推介📍麵麵俱到元朗鳳攸南街3號好順景大廈1座地下48號舖
朋友話佢屋企附近開咗間新餐廳,約埋一齊去食。

🥢麵麵俱到-麵全食 配壽喜燒湯麵 $88
(餐:唐揚雞+烏龍茶$23)
唐揚雞醃得入味,啖啖肉,炸得鬆脆可口,味道唔錯。

🥢溫泉蛋牛肩胛壽喜燒湯烏冬 $58
(餐:沙律+烏龍茶$15)
新鮮沙律菜,加埋芝麻醬,爽脆又好食。

🥢和風沙律配慢煮雞胸肉

🥢明太子吉列炸蝦
炸粉薄,十分酥脆,鮮味十足,加咗明太子醬,惹味又好食。

🥢燒汁雞皮餃子
外皮夠脆,裡面識爆汁,脆卜卜但又唔會油膩,好正。

📍麵麵俱到
2024-05-20
  • 麵麵俱到-麵全食
  • 溫泉蛋牛肩胛壽喜燒湯烏冬
  • 和風沙律配雞胸肉
  • 明太子吉列炸蝦
  • 燒汁雞皮餃子
💫和風沙律配雞胸肉份量都多既沙律, 配合雞胸肉, 沙津菜好新鮮, 醬汁比例剛好, 越食越開胃😛💫唐揚炸雞跟套餐點既炸雞, 外脆內軟, 肉質鮮嫩, 夠惹味💫燒汁雞皮餃子一碟五隻, 餃子裡面係豬肉餡😍💫日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯牛肋條份量都多, 原條咬就最爽不過!擇左烏冬底好彈牙, 完全吸收晒壽喜燒湯既精華, 基本上要一啖湯, 一啖烏冬最好食🤤💯💫麵麵俱到麵全食擇左手工麵做底, 麵條煮到岩好, 配料有蝦、紫菜、竹筍、牛肉、鳴門卷、香蔥,好豐富😍
💫和風沙律配雞胸肉

💫唐揚炸雞
跟套餐點既炸雞, 外脆內軟, 肉質鮮嫩, 夠惹味

💫燒汁雞皮餃子
一碟五隻, 餃子裡面係豬肉餡😍

💫日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯

💫麵麵俱到麵全食

1K
2024-05-19 68 views
前身是日式章魚小丸子店現在變成日式家庭麵食店裝潢沒太大改變,加了高櫈吧枱風格,個人覺得挺適合社恐人士的午市有一麵食加一飲品加一沙律或炸雞塊套餐七十至一百左右定位有點像拉麵店但卻是日本讚岐烏冬或香港手工蛋麵實在是有點與別不同的特式吃麵的話我覺得湯頭是最為重要蟹肉海老味噌蝦湯材料豐富,第一下的感覺是色彩鮮艷虎蝦約三至四隻(忘了)蟹肉也有很多手工蛋麵很彈牙這個配搭是挺有驚喜的湯底有大量櫻花蝦,帶點鹹香唯獨不夠熱,真的是十分可惜相信如果夠熱的話香味會更香濃溫泉蛋牛肩胛壽喜燒湯這個也是色彩很鮮艷的一碗牛肩胛大大一片的吃起來更滿足點了烏冬,跟溫泉蛋更配搭,滑溜掛汁壽喜燒湯就是甜甜的醬油可惜敗處也是不夠熱跟餐的沙律非常不錯沙律菜新鮮幼嫩,配日式胡麻醬還有生紫洋蔥和車厘茄跟餐的日式炸雞共三塊新鮮炸起,這個是夠熱的另加了小食燒汁雞皮餃子好像每一枱客人都有加這款果然是必點之選皮脆帶脂香,咬落爆汁這個也是即叫即煎,超級熱辣辣所以麵不夠熱也許是因為客滿有點吃不消?小店人手有限這個我是理解的夏天還好冬天的話想吃熱騰騰的麵就有點不夠過癮
前身是日式章魚小丸子店
現在變成日式家庭麵食店
裝潢沒太大改變,加了高櫈
吧枱風格,個人覺得挺適合社恐人士的
午市有一麵食加一飲品加一沙律或炸雞塊套餐
七十至一百左右
定位有點像拉麵店
但卻是日本讚岐烏冬或香港手工蛋麵
實在是有點與別不同的特式

吃麵的話我覺得湯頭是最為重要
蟹肉海老味噌蝦湯
材料豐富,第一下的感覺是色彩鮮艷

虎蝦約三至四隻(忘了)蟹肉也有很多

手工蛋麵很彈牙
這個配搭是挺有驚喜的

湯底有大量櫻花蝦,帶點鹹香
唯獨不夠熱,真的是十分可惜
相信如果夠熱的話香味會更香濃

溫泉蛋牛肩胛壽喜燒湯
這個也是色彩很鮮艷的一碗
牛肩胛大大一片的吃起來更滿足

點了烏冬,跟溫泉蛋更配搭,滑溜掛汁
壽喜燒湯就是甜甜的醬油
可惜敗處也是不夠熱

跟餐的沙律非常不錯
沙律菜新鮮幼嫩,配日式胡麻醬
還有生紫洋蔥和車厘茄

跟餐的日式炸雞共三塊
新鮮炸起,這個是夠熱的

另加了小食燒汁雞皮餃子
好像每一枱客人都有加這款
果然是必點之選
皮脆帶脂香,咬落爆汁
這個也是即叫即煎,超級熱辣辣

所以麵不夠熱也許是因為客滿有點吃不消?
小店人手有限這個我是理解的
夏天還好