1K
2021-04-12 647 views
很久沒有到過旺角中心「掃街」了,今日專程來到回味一番。不過時代變遷,小店也變得很快,小時候的店舖都走得七七八八,不過地方淺窄依然不變!位置:旺區,是中學生的集中地。環境:只是在一個商場角位有幾間小店,中間有兩張圓桌,可以堂食。不過建議在疫情期間外賣回家較好。門口位置已將餐牌列出來,一眼看清。午市:提供多種類的新式炸物小食,簡直花多眼亂,最後決定了:秘製麻辣炸雞髀品28雞髀巨型,還大過我的手掌,外層炸皮較厚,所有麻辣粉都在炸皮上,反而是內部的雞肉沒有調味,肉質熟透了,不夠細嫩,不過是份量完勝。    糯米釀雞翼$22 (兩隻)這個小食雖然沒有炸過,但做到皮脆內嫩,尤其是糯米經過醃製,除了帶有軟韌的口感,還有少少辣味和嫩滑的雞肉配合得天衣無縫,值得推介。如果可以加多一點蘑菇,多一點香味會更棒!魷魚鬚拼洋蔥圈$28 (小)這個小食不錯,炸粉不厚,魷魚鬚較茶樓短身,味道差不多,可以自己加調味料,有很多選擇,但我覺得七味粉是最配合魷魚鬚。洋蔥圈味道不辣,外脆內軟。

位置:旺區,是中學生的集中地。

環境:只是在一個商場角位有幾間小店,
中間有兩張圓桌,可以堂食。不過建議在疫情期間外賣回家較好。
門口位置已將餐牌列出來,一眼看清。

午市:提供多種類的新式炸物小食,簡直花多眼亂,最後決定了:

秘製麻辣炸雞髀品28

糯米釀雞翼$22 (兩隻)
這個小食雖然沒有炸過,但做到皮脆內嫩,

魷魚鬚拼洋蔥圈$28 (小)
這個小食不錯,炸粉不厚,魷魚鬚較茶樓短身,味道差不多,
洋蔥圈味道不辣,外脆內軟。
2021-04-07
$78 (Lunch)
  • 糯米釀雞翼
旺中葵廣呢兩個年青人蒲點都好多隱世小食店, 今次就比👦🏻🧒🏻掃掃下街🧹發現左呢間旺中1/F某個角落嘅<365炸雞🍗> 除左主打炸雞🍗同雞翼之外, 仲有勁多唔同款式嘅小食~ 性價比又高~ 唔怪得咁多人黎幫襯啦😳 留意返成個小食區只有2張檯架咋~ 1️⃣ SHAKE SHAKE雞髀肉🍗 (粟米濃湯) 💰$20(細)雞肉切成細細件🔪 仲有9隻味粉可供選擇, 揀左嘅粟米濃湯味道香到不得之了👃🏻 食嘅時候記得要撈勻ddddd (🎼Shake it~ Shake Shake it~) 2️⃣ 紅油抄手💰$25/5隻 (老闆娘推介😳👍🏻)醬汁真係好驚喜😳 輕輕嘅辣之中帶點甜, 開頭仲擔心會好辣, 我地之後仲用個醬汁黎點雞肉, 超級超級開胃🤤3️⃣ 365招牌炸雞髀🍗(碎上) 💰$25好~大~隻~仲炸得幾脆 💥 雞肉仲幾滑添~ 貼心位之一係可碎上方便吉住黎食🥰 仲可以喺櫃位任揀各適其適嘅醬料同味粉OMG~😱4️⃣ 海鮮拼盤 💰$28一個併盤就有齊魷魚圈🦑 炸蝦🦐 蟹鉗🦞 炸帶子同蟹柳。。一次過滿足曬食海鮮嘅願望😎呢度仲有好多特色小食, 例如Oreo西多士、芝士四重奏、釀雞翼。。🤤🤤🤤 我全部都想要🙈🙈

SHAKE SHAKE雞髀肉

SHAKE SHAKE雞髀肉

2️⃣ 紅油抄手💰$25/5隻
(老闆娘推介😳👍🏻)

3️⃣ 365招牌炸雞髀🍗(碎上) 💰$25
365招牌炸雞髀(碎上)

4️⃣ 海鮮拼盤 💰$28
海鮮併盤

呢度仲有好多特色小食, 例如Oreo西多士、芝士四重奏、釀雞翼。。🤤🤤🤤 我全部都想要🙈🙈🙈
$49 (Tea)
2021-03-30 230 views
今日旺中掃街再次幫襯365炸雞,見到佢哋推出新產品-手工製韭菜餅,相片好吸引,即刻買嚟試下,果然無令我失望😋皮薄餡靚,用新鮮豬肉配搭韭菜,咬落還好Juicy,下次一定再試,推薦👍👍👍原來店主話無防腐劑,無添加濟,還好健康!
原來店主話無防腐劑,無添加濟,還好健康!
手工韭菜餅
2021-03-30
手工韭菜餅
2021-03-26 181 views
出黎旺角,點少得去旺中搵食呢?旺中有好多小食店選擇,上次食過1樓個間365炸雞覺得好😎正,今次食過返尋味今次想試多幾樣唔同既野食,就叫左一份小食拼盤啦👍揀左四樣野食都只係$18,一次滿足我四個願望😎18蚊4樣野真係好抵食😍我揀左薯條+炸燒賣+餃子同埋炸帶子,果然冇令我失望薯條出到黎好脆,好好咬口,又唔會太鹹炸燒賣個皮唔會太油,一樣脆卜卜,好好口感餃子同上面兩樣炸物一樣,都係好好食,而且入面好足料,好多肉又多汁最後就係炸帶子,本人超級推薦!! 我本身就好鐘意食炸帶子,佢地既炸帶子既外皮厚薄適中,唔會食到好厚炸粉咁,帶子亦好新鮮,好香好滑,黎呢到食必試之一!!!見到炸雞脾都好多人買, 下次可以再試

薯條出到黎好脆,好好咬口,又唔會太鹹
炸燒賣個皮唔會太油,一樣脆卜卜,好好口感

見到炸雞脾都好多人買, 下次可以再試
18蚊4款小食拼盤
2021-03-01
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Dining Offer
Tasting Event
18蚊4款小食拼盤
2021-03-24 210 views
旺中e間小食店🍔🍟最近翻新,出左好多新小食同菜式,今日就來試吓啦💁🏻‍♀️👉 忌廉芝士🧀蘑菇釀雞翼釀雞翼考工夫大家都知架啦😆,e間仲好特別咁推出左傳統的糯米及忌廉芝士蘑菇🧀兩種口味👍🏻咬落口啖啖肉之餘,仲有creamy的感覺🙀係試食完最推薦俾大家的小食🙆🏻‍♀️👉 糯米釀雞翼傳統口味的糯米雞翼🐓有少少辣辣地,但特別開胃同入味😋糯米的軟糯同雞肉夾得天衣無縫好正👏🏻👉 咯咯海鮮拼盤拼盤有齊魷魚圈🦑、蟹柳🦀、帶子、花枝等超級豐富😮,樣樣野都炸到黃金卜卜👉 炸醬麵拼日式餃子🥟韓國🇰🇷炸醬麵配埋日式餃子夠曬大份,餃子亦非常飽滿食落又唔會太油膩😆

👉 忌廉芝士🧀蘑菇釀雞翼

忌廉芝士磨菇釀雞翼
糯米釀雞翼
炸醬麵拼日式餃子
  • 忌廉芝士釀雞翼
旺角既鋪頭變得快,就算大既商場都會裝修翻新,但係旺中就好似咁多年都冇咩點變咁 😊入面既鋪頭當然都換左唔少,但係果個裝修同埋成個商場個感覺就真係令人回憶起中學黎行既時候👭👭不過宜家除左衫鋪,仲多左好多賣野飲野食既細鋪,有唔少仲喺唔同既post度都見過😆所以今日就去試試佢,我地就揀左呢間賣炸雞炸野食既365炸雞🍗🤤鋪頭喺喺一樓飲食既corner位,雖然喺corner但一眼就會望到🥳因為佢放哂野食既相出黎,有咸有甜,有拼盤又雞髀仲有甜品🍤🍗🍟🥧咁多野樣揀,真係選擇困難症發作。最後我地揀左芝士撈麵配雞串、一份拼盤、滷水雞髀同埋芝心西多😍😍😍雖然佢個位果度都有枱,但我地外賣拎走食落單到拎得唔算等得奈,但都有段時間而鋪頭用左張單準備好就會響會震咁通知食客既device就夠貼心,因為唔洗企定定,可以行住街咁等👍🏻👍🏻👍🏻而拎走之前,當然唔會放過鋪頭枱面果棟醬任擠粉任落既自助調味位。喺食之前仲可以加自己鐘意既醬/調味粉,心情更加期待🤣🤣嘩 開盒lu!😆🥳😆🥳滷水雞髀大大隻🍗睇落個色水都非常唔錯👍🏻我地有諗過食佢地既招牌炸雞,但係幾樣野都炸,就有d怕熱氣🤪好在佢地既滷水雞髀都做得幾好,大大隻夠份量。咁大

雖然佢個位果度都有枱,但我地外賣拎走食
落單到拎得唔算等得奈,但都有段時間

嘩 開盒lu!😆🥳😆🥳

滷水雞髀大大隻🍗睇落個色水都非常唔錯👍🏻
我地有諗過食佢地既招牌炸雞,但係幾樣野都炸,就有d怕熱氣🤪
好在佢地既滷水雞髀都做得幾好,大大隻夠份量。咁大隻雞髀其實好難滷到入心,不過佢地既滷水夠味,做得到皮滑肉嫩,推介🥰

拼盤我地就叫左拉絲芝士條x2、洋蔥圈同埋芝士獅子狗😍
芝士條有拉絲,入面既芝士唔會細細條,所以又拉絲又有果種煙韌既口感😊

係我鐘意既芝士條😆😆😆
洋蔥都外脆內軟,獅子狗都夠香口👍🏻
我地加左蜜糖芥末同沙律醬,沾住黎食,正
重點係佢地既醬就算任落都冇溝水溝稀,反而係禁到用力擠先擠得出,呢d細位都感覺到有誠意🥰

芝士撈麵配雞串
雞串就係細個喺學校小食部開始食果隻經典雞串,芝士撈麵就係韓國果隻即食芝撈麵🤤🤤🤤
雞串跟即食麵呢個配搭同旺中一樣有中學既回憶既味道🤣
雞串味道就係經典味,至於芝士撈麵就夠濃郁
但係鋪頭用左辣味既芝士撈麵,應該細心d提提客人或者如果有得揀既話,都可以問下先😘

最後既芝士西多🤗
都不枉鍾意食西多既我既期待。麵包包得夠蛋漿,而且炸得夠金黃夠酥脆😋😋😋
通常西多炸得夠脆,中間難免會有d乾同硬。但係佢地既西多外面脆,中間又夠軟
鋪頭落左煉奶,中間又夾層芝士,又脆又軟仲咸咸甜甜咁,作為一餐既結尾,perfect😍😍😍
旺中不嬲都好多小食店,岩晒喜歡掃街覓食既朋友仔!👍🏻掃街既中心思想係,多款揀,份量岩,方便食務求可以一路行一路食😂😂😂出開去旺中,見到有間勁sell炸雞髀既小店。小妹作為雞髀🍗既粉絲決定去試吓😍😍365招牌炸雞髀🍗外皮鬆脆,炸粉夠薄🤩雞髀有預先腌過都幾入味。加上雞髀肉本來肉質已經嫩滑整個配搭一流,果然係招牌👍🏻👍🏻芝士四重奏🧀內有:拉絲芝士條x2,芝士丸x3芝士獅子狗x3,芝士拉絲波x2全部炸過,十分香脆😌加埋邪惡既拉絲芝士真係不得了!(p.s 要趁熱食先有此效果喲🤭)炸燒賣燒賣係小妹最中意既小吃,本能地點左份😂😂😂係口感煙韌嘅魚肉燒賣呀!🥳炸過之後更香口,意外地好吃😋忌廉芝士蘑菇釀雞翼🐥睇中佢拆左骨,啖啖肉🤩雞翼入面包住香濃芝士。咬落好juicy,食2隻係唔夠喉嫁🥲
旺中不嬲都好多小食店,
岩晒喜歡掃街覓食既朋友仔!👍🏻
掃街既中心思想係,
多款揀,份量岩,方便食
務求可以一路行一路食😂😂😂
出開去旺中,
見到有間勁sell炸雞髀既小店。
小妹作為雞髀🍗既粉絲
決定去試吓😍😍

365招牌炸雞髀🍗
外皮鬆脆,炸粉夠薄🤩
雞髀有預先腌過都幾入味。
加上雞髀肉本來肉質已經嫩滑
整個配搭一流,果然係招牌👍🏻👍🏻

芝士四重奏🧀
內有:拉絲芝士條x2,芝士丸x3
芝士獅子狗x3,芝士拉絲波x2
全部炸過,十分香脆😌
加埋邪惡既拉絲芝士真係不得了!
(p.s 要趁熱食先有此效果喲🤭)

炸燒賣
燒賣係小妹最中意既小吃,
本能地點左份😂😂😂
係口感煙韌嘅魚肉燒賣呀!🥳
炸過之後更香口,意外地好吃😋

忌廉芝士蘑菇釀雞翼🐥
睇中佢拆左骨,啖啖肉🤩
雞翼入面包住香濃芝士。
咬落好juicy,
食2隻係唔夠喉嫁🥲

1K
2021-03-18 91 views
👧🏻😋👅🍽✨365炸雞 (旺角中心)-💛旺中立食區匯聚邪惡美食💛勁多選擇,唔止得炸雞,甜鹹都有💛有自助味粉醬料架,辣唔辣任君選擇-Shake Shake雞髀肉 $18✨standard package有大有細可以自己揀味,呢個每日特價星期二係燒烤至尊✨炸髀皮好脆,但脾肉又好juicy好嫩口✨加埋燒烤醬超晒班!-自魷人$45✨本身包炸魷魚圈、墨魚丸同炸魷魚鬚,但果日冇晒鬚得前面兩樣,但我太熱愛自由都照叫左✨魷魚圈上粉同炸得幾好,起碼唔會甩皮甩骨先✨揀左粟米味粉好正,exactly就係日本果隻粟米濃湯球零食!✨墨魚丸未至於有粒粒墨魚,但質地都彈牙爽口-Oreo西多 $25✨即叫即整好新鮮,西多士上鋪滿左oreo碎,甜甜地當食埋甜品喇! -
👧🏻😋👅🍽✨
365炸雞 (旺角中心)
💛旺中立食區匯聚邪惡美食
💛勁多選擇,唔止得炸雞,甜鹹都有
💛有自助味粉醬料架,辣唔辣任君選擇
Shake Shake雞髀肉 $18
✨炸髀皮好脆,但脾肉又好juicy好嫩口
✨加埋燒烤醬超晒班!
自魷人$45
✨魷魚圈上粉同炸得幾好,起碼唔會甩皮甩骨先
✨墨魚丸未至於有粒粒墨魚,但質地都彈牙爽口
Oreo西多 $25
2021-03-17 59 views
🍗旺中有好多小食店 今次試吓呢間365炸雞🙆🏻‍♀️俾佢地嘅炸雞髀吸引咗 店員好貼心問吓使唔使斬件但我都係鍾意揸住食嘅快感🤣🤣有啲肚餓就買多咗碗芝士麵同埋「自魷人」一盒入邊包左炸魷魚圈、魷魚鬚同埋墨魚丸-佢哋有好多調味料 炸雞髀我就加咗紫菜粉同椒鹽粉雞髀都幾大隻 炸粉唔會太厚 食落脆口熱辣辣肉質都幾嫩口 推介大家可以試吓💕-「自魷人」估唔到份量咁多 最鍾意食魷魚圈香脆外皮一咬落去就係魷魚既爽口彈牙炸墨魚丸同魷魚鬚都唔錯-芝士麵可以自選一款配料 揀咗炸餃子食完飽哂好滿足🤓好味評分😋:4 /5🌟🌟抵食指數🤑:4/5 🌟🌟價錢💰:招牌炸雞髀$25 自魷人$45 一餸芝士麵$28地址📍:365炸雞 旺角彌敦道688號旺角中心1期1樓F88A舖
🍗
旺中有好多小食店 今次試吓呢間365炸雞🙆🏻‍♀️
俾佢地嘅炸雞髀吸引咗 店員好貼心問吓使唔使斬件
但我都係鍾意揸住食嘅快感🤣🤣
有啲肚餓就買多咗碗芝士麵同埋「自魷人」
一盒入邊包左炸魷魚圈、魷魚鬚同埋墨魚丸
佢哋有好多調味料 炸雞髀我就加咗紫菜粉同椒鹽粉

好味評分😋:4 /5🌟🌟
抵食指數🤑:4/5 🌟🌟
價錢💰:招牌炸雞髀$25 自魷人$45 一餸芝士麵$28
2021-03-12 132 views
宜家旺中真係多左好多小食飲品店 今次我地又去左揾食 揀左呢間自稱雞翼專家既炸雞店😆 佢地主打係炸雞同雞翼 仲有各款口味既shake shake粉可供選擇😍 我地就試左4款小食:1. 單骨雞翼 可以自己揀shake shake粉 我哋就試咗好多人都話好食嘅蜂蜜牛油🧈 果然冇令我哋失望 單骨雞翼香脆 雞翼上面充滿蜂蜜牛油粉 香甜口味加上牛油香味 熱辣辣真係幾好食👅2. Shake shake雞髀肉 可以選擇大份細份同埋shake shake粉口味 呢個我哋就揀咗雪山芝士🧀 雞俾肉好嫩滑 切成細細舊食起上泥好方便 芝士味亦都夠濃👍🏻3. 招牌特色雞翼 我哋食咗蒜香同麻辣味 2款都好入味 麻辣都幾辣 好惹味😆4. 咯咯海鮮拼盤 好豐富 入面有魷魚圈 炸蝦 蟹柳 炸帶子 蟹鉗同洋蔥圈 抵食到爆🌟

Shake shake雞髀肉

招牌特色雞翼

Shake shake雞髀肉
招牌特色雞翼
2021-03-10 132 views
同老公行下街發現呢間炸雞店好似幾吸引 叫左勁多野食隻麻辣炸雞比勁大隻有手板咁大😍炸得好趣口麻辣味勁麻啊鍾意食辣嘅朋友超級推薦因為好鍾意食芝士樣樣芝士嘅嘢都好想食跟住我哋叫左芝士四重奏樣樣都好好食完全唔會失望芝士棒仲有拉絲!冇凍咗嘅情況出現值得一讚啊!仲有我老公自愛嘅薯格有勁多調味醬料我覺得真係好好竟然可以帶間店有咁多醬好有誠意啊最後呢個芝士蘑菇雞翼我同老公都覺得佢整得好好食又係好推介呢!諗先都想再食!
同老公行下街發現呢間炸雞

我同老公都覺得佢整得好好食
又係好推介呢!
諗先都想再食!
2021-03-09 106 views
旺中小食店都多,見到佢既menu都好多小食,同埋佢既oreo西多同埋芝士四重奏都好似好吸引😚今次就試佢既炸雞髀1⃣️招牌炸雞髀($25) 呢度好好既係,個炸雞髀可以叫佢碎上!食起上黎方便啲。同埋鋪頭仲會提供埋手套比你,咁樣既話就食得乾淨啲,唔會食到成隻手油笠笠咁👍  個雞髀大過隻手掌🖐️炸得好香脆,我買翻屋企食,攞住都聞到啲炸雞香味飄緊出黎🤤食落有好香既椒鹽味,同埋佢都提供左好多唔同既調味粉比你自己加,好似有紫菜粉、芝士粉。食落啖啖肉,旺中掃街黎食件炸雞真係咪話唔滿足😌

1⃣️招牌炸雞髀($25)

2021-03-06 150 views
見到標題唔好諗錯隔離,我所指既係旺中有一間以炸雞🐔做主打既小食專門店,以後行開旺角,想食雞既話,就會諗起旺中。見到呢間小食店以炸雞為主題,當中俾佢既主打「shake shake雞髀肉」吸引,於是點左一份試下。「Shake shake 髀肉」顧名思義,雞髀炸起後加上調味粉調味。店家提供九種唔同口味,我就揀左「四川風味」,少少辣,食到有少少流鼻水,但係好惹味,食左一口就停唔到口,極速KO左隻髀。另外隻雞髀炸後仍然好嫩滑juicy! 👍🏻招牌真係無錯,黎到一定要試下炸髀!呢度既雞髀可以整件上或者切件上,想食得豪邁d可以成隻拎上手食,但我就因方便揀左切件上。「Oreo 西多士」估唔到炸雞店有西多士食,仲要係Oreo,幾特色咁。一開頭好怕佢太甜,但原來佢唔係落maple syrup ,而係落左少少煉奶,再係上面灑上oreo碎,整體唔會太甜太漏,幾好食。「糯米釀雞翼」糯米香軟,釀入雞翼後經過烤製,十分惹味,推介!「炸雞粒(送薯條)」雞粒新鮮炸起,好香口好脆,薯條亦都算粗身,食到啖啖薯仔,好薯!

「Shake shake 髀肉」

「Oreo 西多士」

「糯米釀雞翼」

糯米香軟,釀入雞翼後經過烤製,十分惹味,推介!

炸雞粒(送薯條)」

2021-03-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
#跟住我食唔中伏.#旺中 一向係年輕人聚腳嘅地方除咗多野買,亦勁多 #性價比高 嘅 #小店.見到 365炸雞 平時唔多食炸野🙈但見到個[秘製麻辣炸脾]真係勁吸引🤤個麻辣真係好惹味!外皮炸得好酥脆雞脾肉好滑又juicy🙈 #推介.[忌廉芝士蘑菇釀雞翼]又係一試難忘😋釀雞翼漲卜卜,咬香好滑忌廉芝士蘑菇啲料多到漏出來!兩隻真係唔夠食😆.[招牌炸雞扒(細)]反而我麻麻地對比雞脾肉無咁滑&juicy加上個炸皮切完甩哂,睇落無feel😂💞不過個[蜂蜜牛油]粉好好味*推介大家去試下.[炸魷魚鬚送洋蔥圈]勁掋食🙈味道普通,唔係特別出色..除咗有好多唔同款式小食炸物最特別係有好多味粉可以自己落😍加咗真係錦上添花,難怪咁多後生仔女排哂隊食🤤#我當堂都覺得自己後生咗 🤭....#ca師奶餐廳_旺角
#跟住我食唔中伏
#旺中 一向係年輕人聚腳嘅地方
除咗多野買,亦勁多 #性價比高 嘅 #小店
見到 365炸雞 平時唔多食炸野🙈
但見到個[秘製麻辣炸脾]真係勁吸引🤤
個麻辣真係好惹味!外皮炸得好酥脆
雞脾肉好滑又juicy🙈 #推介
[忌廉芝士蘑菇釀雞翼]又係一試難忘😋
釀雞翼漲卜卜,咬香好滑忌廉芝士蘑菇
啲料多到漏出來!兩隻真係唔夠食😆
[招牌炸雞扒(細)]反而我麻麻地
對比雞脾肉無咁滑&juicy
加上個炸皮切完甩哂,睇落無feel😂
💞不過個[蜂蜜牛油]粉好好味*推介大家去試下
[炸魷魚鬚送洋蔥圈]勁掋食🙈
味道普通,唔係特別出色
除咗有好多唔同款式小食炸物
最特別係有好多味粉可以自己落😍
加咗真係錦上添花,難怪咁多後生仔女排哂隊食🤤
#我當堂都覺得自己後生咗 🤭
#ca師奶餐廳_旺角
2021-02-18 124 views
旺角行街的人愈來愈少,旺角中心開左一間間小食店😋一間黃色小食店吸引了我目光,店面鋪滿黃色餐牌,買的都是炸物!特別是$25一隻炸雞髀🍗,價錢相比豪xx更抵食,當然要試試—365炸雞🐥🔥炸雞髀🍗$25👍🏻👍🏻👍🏻手掌咁大塊的炸雞,原味有淡淡孜然粉,可以加枱面上的調味粉,我加左少見的粟米濃湯粉,又幾夾味☺️,建議即食,耐了皮會焗到不脆忌廉芝士蘑菇釀雞翼2隻$22明太子釀雞翼就食得多,忌廉芝士蘑菇釀雞翼就少見,真的有一粒粒蘑菇,加上芝士醬,雞翼外面煎脆,裡面多汁,比起平時明太子釀雞翼更出色。拉絲芝士條4條 $15🧀🧀👍🏻👍🏻咬一口拉開整條芝士被拉絲的感覺真舒服😌一定要拉出絲芝士才算完美,整口都是芝士,好滿足❤️Oreo西多士 $25西多士上加上Oreo 更邪惡既食法😈,雖然口感有點普通,但是我一口接一口就食完🙈店員有給刀叉,貼心👍🏻總結:鍾意他的貼心,給客人取餐機,我可以去其他店睇野,不用在店前等。買完最好在店前的立食枱,始終炸物都是即食最好,只等了10分鐘左右就有😋
旺角行街的人愈來愈少,旺角中心開左一間間小食店😋

炸雞髀🍗$25👍🏻👍🏻👍🏻

忌廉芝士蘑菇釀雞翼2隻$22

拉絲芝士條4條 $15🧀🧀👍🏻👍🏻

咬一口拉開整條芝士被拉絲的感覺真舒服😌
一定要拉出絲芝士才算完美,整口都是芝士,好滿足❤️

Oreo西多士 $25

總結:
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 拉絲芝士條
  • 炸雞髀