2024-12-26
由黃昏玩玩食食到夜晚🎉🎉食住玩玩住食再出尖沙咀睇燈飾十分愉快嘅聖誕節☃️❄️🌲🥳聖誕晚餐今晚枱枱都嗌呢個 Xmas set dinner, 真係唔錯😙煙三文魚窩夫薄餅味道十分特別, 鹹甜交集, 窩夫薄餅外脆內軟, 大家都好鍾意雙重芝士焗肉醬意粉好有節日氣氛, 用蕃茄醬整咗個聖誕樹, 好有心思呀😊, 意粉佈滿肉醬, 軟硬度適中.焗刁草芝士汁煙三文魚珍珠帶子 意粉煙三文魚大大塊, 同珍珠帶子都美味, 散發出淡淡嘅刁草味, 意粉十分掛汁, 軟硬度適中雪糕窩夫見到都好想食, 一邊係雲呢拿雪糕, 一邊係 cream, 仲有用糖霜整咗棵聖誕樹, 好有節日氣氛, 窩夫口感鬆軟, 夾住雪糕一齊食, 冷同熱交集, 整體唔會太甜.Chocolate Smoothie充滿朱古力味, 內裏有朱古力碎, 唔會太甜Latte熱飲都好大杯, 整體味道好啱我地點方便, 喺家樂商場附近, 向彌敦道方向
食住玩玩住食
雙重芝士焗肉醬意粉
焗刁草芝士汁煙三文魚珍珠帶子 意粉
雪糕窩夫
Chocolate Smoothie
充滿朱古力味, 內裏有朱古力碎, 唔會太甜
Latte
熱飲都好大杯, 整體味道好啱我
地點方便, 喺家樂商場附近, 向彌敦道方向