2023-04-09
復活節假期,訓到晏一晏,skip左早餐,直接出去食lunch!又可以慳返一餐🤪想搵間可以坐得耐啲嘅餐廳慢慢hea,上網睇呢間餐廳好多好評,於是就試吓有冇實力先!餐廳座位唔多,勝在夠闊落,夠舒服!每張枱有一樽玻璃水,方便自己針!今日假期都有午餐套餐,款式都好多選擇,有牛角包,有意粉,有全日早餐,送黑咖啡!太后簡左份大盤子全日早餐,貪佢乜都有!而我就揀咗個G餐-香濃意大利飯紐西蘭肉眼!食物一上,果然係名不虛傳,真係好大盤子!喱份全日早餐總共有12款食材,牛角窩夫,巴馬火腿,煙三文魚,牛乳炒蛋,煙肉,兩款德國腸,炒菇,煎蕃茄,茄汁豆,沙律!一睇個樣就知豐富!食落味道都好唔錯👍炒蛋好滑,煙三文魚同沙律都好新鮮!食完呢份早餐,飽到今晚都唔使食!到我嘅意大利飯,啲飯粒粒分明,食哂都唔會濟!肉眼扒份量好多,有成六塊!我要七成熟,整得恰到好處,唔韌!另外,我哋兩個都加咗$25轉特飲!太后飲玫瑰鮮奶咖啡!太后話好香玫瑰花味,咖啡唔會好濃!我唔飲咖啡,所以叫左杯蘋果檸檬玫瑰花茶!飲完一杯花茶,叫侍應加多一次熱水,都仲好夠味!唔經唔覺喺間餐廳hea 咗成兩個鐘!😜整體嚟講,食物同環境質素一流!冇得輸!仲要免
餐廳座位唔多,勝在夠闊落,夠舒服!
每張枱有一樽玻璃水,方便自己針!
肉眼扒份量好多,有成六塊!我要七成熟,整得恰到好處,唔韌!
我唔飲咖啡,所以叫左杯蘋果檸檬玫瑰花茶!
飲完一杯花茶,叫侍應加多一次熱水,都仲好夠味!
唔經唔覺喺間餐廳hea 咗成兩個鐘!😜
整體嚟講,食物同環境質素一流!冇得輸!仲要免收+1!下次會嚟試呢度嘅晚餐🤩