2019-02-16 228 views
個人特別愛吃火炙壽司,所以當在facebook看到這家新店的推介時,我便很想去。情人節那天,我嚷著要試試,男朋友便帶了我去!原來是專門做外賣的,座位不太舒服,而且即叫即做因此堂食等的時間也長。不想等太久可以選擇外賣,在家舒舒服服享用。可是,當香噴噴的食物一上台我們便覺得值回票價!炙過的魚生尤其惹味,加上上面的鹽巴特別好吃!推介油脂滿分的比目魚裙邊和厚實彈牙的大蝦。不愛海鮮類的也可以試試鵝肝或牛肉!炙燒系列裏最便宜的三文魚壽司竟然只需$6!總的來說,食物味道沒有失望,性價比高!
1K
2019-02-09 275 views
冇錯,大胃今次又係睇網媒推介,但唔會完全信晒,一定親口試吓先至罷休。咁啱年初二行完鴨寮街,順便經過呢間壽司店,點知佢真係開喎,新年流流仲開咁夜,認真勤力入到去可以攞塊膠menu同水筆,坐埋位mark低想食啲乜。真係好有衝動想嗌晒成張menu,事關真係幾抵,$6已經有舊火炙三文魚喎落咗單就嚟咗嘢飲先,唔太甜,還可以隨後就嚟咗手卷,鵝肝有幾塊,煎得幾香口,性價比高食完手卷之後,就等咗好耐吓,以為甩單嘅時候,終於嚟喇,海膽幾多吓,帶子又大件,正

落咗單就嚟咗嘢飲先,唔太甜,還可以
日本の碳酸乳酸手調飲料

隨後就嚟咗手卷,鵝肝有幾塊,煎得幾香口,性價比高

鵝肝
三文魚

2019-02-06
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$88.5 (Dinner)
鵝肝
2018-12-18 487 views
14人份量,每人2件手卷,一盤33件壽司,我通常會早一日落order,第2日準時可以提取,非常新鮮,紫菜仲脆,唔會變軟,每人$50左右,午餐現大部分都要咁既價錢!
2018-12-12
TakeAway
$50 (Lunch)
Celebration
Christmas