2020-03-30
冇得出街食日本嘢😢冇得去日本旅行😢😢😢我真係好掛住日本嘢食啊 😭😭😭太想食嘅關係連外賣都照殺 🙈食咗長沙灣外賣Aburi 炙 佢有自選魚生飯有壽司拼盤 我上次食咗壽司其實係唔錯既 今次試吓自選魚生飯❤️ 我鍾意佢可以比你自己揀想食嘅食材逐樣逐樣咁加落去 可以砌一個自己真係鍾意食魚生飯 價錢來講相當之平😲$110就有一個魚生飯 但係咁樣嘅價錢大家千祈唔好期望會有日本高級食材嘅味道唔好咁多幻想🤣🤣 佢係真係比番$110嘅味道你嘅 對得住個價 魚生冇怪味 海膽都OK👌🏻👌🏻美中不足係佢好有心機落喺個飯底度嘅日式調味粉🤦🏻♀️ 我真係麻麻哋嗰隻味 除此以外呢個係一個好正常嘅外賣魚生飯 如果大家要試呢間野嘅話我會推薦大家試佢個壽司會好啲 因為會冇咗嗰個奇怪調味粉🤭🤭大家都要努力加油啊 ❤️❤️❤️雖然留喺屋企真係好悶但係盡量留係屋企啦 咁樣個疫情就會快啲完㗎啦💪🏻💪🏻💪🏻
冇得去日本旅行😢😢😢
我真係好掛住日本嘢食啊 😭😭😭太想食嘅關係連外賣都照殺 🙈