2024-11-13
同好耐冇見嘅小、中、大學同學慶祝生日,即刻約咗間地點方便嘅又一城餐廳慶祝☺️呢間意大利餐廳嘅Tiramisu好出名,記得大學時間成日搭車過嚟食😙🥂 Chardonnay Wine一坐低,女侍應已經拎咗兩支橄欖油同醋,俾我哋點熱辣辣嘅蒜蓉餐包食,真係Perfect Match😊而且星期一至四嚟呢度食嘢,八點前都叫happy hour有唔同餐酒買一送一😍我哋就當然一人叫咗一杯,Seleted Chardonnay Wine有果香,酸酸甜甜,好易入口🥂🍽️ 招牌小食拼盤話說我哋兩個都唔係好肚餓,所以冇叫到澱粉質,為咗摸酒杯,當然要叫個招牌小食拼盤試一試,呢個招牌拼盤都好豐富好大碟,有酥炸軟殼蟹、巴馬臣芝士薯條同炸魷魚等🤤加埋檸檬百里香蛋黃醬真係配酒一流,總共有四隻軟殼蟹咁多,外脆內軟熱辣辣,炸魷魚真係好滋味😋🍽️ 8安士封門牛柳呢個封門牛柳叫咗五成熟,同朋友太耐冇見掛住影相,差啲忽略咗呢個牛柳,好彩都仲有餘溫,上枱嘅時候已經切好一粒粒,開心share,牛柳牛味濃,就咁香煎已經牛味已經好出😌再配埋mozzarella cheese同埋新鮮蕃茄仔食真係不得了😍同朋友返嚟呢度食嘢,大學嘅回憶返晒嚟,而且
🥂 Chardonnay Wine
🍽️ 招牌小食拼盤
🍽️ 8安士封門牛柳
同朋友返嚟呢度食嘢,大學嘅回憶返晒嚟,而且坐得好舒服,可以俾大家長時間敘舊詳談一番🥰