2023-11-29
香港難得不限時餐廳🤗 環境舒服,適合和朋友聚餐、詳談~ 餐廳有兩層,下層適合情侶/女仔打卡💗,以粉紅色為主題;上層有長枱,裝飾較中性,適合四至六人詳談~💬四人餐份量不錯 省時方便🤪1/ 性價比高,包前菜、牛扒、豬鞍、甜品,特飲可加$25 食物質素整體不錯2/ 出餐次序有待改善,前菜和豬鞍一起上,但食物溫度不錯3/ 店員服務小驚喜,上飲品後還會自動提供水,定時收碟和加水~ 令整體對餐廳感覺更良好☺️ 和朋友暢談也不口乾 :b4/ 雖是星期二,旺角很多餐廳都有限時… 難得可以坐三個鐘嘅餐廳,2樓座位之間有適當空間,渡過美好的晚上☺️食物質素少意見:千島海鮮pizza - 蕃茄醬蓋過了千島醬味道,但pizza有充足海鮮,Pizza厚度也很好 (期待會有改善~)[是次原不打算寫食評,但整體聚餐感覺良好~ 抱歉沒有拍照食物,有空會再光顧]
四人餐份量不錯 省時方便🤪
2/ 出餐次序有待改善,前菜和豬鞍一起上,但食物溫度不錯