Amuse🌟港鐵深水埗站D2出口 7分鐘路程🌟#隱世餐廳 #西餐 #工業水泥風唔出嚟搵食唔知有呢個好地方 雖然位處於深水埗區 但周圍都唔算好嘈 而且係民居 唔近大馬路 幾好 幾chill工業水泥風設計 好型格嚟到咁啱知道有新優惠 ❣️現凡點德國鹹豬手 會送兩杯醉檸茶🧡#德國鹹豬手- 鹹豬手表皮烤得好脆 好好咬- 肉質唔會太鹹 硬到啱啱好- 另加咗黑醋沙律菜 好開胃🧡#醉檸茶- 飲落去好fresh 又好淡淡嘅酒味 好清新- 估唔到同德國鹹豬手咁夾另外再嗌咗兩道菜🧡#焗肉醬芝士大蘑菇- 三粒大蘑菇 上面鋪咗厚厚肉醬 再加一大片芝士- 肉醬唔會太鹹 同大蘑菇芝士好夾 好Juicy🧡#特色雞翼- 總共九隻雞翼 - 有三個口味 分別係 水牛城辣汁 蜜糖芥末 威士忌燒烤- 威士忌燒烤口味最為特別 仲以為威士忌嘅味道會因為加熱咗之後消失 但啱啱好相反 好惹味❣️原來依家仲有半價優惠 就係follow Amuse 社交平台, 星期日至四, 4-8pm, 指定食品可以享有呢個優惠🫣🫣🫢🫢🤭🤭
Amuse

2024-12-30
  • 醉檸茶
  • 焗肉醬芝士大蘑菇
2024-11-28 638 views
從地鐵站出來,穿過喧鬧的電腦商場,轉入寧靜的內街,眼前出現一家門面開揚的小酒館挑高兩層的天花令門口大廳極有空間感。水泥白色的牆上繪畫了仿如異世界奇花綻放的壁晝,倚牆放上幾張復古風的木框梳化,懶慵中見型格,讓人好想坐下來喝杯酒,逃離外面紛亂的世界。如果不只想小酌一杯,這裏也可以來飽餐一頓點德國鹹豬手送2杯醉檸茶,還要全日任何時段適用,這個優惠也太吸引了吧大大份的德國鹹豬手上枱時已經起骨切件,方便食用非常貼心。咬下去豬皮香脆猶如薯片。皮下脂肪的油份在烹調過程中流走了,留下的骨膠原令肉質有彈性,加上鹹香的肉味,實在是送酒恩物。旁邊還附上少許撈了油醋汁的生菜沙律正好解膩醉檸茶:清爽的檸檬香之中滲出淡雅的中式茶香,回甘又有一點酒香微醺的感覺。想不到日日在飲的涷檸茶可以變成一款雞尾酒,輕輕的酸甜襯濃味的鹹豬手實在是絕配。另外還點了以下2道菜炸啤酒魚柳薯條:脆漿用啤酒調配,令外層金黃色的炸衣又薄又脆。裏面的魚柳肉質嫩滑,完全不腥。趁熱食點些酸酸的他他醬食更有風味總覺得炸魚柳一定要伴薯條才對味。薯條是比較幼身,但依然做到口感外脆內鬆化焗肉醬芝士大啡菇:大啡菇的菇菌味,加上肉醬和芝士,烤焗過後香氣四溢,

如果不只想小酌一杯,這裏也可以來飽餐一頓

另外還點了以下2道菜

焗肉醬芝士大啡菇:大啡菇的菇菌味,加上肉醬和芝士,烤焗過後香氣四溢,未上枱已經聞到,令人急不及待要切一塊試試
焗香了的啡菇菇味更香而依然爽滑多汁,配份量剛好的肉醬和芝士,惹味而沒有蓋過菇香。喜歡吃啡菇的朋友必點

現在逢星期日至四 4 - 8PM,Follow 社交平台 即享指定食品 50% OFF ,想來的朋要留意了

5 day(s) ago 0 views
最近朋友介紹了一間隱世酒吧。環境十分舒適,工業風的裝潢讓人感到放鬆,這裡的咸豬手真是幾正的選擇。德國咸豬手 $238咸豬手的豬皮酥脆,肉質軟嫩且入味,鹹度剛好,不會過於濃烈。豬手預先切件,吃起來相當方便。醉檸茶點咸豬手會送兩杯醉檸茶,味道清甜,入口輕盈。酒精含量不高,適合慢慢享用,啖啖都讓人感到chill。炸啤酒魚柳薯條 $148魚柳份量十足,炸粉鬆脆,魚肉鮮嫩,搭配他他醬,開胃解膩。特色雞翼 $59雞翼大隻,炸得外脆肉嫩,有水牛城辣汁、威士忌燒烤汁和蜜糖芥末三款口味,款款都咁好味。follow IG 即享指定食品半價,都幾抵。
最近朋友介紹了一間隱世酒吧。

環境十分舒適,工業風的裝潢讓人感到放鬆,

這裡的咸豬手真是幾正的選擇。

德國咸豬手 $238

炸啤酒魚柳薯條 $148
魚柳份量十足,炸粉鬆脆,魚肉鮮嫩,搭配他他醬,開胃解膩。
特色雞翼 $59
2025-03-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
2025-03-15 55 views
德國咸豬手豬皮脆口,仲帶點煙韌,豬手咸得入味,豬手多肉,炸至酥脆,伴以德國酸菜,非常解膩。點上蜜糖芥末醬更顯風味。份量都真係好多,足夠2-3人食。小食拼盤拼盤裏面有炸雞翼,芝士條,司華力腸,炸洋蔥圈。最印象深刻係芝士條咬開好香,仲有拉絲感,雞翼炸完之後都熱辣辣,面層有辣粉,有奧爾蘭風味,仲有肉汁流出。司華力腸已經切開,洋蔥圈炸完後都仲好香甜又脆口,送酒一流焗肉醬芝士大啡菇大啡菇非常大隻,又厚身,咬一口已經好多汁,唔會太乾。面層有香濃嘅肉醬,仲有芝士,一齊食非常正。醉檸茶很清爽,微甜,加一片檸檬果乾,夠清新爽口。

焗肉醬芝士大啡菇

醉檸茶很清爽,微甜,加一片檸檬果乾,夠清新爽口。

2025-03-10 107 views
咁大舊嘅德國咸豬手先$238⁉️間舖頭仲要勁靚,勁有氣氛🎊。好彩早啲去食,如果唔係就要等,因為真係好多人去食Amuse🥺。小食🌮——墨西哥夾餅 $98墨西哥夾餅嘅餡料豐富,搭配新鮮嘅蔬菜同香濃嘅醬汁,口感層次分明,外皮酥脆,仲有勁多芝士🧀。小食🍖——德國鹹豬手 $238咸豬手嘅肉質非常軟嫩,皮脆而唔油膩,再配埋特製嘅醬汁,仲配埋沙律🥗。小食🍗——特色雞翼 $98(S) $118(L)雞翼經過精心醃製,外焦內嫩,味道濃郁,分別有水牛城辣汁、蜜糖芥末、威士忌燒烤呢3️⃣種味道,再配埋特製醬汁,可以再食多幾隻🤣。飲品🥃——醉檸茶 $0因為落單德國鹹豬手,所以送左兩杯醉檸茶🍋,酒味唔重,都好適合女士飲用👍🏻,邊食邊飲好夾。指定優惠資訊:🌟逢星期日至四 4-8PM,Follow 社交平台 即享指定食品 50% OFF 🌟下單豬手,即送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)Amuse @amusebar📍:深水埗九江街161C號地舖#amuse #佐敦 #深水埗 #德國鹹豬手 #全新優惠 #半價優惠 #醉檸茶

小食🌮——墨西哥夾餅 $98
小食🍖——德國鹹豬手 $238
小食🍗——特色雞翼 $98(S) $118(L)
飲品🥃——醉檸茶 $0

指定優惠資訊:
🌟下單豬手,即送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)

Amuse @amusebar
📍:深水埗九江街161C號地舖

今次來到深水埗區,有朋友推介呢間bar比我,話燈光夠黑我實鐘意。於是就帶同我嘅金牌agent一齊去chill chill佢~/德國鹹豬手$238🍖/鹹豬手皮簡直脆過食燒臘舖啲燒肉塊皮👍🏻豬手肉質唔鞋口,夠晒稔,而且無岀邊食開個啲咁鹹,意外地超高質。而家嗌鹹豬手,仲送你兩倍醉檸茶添🍋簡直perfect match呀🍻(agent話下次去佐敦店再encore,然後佢係半個gym人,我以為佢未必like😂)/芝士肉醬玉米餅-牛肉$88(小)🌮/除左牛之外,仲可以揀雞或者素食選項🌱nachos邊邊夠薄脆,上面有有肉醬同大量芝士🧀/特色雞翼$118(大)🦴/有水牛城辣汁🌶️、蜜糖芥末🍯、威士忌燒烤🥃一共三款。雞翼肉質嫩滑,無雪味,相當入味㊙️逢星期日至四4-8PM期間,只有follow @amuse IG account,有紅色貼紙嘅item,例如意粉、豬肋骨等等仲有半價優惠🈹🈹

/德國鹹豬手$238🍖/

/芝士肉醬玉米餅-牛肉$88(小)🌮/

/特色雞翼$118(大)🦴/

2025-03-03 49 views
人均$200起|深水埗|酒吧|Amuse發現了超級chill的酒吧啦在深水埗的Amuse這期的優惠好划算喔點上德國鹹豬手即送 2 杯醉檸茶鹹豬手好大份的說四個人吃都不過份!外皮好香脆蘸上芥末超感動的白嫖的醉檸茶好香酒精味不會太濃微醺的感覺好讚喔淺嚐了他們家的特色雞翼不論是水牛城辣汁蜜糖芥末和威士忌燒烤我都很推9隻兩個人吃就剛剛好啦炸啤酒魚柳薯條也是大推魚柳超大的說配上沙拉醬真的讚感謝在地人帶路下次還來!——————為食分界線——————📍 Amuse深水埗九江街 161C 號地下人均消費: $300#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood #hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
人均$200起|深水埗|酒吧|Amuse

發現了超級chill的酒吧啦
在深水埗的Amuse

這期的優惠好划算喔
點上德國鹹豬手即送 2 杯醉檸茶

鹹豬手好大份的說
四個人吃都不過份!
外皮好香脆

📍 Amuse
深水埗九江街 161C 號地下

人均消費: $300
2025-02-24 174 views
最近我試咗 @amusebar 嘅dinner,真係好好味!😍德國鹹豬手外皮脆口,肉質豐滿,搭配酸菜令味道更加平衡,減少咗油膩感。每一口都令人感受到濃厚的德國風味,真係非常滿足!🥳 焗肉醬芝士大蘑菇更係一絕,蘑菇嘅鮮味配上濃郁嘅肉醬同香滑芝士,食落去口感層次豐富,令人回味無窮。🍄小食拼盤則為整餐增添咗多樣性,洋蔥圈炸得金黃酥脆,雞翼肉質嫩滑,芝士條外脆內軟,辣肉腸有微辣嘅刺激感,適合喜歡重口味嘅朋友。🌶️ 最後,2杯醉檸茶清新解膩,為整體用餐體驗添上完美一筆。🍹 整體來講,@amusebar 係一個唔容錯過嘅美食天堂!🍽️✨🤩優惠資訊:1. 逢星期日至四4-8PM,Follow 社交平台即享指定食品50% OFF!🎉2. 下單豬手,即送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)🍹✨ **餐廳:Amuse** ✨ 📍 佐敦:佐敦上海街23號地舖 📍 深水埗:深水埗九江街161C號地下 #amuse #佐敦 #深水埗 #德國鹹豬手 #全新優惠 #半價優惠 #醉檸茶

🤩優惠資訊:
2. 下單豬手,即送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)🍹

✨ **餐廳:Amuse** ✨
📍 佐敦:佐敦上海街23號地舖
📍 深水埗:深水埗九江街161C號地下

Delivery
2025-01-26 209 views
已經好耐好耐好耐冇出街食🍗身為一個自以為專業嘅食評家👨‍🏫而家仲要半隻腳踏咗入廚房🧑🏻‍🍳經常出入街市🥒點可以唔出去吃吃喝喝吸收一下新知識呢?🤓搵到一個無敵嘅藉口👄就要搵一個容量大嘅朋友👅所以今晚邀請咗嘭嘭🐗食返隻德國豬手🍖6:30準時到達🕢好在早😗到轉頭已經坐滿馬上點餐😋醉檸茶🍋先嚟一杯🥃檸茶🍋真係極品😻酒精濃度啱啱好我覺得係上一代longIsland嘅進化版😂茶同埋酒精嘅濃度再次調配加上香橙片🍊啱晒我依啲唔飲太重酒精味嘅人🥰重點係叫德國鹹豬手送兩杯芝士肉醬玉米餅🍕我要咗牛肉餡🥩依個送酒真係冇得輸🙌🏻粟米片脆脆加芝士拉絲🤤最鍾意就係加咗青辣椒🌶️令到工作辛苦一日再次醒神💪🏻德國鹹豬手🍖主角出場🤙🏻正宗鹹豬手嘅味道😂外脆內軟鮮嫩多汁💦啖啖肉滿足晒我哋兩個食肉獸🐗🦄其實好想拎走舊豬骨返去煲湯🍲特色雞翼🐔水牛城辣汁、蜜糖芥末、威士忌燒烤,一盤雞翼三種口味😚香噴噴冇雪味❄️食一隻雞翼再食一條甘筍條🥕梅花間竹就唔會有油膩嘅感覺😋仲要半價食飽飽同嘭嘭🐗繼續飲啤酒🍻佢飲咗四杯大滿足嘅晚上🙌🏻
已經好耐好耐好耐冇出街食🍗

特色雞翼🐔

食飽飽同嘭嘭🐗繼續飲啤酒🍻佢飲咗四杯
大滿足嘅晚上🙌🏻
2025-01-14
$200 (Dinner)
最檸茶
芝士肉醬玉米餅
  • 醉檸茶
2025-01-18 199 views
深水埗有好多有特色嘅餐廳,今次去咗呢間隱世工業風酒吧食西餐🤩😝好有驚喜,環境好chill 又有feel,好適合同朋友傾計😎仲要好多嘢食都好高質,好啱送酒飲🍻逢星期日至四4-8pm,Follow 餐廳社交平台即享指定食品 50% OFF,好抵呀🤩 1. 德國咸豬手 ($238)超推薦🤤咸豬手好大份,起哂骨又切哂件,好方便可以開心share😝豬手皮炸到好脆😍調味唔會過咸剛剛好👍🏻有埋黑醋沙律,解到膩😚做緊優惠叫豬手送兩杯醉檸茶,仲要任何時段都送👍🏻2. 醉檸茶好fresh 檸檬香🍋味,微酸嘅雞尾酒同咸豬手好夾🥰3. 焗肉醬芝士大蘑菇 ($98)三隻熱辣辣嘅蘑菇🍄‍🟫,裝滿肉醬配上兩款唔同嘅芝士🧀,香軟可口😋4. 特色雞翼 ($98/small)有3款味,水牛城辣汁、蜜糖芥末同威士忌燒烤🤩雞翼外脆內嫩,夠juicy👍🏻水牛城辣汁辣得好過癮、蜜糖🍯芥末同燒烤味各有特色,滿足哂我呢個雞翼控🤩

1. 德國咸豬手 ($238)

2. 醉檸茶
好fresh 檸檬香🍋味,微酸嘅雞尾酒同咸豬手好夾🥰

3. 焗肉醬芝士大蘑菇 ($98)

4. 特色雞翼 ($98/small)
2025-01-15
2025-01-17 167 views
朋友帶我黎左間超隱世酒吧餐廳,有佐敦同深水埗分店,佢話深水埗chill d, 我地平日黎,8點前黎Follow 社交平台 ,紅點除外嘅食品都有半價,好抵食,德國豬手送2杯醉檸茶,梗係用盡曬佢啲優惠啦。♡德國咸豬手皮脆肉嫩,切好一條條方便食,份量好大,仲配沙律。♡醉檸茶好好飲嘅cocktail, 易入口,檸茶味調得岩岩好,加左冰係杯上面放條乾檸檬,睇落同凍檸茶一樣。♡炸啤酒魚柳薯條無諗過黎到超巨份,2條勁長魚柳啖啖肉,好飽,半價真心好抵食♡小食拼盤(洋蔥圈、芝士條、煙肉腸、雞翼)最鐘意芝士條,雞翼係辣味雞翼,4款都好好味,推薦!

♡德國咸豬手
皮脆肉嫩,切好一條條方便食,份量好大,仲配沙律。

♡醉檸茶

♡炸啤酒魚柳薯條
無諗過黎到超巨份,2條勁長魚柳啖啖肉,好飽,半價真心好抵食

♡小食拼盤(洋蔥圈、芝士條、煙肉腸、雞翼)
最鐘意芝士條,雞翼係辣味雞翼,4款都好好味,推薦!
2025-01-13
  • 炸啤酒魚柳薯條
2025-01-15 129 views
在佐敦找到了一間挺有feel的餐廳Amuse餐廳裝潢走偏暗的工業風,還有酒吧區適合睇波,慶祝🍾,Happy Hour…😆◽️德國🇩🇪咸豬手即點即制🤩 原隻豬手切片呈上調味剛剛好✨塗上一層芥末醬更加惹味很多朋友怕豬手外皮太油膩,但這裏烤焗拿捏剛剛好,逼出油脂,外皮脆口又富膠原感呢份豬手好抵食㗎~全日任何時段下單即送兩杯醉檸茶▫️啤酒鱈魚柳薯條 🍟推薦~👍 炸魚柳外層脆衣非常薄脆,而且食得出陣陣啤酒香味~ 魚柳兩大塊份量十足,配埋灑上辣粉的粗身薯條,認真唔錯▫️ 特色雞翼點咗一份大雞翼,共九隻分別三種味道👅水牛城雞翼,蜜糖芥末和威士忌燒烤雞翼夠晒皮薄Juicy~ 其中以威士忌燒烤味道最為特別😉另外餐廳逢星期日至四 4 - 8PM,Follow 社交平台即享指定食品 50% Off ,抵上加抵,值得試吓😇
在佐敦找到了一間挺有feel的餐廳Amuse
餐廳裝潢走偏暗的工業風,還有酒吧區
適合睇波,慶祝🍾,Happy Hour…😆

◽️德國🇩🇪咸豬手
即點即制🤩 原隻豬手切片呈上
調味剛剛好✨塗上一層芥末醬更加惹味

呢份豬手好抵食㗎~全日任何時段下單即送兩杯醉檸茶

▫️啤酒鱈魚柳薯條 🍟

▫️ 特色雞翼
點咗一份大雞翼,共九隻分別三種味道👅
水牛城雞翼,蜜糖芥末和威士忌燒烤
雞翼夠晒皮薄Juicy~ 其中以威士忌燒烤味道最為特別😉

2025-01-15 81 views
📍Amuse深水埗九江街161C號地舖做咗大人之後連個friend生日都要約飲酒🍸!今次食呢間見佢做緊promotion,嗌豬手就送兩杯醉檸茶!呢間水泥工業風嘅裝修,燈光較暗,成個vibe好chill🧘🏻‍♀️!另外仲有個promotion:follow Amuse 社交平台即享指定食品半價(只適用於星期日至四 4 - 8pm)🐖德國鹹豬手 $238豬手即叫即整,個皮好脆,口感好似食緊豬肉紙咁。豬手肉質結實,調味啱啱好,唔會好鹹。同埋都幾大份!抵食!🍹醉檸茶 $0 (嗌豬手就送2杯)茶底唔苦澀,檸檬味好出,再加上少量酒精,整體口感清新爽口,飲完成杯都唔會醉!唔會好似紙包檸檬茶咁又甜又澀,反而係似手搖水果茶嘅味道。🍽️小食拼盤 $168有洋蔥圈、芝士條、煙肉腸、雞翼洋蔥圈炸衣夠薄、入口香脆;芝士條個texture食落似芝士年糕,比較軟糯;煙肉腸啖啖肉,有鹹香味,送酒一流;雞翼個調味粉有啲似媽咪麵個味,炸得外脆內嫩。🐡雞泡魚乾 $78雞泡魚乾用味醂醃製過,好鮮甜,亦帶有炭燒香味。
📍Amuse
深水埗九江街161C號地舖
🐖德國鹹豬手 $238
🍹醉檸茶 $0 (嗌豬手就送2杯)
🍽️小食拼盤 $168
有洋蔥圈、芝士條、煙肉腸、雞翼
🐡雞泡魚乾 $78
雞泡魚乾用味醂醃製過,好鮮甜,亦帶有炭燒香味。
呢日接另一半收工兼喺附近食晚餐🍽,見到呢度有酒飲又有嘢食~而家叫鹹豬手仲送兩半醉檸茶🍋,真係開中我哥瓣🥰~個小食拼盤有雞翼🐔,洋葱圈,炸芝士同煙肉腸仔🥓~雞翼香脆又juicy💦,係我最愛~炸芝士味道都好好,係煙肉腸仔鹹咗少少🤏~另外想食啲蔬菜,叫咗個焗芝士西蘭花🥦~西蘭花有蒜香味🧄又有拉絲芝士🧀,唔錯~重點係呢個德國鹹豬手🐷,切好一片片上檯,方便食😋~而且佢啲皮脆,但食落又無乜肥膏,肉唔會太老,真係整得唔錯~仲要送埋醉檸茶🥃,兩個人嚟傾下偈,其實淨係叫呢一set都ok👌~全日任何時段叫就送🕚~呢度裝修簡潔,但係每人都好有私人空間💯~仲有埋樓上座位,適合多人聚會~逢星期日至四4 - 8pm, follow 社交平台仲可以有指定食品50% off添😍!Klook 3%優惠碼: HELENCKLOOK
呢日接另一半收工兼喺附近食晚餐🍽,見到呢度有酒飲又有嘢食~
而家叫鹹豬手仲送兩半醉檸茶🍋,真係開中我哥瓣🥰~
個小食拼盤有雞翼🐔,洋葱圈,炸芝士同煙肉腸仔🥓~
小食拼盤
雞翼香脆又juicy💦,係我最愛~
炸芝士味道都好好,係煙肉腸仔鹹咗少少🤏~
小食拼盤
另外想食啲蔬菜,叫咗個焗芝士西蘭花🥦~
西蘭花有蒜香味🧄又有拉絲芝士🧀,唔錯~
焗芝士西蘭花
重點係呢個德國鹹豬手🐷,切好一片片上檯,方便食😋~
德國鹹豬手
而且佢啲皮脆,但食落又無乜肥膏,肉唔會太老,真係整得唔錯~
德國鹹豬手
全日任何時段叫就送🕚~
醉檸茶
呢度裝修簡潔,但係每人都好有私人空間💯~
仲有埋樓上座位,適合多人聚會~
Klook 3%優惠碼: HELENCKLOOK
2024-12-23
$260 (Dinner)
焗芝士西蘭花
醉檸茶
🍽️食物方面:🐷德國咸豬手💲238切到細細塊方便食,皮脆大份,配沙律菜🍄‍🟫焗肉醬芝士大蘑菇💲98(折咗$49)推 肉醬好味足料好juicy🥦焗芝士西蘭花💲88(折咗$44) 唔硬 口感啱啱好 好濃芝士🍋醉檸茶🆓清爽易入口 微微酒香 幾得意📷打卡方面:型格工業風裝修有塗鴉+可愛擺設🔉環境方面:無門 但好夠冷氣Staff有禮貌 🚾乾淨有tarot night💬 其他資訊: 📍 Amuse  深水埗九江街 161C 號地下 💰 收+1,人均💲187ℹ️ 著數優惠:1️⃣星期日至四 4 - 8PM Follow 社交平台 指定食品半價2️⃣食豬手送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)
🍽️食物方面:
🐷德國咸豬手💲238
切到細細塊方便食,皮脆大份,配沙律菜
🍄‍🟫焗肉醬芝士大蘑菇💲98(折咗$49)
推 肉醬好味足料好juicy
🥦焗芝士西蘭花💲88(折咗$44)
唔硬 口感啱啱好 好濃芝士

📍 Amuse
深水埗九江街 161C 號地下
💰 收+1,人均💲187
ℹ️ 著數優惠:
2️⃣食豬手送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)
  • 焗肉醬芝士大蘑菇