😋朋友聚會話想食燒肉 第一時間諗起安平燒肉揀咗最高級嘅「澳洲M5和牛吃到飽」套餐包括牛肉同海鮮 餐牌上超過100款食物都可以任食😍另外套餐仲會贈送一客嚴選牛舌芯 口感爽口彈牙除咗手機落單之外 出面自助區仲有多款蔬菜、飲品同飯可以任拎-澳洲M5和牛肩胛 雪花油脂肥美 肉味濃郁全晚不停Encore 建議搭配少量鹽醬或者燒肉汁加埋自助區嘅櫻花蝦拌飯 完全食唔停口😋其他肉類推介有安格斯牛小排 食落嫩滑有油香雞脾肉烤過後外脆內軟 配埋檸檬汁已經好正海鮮方面 帆立貝、虎蝦都好新鮮 值得一試-台灣小食有好多款選擇 大部分味道都唔差黃金泡菜、澎湖花枝排同鴨舌比較出色飲品除咗汽水 當然唔少得自家製嘅冷泡茶 解渴得嚟又唔會增加額外嘅卡路里🫣甜品每人可以揀一杯雪糕或者芋圓仙草甜品整體上食物選擇好多之餘質素穩定 性價比非常高👍🏻👍🏻好味評分😋:5/5🌟🌟抵食指數🤑:4/5 🌟🌟餐廳環境 🤪:4/5🌟🌟價錢💰:澳洲M5和牛120 分鐘吃到飽套餐 $418@1 地址:安平燒肉 旺角彌敦道593-601號創興廣場9樓#littlefoodtour旺角#littlefoodtour台式
😋
朋友聚會話想食燒肉 第一時間諗起安平燒肉
揀咗最高級嘅「澳洲M5和牛吃到飽」套餐
包括牛肉同海鮮 餐牌上超過100款食物都可以任食😍
另外套餐仲會贈送一客嚴選牛舌芯 口感爽口彈牙
除咗手機落單之外 出面自助區仲有多款蔬菜、飲品同飯可以任拎
澳洲M5和牛肩胛 雪花油脂肥美 肉味濃郁
全晚不停Encore 建議搭配少量鹽醬或者燒肉汁
加埋自助區嘅櫻花蝦拌飯 完全食唔停口😋
其他肉類推介有安格斯牛小排 食落嫩滑有油香
雞脾肉烤過後外脆內軟 配埋檸檬汁已經好正
海鮮方面 帆立貝、虎蝦都好新鮮 值得一試
台灣小食有好多款選擇 大部分味道都唔差
黃金泡菜、澎湖花枝排同鴨舌比較出色
飲品除咗汽水 當然唔少得自家製嘅冷泡茶

地址:安平燒肉 旺角彌敦道593-601號創興廣場9樓

#littlefoodtour旺角
#littlefoodtour台式
2024-03-15 65 views
{澳洲M5和牛吃到飽 - $418/人頭}肉食麻甩大愛之烤肉放題嚟喇!呢個係台式嘅烤肉放題,食物款式有成104款!個場都坐得好舒適闊落,而其中一個緊要嘅係佢通風做得好唔錯,唔會全身都係燒肉味咁帶返屋企!講返食物,呢度牛肉質素都係上級,今日安格斯牛小排最好味,而且有樣幾好,就係每款牛肉上碟都有個牌仔,邊樣好食邊樣想再叫都一清二楚!最貴呢個餐仲可以任叫扇貝,蝦同生蠔,真心抵食!另外仲有唔少台灣夜市小食,鴨舌,蚵仔卷,花枝餅,鹽酥雞都有!最開心係仲可以叫一個櫻花蝦乾伴手工麵!實在係大飽口福!整體成個感覺都會超正!本麻甩會再次光臨✌🏽美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #安平燒肉 (旺角)旺角彌敦道601號創興廣場9樓
{澳洲M5和牛吃到飽 - $418/人頭}

整體成個感覺都會超正!本麻甩會再次光臨✌🏽

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #安平燒肉 (旺角)
旺角彌敦道601號創興廣場9樓
👦🏻👧🏻星期一晚去咗旺角創興廣場樓上食「安平燒肉」,呢度有四款套餐選擇,我地嗌咗最貴嘅澳洲M5和牛吃到飽(16:30-21:00入座) $418,任飲任食120分鐘,可以試哂所有級別嘅食物😍!外面有自助蔬菜區🥒同飲品櫃🥤,飲品櫃入面有自家冷泡茶同各款罐裝飲品。主要食物就掃手機QR code 落order,仲有幾款台式飲品揀添!🐮牛肉推介🤍澳洲M5和牛肩胛肉:見到雪花好吸引,肉質柔軟細膩,肉味濃厚。🤍安格斯牛小排:如果鍾意肉味濃嘅話,一定要試吓牛小排,佢嘅肉味最濃,入口軟滑。🤍嚴選牛舌芯:長條型嘅牛舌芯有啲厚度,咬落去特別有口感。🦐海鮮推介🤍屏東燒魚腹,魚肉好滑嫩,配上甜甜嘅醬汁,味道幾特別。🤍爽彈虎蝦:建議燒嗰時加鹽落哂兩邊,鹽味先可以滲透落蝦肉入面,蝦肉大大隻,爽口彈牙正阿!🐤雞肉推介🤍安平私房雞翼:雞翼已經預先開半,可以快啲燒熟食。雞翼味道似土匪雞翼,鹹鹹香香肉質嫩滑。🤍香辣腎片:雞腎片口感爽脆,辣得幾惹味。🧆台灣夜市小食推介🤍安平炸蚵卷:外層卜卜脆,入面好有蚵仔香氣。🤍澎湖花枝排:有啲似炸蝦餅嘅口感,食到粒粒墨魚粒,香脆好彈牙。🤍台灣小枕頭:上枱嗰時係薄薄一片麻糬,仲以為係店員俾

🐮牛肉推介
🤍嚴選牛舌芯:長條型嘅牛舌芯有啲厚度,咬落去特別有口感。

🦐海鮮推介
🤍屏東燒魚腹,魚肉好滑嫩,配上甜甜嘅醬汁,味道幾特別。

🐤雞肉推介
🤍香辣腎片:雞腎片口感爽脆,辣得幾惹味。

🧆台灣夜市小食推介
🤍安平炸蚵卷:外層卜卜脆,入面好有蚵仔香氣。
🤍台灣小枕頭:上枱嗰時係薄薄一片麻糬,仲以為係店員俾錯咗,原來燒一陣麻糬嘅中間位會自己漲起,好似一個小枕頭咁。外層脆脆地加煙靭嘅口感,沾上煉奶食好好味呀!

🍹飲品推介
🤍冬瓜茶:可以嗌少甜少冰,微甜解渴!
🤍百香果綠茶:酸酸甜甜幫助解膩,入面仲有啲菠蘿粒食。

🍨食完之後,會送番每人一樣甜品,可以揀Haagen-Dazs雪糕或者台式芋圓糖水。雪糕有曲奇、士多啤梨同朱古力味,我哋揀咗朱古力味雪糕做我哋呢餐嘅結尾☺️~

📍 安平燒肉 (旺角)
旺角彌敦道601號創興廣場9樓
2024-03-11
Type of Meal
Dinner
2024-03-14 43 views
👫難得約到二人世界 揀咗呢間人氣燒肉120mins 任食 當然要食最貴Plan🤭 「澳洲M5和牛」 食到飽 7:30pm前埋單仲可以再平啲😛 🥩試咗多款牛 我地兩個✨最最最鍾意牛舌芯 ✨牛舌 ✨牛肩胛 其次係🩷安格斯牛小排 其實其他都好唔錯😂😂😂 所以鍾意食牛 揀最貴個餐 就無錯㗎喇😛 另外厚切雪花豬 係豬頸肉口感 比較爽口 唔錯😋 我鍾意💛💁🏻‍♀️另外 海鮮嘅話 蝦性價比最高🤩 彈牙爽口😋 鯛魚下巴油份頗重 幾惹味 而蠔&扇貝就會縮到好細 可以食 但個人覺得唔洗無限encore 可以留肚食牛🤭甜品🩷 有Häagen-Dazs 雪糕 或者 芋圓仙草 兩樣各一

Type of Meal
Dinner
揀咗午市$208 90mins 放題原住民鹽燒豬肉第一轉係唔錯嘅第二次order嘅就麻麻牛板腱唔錯,而雞肉就麻麻自助區蔬菜新鮮嘅飲品方面有手搖飲甜品方面最尾有杯裝雪糕食整體職員態度唔差,不過用餐體驗唔好😀我都知幾點要交枱,有盡量食埋啲嘢食但係喺提醒last order至到最尾 30mins,職員會不停催促、提醒你準時交枱重點係平日午市個場50%枱客都冇就催你交枱我都明白有時公司policy係咁,但係處理方法可唔可以圓滑啲呢?職員係望住我個枱,金睛火眼👀望實住客人用餐真係大壓力!
揀咗午市$208 90mins 放題
原住民鹽燒豬肉第一轉係唔錯嘅
第二次order嘅就麻麻
牛板腱唔錯,而雞肉就麻麻
自助區蔬菜新鮮嘅
飲品方面有手搖飲
甜品方面最尾有杯裝雪糕食
整體職員態度唔差,不過用餐體驗唔好😀
我都知幾點要交枱,有盡量食埋啲嘢食
重點係平日午市個場50%枱客都冇就催你交枱
職員係望住我個枱,金睛火眼👀望實住客人用餐真係大壓力!
$230 (Lunch)
澳洲M5和牛吃到飽呢度嘅醬料好齊全,辣椒🌶️醬、咸蛋黃醬、玫瑰鹽、醬油、檸檬🍋汁,咩口味都fit到~爽彈虎蝦有成隻手咁長,好大隻,質地爽口,首選狂encore👍🏻鹽蒜燒生蠔海水味重,要睇準火喉,唔好煮過頭噢~燒帆立貝幾新鮮,陣陣牛油🧈香味~安格斯牛小排油脂好香,滋滋冒油,好邪惡,油花最足~嚴選裙邊牛柳有咬口,牛味濃,脂肪位較少,無咁肥膩~澳洲M5和牛肩胛肉肉質軟嫩,肥瘦分布均勻,我的最愛👍🏻飲品選擇都唔少,個人最喜歡百香果綠茶,多冰少甜,同埋個火龍果紅茶都唔錯,茶味幾出😝#foodiblum台式
澳洲M5和牛吃到飽

爽彈虎蝦
有成隻手咁長,好大隻,質地爽口,首選狂encore👍🏻

鹽蒜燒生蠔
海水味重,要睇準火喉,唔好煮過頭噢~

燒帆立貝
幾新鮮,陣陣牛油🧈香味~

安格斯牛小排
油脂好香,滋滋冒油,好邪惡,油花最足~
嚴選裙邊牛柳
有咬口,牛味濃,脂肪位較少,無咁肥膩~

澳洲M5和牛肩胛肉
肉質軟嫩,肥瘦分布均勻,我的最愛👍🏻

#foodiblum台式
2024-03-10
$350 (Dinner)
2024-03-10 47 views
今日同阿仔去旺角人氣爆燈💡嘅安平燒肉度食,佢地一共有4️⃣個餐可以選擇,我地揀咗最貴嘅澳洲M5和牛🐃吃到飽,都只係$418,真心唔算貴🥰。餐廳座位闊落,所以坐得非常舒服😍,我地嘅套餐每人會贈送嚴選牛舌芯2️⃣條,牛舌芯👅嫩滑無筋,煙韌彈牙,燒過後非常好食😋,可惜呢款牛舌芯係冇得任食嘅,散叫就要68蚊/3️⃣條。正所謂貴精不貴多,我地叫最貴嘅餐當然主攻個餐獨有嘅3️⃣款牛肉啦---澳洲M5和牛、安格斯牛小排同埋嚴選裙邊牛柳。澳洲M5和牛 - 油花平衡得宜,肉味香濃😋。安格斯牛小排 - 油花平均,肉質軟嫩,口感極佳😍。嚴選裙邊牛柳 - 牛味香濃,口感軟嫩帶有嚼勁🥰。3️⃣款牛肉都好高質,我和阿仔都叫咗好多round😍。阿仔一向鍾意食牛舌👅,分別叫咗普通同埋黑椒洋蔥🧅,原來其實都係一樣,因為黑椒洋蔥另上,我地一致認為加咗黑椒洋蔥會更加好味😋。另外,我地都叫咗個套餐獨有嘅3️⃣款海鮮,烤帆立貝、爽彈虎蝦、烤魚干。帆立貝和生蠔🦪,全部都大大粒,完全無腥臭味🥰;虎蝦🦐大大隻而且好新鮮,蝦肉🦐爽口彈牙;魚乾🐡燒烤後,口感煙韌,咬落鮮甜,越食越香🥰,食唔停口😋!飲品🥤除咗出面飲品櫃之外,仲有其他特飲🧋,好似檸檬紅茶、百香果綠

澳洲M5和牛 - 油花平衡得宜,肉味香濃😋。
安格斯牛小排 - 油花平均,肉質軟嫩,口感極佳😍。
嚴選裙邊牛柳 - 牛味香濃,口感軟嫩帶有嚼勁🥰。

3️⃣款牛肉都好高質,我和阿仔都叫咗好多round😍。

飲品🥤除咗出面飲品櫃之外,仲有其他特飲🧋,好似檸檬紅茶、百香果綠茶、紅火龍果冰茶,全部都可以選擇甜度,多冰少冰👍。

最後甜品可以選擇Häagen-Dazs雪糕🍨或者仙草芋圓,芋圓有超多花生🥜,放係匙羹度另上,方便一些對花生🥜有敏感嘅人,非常貼心🫶。

總括而言,價錢大眾化,牛肉質素高,服務貼心;建議大家可以先訂定位或者早少少去,因為當日大約7點半,目測已經坐滿咗9成人。

2024-02-28
$450 (Dinner)
❀┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈星期一既晚上帶上無肉不歡既男友去吃燒肉放題 曾經跟朋友吃過午市 性價比不俗👍🏻晚市套餐雖然比較貴 但肉類選擇豐富 而且享用時間會更充裕餐廳位於旺角創興廣場 一整橦都是食肆 人流自然㕵場 而店內裝潢跟其他燒肉店大同小異 用餐位置光線充足 自助區有蔬菜 飯 冷泡茶飲品仼拎 ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜ 澳洲M5和牛套餐(120分鐘仼飲仼食) $368 (8.5/10)Lv4 會有嚴選牛舌芯贈送 想食都可以加$68叫 牛舌以長條形狀呈現 富有油脂以及爽彈的口感😋主角澳洲M5和牛 肉質軟腍富有油香 好食!其他款式有安格斯牛小排 牛肋條 牛腹肉 牛舌等 更有Lv3的SRF 極黑牛提供 當然還有海鮮 雞肉 豬肉 台式小食 選擇太多令人眼花撩亂啊其中的安格斯牛小排 安格斯牛板腱 三角牛肩 3款我都覺得好食~牛小排油脂分布平均 蘸上特調醬油 味道更豐富 入口油香四溢牛味濃郁 而三角牛肩肉肉質嫩口 呢款有入口即化的感覺🤤我哋都encore左好幾轉 推薦要試❣️雞肉方面有雞髀肉 雞翼 同特別既三杯雞等 雞髀肉烤過之後外脆內嫩 有唔同醬料可以選自己喜歡的 推薦蒜鹽麻油 蒜味

自助區有蔬菜 飯 冷泡茶飲品仼拎
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

主角澳洲M5和牛 肉質軟腍富有油香 好食!
當然還有海鮮 雞肉 豬肉 台式小食 選擇太多令人眼花撩亂啊

我哋都encore左好幾轉 推薦要試❣️

雞肉方面有雞髀肉 雞翼 同特別既三杯雞等 雞髀肉烤過之後外脆內嫩 有唔同醬料可以選自己喜歡的 推薦蒜鹽麻油 蒜味及麻油的配搭恰到好處最後雞肉都encore左2轉🤭海鮮則試了帆立貝同絲瓜煮蜆
味道一般 可以留肚食其他
我自私點左烤魚干 燒到變軟跟魷魚乾有幾分相似 蘸上蛋黃醬香口又好味

台式小吃比較推薦黃金泡菜
有別於韓式泡菜 醃製方式用上鹹蛋黃 泡菜爽口帶有鹹蛋香 幾特別

另外一定要試下安平蝦拌飯 也有拌麵版 不過飯同燒肉夾啲 配上滷水汁 香蔥 海苔及靈魂櫻花蝦
我好鐘意 一塊肉再吃一口飯令人滿足🥰

最後甜品有哈根大師雪糕送 也可以叫燒仙草芋圓
不過我哋都已經食到好飽🤣下次想食燒肉放題可以考慮下台式版 唔洗次次都牛角
2024-03-05 42 views
台灣菜真的超對胃口!😍常常吃台式火鍋,當然也不能錯台灣燒肉啦🫶🏼這次到訪旺角的「安平燒肉」,吃到飽絕對滿足🔥選了最厲害的「澳洲M5和牛吃到飽」套餐,就可以把所有的肉類、海鮮跟小吃一併吃光光🤤肉類✨澳洲M5和牛肩胛肉✨美國SRF極黑牛✨嚴選裙邊牛柳✨安格斯牛小排✨三角牛肩肉✨鹽選牛舌✨鹽蒜麻油雞腿肉肉類款式非常豐富,必試矜貴的「澳洲M5和牛肩胛肉」,油脂感滿滿,肉味濃!🐮醬汁作為燒肉的靈魂,推薦招牌的「黃金醬」🤩讓肉味更清新,再製作成生菜包又令味道層次感更高🙌🏼海鮮類✨澎湖花枝排✨烤魚乾✨燒帆立貝✨燒爽彈虎蝦✨安平私房烤青口✨鹽蒜燒生蠔燒海鮮是另一焦點‼️無論是虎蝦、帆立貝,或是生蠔都很高質🦐新鮮度跟份量也超驚喜😲還有最愛的烤魚乾,烤過後焦香美味🐟台灣小吃✨烤豬肉乾✨黃金泡菜✨花枝甜不辣✨士林小香腸✨台灣小枕頭(麻糬)✨起司鵪鶉蛋不要忘了還有各款台式小食炸物🫶🏼點試用日本高麗菜製成的黃金泡菜,清爽開胃!甜不辣和士林小香腸更是無人不愛😙喜歡煙韌的不妨點燒麻糬,沾上煉乳的甜味是最棒😋最後每人還可以選一款甜點,有3款口味的杯裝哈根大師雪糕式仙草芋圓,再飽也能吃得下🥰

肉類

✨烤豬肉乾
✨黃金泡菜
✨花枝甜不辣
✨士林小香腸
✨台灣小枕頭(麻糬)
✨起司鵪鶉蛋

2024-03-03 50 views
今日同牛魔王約會,當然一定首選「安平燒肉」啦🤣🤣和一定揀澳洲M5和牛餐😝除了澳洲M5和牛,仲有燒生蠔,帆立貝,虎蝦等海鮮美食😙😙😗跟餐送的牛舌芯,口感軟腍👍澳洲M5和牛..口感軟腍油香濃!安格斯牛小排,油脂分布均勻,肉質柔軟甘甜 !SRF極黑牛,牛味比較較濃😙😙厚切豬頸肉,口感爽嫩,亦不會太油膩不錯!生蠔🦪夠新!虎蝦好Q彈,凡立貝也不錯!今次食埋櫻花蝦拌飯原來又真係好好味🤣🤣海鹽奶蓋紅,加入咗花生增加口感,而且甜度適中,又不錯喎!

海鹽奶蓋紅,加入咗花生增加口感,而且甜度適中,又不錯喎!
  • 牛舌芯
  • 安格斯牛小排
  • 澳洲M5和牛
  • 爽彈虎蝦
  • 燒帆立貝
2024-02-29 3229 views
📍安平燒肉 (旺角)📍旺角彌敦道601號創興廣場9樓🟡澳洲M5和牛吃到飽套餐🌈高度推薦:✨澳洲M5和牛肩胛肉✨安格斯牛小排✨台灣鯛魚下巴✨鹽選牛舌✨台灣小枕頭 (麻糬)✨老虎雞翼✨安平炸蚵卷成日聽朋友講話安平燒肉午餐去好抵食,環境好舒服又乾淨。難得平日放假,試咗澳洲M5和牛吃到飽套餐,真係超抵呀!2個人736元,我哋12點到,3:30前都可以任食,真係好爽!真心特別推薦幾款菜式:澳洲M5和牛肩胛肉,肉質鮮嫩多汁,超大陣牛肉香。安格斯牛小排牛肉質感更嫩,朋友都話真係要食多幾轉!鹽選牛舌係薄片,真心好食到可以瘋狂食好多片!口感彈牙,好好味!台灣鯛魚下巴係我最鍾意,一個人連續叫咗五次,好似三文魚鮫咁滑,勁好食!台灣小枕頭(麻糬)朋友自己一個食咗四碟,佢話冇食過咁好食嘅麻糬,薄薄地一層,用心烹調可以做到日式嗰種麻糬嘅感覺,脆脆哋嘅外層,入邊有麻糬的軟糯感,中火烹調啱啱好!最後,老虎雞翼同安平炸蚵卷亦都好好食,開始同最後都叫咗個安平炸蚵卷,真係有蚵仔嘅味道,做得好好!下次午餐都會再過嚟食,食放題仲食高質嘢真係好難得!
📍安平燒肉 (旺角)
📍旺角彌敦道601號創興廣場9樓

🟡澳洲M5和牛吃到飽套餐

🌈高度推薦:
✨澳洲M5和牛肩胛肉
✨安格斯牛小排
✨台灣鯛魚下巴
✨鹽選牛舌
✨台灣小枕頭 (麻糬)
✨老虎雞翼
✨安平炸蚵卷

真心特別推薦幾款菜式:

2024-02-29
$350 (Lunch)
  • 安格斯牛小排
  • 澳洲M5和牛
  • 澳洲M5和牛吃到飽
2024-02-28 61 views
餐廳位於旺角創興,供應四款套餐嘅120分鐘燒肉放題,嚴選多款高質嫩肉,炮製各種台灣夜市小食,仲有自家製特色飲品,環境闊落,空間感十足,價錢合理,地點方便,值得到訪😃肉類款式眾多,回本之選包括澳洲M5和牛肩胛肉同安格斯牛小排,前者脂肪平均又夠肉汁,後者口感軟嫩重牛肉味🐮 醃製過嘅雞同豬都值得一試,薑汁、鹽蒜麻油、醬燒、黑椒、咖喱、辣味等,香口惹味,有落功夫🙈 雞同豬都幾嫩,不過記得要睇火候!另外有海鮮,海蝦大大隻,啖啖肉,咬落爽口彈牙、帆立貝放上牛油粒、燒蠔灑滿蒜蓉、呢幾款都encore咗唔少次,有驚喜🦐 主食有櫻花蝦乾拌手工麵同自製紫菜/櫻花蝦/蔥/滷汁飯,建議可以包住生菜食,健可以中和整體油膩感~ 大大力推介呢度嘅小食,超級鐘意小香腸、小枕頭同豬肉乾,越係致癌嘅越好食🥹 另外比較印象深刻嘅包括鹽酥雞、梅山炸薯、海苔蝦卷、金沙苦瓜、燒魚腹、芝士鵪鶉蛋同小黃瓜🥒 最後以雪糕作結,美味又滿足嘅一餐~

2024-02-28 75 views
好耐冇食過燒肉了!呢間喺荃灣嘅安平燒肉,就算係平日都坐滿晒人,好受歡迎~今次就係選擇咗「澳洲M5和牛120分鐘吃到飽」呢個餐,有超過100款食物,包括肉類、海鮮、台灣地道夜市小吃、手搖飲品等,自助區仲有多款蔬菜、菇、飯、台式飲品、無糖冷泡茶等可以,真係琳瑯滿目~呢個餐可以選擇嘅牛肉有好多款,首先先有贈送四條牛舌芯,此外仲可以order澳洲M5和牛、安格斯牛小排、美國SRF極黑牛、三角牛肩肉等,我就最鍾意澳洲M5和牛,牛味濃郁🥩食物推薦:士林小香腸-充滿台式風味奶油金菇-奶油味香濃台灣小枕頭-煙靭香脆,配搭煉奶口味特別豬大腸-油香十足醬燒雞爽肉-肉質爽口屏東燒魚腹-醃得好入味,而且充滿醬香爽彈虎蝦-好大隻,而且爽口彈牙烤魚乾同埋烤豬肉乾,好香口每次都必食!即食嘅食品,我就每次都會食滷水涼拌鴨舌、涼拌小黃瓜同埋黃金泡菜,喺其他餐廳唔係好食到呢種風味啊~120分鐘食得超滿足的,下次一定會再嚟!

呢個餐可以選擇嘅牛肉有好多款,首先先有贈送四條牛舌芯,

食物推薦:

士林小香腸-充滿台式風味
奶油金菇-奶油味香濃
台灣小枕頭-煙靭香脆,配搭煉奶口味特別
豬大腸-油香十足
醬燒雞爽肉-肉質爽口
屏東燒魚腹-醃得好入味,而且充滿醬香
爽彈虎蝦-好大隻,而且爽口彈牙
烤魚乾同埋烤豬肉乾,好香口每次都必食!

120分鐘食得超滿足的,下次一定會再嚟!

旺角嘅🇹🇼台式燒肉店🌟安平燒肉🌟,係極具人氣嘅🔥燒肉放題店!放題餐點包含咗不少🇹🇼台灣嘅特色食品,正👍🏻!🇦🇺澳洲M5和牛套餐 $418/位7點半前入座$358,共104品120分鐘吃到飽!🥩澳洲M5和牛肩胛肉|安格斯牛小排M5和牛帶漂亮嘅雪花紋理,甘香可口!牛小排超軟嫩,人見人愛!👅嚴選牛舌芯|嚴選牛舌每位兩件嘅條狀牛舌芯軟嫩多汁超正!任叫嚴選牛舌同樣美味,必須瘋狂Encore!🐡烤魚乾|爽彈虎蝦|燒帆立貝雞泡魚乾香口煙靭而且充滿鮮味!虎蝦大大隻爽彈甜美!帆立貝肥大肉厚!🥬自助區多款新鮮蔬菜,仲有海量飲品嘅選擇!
🇦🇺澳洲M5和牛套餐 $418/位
7點半前入座$358,共104品120分鐘吃到飽!
🥩澳洲M5和牛肩胛肉|安格斯牛小排
👅嚴選牛舌芯|嚴選牛舌
🐡烤魚乾|爽彈虎蝦|燒帆立貝
🥬自助區
多款新鮮蔬菜,仲有海量飲品嘅選擇!
2024-02-22 93 views
安平燒肉開左咁耐都依然好有人氣,都仲係要排隊先入到呀🫣兩小時任食澳洲M5和牛套餐$418/head,上菜快,又無漏單,兩小時都好充足。多款醬料之中我中意係安平黃金醬配雞/豬,檸檬配海鮮,岩鹽則就咁點牛肉食。Lv4餐先會送既嚴選牛舌芯,油脂感重又彈牙😋咁多款牛我最like係澳洲M5和牛同埋安格斯牛小排,睇油花都知有一定質素,兩款都有牛脂香,口感都好軟嫩。另外就係牛仔骨同牛舌!!牛仔骨真係超正燒完又香又惹味,仲好腍一d都唔韌❤️海鮮要食燒帆立貝,食落係鮮甜。虎蝦好新鮮大隻彈牙!屏東燒魚腹比較少見,又幾肥美幾滑口👍🏻另外厚切雪花豬都好食,油脂香重咬落爽彈。烤豬肉乾燒完好鬼香👍🏻中意台式小吃既都有好多揀,我最中意係滷水鴨舌,大隻又入味😋黃金泡菜都幾特別,口味係鹹蛋黃。自助區啲蔬菜都好新鮮,見到都忍唔住要夾番d😂最後飲品推介用紅火龍果沖既果茶,仲有百香果綠茶🍵配燒肉食解膩開胃👍🏻
安平燒肉開左咁耐都依然好有人氣,都仲係要排隊先入到呀🫣

Lv4餐先會送既嚴選牛舌芯,油脂感重又彈牙😋

海鮮要食燒帆立貝,食落係鮮甜。虎蝦好新鮮大隻彈牙!
屏東燒魚腹比較少見,又幾肥美幾滑口👍🏻

另外厚切雪花豬都好食,油脂香重咬落爽彈。
烤豬肉乾燒完好鬼香👍🏻

自助區啲蔬菜都好新鮮,見到都忍唔住要夾番d😂