2018-09-16
雖然E間餐廳侍應的服務一般,但我真係幾中意食佢的食物, 所以無論點樣我都會想尼食!每次尼都係食意粉多,今次亦都唔例外,不過有表姐係到就可以叫多個飯,咁我就可以試下。今次叫左setA and setB,個set仲會送前菜同湯嫁意粉叫左香檳芥末汁雜菌羊肉煮天使麵,因為汁夠多,撈完之後d麵沾上d汁,所以麵係夠味,好食亦唔會太腍。可惜羊肉有少少腥膻,但正因為汁夠多,所以羊肉的腥膻味對整碟意粉味道唔會太大,可以放心。雖然係芥末汁,但芥末味不太突出,如果芥末味再重少少應該可以再提升整碟意粉的味道.特濃芝士汁焗豬扒飯,第一次食佢的飯有少少失望,見到特濃芝士覺得好正所以叫,但其實芝士味冇想像中咁濃,可以再濃D就更好,同埋就算焗完芝士味唔太香。豬扒有少少韌,但勝在唔多肥肉。飯的份量夠多。如果用白芝士應該會較香