2022-05-19 394 views
最近要on diet,要唔食澱粉質真係有啲困難,唔通次次都食西餐沙律咩。今晚同另一半去咗呢頭搵食,本來想去另一間出名嘅越南餐廳,但見到排晒長龍,入邊啲位又好迫,於是就放棄咗。然後搵到呢一間,上嚟睇吓見到comment都唔錯喎,所以就決定入去幫襯一下。有好多嘢都想試,但係怕食唔晒所以都係叫咗三個餸,而且份量都比一般泰國餐廳多,價錢又唔貴,性價比真係好高。我哋叫咗「馬拉盞通菜」、「蛋黃雞翼」、「鐵板蠔餅」。每碟都好足料啊,我哋兩個食完都好飽。仲有叫左個荔枝梳打share來飲,都好好味呀。「馬拉盞通菜」炒得好惹味,「蠔餅」就比較清淡一啲,所以我都係一啖蠔餅一啖菜咁食,哈哈。「蛋黃雞翼」炸得好脆好香口,而且做成單骨咁整,食起上嚟都好方便。總括嚟講第一次食都好滿意,雖然唔係高級餐廳服務,但啲人都serve得 OK,每次叫到即刻應你同做對應,上菜也好快。還有其他菜式想試,會再幫襯。
仲有叫左個荔枝梳打share來飲,都好好味呀。
還有其他菜式想試,會再幫襯。
馬拉盞炒通菜
鐵板蠔仔蛋餅
荔枝梳打
2022-05-19
$125 (Dinner)
馬拉盞炒通菜
鐵板蠔仔蛋餅
荔枝梳打
  • 泰式鐵板蠔仔蛋
2022-05-11 180 views
出開旺角突然好想食泰國菜,所以上左OpenRice搵到呢間阿來,見都幾多好評個價錢又算合理~由於開番晚市,餐廳入座率都有50% ,冷氣唔算好大,當日有落雨所以唔算好焗🌨入正題先😛今次一共叫左4樣野食🐣海南雞冬陰公湯金邊粉$54海南雞同金邊粉份量都幾多,黎食泰國嘢緊係想試埋冬陰公,冬陰公湯底有啲淡,如果可以濃番1.5倍就perfect,雞唔算係好滑🔥咖喱軟殼蟹火山包$138基本上每一檯都有點呢個火山包,包入面滿載咖喱同配菜,面頭有一隻炸過軟殼蟹,個包好香脆配埋個咖喱好夾,無出面餐廳既過咸感,軟殼蟹有驚喜有小量膏又唔會炸到好乾好油🦀🐷燒豬頸肉$68豬頸肉都算係厚切,預期係會有小小燒過既味/炭燒既果,但只係似一般煎既味道,個人比較中意炭燒斜薄砌,豬頸肉配左個汁可以點,但味道都係比較淡,整體平平無奇🙃🦐金柚子鮮蝦沙律$68去食泰菜沙律都好重要,酸酸甜甜好開胃,不過呢間味道唔岩我地😂面個d味道尚算正常,食到底就有怪味,講唔出係醬汁定係柚子有怪味,總之就係除左面頭個一半,個低真係放唔到入口,有陣up味,好彩鮮蝦都幾爽同大隻本來想叫埋芒果糯米飯,食到最後都係無叫😅餐廳款色都幾多,價錢合理份量都足夠,

入正題先😛今次一共叫左4樣野食

海南雞冬陰公湯金邊粉

🐣海南雞冬陰公湯金邊粉$54

🔥咖喱軟殼蟹火山包$138

燒豬頸肉

🐷燒豬頸肉$68

金柚子鮮蝦沙律

🦐金柚子鮮蝦沙律$68

本來想叫埋芒果糯米飯,食到最後都係無叫😅

餐廳款色都幾多,價錢合理份量都足夠,但係唔對味道有太大期望🤣🤣🤣

2022-04-17 189 views
午餐2份海南雞飯十小食咸蛋黃雞翼十飲品。滷豬脾喇沙十小食無骨鳳爪十飲品。份量夠大,下午2點先食鬼死咁肚餓,食完飽到嗝嗝聲。吾知係咪疫情關係,午餐去到下午5點半。服務員姐姐好禮貌又健談。
午餐2份
海南雞飯十小食咸蛋黃雞翼十飲品。
滷豬脾喇沙十小食無骨鳳爪十飲品。
份量夠大,下午2點先食鬼死咁肚餓,
食完飽到嗝嗝聲。
吾知係咪疫情關係,午餐去到下午5點半。
服務員姐姐好禮貌又健談。
  • 蛋黃雞翼
  • 泰式海南雞飯
2022-03-28 210 views
💗#胃在旺角 🌙#米線在胃 💡阿來東南亞風味💡呢間餐廳係住喺旺角附近嘅朋友推薦嘅😼去親旺角都會諗起要食呢間嘅喇沙🤤CP值高🌟❤️星馬喇沙米線  ($52)配料可以跟一款肉類,推薦滷豬髀/豬頸肉🐽滷水豬髀超級軟淋,食晒都唔會膩,豬頸肉都好香口🤤喇沙完全唔辣,啲豆卜吸晒喇沙啲汁,超級正😭🙏🏻💕❤️椰汁西米糕 (午餐升級小食 +$12)食完啲鹹嘅,再食啲甜嘅就啱啱好圓滿嘅一餐🤣✊🏻就係普通椰汁西米糕,但每次食都會加呢個小食嘻嘻🤓❤️‍🔥睇完快啲@ 朋友一齊去啦!💰人均消費: $50-60♟ 旺角廣華街38號地下💰人均消費: $50-60.#foodiehk #hkfoodie  #hkig #hkgirl #hkfood #stomachbbfoodie #hkcafe #泰菜 #旺角美食 #旺角餐廳 #hkeat #甜品 #hkiger #mongkok #mkfood  #香港打卡 #香港米線 #米線關注組 #米線
💗#胃在旺角 🌙#米線在胃
💡阿來東南亞風味💡

❤️星馬喇沙米線  ($52)

❤️椰汁西米糕 (午餐升級小食 +$12)

❤️‍🔥睇完快啲@ 朋友一齊去啦!
💰人均消費: $50-60
♟ 旺角廣華街38號地下

💰人均消費: $50-60
2022-03-27
$60 (Lunch)
  • 星馬喇沙米線
2022-03-22 233 views
生菜包 $68 🥬 (7.5/10)肉碎的份量超多 不過略顯炒得不夠香 而且稍微有點辣 重口味人士可以拌上馬來辣醬吃 會更惹味 咖喱軟殼蟹火山包 $138 🦀 (9/10)絕對被它的賣相吸引到 怪不得是餐廳的招牌菜 咖喱汁份量超澎湃 平常都是配上白飯吃的 想不到配上麵包也是蠻搭的 麵包外脆內軟 就算泡在咖喱汁裡也不會變得很軟 失去口感 而且咖喱汁不會很辣 對於不太能吃辣的我也是可以接受的 軟殼蟹也很好吃 原隻炸得外層酥脆 阿來金磚豆腐 $68 🧈 (8/10)炸得剛好 外脆內軟 裡面是滑滑的豆腐 外皮沾滿椒鹽粉 加上泰式辣醬就更惹味 芒果糯米飯 $58 🥭 (8/10)熱熱的糯米飯配上冰冷的芒果 有點冰火交融的感覺 糯米飯口感Q彈 加上椰汁 味道剛好 芒果份量超多 而且很甜 OVERALL: 推薦😆 (8/10)食物選擇很多 餐廳主打泰國菜 但也提供其他東南亞美食 價錢合理
生菜包 $68 🥬 (7.5/10)

咖喱軟殼蟹火山包 $138 🦀 (9/10)

阿來金磚豆腐 $68 🧈 (8/10)

芒果糯米飯 $58 🥭 (8/10)

OVERALL: 推薦😆 (8/10)
生菜包
生菜包
金磚豆腐
芒果糯米飯
  • 阿來金磚豆腐
晚市禁堂食,唯有提早食飯,但亦因為咁令我可以用較優惠嘅價錢搞掂。位於廣華街嘅「阿來東南亞風味」嘅午餐供應時間做到下午5:30,仲要星期一至日都有,絕對係性價比高之選👍。餐廳主打泰國菜🇹🇭,不過同時亦有提供其他東南亞美食,例如肉骨茶、喇沙同撈麵等。午餐有十多款選擇,價錢介乎$45至$54不等,奉送熱飲,全日免收加一服務費。由於我哋驚太飽,所以只係嗌咗一份主食,但就食咗好多其他正嘢😆,每一樣都大大碟啊!咖喱軟殼蟹火山包($138),🔥火山包可替代一個主食有多,菜式造型超澎湃。咖喱汁猶如泉湧,如果配白飯食就一流,當然而家配農夫包都好夾,麵包烘至外脆內軟呢。🥘咖喱汁完全唔辣,係老少咸宜嘅味道,而且加入咗蛋花,特別香。最後,主角軟殼蟹無令人失望,原隻炸至外層酥脆,而肉就夠晒厚🦀,食落好有滿足感。泰式海南雞飯($54/午餐價),海南雞飯大大碟,除咗雞髀位之外,其餘雞肉全部去骨🐔,肉質嫩滑,醬汁惹味,加上佢出手一啲都唔孤寒,肉多過飯。油飯質素有待進步,我略嫌佢比較乾身,油份亦唔夠重。不過咁嘅價錢都冇太多好挑剔。豬頸肉炒通菜($68),💚菜式屬正常發揮,每條通菜均好爽脆,而且富有馬拉盞鹹香,並唔會過濃
泰式海南雞飯
豬頸肉炒通菜
豬頸肉炒通菜($68),💚菜式屬正常發揮,每條通菜均好爽脆,而且富有馬拉盞鹹香,並唔會過濃。🐷豬頸肉份量都多,但就始終冇燒咁香口。
蛋黃雞翼
蛋黃雞翼 2隻($12/午餐升級小食優惠),🍗雞翼大大隻,再切成單骨,所以感覺似有四隻。鹹蛋雞翼帶著流沙嘅口感,甜甜鹹鹹,幾正。
飲品方面,我哋要咗青檸梳打凍泰式奶茶,午餐可以用$6轉特飲,好抵,正價就要$20,其實都OK。兩杯味道唔馬虎,🍋前者青檸俾到足,唔係得兩片;而泰式奶茶好香煉奶味,甜度以及茶底澀度適中,唔會整到好似港式奶茶咁🧋。
總括嚟講,阿來係平靚正之選🌟,平民價錢就可享用到適合港人口味嘅泰菜。另外,店員服務態度有禮,抵讚。餐廳無得做晚市堂食,定必受巨大壓力,如果大家放工要買外賣返屋企,不妨考慮呢度啊。
2022-01-07
$150 (Dinner)
豬頸肉炒通菜
蛋黃雞翼
今次同朋友黎到呢間泰國菜食飯~~之前見好多人都介紹,食物款式又多又平!真係好吸引🤩🤩🦀軟殼蟹火山包 $138✨呢個係佢地招牌黎,必試👍🏻👍🏻軟殼蟹炸得酥香、厚肉,幾好味~~咖哩汁重椰香同蛋香,配料仲有洋蔥、青椒等,味道濃郁😋😋麵包烘得外脆內軟,每啖都食到咖喱汁~~份量都多,兩個人食完已經有少少飽❤️❤️🍤鮮蝦炒金邊粉 $58✨賣相好得意!好似成座山咁🤣🤣金邊粉炒得乾爽彈牙,唔會太油膩~~鮮蝦亦爽口,略嫌調味清淡少少🤏🏻🤏🏻🍳泰式鐵板蠔仔蛋 $78✨鐵板上原汁原味,好有泰國風味🇹🇭🇹🇭蠔仔蛋烘得香脆,仲有芽菜墊底,幾有口感!!蘸少少辣椒醬食更惹味🤤🤤🥥椰青 $22✨跟飯麵加配有優惠,即刻叫黎試試~~大大個清爽鮮甜,好抵飲❤️❤️
今次同朋友黎到呢間泰國菜食飯~~
之前見好多人都介紹,食物款式又多又平!真係好吸引🤩🤩

🦀軟殼蟹火山包 $138✨
呢個係佢地招牌黎,必試👍🏻👍🏻
軟殼蟹炸得酥香、厚肉,幾好味~~
咖哩汁重椰香同蛋香,配料仲有洋蔥、青椒等,味道濃郁😋😋
麵包烘得外脆內軟,每啖都食到咖喱汁~~
份量都多,兩個人食完已經有少少飽❤️❤️

🍤鮮蝦炒金邊粉 $58✨
賣相好得意!好似成座山咁🤣🤣
金邊粉炒得乾爽彈牙,唔會太油膩~~
鮮蝦亦爽口,略嫌調味清淡少少🤏🏻🤏🏻

🍳泰式鐵板蠔仔蛋 $78✨
鐵板上原汁原味,好有泰國風味🇹🇭🇹🇭
蠔仔蛋烘得香脆,仲有芽菜墊底,幾有口感!!
蘸少少辣椒醬食更惹味🤤🤤

🥥椰青 $22✨
跟飯麵加配有優惠,即刻叫黎試試~~
大大個清爽鮮甜,好抵飲❤️❤️
2022-01-09 87 views
-港式茶記風格既泰國菜?人流都唔少 當日晚餐時間去都滿座 👀呢啲東南亞風味嘅小菜 都真系幾多人鍾意食簡簡單單又一餐 值得一讚份量超級多👍🏼😋價錢相宜 來得既大部份都應該系街坊?其實當日好想試吓飲佢哋嘅招牌肉骨茶 可惜啱啱賣晒最後⋯⋯⋯⋯🔺冬陰功湯最後呢啲天氣都要搵啲湯水飲下既酸酸辣辣咁 好開胃😋 冬陰功都係食泰菜必點嘅其中一道菜我哋得兩個人所以叫咗細份 細份就無火爐跟😮‍💨好快就會凍哂朋友發現佢地用左其他菇類代替草菇 但味道上唔會太大影響🔺馬拉盞炒椰菜苗比起出邊其他地方食嘅椰菜苗 呢碟嘅份量真係超級多👀呢個價值超值 性價比高 👍🏼馬拉盞都好好味不過可惜今日啲菜有少少唔太新鮮😖雖然唔影響味道 但係外觀上就唔靚🔺軟殼蟹火山包 咖喱汁甜甜辣辣 好香好惹味兩大隻軟殼蟹🦀🦀切半 大大隻 但就唔太脆口😖美中不足係個包唔夠脆皮 太軟 或者咖哩汁太都有關係包入面仲有啲青椒 紅椒 一齊食會脆口啲同無咁膩🔺泰式鐵板蠔仔蛋 蠔仔加蛋 我仲以為會好似蠔餅咁樣煎到脆卜卜點知系鐵板蠔仔炒蛋 再用啲芽菜墊底蠔仔粒粒都好飽滿單獨食蠔仔冇乜味道 加埋蛋一齊食先會多種蛋香味份量同樣地好多 應該用咗四五個蛋去炒///
港式茶記風格既泰國菜?
人流都唔少 當日晚餐時間去都滿座
👀呢啲東南亞風味嘅小菜 都真系幾多人鍾意食
簡簡單單又一餐 值得一讚份量超級多👍🏼😋
價錢相宜 來得既大部份都應該系街坊?
其實當日好想試吓飲佢哋嘅招牌肉骨茶 可惜啱啱賣晒

蠔仔粒粒都好飽滿
單獨食蠔仔冇乜味道 加埋蛋一齊食先會多種蛋香味
份量同樣地好多 應該用咗四五個蛋去炒
2022-01-08 59 views
一月一日新年出去行好運 第一餐就去咗旺角食雞元氣滿滿呀!元気百倍になる☀️小店就晌廣華街外表係一間茶餐廳 賣泰菜幾好食~🔸海南雞飯($59)(轉髀+$5)去骨雞髀肉質好鮮嫩、好滑,雞味幾濃。油飯好香,不過有部分偏乾,煮得不夠均勻,但味道好食。🔸蛋黃雞翼(跟餐+$12)幾驚喜,鹹蛋黃味好重,雞翼炸得好脆、好香口,要試!❤️🔸泰式咖啡(跟餐+$6)咖啡味好香濃,同奶嘅比例都十分剛好,其實好好飲,係甜咗少少,如果可以自行加糖會好啲。🔸軟殼蟹火山包($138)好食!個咖哩係杰身個種,好香!而且落咗蛋去煮,好滑。軟殼蟹炸得好脆,食落有蟹膏味。2者夾麵包都好食。.🔸椰青($35)食泰菜必叫,好清甜解渴。
一月一日新年出去行好運
第一餐就去咗旺角食雞
元氣滿滿呀!元気百倍になる☀️
小店就晌廣華街
外表係一間茶餐廳 賣泰菜
幾好食~

🔸海南雞飯($59)(轉髀+$5)

🔸蛋黃雞翼(跟餐+$12)
幾驚喜,鹹蛋黃味好重,雞翼炸得好脆、好香口,要試!❤️

🔸泰式咖啡(跟餐+$6)

🔸軟殼蟹火山包($138)
🔸椰青($35)
食泰菜必叫,好清甜解渴。
2022年第一餐出街食飯,選擇咗老少咸宜既親民泰式菜,我地2個人叫咗3樣嘢食,全部都好味,而且份量超多。咖哩軟殼蟹火山包想不到普通嘅港式泰國菜餐廳都有打卡食品,呢個火山包賣相一流,相機食先。咖喱份量多,像極火山爆發嘅熔岩。軟殼蟹超大隻,厚肉而且有蟹膏,鮮味十足,脆卜卜。每人有軟殼蟹一隻,超正,超邪惡。咖哩汁好香,用來沾麵包和蟹來食,非常滿足,係必食之選。泰式蝦醬炒飯呢個炒飯上枱時超香,蝦醬味香濃誘人。炒飯粒粒分明,每粒都有濃厚蝦醬味,但不會太咸,加上配上好多櫻花蝦,令整個炒飯更咸香,吃下來有鮮味。另外,炒飯還有泰式臘腸,豆角粒及蛋,配料豐富。蒜蓉炒雜菜除一般雜菜外,還有好多菌類,蒜蓉亦足夠,唔錯。總括而言,這家餐廳超抵食,價廉物美,而且份量十足。火山包份量好大,如果兩個細食嘅人食,叫咗呢個火山包之外,建議不要和炒飯/炒麵一齊食,可以叫一啲小食便足夠。我地今日2個人,點3樣食品以為一定食得晒,但份量意想不到的多。下次一定叫多d人再來食,叫更多食品一齊分享。

泰式蝦醬炒飯

蒜蓉炒雜菜
除一般雜菜外,還有好多菌類,蒜蓉亦足夠,唔錯。

2021-12-31 33 views
呢度雖然茶餐廳格局,但係食物有水準,阿姐態度有禮又吹得水先黎一個檸茶加可樂,飲住等,唔洗口乾乾招牌海南雞飯炒通菜咖哩軟殼蟹火山包先講海南雞飯,去骨仲要比雞脾位,唔錯雞皮爽彈,口感軟滑有肉汁,雞肉鮮味,油飯香濃出色,口感爽身唔油膩,仲好香添炒通菜,菜嫩脆綠,馬拉盞炒帶點辣勁,用嫩葉部份唔係用粗身位,食落好香又夠嫩最後係軟殼蟹咖哩包汁底咖哩係蛋花咖哩,唔太辣,易入口,炸到好脆身既軟殼蟹,加埋醬汁食一流另外配埋麵包,脆身沾醬食口感更佳平均消費$150水準出色,抵食好食阿來東南亞風味 油麻地廣華街38號地舖
呢度雖然茶餐廳格局,但係食物有水準,阿姐態度有禮又吹得水
先黎一個檸茶加可樂,飲住等,唔洗口乾乾
招牌海南雞飯
炒通菜
咖哩軟殼蟹火山包
先講海南雞飯,去骨仲要比雞脾位,唔錯

最後係軟殼蟹咖哩包
另外配埋麵包,脆身沾醬食口感更佳

平均消費$150
水準出色,抵食好食
阿來東南亞風味
油麻地廣華街38號地舖
2021-12-30 67 views
呢間平民餐廳主打食東南亞菜,好食又唔貴,性價比幾好。柚子鮮蝦沙律$68真材實料,見到碌柚大大嚿嘅拆肉,新鮮爽口多汁,撈埋蝦皮同埋惹味醬汁,好開胃。鮮蝦大大隻,肉質幾爽,好食。軟殼蟹火山包$138賣相好吸引, 真係有成隻炸軟殼蟹,炸粉厚度恰到好處,金黃香脆,沾上嘢味嘅咖喱汁,真係冇得輸。農夫包絕對唔可以錯過,焗得外層香脆,裏面嘅包質地好好,吸收晒咖喱汁嘅香味,變得濕潤又有另一種食法。海南雞飯$56呢個幾抵食,我哋冇加錢轉雞髀,但係雞肉都唔會話柴皮,而且份量都幾多。雞肉沾上酸辣醬汁或者薑蓉都好食,如果雞皮可以做得爽脆一啲更好。油飯熱辣辣,都幾香。椰青我哋跟餐叫椰青只需要加$22 ,幾抵,食完咖喱炸嘢呢啲重口味嘢,飲返個清涼嘅椰青,好舒服。
呢間平民餐廳主打食東南亞菜,好食又唔貴,性價比幾好。

柚子鮮蝦沙律$68

軟殼蟹火山包$138

海南雞飯$56

Type of Meal
Dinner
環境簡潔光猛,假價錢親民,口味地道非呢間餐廳莫屬☺️ 咖喱軟殼蟹火山包🍞🦀🔥 $138原隻炸得非常香口的軟殼蟹,配上濃濃咖喱汁,蘸包一流。麵包亦非常鬆軟, 裡面有d青椒、紅椒,顯得有口感,必試!🤤 阿來海南雞飯🐔 $66嫩滑海南雞肉,加上轉咗雞脾(+$10),嫩上加嫩,配上有淡淡雞油香味的黃油飯,簡單而隆重的風味😚 泰式鐵板蠔仔蛋 $78脹卜卜兼營養豐富的蠔仔🦪加蛋🍳,伴以銀芽,用鐵板上夠晒鑊氣之餘,又可以將濃濃蛋香逼出,整道菜色香味俱全🤤 阿來東南亞風味油麻地廣華街38號地舖 #阿來東南亞風味 #油麻地 #旺角 #油麻地美食 #廣華街 #東南亞美食 #咖喱軟殼蟹火山包 #hkfoodieclub
環境簡潔光猛,假價錢親民,口味地道非呢間餐廳莫屬☺️

咖喱軟殼蟹火山包🍞🦀🔥 $138

阿來海南雞飯🐔 $66

泰式鐵板蠔仔蛋 $78

阿來東南亞風味
油麻地廣華街38號地舖

2021-12-11
$200 (Tea)
  • 軟殼蟹火山包
2021-12-15 128 views
廣華街一向都好多食店,最近同朋友行去搵野食發現一間幾抵食的東南亞菜餐廳,有點大排擋feel得來食物都幾特別!幾欣賞這款泰式鐵板蠔仔蛋,份量十足之餘好多大大粒蠔,蠔蛋比例接近1:1😍,而且炒蛋亦非常香,味道不錯咖哩軟殼蟹火山包椰香味重,入面是滿滿的蛋和流心咖哩蛋絲,加上蒜蓉,滑香得來非常惹味,而且不算好辣,有點在泰國食的感覺,味道不會過份濃郁。海南雞喇沙米線$54這個價錢真係非常抵食,平時普通食碗辣米線都呢個價了,但他的湯底卻頗認真,是甜中帶小辣的喇沙,雞肉有咬口之餘份量亦頗多。最欣賞淋香米線,因為本人最怕食硬米線~在小區有時侯真係會搵到性價比高的食物👍🏼

海南雞喇沙米線

在小區有時侯真係會搵到性價比高的食物👍🏼
海南雞喇沙米線
2021-12-09 75 views
餐廳主打東南亞菜式, 菜式種類多, 價錢親民好抵食! 《咖喱軟殼蟹火山包》滿瀉嘅咖喱汁加上烤至香脆嘅麵包, 確實好惹味! 軟殼蟹炸得好香酥, 麵包口感外脆內鬆軟, 份量好大, 麵包內外都有大量咖喱醬汁, 咖哩味好香濃, 用來沾麵包食, 好正😋! 《海南雞金邊粉》鋪滿炸蒜粒同蔥粒, 每件雞件已被去骨, 皮薄少脂肪, 雞胸肉都算嫩滑。《豬頸肉炒椰菜苗》上面有炸蒜, 椰菜苗炒得好有鑊氣, 翠綠爽甜, 啖啖都有蒜香味, 豬頸肉肉質嫩, 帶少少鹹香。
餐廳主打東南亞菜式, 菜式種類多, 價錢親民好抵食!

《咖喱軟殼蟹火山包》
滿瀉嘅咖喱汁加上烤至香脆嘅麵包, 確實好惹味!

《海南雞金邊粉》

《豬頸肉炒椰菜苗》
2021-12-09
$140 (Dinner)
  • 軟殼蟹火山包