2024-06-19 29 views
之前一直想試串燒放題見到觀塘開左間新既任食又唔洗就住就住一於去試下😍❤️串燒串燒種類都算多有冬菇、粟米、蒜蓉包而肉類我就最欣賞叉燒同牛肋條兩款都係啖啖肉❤️飲品多款紙包同罐裝飲品提供自己可選擇❤️甜品雪糕首推豆腐雪糕雲喱拿雪糕有雲喱拿籽兩款都清新消題❤️熟食仲有多款熟食可自己點如:椒鹽燒賣、羊肉點完都好快就有而個爐好過癮☺️自動會轉又唔怕燒焦在室內有冷氣唔洗熱辣辣咁燒夏天也是一個好選擇👍💁‍♀️巴巴串 (觀塘)👣觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
之前一直想試串燒放題
見到觀塘開左間新既
任食又唔洗就住就住
一於去試下😍

❤️串燒
串燒種類都算多
有冬菇、粟米、蒜蓉包
而肉類我就最欣賞

而個爐好過癮☺️
自動會轉又唔怕燒焦
在室內有冷氣唔洗熱辣辣咁燒
夏天也是一個好選擇👍

💁‍♀️巴巴串 (觀塘)
👣觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
2024-06-17 68 views
觀塘駱駝漆大廈一座嘅巴巴串係一個唔錯嘅串燒放題選擇。呢度提供90分鐘Lunch set同120分鐘時長中燒放題,絕對啱晒鐘意食串燒嘅你。**前菜**中華沙律清爽開胃,涼拌螺肉鮮甜爽口,涼拌青瓜清脆解膩,咖喱角香脆惹味,前菜選擇多樣,每款都好有特色。**串燒**蜆同青口味道鮮美,帆立貝鮮嫩多汁;豬腩肉煎得香脆,牛柳粒嫩滑多汁,牛肋條同牛脷口感豐富;台灣腸同紅腸鹹香惹味,菠蘿燒到啱啱好,甜甜哋好開胃;多春魚外脆內嫩,棉花糖燒完外脆內軟,蒜蓉包香氣十足。**雪糕**雲呢拿、海鹽、綠茶、士多啤梨幾款雪糕各有特色,特別係海鹽味,鹹甜平衡得好好;仲有果汁雪條,清爽解暑,食完串燒後嚟一支絕對係完美結尾。**優惠**只要Like 社交平台,就可以無限追加扇貝,真係超值!呢度啱晒一大班朋友嚟食!味道好,環境舒適,又有唔錯嘅優惠,真係值得一試!

**前菜**

**串燒**

**雪糕**

**優惠**

只要Like 社交平台,就可以無限追加扇貝,真係超值!

2024-05-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
2024-05-30 295 views
今次就嚟到一間自助串燒方題到食嘢,嘢食種類都算幾多,串燒方面有30幾種,另外有炸物、熟食、甜品、嘢飲等等🙂‍↕️如果對食物質素要求唔太高,又鍾意Hea Hea地食啲嘢,咁呢間都可以考慮~Lunch串燒放題($168)有120分鐘俾你飲食‼️完全唔使擔心唔夠時間食,因為佢啲爐熱得好快,普通嘢食轉3至5分鐘一定熟👍🏻快喺30幾種串燒入面,我最推介牛肋條、棉花糖同菠蘿😋另外佢哋仲有90分鐘lunch set 放題,冇+1❗️

Lunch串燒放題($168)

另外佢哋仲有90分鐘lunch set 放題,冇+1❗️
2024-05-16 413 views
地方像無牌食市般,根本不想久留,因為影響食慾,食物方面都是最一般的食材,多數肉類都不新鮮,其他食物都是最平價的東西,落單的食物偏偏遲遲不來,地板黏立立,也沒啤酒供應,肯定不會再光顧!
2024-04-23 923 views
人氣串燒放題餐廳⚡巴巴串⚡為答謝各位食客一直捧場,除咗會繼續提供最優質嘅串燒放題俾大家外,更有🧧利是抽獎環節🧧,每位食客都有一次抽獎機會,中獎率極高🔝我哋成功抽到優惠⚠3人同行1人半價⚠,依個優惠下次再嚟食就可以用,慳返百幾蚊呢☄如果抽到食品類獎賞,更可以即時兌現,多樣嘢食多開心❤抽唔中都唔緊要,因為餐廳會於晚市期間送出🏵鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌🏵,人人都有永不落空~鮑魚一咬就開,有嚼口有鮮味💧如果鍾意食扇貝,記得Tag返⚡巴巴串⚡社交平台,咁就可以無限追加扇貝,精明嘅你識做啦✨餐前有涼拌小食,餐後又有雜果沙冰飲,當然唔少得惹味豐盛嘅串燒🎉要食串燒放題,點可以唔嚟⚡巴巴串⚡!
2024-04-23 609 views
囡囡依排咁乖,就獎佢食大餐啦🫶🏻小朋友嚟到依度好興奮,因為有朱古力火鍋食,而且得小朋友先有,見佢食到唔停口,就知幾鍾意😚除咗朱古力火鍋外,店員姐姐仲送咗個玩具仔俾佢,好識氹小朋友👍🏻大人就食鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌,每位一份😃全部材料都炆得好腍好入味,質素唔錯架👌🏻串燒已經串好一串串,放喺自助區自已拎🙌🏻小朋友平時唔太鍾意食菜,今次自已拎自已燒,估唔到佢又會食,真係感動🥹依家仲可以抽獎,今次成功抽到珍寶帆立貝同浦燒鮑魚,即刻就有得食🤗珍寶帆立貝同鮑魚都好大隻,啖啖肉,希望下次嚟食都抽到好嘢啦😂

如果想同FD慶祝生日,我會推介呢間任食嘅串燒店,一大班人嚟開餐夠哂熱鬧🥳今次同4個FD一齊,首先有一份海鮮拼盤送,有大魷魚+墨魚咀+新鮮白鱔+大扇貝+大蜆🌊每款海鮮都超級新鮮,即刻燒嚟食先至正😍⚜️鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌鮑汁鹹鮮味出,質地濃杰厚身,完美地掛喺花菇+鮑魚+鵝掌上,生日食鮑魚好意頭😜⚜️涼拌小食+炸物呢啲小食類最適合就係等串燒熟嗰陣食,款式多又新鮮熱辣,大家想食咩就揀咩,唔洗煩😆⚜️串燒一口氣拎咗好多串返嚟笑,雞豬牛羊鴨肉都有,食之前再灑啲孜然粉辣粉,成件事又再好味咗🤤
⚜️鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌
⚜️涼拌小食+炸物
⚜️串燒
因為避開午飯繁忙時間在下午兩點後試一試半自助餐,點了主食後出去睇吓有什麼任食東西,個場很細只有兩盤熱食和兩窩餐湯但都是空的,刀叉也很難找到,問他們說遲來給人搶晒會添加食物的,最後攞咗唯一有剩的什果沙律和甜點,最離譜件係枱上可用的空碟是濕的。一直沒有添食物只有加些水果,水果都不想食就走人,雖然最貴的主食不過98元,但也不值得再來。
2024-04-10
2024-04-12 430 views
冇想像中好。串大啲就會卡住唔轉,如果空一格,6人台都一次只可燒3串。豬肉極肥,牛肉有啲老&肥。炸物&前菜幾乎空賽冇fill。但服務員態度加分。如果黎食午餐套餐就抵食,叫個炒麵68+無線嘢飲。但真係黎食串就有啲搵笨。
冇想像中好。

串大啲就會卡住唔轉,如果空一格,6人台都一次只可燒3串。
豬肉極肥,牛肉有啲老&肥。
炸物&前菜幾乎空賽冇fill。

服務員態度加分。

如果黎食午餐套餐就抵食,叫個炒麵68+無線嘢飲。
但真係黎食串就有啲搵笨。
2024-04-12
今日又食好西啦!🧸老公生日我哋一家四口連埋➕奶奶➕老爺就去咗觀塘呢間串燒餐廳度慶祝🎊啦!一坐低個職員見到我哋有兩個小朋友👶👧就即刻介紹返話佢哋餐廳有《兒童限定朱古力火鍋》兩個細路聽到朱古力呢兩個字即刻雙眼發光🤩,咁就叫過俾佢哋開心吓啦!🥳點解好似慶祝佢哋birthday ✌🏼✌🏼多個似老公嘅?哈哈哈。話晒都係老公生日🫰🏼,於是我哋就叫咗個海鮮拼盤賀一賀佢👍個海鮮拼盤一上到嚟🕶️嘩原來都幾多海鮮個喎!!有白鱔,沙白,魷魚!魷魚超大塊大過我塊面哈哈哈仲有勁多扇貝,急不及待即刻拎晒嚟🔥先!真係好好食,食得出好新鮮!🦄除咗海鮮之外,我哋仲叫咗其他不同嘅串燒雞翼🐥超入味!燒到佢皮脆內軟咁!好正!不斷encore叫咗幾次!仲有車厘茄,好鮮甜同埋多春魚都非常好!餐廳極多優惠🔝晚市每位仲送包汁花菇鮑魚鵝掌!呢碟餸一啲都唔hea,廚師用心製作啲鮑魚炆到勁入味,鮑汁都超濃郁!佢哋除咗呢啲優惠之外仲會有抽獎!🎰名副其實又食又拎💯小朋友就可以有玩具🧩而大人呢就可以喺抽獎箱度抽啦🎰🎰如果呢你係抽到食物優惠,就可以即刻用,但如果係抽到折扣優惠呢就要下次先啦!佢哋有個超正嘅優惠,如果你抽到呢就可以四個人去一人免費咁下

佢哋除咗呢啲優惠之外仲會有抽獎!🎰名副其實又食又拎💯小朋友就可以有玩具🧩而大人呢就可以喺抽獎箱度抽啦🎰🎰如果呢你係抽到食物優惠,就可以即刻用,但如果係抽到折扣優惠呢就要下次先啦!佢哋有個超正嘅優惠,如果你抽到呢就可以四個人去一人免費咁下次可以用啦!🔥
2024-04-09 424 views
好多燒烤店都瘋狂加價💹,今次呢間餐廳既價錢相對來講算系親民,而且食物質素好高, 所以就book左同爸爸慶祝生日。✔️海鮮拼盤✔️它將多種新鮮的海鮮組合在一起,大魷魚和墨魚咀帶來了柔嫩的口感和濃鬱的海鮮風味,新鮮白鱔口感鮮美,大扇貝和大蜆則提供了豐富的貝類口感和鮮甜的味道。🉐鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌。🉐鵝掌的嫩滑質感與鮑汁的濃郁口味完美融合,♨️花菇和鮑魚的香氣使整道菜更加豐富。♨️啫喱是✔️甜點,涼爽口感和豐富的口味選擇讓人愉悅。💢聖女茄、秋葵、腸仔、雞翼和豬腩肉串燒提供了不同種類的美味,全部食材豐富了套餐的多樣性。今次真系一次味蕾享受,最推介就系可以參加抽獎活動,有帆立貝,白鱔,水果茶,鮑魚等等送反比你。 💯💯。下次得閒可以再一齊去試下。😋😋

2024-04-09 295 views
首先要食既係每人一份既鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌,一坐低就有得送,花菇鮑魚同埋鵝掌都係每一碟有兩隻,鮑魚都好大隻,口感好爽嫩,鵝掌就勁腍,炆得好入味,花菇亦都好香,配上醬汁味道好好🍲🍲跟住就係生日夠4個人黎呢度既話就會送既海鮮拼盤!入面都好豐富;有大魷魚+墨魚咀+新鮮白鱔+大扇貝+大蜆,墨魚嘴好大粒,亦都好爽脆,燒完特別香,大魷魚又係夠晒煙靭,好有口感,白鱔就超厚肉,總之每一款都勁好食🍢🍢而呢度又有其他炸物好似炸蝦,炸洋蔥圈,炸蠔呢啲,全部都好新鮮好香脆,即叫即炸,唔會有隔夜既油益味,又唔會炸到油淋淋,好乾身爽脆,味道一絕🍤🍤呢度既甜品同樣地好食,馬卡龍果啲都唔會太甜,加上依家有抽獎,每枱每位都可以抽,好似我咁就抽中四人同行一人免費,可以下次黎到再用,大好運呀!
2024-04-09 232 views
冬天個人特別懶惰,午餐唔煮飯👩❤️👨🤗🤗我老公最近鐘情串燒,所以我地就同屋企人一起來呢間餐廳幫佢慶祝生日。入座之後,就見到員工拎住抽獎箱過嚟,我地抽中左鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌,都幾好彩。Tag 社交平台 就仲可以無限追加扇貝添!~~~~~🥳浦燒飽魚一隻🥳抽獎送,好期待!👏🏻👏🏻口感爽口,肉質彈牙,外面有特製醬汁,味道正宗。~~~~~⏭️鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌,晚市每位送呢個,鮑魚非常惹味。~~~~~⏭️海鮮拼盤,鮑魚肉質紮實彈牙,不錯。墨魚咀多汁,味道濃鬱。新鮮白鱔外皮焦香,內裡肉嫩多汁。~~~~~⏭️其他,有冬菇,番茄,紅腸,棉花糖等等,紅腸非常爽口彈牙。~~~~~⏭️新鮮白鱔串一串系送既,肉味道濃鬱,醬汁增加惹味。
2024-04-09 166 views
試完係觀塘嘅串燒🍢,即刻要上網分享。餐廳裝飾非常新淨,衛生無挑剔位😍呢間咁高質既店叫做《巴巴串》📌新鮮又靚仔的串燒有粟米、午餐肉、雞肉同牛肉。肉類既肉質幼滑多汁,配上燒烤醬開胃又爽口,真係食過翻尋味!📌 海鮮拼盤咁啱今次係同朋友嚟慶祝生日,原來四人或以上嚟慶祝生日會有得送海鮮拼盤㗎!佢有大蜆、扇貝、大魷魚、墨魚咀、白鱔,全部都香口惹味,再配烤香左嘅表皮,嗰陣海洋味令人不能忘懷😋📌 鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌再送一道完美菜式!鮑魚口感滑順,入口彈牙,每一啖都散發着鮑魚嘅香味,令人再三回味,而家講起又想再食,花菇同鵝掌都非常入味,越講越回味🥹📌 黑牛沙冰絕對不能錯過!😚雪糕配可樂,真係完美嘅配搭,再加上朱古力醬落面同埋粒粒吹口嘅朱古力做配料,簡直完美無瑕,唔試走寶😌
📌新鮮又靚仔的串燒
📌 海鮮拼盤
📌 鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌
📌 黑牛沙冰
2024-04-02 503 views
❀今日我地一家大細喺大埔踩單車,之後就一齊食飯,我哋揀咗係呢家巴巴串!❀❀朱古力火鍋系專門為小朋友而設。將朱古力融化成熱騰騰的朱古力醬,濃鬱的巧克力香氣和絲滑的口感,與各種水果、蛋糕和小點心一起沾著吃。小朋友可以自由選擇自己中意既味道同埋食物,增添了互動性和趣味性。❀浦燒飽魚和晚市的鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌。浦燒飽魚魚肉鮮嫩多汁,外皮燒得香脆,鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌則將鵝掌的嫩滑質感與鮑汁的濃郁口味完美結合,令人回味無窮。❀黑加倫子沙冰作為甜點,黑加倫子的酸甜口味和細膩的冰沙口感,帶來了清涼的感覺,是解暑的絕佳選擇。❀折扣優惠要下次先可以用‼️❀3人同行1人半價❀全單8折❀全單7折❀總括而言,今日呢餐真系大滿足,全部既食物都好高質,我地都好中意,下次可以再來!❀

❀折扣優惠要下次先可以用‼️
❀3人同行1人半價