2024-04-09 232 views
冬天個人特別懶惰,午餐唔煮飯👩❤️👨🤗🤗我老公最近鐘情串燒,所以我地就同屋企人一起來呢間餐廳幫佢慶祝生日。入座之後,就見到員工拎住抽獎箱過嚟,我地抽中左鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌,都幾好彩。Tag 社交平台 就仲可以無限追加扇貝添!~~~~~🥳浦燒飽魚一隻🥳抽獎送,好期待!👏🏻👏🏻口感爽口,肉質彈牙,外面有特製醬汁,味道正宗。~~~~~⏭️鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌,晚市每位送呢個,鮑魚非常惹味。~~~~~⏭️海鮮拼盤,鮑魚肉質紮實彈牙,不錯。墨魚咀多汁,味道濃鬱。新鮮白鱔外皮焦香,內裡肉嫩多汁。~~~~~⏭️其他,有冬菇,番茄,紅腸,棉花糖等等,紅腸非常爽口彈牙。~~~~~⏭️新鮮白鱔串一串系送既,肉味道濃鬱,醬汁增加惹味。