2018-12-31
「Babo」,呢間野好耐之前已經見過好多人打卡,一直冇機會試。今次經過,終於可以試下係咪真係飲得過啦!😜—草莓Babo拿鐵鮮紅色既拿鐵,令充滿少女心既藍妹見到已經好開心!😍滿滿既掛杯令人感覺真料實料,應該味道十足吧。🤤唔洗驚拿鐵有咖啡因,Menu講到明係冇既,唔飲得咖啡因既藍妹都放心飲哂。😌佢既鮮奶唔係特別出色,同其他一樣都係香滑,但係藍妹最鐘意佢成杯野唔會太甜,草莓味濃而不甜膩,唔會好似飲糖漿咁。😲除左有淡淡草莓味既珍珠,佢亦有細細粒既草莓粒,可以暢飲之餘,多左一種口感。👍🏻不能不說,比起而家好hit既黑糖珍珠奶,藍妹認為呢杯更加好飲,亦係暫時最鐘意飲既一杯。❤—芋頭Babo拿鐵平時既芋頭奶通常都比較稀,呢杯出奇地比較濃稠,味道亦相對濃郁。能夠飲到有芋頭絲,甜度適中,男朋友相當滿意。😬—論打卡,Babo既賣相好好,影相一流。論味道,兩杯都好岩藍妹口味,飲哂成杯仲想飲多次。😍Babo暫時係藍妹最鐘意既一間。
今次經過,終於可以試下係咪真係飲得過啦!😜
—
鮮紅色既拿鐵,令充滿少女心既藍妹見到已經好開心!😍
滿滿既掛杯令人感覺真料實料,應該味道十足吧。🤤
—
能夠飲到有芋頭絲,甜度適中,男朋友相當滿意。😬
—
論打卡,Babo既賣相好好,影相一流。
論味道,兩杯都好岩藍妹口味,飲哂成杯仲想飲多次。😍
Babo暫時係藍妹最鐘意既一間。