2015-09-07 471 views
一直也沒有興致到Baby Cafe, 總認為只為迎合中港粉絲而設, 價錢貴味道普通。  今次卻因為在Openrice裏看見有$75優惠券, 晚上9:30 後入座, 吃滿$200便可享用, 既然有這種動力, 不妨一試。選擇到朗豪坊第一店, 地點適中。店內有大大個Baby擺在眼前, 餐廳以黑白為主調, 襯托牆上電子畫框正播著一幅又一幅的Baby彩照。FB上有說在九月, 旺角店會更換新菜單, 應該是這個吧!晚市的二人餐也是新推出的呢!  有甚麼吃可向下望 ↓↓↓藜麥海鮮雜菜沙律雜錦海鮮都有清理乾淨, 藜麥的份量用得不多, 沙律調味是採用甜黑醋, 全部混在一起吃, 會有著不一樣的感受。酥皮焗雜菌湯酥皮帶重牛油香, 雜菌湯盡是雜菌碎粒, 入口滑溜, 菌味濃郁。黃金焗生蠔四隻大小相稱的帶殼生蠔, 徐徐地把生蠔從殼中掘起, 生蠔的蠔肉肉質飽滿, 眼看蠔殼內滿是蠔汁, 直至把生蠔吃下才知道塗了厚層在生蠔面並焗至金黃的是沙律醬, 好酸呢!燒海鱸魚伴帶子牛油汁擺盤精美,燒海鱸魚的色澤呈現金黃, 肥美只要輕輕的把魚皮一撕, 魚油瀉下, 雪白的魚肉片片肉質緊密, 含豐富膠質, 口感佳;帶子煎至外圍有點硬但中央
選擇到朗豪坊第一店, 地點適中。
FB上有說在九月, 旺角店會更換新菜單, 應該是這個吧!
晚市的二人餐也是新推出的呢!  有甚麼吃可向下望 ↓↓↓
藜麥海鮮雜菜沙律
酥皮焗雜菌湯
黃金焗生蠔
燒海鱸魚伴帶子牛油汁
擺盤精美,
帶子煎至外圍有點硬但中央部份是滑嫩的。
鵝肝伴牛柳
薯條作伴菜, 外皮金黃脆脆但內裏薯肉卻很少;
牛柳五分熟, 有部份有筋, 肉味濃, 有嚼勁;
鵝肝已被煎至無油, 吃下去是有甜味、細緻綿密的肝, 廚師已為鵝肝落胡椒調味, 吃下去更能帶起肝的甜。
蜜瓜乳酪奶昔 原價$38, 現跟餐價 $19
酸酸甜甜是乳酪味, 加了蜜瓜糖粉便喝出有蜜瓜香。
蜜瓜乳酪奶昔  原價$36, 現跟餐價 $19
咖啡裏有椰子香, 喝至一半後便倒進北海道3.6牛乳, 咖啡的味道再完全倒轉, 喝咖啡不忘配襯附上的雜莓撻同吃。
侍應生待客有禮, 每每經過檯邊會留意我們有甚麼需要, 加水、換碟 ......
$200 (Dinner)
Dining Offer
Coupon
  • 酥皮焗雜菌湯
  • 藜麥海鮮雜菜沙律
  • 燒海鱸魚伴帶子牛油汁
  • 蜜瓜乳酪奶昔
2015-08-09 691 views
帶住BB食飯,真係有好多野要留意𠺢!要有BB凳啦,要安全啦。。。6點3左右來到,有位。我地要個位闊落,放到BB車的,侍應帶左我地去個角落位 。本來想叫羊扒的,但已經叫左豬同牛扒,我就轉左叫藍青口。上菜速度好快,餐湯係黑松露菌湯再加個牛角包。個湯味唔係太濃,牛角包就死死實實咁。餐沙律最讚,用左胡麻醬,有雞絲,蕃茄仔同沙律菜 其實個餐仲有個蟹肉多士,但食唔出蟹肉味,啲fd仲話似蝦乾,笑屎我。而且個多士硬左少少。主菜藍青口,唔知係我太遲食定本身唔多熱。我覺得凍左,無咁好食了。而且啲青口好細。另一個主菜,黑豚鞍。display好靚,但食起來,好"鞋"。個汁就ok ge。 下面墊左啲燒蔬菜,都幾健康。仲有個龍蝦仔配和牛,無乜特別,我淨係食左一嚿牛扒je。最後有木槺布甸,BB食唔停口 。都唔知真好食定鍾意食甜品。間野的display係幾靚的,價錢都合理,但就唔算得上好食。

本來想叫羊扒的,但已經叫左豬同牛扒,我就轉左叫藍青口。
餐沙律最讚,用左胡麻醬,有雞絲,蕃茄仔同沙律菜

仲有個龍蝦仔配和牛,無乜特別,我淨係食左一嚿牛扒je。
最後有木槺布甸,BB食唔停口
。都唔知真好食定鍾意食甜品
黑豚鞍配鵝肝
龍蝦仔配和牛
白酒藍青口
餐湯
跟餐沙律
2015-08-08
$210 (Dinner)
跟餐沙律
2015-08-05 580 views
尋晚同個fd喺附近上完堂,大家都唔想行,近近地去左朗豪坊。。。講起大家都冇食過baby cafe,所以決定試下。。。兩個都諗唔到食咩,於是叫個二人餐,唔洗諗。。。點知。。。 上菜都算快,野食都係一樣接一樣上,冇咩時間look機。。。雖則本人對釀蟹蓋唔係有太高要求,但係食落口都唔係一pat pat 咁吖~!!***食到呢度,終於忍唔住問waiter攞左枝辣椒仔。。。因為真係。。。唉~~!!呢個主菜其實都幾heavy,有三種肉,再加一個飯。。。首先,羊肉部份超腍,又唔太羶,唔錯~~然後,串燒牛柳就不過不失啦~~都係屬於腍,但係冇串燒嗰種香味;都係嗰句。。。冇味嘅~~最後,燒春雞~完全唔係嗰回事~唔知想點~~~至於佢所謂嘅燒雜菜,就係平時食西餐嘅配搭。。。一塊翠玉瓜,一塊菇,同埋一舊薯仔咁多~~至於右手邊嗰個汁,有啲薄荷味,我地都覺得點肉怪怪地咁。。。而左手邊個汁更加普通,只係平時食西餐嗰啲汁。。。唔點好過。。。終於到餐飲。。。佢有芒果沙冰,火龍果沙冰,或者普通嘅飲品可以揀,最後決定試個火龍果沙冰。。。成餐飯都好似冇味覺咁,咩味都冇。。。旨在未食過,而且三百幾蚊有雞,羊,牛。。。價錢都算係咁

講起大家都冇食過baby cafe,所以決定試下。。。
兩個都諗唔到食咩,於是叫個二人餐,唔洗諗。。。點知。。。
baby三食
上菜都算快,野食都係一樣接一樣上,冇咩時間look機。。。
頭盤 : 焗酥皮龍蝦湯
釀蟹蓋

呢個主菜其實都幾heavy,有三種肉,再加一個飯。。。

首先,羊肉部份超腍,又唔太羶,唔錯~~

最後,燒春雞~完全唔係嗰回事~唔知想點~~~

至於右手邊嗰個汁,有啲薄荷味,我地都覺得點肉怪怪地咁。。。

主菜,有雞,羊,牛。仲要有碗飯。。。
終於到餐飲。。。

餐飲 : 火龍果沙冰
成餐飯都好似冇味覺咁,咩味都冇。。。

旨在未食過,而且三百幾蚊有雞,羊,牛。。。價錢都算係咁啦~~

不過下次都係搵過第二間算喇~~

BTW, 值得一讚嘅係餐廳嘅waiter, 佢地個個服務都幾好,見到我地食完,即刻自動過黎收野,
唔洗我地舉手。。。而且又會喺咁講"唔好意思"同"唔該"~~

員工訓練真係做得唔錯!

但係食物方面就真係有待改善喇~~
2015-08-03
2015-07-01 1340 views
今日係公眾假期前夕,無訂位食飯度度都要等,得Baby Cafe唔駛點等於是決定食呢間。好耐以前記得食過ISquare嗰間嘢食ok的,太耐冇食發覺menu唔同左d嘢食好似好吸引,樣樣都想試!於是我地兩個女仔叫左酥皮周打海鮮湯丶酥皮龍蝦湯丶忌廉白酒煮青口丶炸魚薯條丶海鮮意大利飯同忌廉芝士西蘭花。首先來左白酒忌廉煮青口,食左一隻青口我問朋友覺唔覺冇味,我朋友都話冇味,連青口本身有的鮮味或腥味都冇,好似牛奶煮青口咁(2/10)跟著係酥皮龍蝦湯,個酥皮扁撻撻同menu張相差好遠吖,d龍蝦湯飲左一啖就冇飲了,稀得嚟完全冇龍蝦味,湯入面仲搵到有幾粒唔新鮮的蝦肉(2/10)我朋友個酥皮周打海鮮湯都係飮左一啖就唔飲。炸魚薯條味道正常,無乜特別(7/10)。忌廉芝士焗西蘭花冇忌廉(5/10)海鮮意大利飯d海鮮好唔新鮮吖,d飯仲有沙(蜆入面d沙)(4/10)本來想食埋甜品,但d嘢食質素實在太差唔敢再叫,我懷疑個廚師根本唔識煮嘢食的!

我朋友個酥皮周打海鮮湯都係飮左一啖就唔飲。

有沙的海鮮意大利飯
完全無味的藍貝青口
雪梨菊杞子花茶
2015-06-30
10 Minutes (Dine In)
$320 (Dinner)
雪梨菊杞子花茶
2015-06-12 1452 views
獨個兒來到朗豪坊,由上而下而行覓食,碰巧經過baby cafe。向來cafe是大夥兒進餐的地點之一,雖只是獨自一人,亦無損雅興,到此吃一頓豐富的午餐! 只見門外Reception並沒有侍應,故自行進入餐廳就座。這裡環境不錯,燈光雖偏暗,但富有情調,而枱與枱距離之間尚算闊落。餐廳除了門外及店內都貼上大型Angelababy相外,牆上多幅掛畫亦有baby的照片。除了提供午市套餐外,亦有主餐牌,用上淺色設計,充滿著少女情懷。前菜雞絲沙律,十分新鮮,帶有惹味的芝麻醬。套餐包一杯飲品,小妹就另+$19轉了杯草莓西柚薄荷葉特飲,薄荷味濃,內有草莓及西柚碎,帶點竹甜甜地,清爽解渴,值得推介。另散叫了日式蛋黃醬焗蠔及菠菜忌廉汁焗蠔,蛋黃醬焗蠔醬汁濃郁,味道像芝士味,好好味,但失分於菠菜忌廉汁焗蠔,一舊菠菜放上焗蠔上,味道不太夾。主菜的紅酒牛肉伴黑松露意大利飯,意大利飯濕度剛剛好,而且呈粒粒狀,容易入口。可能人流不算多,等待食物的時間只是約5分鐘,未吃完沙律已分別上了主菜及小食,令全枱上的食物也排得滿滿。正當在整理枱上食物時,侍應連忙幫忙,其後亦主動加水等,服務尚算不錯。每碟份量亦足,幾乎飽得捧著肚子離
雞絲沙律
前菜雞絲沙律,十分新鮮,帶有惹味的芝麻醬。
日式蛋黃醬焗蠔及菠菜忌廉汁焗蠔
紅酒牛肉伴黑松露意大利飯

可能人流不算多,等待食物的時間只是約5分鐘,未吃完沙律已分別上了主菜及小食,令全枱上的食物也排得滿滿。正當在整理枱上食物時,侍應連忙幫忙,其後亦主動加水等,服務尚算不錯。每碟份量亦足,幾乎飽得捧著肚子離開。
2015-06-09
$170 (Lunch)
雞絲沙律
日式蛋黃醬焗蠔及菠菜忌廉汁焗蠔
  • 紅酒牛肉伴黑松露意大利飯
2015-06-05 1337 views
(呢篇食評真係過左好耐先寫...今日終於的起心肝了)本身都唔係Baby既Fans黎,不過都慕名而來試一下啦,因為係外面睇好似好靚咁事實上環境真係好暗,連影相都有d困難,而且有張對牆梳化坐得真係好唔舒服,我寧靜坐圓桌好過啦...沙律少得可憐...不要問我試不試到味道,咁少, 點知呀湯亦同樣唔多,但味總算唔錯,濃稠度膏中,略略帶點甘甜baby 3味其實味道還ok,松露味蛋味道香濃, 炒蛋幼滑不硬,三文魚熟度適中,口感順滑不柴芝麻雞翼拍得住大喜屋,外皮口感香脆, 裡面鮮嫰多汁,墨汁意大利飯也是煙韌有勁不過份量太少
(呢篇食評真係過左好耐先寫...今日終於的起心肝了)

本身都唔係Baby既Fans黎,

不過都慕名而來試一下啦,

因為係外面睇好似好靚咁

事實上環境真係好暗,

連影相都有d困難,

而且有張對牆梳化坐得真係好唔舒服,

我寧靜坐圓桌好過啦...
沙律少得可憐...

不要問我試不試到味道,

咁少, 點知呀
湯亦同樣唔多,

但味總算唔錯,

濃稠度膏中,

略略帶點甘甜
baby 3味其實味道還ok,

松露味蛋味道香濃, 炒蛋幼滑不硬,

三文魚熟度適中,

口感順滑不柴
芝麻雞翼拍得住大喜屋,

外皮口感香脆, 裡面鮮嫰多汁,

墨汁意大利飯也是煙韌有勁

不過份量太少
Other Info. : 想講其實就係唔抵... 食完唔飽又唔係特別好食, 但食左150蚊...
2015-05-27 1235 views
同朋友慶生,我的天啊! 扮西餐, 但茶記水準都未有!!!!!!! 前菜: 餓肝醬多士: 還可以 豬扒: 勁普通既豬扒 海鮮意大利飯: 粒帶子同大蝦冇靈魂架,食完都唔知食緊海鮮!   窩夫: 淋架!!! 講真,未食過咁難食架成餐冇樣野覺得好食! 得個樣, 完全唔值👎👎👎

前菜: 餓肝醬多士: 還可以
豬扒: 勁普通既豬扒
海鮮意大利飯: 粒帶子同大蝦冇靈魂架,食完都唔知食緊海鮮!
 窩夫: 淋架!!! 講真,未食過咁難食架

成餐冇樣野覺得好食! 得個樣, 完全唔值👎👎👎
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$225 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 完全冇野好食
2015-05-03 1729 views
今天下午和男友行旺角, 行到朗豪坊, 見有D餓餓地, 又未到食飯時間, 咁岩經過BABY CAFE, 就俾佢門口個餐牌吸引(三層架的英式下午茶), 雙腳不由自主咁走左入去BABY CAFE入面既裝修好靚, 以黑白為主, 牆上掛左很多會漸變的ANGELABABY的相片, 燈光昏暗, 很有情調! 枱和椅子都甚有貴族的感覺呢起源自十九世紀,英式下午茶一直流行至今。由三層架的精緻小食加上一杯熱茶所組成,十分優閒寫意。主角終於出場了! 食物既賣相都很精緻由上層開始食到最底層。味道最好的是Macaron和果撻, Macaron既味道很突出又不會過甜而果撻既生果都好新鮮, 細細件可以一啖放入口呢度最好既係環境好好, 食完又唔會趕你走~ 可以慢慢咁歎一個優閒既下午茶

三層架英式下午茶
主角終於出場了! 食物既賣相都很精緻
而果撻既生果都好新鮮, 細細件可以一啖放入口

2015-04-25
$92.5 (Tea)
三層架英式下午茶
2015-05-02 1391 views
到了旺角位於朗豪坊的這間baby cafe,一進去餐廳之中便看見很多angelababy的相片和一幅一人高的大相片。而今次點了幾道特別的菜,有牛肉寬條面和綠茶心太軟、吞拿魚班cake,吞拿魚班cake對於我來說是十分新穎的菜式,不過我認為整道菜的亮點在於芝士,溶度適中而且和班cake味道調和!牛肉寬條面味道適中,雖份量不多。而綠茶心太軟也配上紅豆,綠茶味濃烈,不算甜。
綠茶心太軟
吞拿魚班cake
吞拿魚班cake
2015-04-14 1683 views
今天和朋友一起re-u,在旺角行街行了很耐,很想坐下來休息一下並吃晚飯。baby cafe 位處於旺角地鐵站附近,是一個很好的選擇。baby cafe 的環境挺好的,燈光雖然有些暗,但是都幾又情調。第一道菜是 all day breakfast, 有一些煙肉和香腸等。最好味的是當中的牛油燴蘑菇,很香很誘人。第二道菜是海鮮義大利飯。這個飯的芝士味很濃,如果喜歡芝士或奶油味的話,一定會符合你的口味。於我來說,很是一試難忘。這此的用餐體驗非常好,食物都是算有quality。如果喜歡吃西餐的話,不妨一試。

All day breakfast
海鮮義大利飯

2015-03-16
10 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
海鮮義大利飯
2015-04-03 1412 views
前幾個月來吃時味道還不錯,誰知道這次來味道會差了這麼多。只有賣相沒有味道,差差差差評!點了一個龍蝦義大利飯和一個豬扒鵝肝套餐。義大利飯腥味好重,飯也做的不好吃,還有綠色的龍蝦腦漿在上面,龍蝦沒味道,龍蝦要是知道自己白白地死在這份飯里估計它都會哭的豬扒煎得也超老,吃起來跟壓縮餅乾一樣,又硬又沒汁水,刀都切斷了⋯鵝肝又冇味,一點都唔好味⋯總之就係咩都唔好味,就算黃曉明跪在地上求我免費請我食多餐我都唔會再來。

點了一個龍蝦義大利飯和一個豬扒鵝肝套餐。
2015-03-29 1435 views
之前,為一位女性好友慶祝生日,她選址位於旺角朗豪坊的 baby café! 我們已很久無幫襯!  裝潢依然是黑白色為主,牆上依然不停播放住 Angelababy 的相片,跟以前不變!我們一行三個女生被安排到靠牆的四人桌子,不知是否餐廳昏暗還是人手不足的關係?好不容易才找到一個店員過來! 看見餐牌,晚餐選擇越來越少,卻不及以前! 現時,只有 Baby's Special 5 Courses Set!包括: 餐湯或沙律、頭盤、兩道主菜甜品 $198 配特色花茶。 我們見晚餐餐牌的食物侷限了選擇,又不太合大家口味!  於是,我們看餐牌散叫吧!黑松露溫泉蛋沙律 $68以冰鎮方式把沙律保持冷藏狀態,卻不會影響其質感!不論一流賣相抑或心思設計,也值得一讚! 只要把溫泉蛋刺破,蛋黃會由薄脆的空隙流入沙律中!  有得食有得玩!  當我們見到蛋黃慢慢流入沙律中,真是興奮不已!  拌勻黑松露後,整體味道變得不單調! 日本十勝芝士焗西蘭花 $28當晚,賣相最差的一款!  西蘭花份量也不少,吸收芝士汁精華,食得多覺得有點餾!  鮮青檸椰汁雞肉意大利飯 $98碟子大飯量少,也不打緊!反
我們已很久無幫襯!

看見餐牌,晚餐選擇越來越少,卻不及以前!
我們見晚餐餐牌的食物侷限了選擇,又不太合大家口味!
 於是,我們看餐牌散叫吧!
黑松露溫泉蛋沙律 $68

只要把溫泉蛋刺破,蛋黃會由薄脆的空隙流入沙律中!
 有得食有得玩!
 當我們見到蛋黃慢慢流入沙律中,真是興奮不已!
 拌勻黑松露後,整體味道變得不單調!
黑松露溫泉蛋沙律
日本十勝芝士焗西蘭花 $28
當晚,賣相最差的一款!
 西蘭花份量也不少,吸收芝士汁精華,食得多覺得有點餾!

日本十勝芝士焗西蘭花
鮮青檸椰汁雞肉意大利飯 $98
碟子大飯量少,也不打緊!反正,我們三個女生算細食!
 青檸與椰汁的配搭,充滿熱帶風情!
 椰汁拌勻意大利飯,口感濕潤帶黏,入口散發椰子獨特的清香,令人也開胃起來!
 至於雞肉不用多說,都是雪藏雞,淡口之餘略為嚡口!
 整體配搭不過不失!
鮮青檸椰汁雞肉意大利飯
西班牙黑豚鞍架 (8安士) $128
嘩!一大份黑豚架,以價錢來說,份量已交足貨!
 而且香氣洋溢!
 帶香濃肉味!啖啖肉,卻是脂肪不多!肉質食落有點嚡!總算入味!伴上特調的醬汁,可提升味道,更是完美配搭!
西班牙黑豚鞍架
飲品選擇繁多,而且部份更是色彩繽紛,相當誘人!
我選擇了草莓西柚薄荷葉特飲 $32
酸甜有致的特飲,既清新又透心涼!
 加入薄荷葉,多一份口感清涼的感覺,很爽呢?!
 不單只飲,杯中有大量鮮果,如士多啤梨及菠蘿粒,香甜動人!
 每一口也嚐到果肉倍添健康!
北海道 3.6 牛乳紅豆冰沙 $32
喜歡到日本旅行的朋友點選這款特飲,這是變奏版的紅豆冰吧!
 用上日本北海道 3.6 牛乳,奶香濃郁,香甜順滑!
 底部的紅豆更增添甜美度!相對我那杯特飲,這杯會比較飽肚!
北海道 3.6 牛乳紅豆冰沙
整體價錢合理,食物的賣相及質素依然保持水準,日後可以繼續幫襯!
2014-08-09
10 Minutes (Dine In)
$145 (Dinner)
Celebration
Birthday
黑松露溫泉蛋沙律
2015-03-06 1593 views
今日食個set lunch新西蘭肉眼扒- 黑椒汁另上,比起噚日係Mr. Steak食嗰個燒肉眼好好多,6成熟啱啱好,噚日係青衣城食5成熟,等了45分鐘追了2次單攞個9成9熟嘅比我,好似食擦紙膠一樣難以食!Anyway baby 呢個價錢平近一倍,份量絕無欺場👍😄,連餐湯和脆脆牛角飽,十分滿足。
New Zeland Rib Eye Steak with black pepper sauce
2015-03-06
Type of Meal
Lunch
  • Rib eye steak
2015-02-18 1199 views
難得同友好知己一聚,今晚就黎到baby cafe,一個以angelababy為主題的浪漫餐廳。入到黎,呢度好多唔同的baby poster,相信baby的super fans一定會為之瘋狂。加上呢度燈光昏暗,全部燈都自動聚焦地打光在中間,所以影出的相特別有感覺,餐廳內更是聽到此起彼落的相機嚓嚓聲。煙鴨胸黑醋雜菜沙律$58沙律菜好fresh,食落都幾爽口,加上有黑醋汁酸酸地吊味,所以份外開胃。鴨胸份量都唔算少,好香的煙燻味,配沙律係一流的選擇,令我們更期待接下來的主菜。法式燒春雞蟹肉飯$98賣相絕對不遜色啦,一舊大大的燒春脾同雞翼,皮薄肉厚,件雞亦都唔算肥,加上燒得一層香香微焦的雞皮,食得知己好滋味。蟹肉飯份量則較少,大約只有半個拳頭大,女性應該勉強還可以接受,但相信男生們要食兩個main dish先會夠飽。食落都好香口,有淡淡的蟹鮮味,亦食到有蟹肉在內,如果再多返d蟹相信會更好。鮮青檸椰汁雞肉意大利飯$98一件鮮青檸令呢碟risotoo望落不單調之餘,亦令其睇落級數更高。椰汁味不濃,喜歡微酸的朋友不妨在青檸汁方面落重手d,如果唔係可能會覺得呢碟risotoo味道較淡。呢碟既雞肉就真係偏

煙鴨胸黑醋雜菜沙律$58

法式燒春雞蟹肉飯$98

鮮青檸椰汁雞肉意大利飯$98

呢碟既雞肉就真係偏少,而且飯的份量亦實在唔夠多,食完真係唔夠飽,要黎影相的確唔錯,但要飽肚或想同男朋友浪漫晚餐就真係唔夠啦。
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
2015-02-15 1069 views
第一次光顧baby cafe, 聽說這裡食物不錯,最後 一邊吃一邊搖頭。1 黑松露蛋,雞翼份量可憐的少2 廚師把雞中翼兩只拆開成四份,手功奇差,雞骨都碎了,絕對小孩長者不宜3 酥皮湯的皮如一層厚厚的麵粉皮,不香不脆4 牛肉寛條麵絕對貨不對圖,牛肉肉質軟而無味。假如妳要用自己做招牌,妳最好還是不要做得這樣差。
1 黑松露蛋,雞翼份量可憐的少
3 酥皮湯的皮如一層厚厚的麵粉皮,不香不脆
4 牛肉寛條麵絕對貨不對圖,牛肉肉質軟而無味。

假如妳要用自己做招牌,妳最好還是不要做得這樣差。