2023-05-22 51 views
經過Baker talent 聞到好香芝士撻新鮮熱辣出爐 勁想食店員仲介紹蔓越莓乳酪包,榴蓮菠蘿包,自家製咖啡同奶茶🧋仔仔一見到朱古力包即刻話要做早餐特濃芝士撻 $7新鮮出爐 好香濃芝士撻 流心芝士好正值得推介蔓越莓乳酪包 $10麵包好軟熟 包面配上蔓越莓 好香包內配上芝士乳酪 味道好夾暢銷產品 迷你朱古力包 $19朱古力流心包 有驚喜 一次過清晒自家製香滑奶茶 $14奶茶味夠濃 仲好滑添整體來說,麵包質素吾錯 價錢合理 值得推介
經過Baker talent

暢銷產品 迷你朱古力包 $19
朱古力流心包 有驚喜 一次過清晒

自家製香滑奶茶 $14
奶茶味夠濃 仲好滑添

整體來說,麵包質素吾錯 價錢合理 值得推介

2023-05-21
以前都有幫襯過既新加坡麵包店,而家分店多左,水平一直以來都保持得好好,而且麵包款式新穎獨特又健康,價錢都好大眾化不是貴價麵包,幫襯既人好多我覺得必試係呢度既芝士撻同蔓越莓乳酪包,蔓越莓乳酪包真係超讚,今次都有買到,就算留作第二日早餐食都依然鬆軟好食芝士撻超香濃芝士味,好突出,呢度既水準好高,吾會太流太甜另外仲有葡撻,同係澳門食既都一樣咁好食,幾正宗又食到果種岩自己既味道店舖亦頗多袋裝不同口味迷你麵包仔,有朱古力,芝麻,奶黃同紫薯等等,我揀左紫薯,因為小朋友鐘意食,size都好岩小朋友拎住食,里面有紫薯餡,迷你麵包仔都好足料亦不遜色,以前試過朱古力口味,都係好好食,鐘意朱古力既試下呀另外仲有磨菇芝士包,包中帶有蒜蓉,我自己本身鐘意食蒜蓉,所以對味道好接納,而本身味道亦好香,建議叮熱食仲香仲正話明係新加坡麵包店,當然有本店獨有既榴槤菠蘿包,班蘭咖央包等等,早前食過亦吾差店員服務快手有禮,呢度既麵包買得過

芝士撻超香濃芝士味,好突出,呢度既水準好高,吾會太流太甜

芝士撻& 葡撻

蔓越莓乳酪包 & 磨菇芝士包

袋裝紫薯包

店員服務快手有禮,呢度既麵包買得過

2023-05-18
TakeAway
$25 (Breakfast)
芝士撻& 葡撻
蔓越莓乳酪包 & 磨菇芝士包
袋裝紫薯包
  • 芝士撻
2023-05-21 37 views
在家自製清新下午茶沒難度!❤️是日收工經過mikiki,見到哩間新開嘅麵包店,號稱新加坡人氣健康麵包,對於無論早午晚餐加宵夜都中意啃返個包嘅我嚟講,簡直系恩物~~麵包選擇非常多元,除咗常見嘅麵包,仲有芝士撻、蛋撻、迷你冬甩、布甸等,令人眼花繚亂~✨蔓越莓乳酪包✨南瓜包✨紅莓司康✨迷你牛角包✨招牌特濃芝士撻✨港式咖啡最中意南瓜包,因為新鮮出爐,包軟綿綿超鬆軟,內有真南瓜蓉,健康又美味!而蔓越莓乳酪包就系小朋友最愛,甜甜鹹鹹做早餐一流!另外自家制港式咖啡和奶茶還可以揀選少甜口味。一杯咖啡一件包,低成本自家制英式下午茶OK👌🏻👌🏻👌🏻!

✨蔓越莓乳酪包
✨港式咖啡

• 招牌特濃芝士撻
  • 蔓越莓乳酪
2023-05-21 29 views
1️⃣ 咖啡菠蘿包外層係平時食開嘅菠蘿包皮但混和咗☕️粉 香味明顯 唔會太苦太甜🍞身幾飽滿大個 中間仲滲透咗🧈🧀溶液令成個🍞🍞加咗唔少分❣️❣️2️⃣ 蔓越莓乳酪包呢款包會比較扁平 中間釀入咗乳酪餡酸甜度平衡得幾好 包身較上面個個實在而☕️ 咖啡菠蘿包會比較鬆軟 外層有蔓越莓粒粒整體唔會太heavy 3️⃣ 檸檬芝士包同樣都係比較平身 中間換咗檸檬芝士餡要食到比較中心嘅部份 檸檬味先會較突出但都可以一食 早餐食不錯4️⃣ 芝士撻原來佢係mini size 撻係行曲奇脆皮路線Cheese filling 冇出邊個啲咁甜 都幾滑身食一個係唔會夠喉嫁😌😌😌5️⃣ 港式奶茶香濃 幼滑 低糖 冇冰 適合鍾意飲原味奶茶嘅你 冇因為低糖而有苦澀味 茶味香濃 奶味隨後呢間新開麵包舖多幾受街坊歡迎仲開咗好多分店添 希望有一日會擴充更多
1️⃣ 咖啡菠蘿包

適合鍾意飲原味奶茶嘅你
冇因為低糖而有苦澀味 茶味香濃 奶味隨後

呢間新開麵包舖多幾受街坊歡迎
仲開咗好多分店添 希望有一日會擴充更多
😋🥐*超人氣新加坡🇸🇬 超高質主打健康麵包🍞🥖 Baker Talent麵包店💖💖(新蒲崗店)📍 分店1️⃣地址:紅磡黃埔天地奇妙坊第1期地下7E號舖網址:https://s.openrice.com/QrbS0zv4600~ueg4UBA📍分店2️⃣地址:新蒲崗太子道東638號Mikiki1樓116A號舖網址:https://s.openrice.com/QrbS0PSiA00~uxpPvAw今日去左新蒲崗Mikiki嘅超人氣新加坡🇸🇬 🍞🥖 Baker Talent麵包店💖麵包店主打健康,仲有超多唔同款式嘅麵包,好快我就被吸引住,走左入去揀麵包😬😬估唔到價錢仲好大眾化 🤩😍💠招牌特濃芝士撻💖 濃濃嘅芝士香味,芝士撻皮又鬆脆,食落好滿足😋😋💠蔓越莓乳酪🧀️軟綿綿嘅蔓越莓乳酪包,新鮮蔓越莓,配埋濃濃奶香嘅Cream Cheese🧀️酸酸甜甜嘅味道好夾,有驚喜💖💖💠芝士火腿牛角包🥐牛角包鬆脆,夾埋芝士火腿,豐富好多好味好多😊💠隨機迷你雜錦包😍店員將新鮮出爐嘅麵包隨機放入袋,一袋有5個😋😬有紫薯包、兩個芝麻芝士包、奶黃包、紅豆包,細細個但餡料多,一袋可以試勻哂咁多款口味嘅麵包,抵🥰我個人就最鍾意食芝麻

📍 分店1️⃣地址:紅磡黃埔天地奇妙坊第1期地下7E號舖

💠招牌特濃芝士撻💖
濃濃嘅芝士香味,芝士撻皮又鬆脆,食落好滿足😋😋

💠蔓越莓乳酪🧀️

💠芝士火腿牛角包🥐
牛角包鬆脆,夾埋芝士火腿,豐富好多好味好多😊

💠隨機迷你雜錦包😍
店員將新鮮出爐嘅麵包隨機放入袋,一袋有5個😋😬有紫薯包、兩個芝麻芝士包、奶黃包、紅豆包,細細個但餡料多,一袋可以試勻哂咁多款口味嘅麵包,抵🥰我個人就最鍾意食芝麻芝士包,一啲都唔膩而且越食越開胃😝🤭

💁🏻‍♀️😋✳️✳️ 🍞🥖 Baker Talent麵包店💖其他好味推介✳️✳️💖😋「咖啡、奶茶、芝士撻、蔓越莓乳酪、榴槤菠蘿包」
2023-01-16 361 views
喜歡:-1)芝士撻曲奇皮脆,芝士餡軟心香濃(味道有點酸)。而且7蚊一個,好抵。好搶手,經常買不到!-2)咖啡菠蘿包咖啡菠蘿皮很香;內裡有餡,食起來似鹹牛油。如果冇餡或者是甜餡就更好了。我覺得咖啡味和鹹味不搭。-3)蒜茸牛油包有好多芝麻,個面同底都有!一般:-4)斑斕咖椰菠蘿包內裡有咖椰醬,帶來甜度和濕潤的口感,但冇任何其他的味道。整個包沒有斑斕味/椰子味。甜度接近甜點。-5)蝴蝶酥便宜是它的優點。個人口味:-6)檸檬乳酪包外層鬆軟。內陷...質感粉粉的;如果喜歡發酵比較重比較酸的乳酪,可能會喜歡這個口味-還沒有買到葡撻,很想試試!-今日一早去買,葡撻還沒出爐,不然今天就可以食到啦-一直有麵包出爐,職員一直很忙,但每位態度都很好,-開在商場裡,還有這麼多口味,價錢也相宜。開了這麼久,最近才開始光顧這家店鋪。之前真是走寶
喜歡:
-1)芝士撻
-2)咖啡菠蘿包
-3)蒜茸牛油包
有好多芝麻,個面同底都有!

一般:
-4)斑斕咖椰菠蘿包
甜度接近甜點。
-5)蝴蝶酥
便宜是它的優點。

個人口味:
-6)檸檬乳酪包

-還沒有買到葡撻,很想試試!

-今日一早去買,葡撻還沒出爐,不然今天就可以食到啦
-一直有麵包出爐,職員一直很忙,但每位態度都很好,
  • 芝士撻
新蒲崗Baker Talent終於等到新加坡麵包達人係新蒲崗落戶喇🥰而且位置都好方便係正Mikiki 入面過太子道東天橋位無論係 麵包 蛋糕 甜品家製奶茶咖啡都有得選擇-當然要揀佢哋最出名嘅D24榴槤菠蘿包外皮香脆入面係滿滿嘅D24榴槤餡仲有係細路仔都愛嘅意大利酵母肉鬆腸仔包食落鬆軟夠鹹香又有腸仔啖啖肉-另外黑椒雞肉包都幾唔錯吃包面鋪滿芝麻, 入面都好多雞肉-最後買多個香港製造嘅蛋白卷返去做下午茶都幾一流~-

新蒲崗Baker Talent

外皮香脆入面係滿滿嘅D24榴槤餡

仲有係細路仔都愛嘅意大利酵母肉鬆腸仔包

食落鬆軟夠鹹香又有腸仔啖啖肉
另外黑椒雞肉包都幾唔錯吃

包面鋪滿芝麻, 入面都好多雞肉

最後買多個香港製造嘅蛋白卷返去做下午茶都幾一流~
2022-08-02 399 views
喺mikki 見到呢間麵包店,幾有特色見佢寫住新加坡麵包達人,價錢仲好親民,就買咗幾款麵包試吓☺️🍞D24榴槤菠蘿包 ($15)鬆軟麵包配濃濃榴槤餡好夾👍🏻如果可以再多啲榴槤就好喇😆🍞爆漿朱古力包 ($9.5)頗有驚喜嘅麵包,焗返熱真係流心爆漿朱古力漿好濃👍🏻👍🏻🍞蜂蜜柚子包 ($8.5)店員推介較清新嘅一款包除咗面層粒粒柚子,中間嘅吉士餡都令麵包味道豐富咗👍🏻🍞特濃芝士撻 ($7)曲奇撻皮香脆,芝士味香濃👍🏻啱晒芝士控🙌🏻另外見到葡撻都好抵食
喺mikki 見到呢間麵包店,幾有特色

🍞D24榴槤菠蘿包 ($15)
鬆軟麵包配濃濃榴槤餡好夾👍🏻
如果可以再多啲榴槤就好喇😆

🍞爆漿朱古力包 ($9.5)
頗有驚喜嘅麵包,焗返熱真係流心爆漿
朱古力漿好濃👍🏻👍🏻

🍞蜂蜜柚子包 ($8.5)
店員推介較清新嘅一款包
除咗面層粒粒柚子,中間嘅吉士餡都令麵包味道豐富咗👍🏻

🍞特濃芝士撻 ($7)
曲奇撻皮香脆,芝士味香濃👍🏻
啱晒芝士控🙌🏻
另外見到葡撻都好抵食
位於新蒲崗一座商場裡面的麵包烘焙店,新加坡過江龍到港,有多間分店。整間店除了供應不同款式的麵包及蛋糕外,還有冬甩、卷蛋、曲奇餅、馬卡龍等甜品,全部都是獨立包裝,保持衛生。麵包:迷你雜錦包 集齊三款味道,分別有朱古力、紫薯及奶皇。麵包口感鬆軟,細細個,每次當是一個小點心,份量剛好。麵包:D24榴槤菠蘿包隔著包裝袋,依然聞到榴槤的香氣。菠蘿包的外貌,相對扁身一點,外皮微微帶脆,麵包是甜甜的。而內餡有真的D24榴槤榴櫣果肉,不過果蓉不太多,若有多點就更飽滿。布甸:柯華田朱古力布甸布甸質感細滑。入口瞬間散開,微微帶點奶香,阿華田味較突出、濃郁。
全部都是獨立包裝,保持衛生。
麵包:迷你雜錦包

麵包:D24榴槤菠蘿包

隔著包裝袋,依然聞到榴槤的香氣。
菠蘿包的外貌,相對扁身一點,外皮微微帶脆,麵包是甜甜的。
布甸:柯華田朱古力布甸

夏天小食也是選擇點冷凍甜品比較好🍨本來買蛋撻 但旁邊幾個客人都買日式大福我又好奇試一試 有兩個口味的不會厚實實像麵皮那麼 皮薄饀靚!抹茶紅豆日式大福🍵🫘 入面是滿滿的抹茶cream跟香甜的紅豆配合 很和諧芒果慕絲日式大福🥭 如果可以在慕絲中加點真的芒果果肉會比較好 牛奶布甸就像童年回憶🥛🍮奶白色的 滑lurlur口感細嫩 奶味濃不過可以甜度可以減一點椰汁紫米布甸就是個升級版🥣將椰汁紫米露變成固體 比Jelly更滑
夏天小食也是選擇點冷凍甜品比較好🍨
本來買蛋撻 但旁邊幾個客人都買日式大福
我又好奇試一試 有兩個口味的
不會厚實實像麵皮那麼 皮薄饀靚!
抹茶紅豆日式大福🍵🫘 入面是滿滿的抹茶cream
跟香甜的紅豆配合 很和諧

牛奶布甸就像童年回憶🥛🍮
奶白色的 滑lurlur口感細嫩 奶味濃
不過可以甜度可以減一點
椰汁紫米布甸就是個升級版🥣
將椰汁紫米露變成固體 比Jelly更滑
2022-07-27 197 views
無意中喺新蒲崗發現咗呢間麵包店,主打新加坡麵包,麵包種類都幾多,買得好開心🤣班蘭咖椰菠蘿包 $8.5最有新加坡風味嘅包🤣 入面有咖椰餡,為菠蘿包提升咗層次,值得一試咖啡菠蘿包 $8.5有好多唔同味道嘅菠蘿包選擇,當然要試吓我最鍾意嘅咖啡啦,咖啡味真係幾香,中間都係有餡嘅,滿意🤣 由於小妹唔食榴槤,冇試到榴槤菠蘿包,不過睇落都幾特別,鍾意嘅朋友可以一試🙊蔓越莓乳酪 $9.5係最有驚喜嘅一個麵包!入面啲乳酪勁多,麵包超香軟,完全食唔停!回頭率100%🤣鍾意試新嘢嘅朋友絕對要嚟試吓呢間麵包店,真係好多款式🤣🤣🤣 下次要試吓芝士撻同其他甜品🤣

班蘭咖椰菠蘿包 $8.5

咖啡菠蘿包 $8.5

蔓越莓乳酪 $9.5

TakeAway
🥧🥐【 𝘽𝙖𝙠𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙡𝙚𝙣𝙩 】🥖🍩 ⋄—————⧫♟⧫—————⋄來自新加坡嘅麵包店𝘽𝙖𝙠𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙡𝙚𝙣𝙩 嚴選日本優質麵粉,新加坡直送餡料,以大眾化嘅價錢為顧客提供物超所值、健康安心嘅麵包糕點🧁❣️⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ 今次買咗3個麵包:⋄🍍D24榴槤菠蘿包($15/個)作為榴槤愛好者,呢款「D24榴槤菠蘿包」不容錯過!以港式菠蘿包為靈感,菠蘿包皮特別以紐西蘭牛油取代傳統豬油,食落更健康,仲散發濃郁牛油香。夾心餡料用上馬來西亞直送D24榴槤肉,入口creamy,好正!🍳黃金流沙包($9.5)呢款都好驚喜,流心效果夠澎拜,好似食緊一個放大版嘅流沙包。🐥爆漿奶黃包($9.5/個)🧀特濃芝士撻🥧($7/個)芝士撻亦好受歡迎,師傅每日喺店內工場製作,出爐不足半小時已經售罄。用上特濃忌廉芝士,中間流心,芝士又香又滑,$7個好抵!⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄📍地址:新蒲崗太子道東638號Mikiki1樓116A號舖⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #instaf
🥧🥐【 𝘽𝙖𝙠𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙡𝙚𝙣𝙩 】🥖🍩

—————⧫♟⧫—————

來自新加坡嘅麵包店𝘽𝙖𝙠𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙡𝙚𝙣𝙩 嚴選日本優質麵

┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄
今次買咗3個麵包:

🍍D24榴槤菠蘿包($15/個)
作為榴槤愛好者,呢款「D24榴槤菠蘿包」不容錯過!

🍳黃金流沙包($9.5)
呢款都好驚喜,流心效果夠澎拜,好似食緊一個放大版嘅流沙包。

🐥爆漿奶黃包($9.5/個)

🧀特濃芝士撻🥧($7/個)

用上特濃忌廉芝士,中間流心,芝士又香又滑,$7個好抵!

┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄

📍地址:新蒲崗太子道東638號Mikiki1樓116A號舖

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #instafood #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #hkiger #hkigers #ilovesharingfood #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #discoverhk #ccrreami新蒲崗 #ccrreamibakertalent #bakertalent #bakertalenthk @bakertalenthk
2022-07-22
TakeAway
唔覺唔覺baker talent喺香港已經有5間店必試108層酥皮葡撻/特濃芝士撻🧀🧀🧀.《108層酥皮葡撻》行過Mikiki去啟德站就一定會經過呢間baker talent勁香麵包香🤭尤其是係酥皮葡撻 勁香牛油味$7一個 要夠半打只需$32添咋忍唔住買咗半打返屋企同屋企人開心share唔好睇佢好似撻皮唔係好厚其實內藏108層酥皮 酥脆甘香 熱辣辣 蛋嫩香甜 但唔會太甜🥚仲有一層焦香 展現葡撻既特色😍😍😍

唔覺唔覺baker talent喺香港已經有5間店

其實內藏108層酥皮 酥脆甘香
熱辣辣 蛋嫩香甜 但唔會太甜🥚
仲有一層焦香 展現葡撻既特色😍😍😍

2022-07-23 83 views
新蒲崗最近開咗一間叫做baker talent 麵包店,除咗新蒲崗以外仲有其他嘅分店嘅就好似深水埗等等,依家係miKiki嘅一樓所以勁近我返工我就去睇吓買咩麵包做早餐店舖面積唔算好大但係竟然係超級多款嘅麵包而且價錢仲非常之平民!除咗麵包同埋嘢飲以外佢哋仲會有果醬同埋芝士撻同埋葡撻添!而因為差唔多去到而家都仲有做緊馬來西亞嘅榴槤月餅啊🥮芝士撻同埋葡撻非常之吸引所以我買咗兩個試吓呢兩個都係葡撻嚟嘅,佢係超級香濃嘅蛋味而且個餡係好軟滑但有少少嘅蕉香!做得唔錯呀呢個係南瓜包外型都非常之可愛而佢係甜嘅包底切開左一面係會有食到少少嘅南瓜餡,唔會好甜而且麵包做得非常之鬆軟另外我又係買咗一個裏面有紫薯餡嘅紫薯軟包呢個口感我非常之鍾意入口即溶嘅感覺!軟綿綿嘅包包住紫薯蓉 口感好豐富!最後我就買咗一啲係佢哋自家製嘅咖啡☕️細細地嘅一支買$13我覺得性價比算幾高嘅佢係咁落去有少少嘅咖啡甘香味飲完夠晒醒神最後不得不讚嘅係呢度嘅麵包全部都係有獨立嘅膠袋去裝住可以令到客人食得安心!
店舖面積唔算好大但係竟然係超級多款嘅麵包

而因為差唔多去到而家都仲有做緊馬來西亞嘅榴槤月餅啊🥮

芝士撻同埋葡撻非常之吸引所以我買咗兩個試吓

呢個係南瓜包外型都非常之可愛而佢係甜嘅包底

另外我又係買咗一個裏面有紫薯餡嘅紫薯軟包

呢個口感我非常之鍾意入口即溶嘅感覺!
軟綿綿嘅包包住紫薯蓉 口感好豐富!

最後我就買咗一啲係佢哋自家製嘅咖啡☕️
有日同阿仔喺商場經過見到呢間麵包店,好多人一窩蜂去買包,個個去買都好似唔駛諗咁,隨手一攞佢地要嘅就去俾錢,個個人都唔會揀好耐架喔。點解我要描述呢樣嘢呢?你諗下,如果d顧客咁熟手,攞咗就即刻俾錢,咁即係佢哋食開、食慣咗啦,咁味道應該唔會差,係咪先?(附近都有其他嘅麵包舖架)亦即係麵包店都做到唔少街坊生意 😀同埋留意到d顧客唔會揀好耐,即係大部份口味都好啱大眾?麵包店的而且確有好多款式選擇!😍我哋買咗:爆漿朱古力包 🏆➡️ 店舖嘅招牌,買咗唔係即刻食嘅話,建議叮返熱少少,麵包可回復有流心效果,好邪惡!😈好彩我去買嘅時候仲有,但轉個頭俾人搶哂 😂🙈開心榛子朱古力包 🌰 $10➡️ 反而我同2個仔最鍾意食呢個!❤️😍佢比起爆漿朱古力包更香!呢個包包裡面雖然唔係流心,但朱古力餡料會有一粒粒細榛子粒架 🌰😍小朋友一定最鍾意呢個,因為包包外表係😊 開心笑,就算大人見到都覺得happy 😄洋蔥吞拿魚包 🧅🐟 $9➡️ 咬落去唔會成大pat沙律醬多過吞拿魚,比例剛好 👍加埋洋蔥粒,啖啖香味 😌特濃芝士撻 🥧 $7/個 $38/半打➡️ 好鬆化呀!曲奇撻皮,芝士好rich夠creamy,仲要係凍食同熱食都一樣咁好味

點解我要描述呢樣嘢呢?
(附近都有其他嘅麵包舖架)
亦即係麵包店都做到唔少街坊生意 😀

我哋買咗:

爆漿朱古力包 🏆
好彩我去買嘅時候仲有,但轉個頭俾人搶哂 😂🙈

開心榛子朱古力包 🌰 $10
➡️ 反而我同2個仔最鍾意食呢個!❤️😍

洋蔥吞拿魚包 🧅🐟 $9
➡️ 咬落去唔會成大pat沙律醬多過吞拿魚,比例剛好 👍
加埋洋蔥粒,啖啖香味 😌

特濃芝士撻 🥧 $7/個 $38/半打
➡️ 好鬆化呀!曲奇撻皮,芝士好rich夠creamy,仲要係凍食同熱食都一樣咁好味!😍
一個人至少買2件食先夠喉 🤤😋

招牌108層酥皮葡撻 🍩 $6/個 $32/半打
➡️ 而家邊度仲會搵到6蚊一件葡撻....呢度真係抵食!
蛋味夠又香,層次分明,同埋食落去唔會覺得焦糖太搶,出面有d食咗覺得好油同甜過頭,但 Baker Talent就冇俾我呢個感覺,健康d 👍

最後想講嘅係,佢真心高質係因為我買咗返屋企全部翻叮嚟食都仲係咁好味!🔥
平時我買嘅麵包,多數過咗夜就冇咁好食,但 Baker Talent 果d包又唔會喎 😮
你地唔信嘅話就自己試下啦 😆🤔

除咗麵包及撻類之外,佢仲有售賣布甸、冬甩、餅乾甚至馬卡龍!🤩
麵包全部都係獨立包裝,乾淨衛生 👍
性價比高 😀 大家如果經過嘅可以一試丫 😊
洋蔥吞拿魚包