2024-01-23 12 views
#水星八爪魚腿蛋包飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️#穀神星大蝦墨汁意粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️#冥王星烤LA骨 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#溶化朱古力 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#焦糖蘋果紅豆沙冰 ⭐️⭐️⭐️⭐️Banchan成日有新套餐就係人都知,繼上一次LuLu豬之後,見到今次新出呢個星空主題嘅套餐,我當然都唔會錯過啦! ⭕️好多塊八爪魚配蛋包飯好有口感⭕️連個蛋包飯都係藍色架好配合主題⭕️LA骨好惹味送飯一流⭕️墨汁意粉同大蝦好夾⭕️焦糖蘋果同紅豆呢個組合好有驚喜⭕️熱朱古力一向我至愛冬天必飲
#水星八爪魚腿蛋包飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️

⭕️墨汁意粉同大蝦好夾
⭕️焦糖蘋果同紅豆呢個組合好有驚喜
⭕️熱朱古力一向我至愛冬天必飲
2024-01-22 17 views
Happy Friday,放工又來呢到食飯,上次同媽媽來食好開心。今次轉左新主題,星空造型食物,非常有創意。Tasty Treat套餐$560,主食2份+小食+甜品+2杯飲品,食到好飽好滿足。水星八爪魚腿蛋包飯 第一次見深藍色嘅蛋包飯,好特別,好夢幻嘅食物,打卡一流。藍色係來自螺旋藻,配上白色芝士汁,八爪魚爽口,鮮嫩。穀神星大蝦墨汁意粉 蝦仁同魚子新鮮,爽口,彈牙。意粉煮得啱啱好,唔會過淋,淡淡墨魚汁味。ps 如果第一次約會千祈唔好叫呢個,食一啖,成個口都黑晒🤣冥王星烤LA骨 LA骨=牛仔骨,牛肉煲有火暖住,Keep住溫度,慢慢食都唔驚凍左。大約有六嚿牛仔骨,牛肉煮得入味,豆瓣醬好香濃。伯爵茶布丁牛角包窩夫 第二次食,味道都係一樣咁好味,布丁好滑,口感綿密,滲出陣陣伯爵茶香,牛角包窩夫烤得好香脆,外酥內軟,帶牛油香味。好飽飽,好滿足。焦糖芝士生咖啡 (凍)好特別,表面鋪滿芝士碎,入口鹹香,芝士味非常濃郁,之後有淡淡晚既咖啡味,芝士味比較突出。濟州抹茶鮮奶(熱)暖笠笠,抹茶味好香,帶點回甘。

穀神星大蝦墨汁意粉
ps 如果第一次約會千祈唔好叫呢個,食一啖,成個口都黑晒🤣

冥王星烤LA骨

伯爵茶布丁牛角包窩夫

焦糖芝士生咖啡 (凍)

濟州抹茶鮮奶(熱)
暖笠笠,抹茶味好香,帶點回甘。
2024-01-22 22 views
肥仔約咗個屯門牛食飯,屯門牛推薦呢間韓式cafe,話唔洗等位亦無限制時,可以慢慢嘆。叫咗個二人餐,食得幾開心。👅前菜一坐低,職員已經即時遞上酸酸甜甜嘅蘿蔔﹑青瓜開胃菜。👅巴馬火腿卡邦尼年糕呢有驚喜,年糕長身軟糯,有彈性有咬口,配搭火腿同火腿粒增加口感豐富度。芝士醬幾惹味,仲有隻生雞蛋可以撈嚟食。推薦!👅五花肉玫瑰燉飯燉飯粒粒分明,圍住青醬同芝士碎,幾清新。仲有醬燒汁既五花肉擺係飯上面,入口creamy 。五花肉層層分明,五油脂香同醬汁混合,十分滿意!👅炸雞拼盤有多種味道可揀,我哋揀咗柑橘、甜辣同芝士味。炸雞有8-9件,排得井井有條,仲有炸年糕。雞肉炸到好脆卜卜,但入面既雞都有肉汁,唔會超乾。柑橘味開胃,唔會俾啲醬浸淋晒;甜辣好有韓國風味;芝士味可以再點中間嘅芝士,好邪惡!👅焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫即叫即整!芝士蛋糕係軟身,配上熱辣辣嘅脆香窩夫。雖然都幾甜,但好圓滿!👅焦糖蘋果紅豆沙冰 & 無花果梳打叫餐附送特飲。紅豆沙冰有點以溶咗嘅紅豆雪條,幾得意;無花果梳打唔太甜,好天然,幾養生。總結,餐廳環境非常舒適,食物質素不錯,店員有禮主動,屯門牛二人餐開心之選!

👅前菜

一坐低,職員已經即時遞上酸酸甜甜嘅蘿蔔﹑青瓜開胃菜。

👅巴馬火腿卡邦尼年糕

👅五花肉玫瑰燉飯

👅炸雞拼盤

👅焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫

👅焦糖蘋果紅豆沙冰 & 無花果梳打

2024-01-19 19 views
新派韓式西餐廳 今次出咗以星空作主題✨️💰560「嚐吃套餐」🅰️ + 🅱️ + ©️ +🍹🅰️ 五花肉玫瑰燉飯🍲軟腍五花肉係我至愛❤️配上帶有玫瑰香氣微🌶既燉飯 惹味😋穀神星大蝦墨汁意粉🍝橘色鹹甜三文魚子粉色入口彈牙大蝦配塔黑色濃郁墨汁意粉😋🅱️冥王星烤LA骨🍖帶有濃郁燒烤醬汁既燒烤骨😋©️伯爵茶布丁牛角包窩夫🍮🥐🍮香甜滑溜溜 好好味😍配上入口鬆脆🥐窩夫 🈵️分🍹 焦糖芝士咖啡🧀有得食🧀又有得飲☕️ yummy朱古力咖啡🍫入口順滑細緻 朱古力同咖啡味平均
新派韓式西餐廳 今次出咗以星空作主題✨️

朱古力咖啡🍫
入口順滑細緻 朱古力同咖啡味平均
2024-01-12
2024-01-19 24 views
今日又去到這間Banchan & Cook韓式餐廳、我都好喜歡食去過好幾次☺️、又用咗不同星際名字、而加又出咗新嘅款式食物、呢一款嚐吃套餐都唔錯幾抵食、款式有創意又特別🤔、我覺得都唔錯!.嚐吃套餐 $560.水星八爪魚腿蛋包飯呢一款蛋包飯賣相色澤特別🤔、整份水星八爪魚腿蛋係以藍色賣相混合蛋液夠哂吸引😲、切開蛋汁一湧而出、入口粒粒口感香濃軟滑綿密😋、尤其是佢既一片片八爪魚腿肉質鮮美、啖啖口感美味又特別配埋薯蓉汁都幾正!.穀神星大蝦墨汁意粉呢一款大蝦墨魚汁意粉、望著都睇得吓配答特別🤔、整份墨魚汁意粉漆黑黑一條條、入口散發墨魚香味😙口感彈牙、配埋爽口大蝦鮮味彈牙味道鮮美😋、兩者一彈一爽相當之夾、同時一粒粒蟹籽卜卜脆又有咬口!.冥王星烤LA骨這款冥王星烤LA骨賣相吸引🤤、整款骨色澤味道又惹味😋、LA骨濃濃汁液味道完全入哂味有咬口、配埋香甜嘅洋蔥真的唔錯!.焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫 呢一碟牛角包窩夫整份望見都幾靚😍、配答特別🤔甜、咸、滑、脆都有、呢一件芝士蛋糕咸咸甜甜帶點軟綿滑口😋、牛角包香脆甜口又夠酥脆、配上軟綿忌廉芝士條焦糖真係咸香軟滑甜口真的好正!.木星朱古力咖啡 凍水蜜桃茶呢兩杯一凍一熱賣相

嚐吃套餐 $560

冥王星烤LA骨

配埋香甜嘅洋蔥真的唔錯!
焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫

凍水蜜桃茶
呢兩杯一凍一熱賣相一般🤔、木星朱古力咖啡心型花賣相

、散發濃濃咖啡香味😚、入口啖啖濃滑口感😋、整杯水蜜桃茶深渴色賣相、

入口啖啖蜜桃香味、味道又唔會有澀味入口都唔錯茶味!

2024-01-14
Type of Meal
Lunch
2024-01-16 312 views
來自韓國過江龍banchan最新推出二人餐更加抵食同老婆一向喜歡佢嘅環境食物而且價錢仲好大眾化添二人set $560穀神星大蝦墨汁意粉🍝黑漆漆嘅墨魚汁意粉每一條都包裹住醬汁一塵枱香濃嘅墨魚香迎面撲鼻 新鮮大蝦伴蟹籽 畫龍點睛 大蝦鮮甜 彈牙 下次脆卜卜增加口感意粉份量還不少不過小心食到嘴角烏卒卒🤣🤣水星八爪魚腿蛋包飯別出身材嘅菜式,深藍色嘅板包飯配上八爪魚片首鮮明嘅對比有啲似藝蛋包飯炒得香口同煮雞蛋一齊食,八爪魚片一啲都唔人仲好鮮甜添非常有創意耳目一新炸雞拼盤(可以揀三種味,滿足晒乜都想試㗎我哋🤣🤣甜辣口味-~啱晒重口味嘅我雞肉嫩滑,唔會太辣,甜醬亦調味剛好沒有骨啖啖肉蜜糖🍯口味和芝士口味都各有風味 ,仲有年糕添份量非常多適合三四人分享焦糖蘋果紅豆沙冰~啱晒打卡賣相非常吸引,三種食材配合得非常好,很有稻香喜歡吃紅豆的一定要試焦糖芝士咖啡~焦糖加芝士效果很好👍焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫🧇甜品時間其實已經很飽,打俾歡牛角包窩夫,跟住忌廉一齊食 雙重享受二人餐非常超值,各樣菜式都有驚喜!而且份量仲好多添
來自韓國過江龍banchan最新推出二人餐更加抵食
同老婆一向喜歡佢嘅環境食物而且價錢仲好大眾化添

二人set $560

穀神星大蝦墨汁意粉🍝
意粉份量還不少不過小心食到嘴角烏卒卒🤣🤣

水星八爪魚腿蛋包飯
蛋包飯炒得香口同煮雞蛋一齊食,八爪魚片一啲都唔人仲好鮮甜添
非常有創意耳目一新

炸雞拼盤(
可以揀三種味,滿足晒乜都想試㗎我哋🤣🤣

喜歡吃紅豆的一定要試

焦糖芝士咖啡~焦糖加芝士效果很好👍

焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫🧇

二人餐非常超值,各樣菜式都有驚喜!而且份量仲好多添
Type of Meal
Dinner
今次去咗間得意嘅韓國餐廳,食咗幾款菜,流晒口水!落口先嘅朱古力玫瑰咖啡🍫,香滑得嚟有啖啖玫瑰花香,真係百搭冬天。紅豆鮮奶超得意,紅豆沙甜而唔膩,新鮮牛奶搞到人意猶未盡。轉戰正菜,黑毛豬卡邦尼意粉,麵條夠彈牙,黑毛豬嘅味道比起普通煙肉略帶野性,幾實在。牛肉蛋包飯就真係隻寶,烤牛肉嫩滑、多汁,搭配啖啖飯粒同滑溜嘅蛋皮,黃金比例咁誘人。甜品嗰邊,士多啤梨芝士蛋糕平衡左啲鹹香,酸酸甜甜,清新嘅感覺。牛角包窩夫就唔使多講,外脆內軟,層次感十足。正所謂,平民價錢,高級享受,真係食得之過癮!✨😋💖
嘩~超人氣的韓西𝐟𝐮𝐬𝐢𝐨𝐧餐廳🇰🇷 반찬앤쿡𝐁𝐚𝐧𝐜𝐡𝐚𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐨𝐤,最近推出新主題餐點啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)! 食物以星空為主題,色彩鮮明,夢幻又特別,愛打卡的朋友不要錯過啦~☆ 水星八爪魚腿蛋包飯💙$𝟏𝟕𝟖超搶眼的水星八爪魚腿蛋包飯😳,竟然是藍色的呢! 蛋包飯依然一切流心,流出藍色的蛋液🤣,好特別呀~☆ 穀神星大蝦墨汁意粉🍝$𝟏𝟑𝟔烏黑色的墨汁意粉,同樣吸引眼球。大蝦彈牙,還有三文魚子。不過吃完要小心,因為整個口都是黑色的~☆ 星際彩虹芝士豬扒🌈$𝟓𝟖鹹食之中,以彩虹芝士豬扒最得我歡心。豬扒香脆,蘸咖喱醬也不錯。☆ 木星朱古力咖啡☕️$𝟓𝟖☆伯爵茶布丁牛角包窩夫🧇$𝟏𝟐𝟐最後的牛角包窩夫賣相也吸引,可惜烘得不熟,否則更加美味。
,最近推出新主題餐點啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!

☆ 水星八爪魚腿蛋包飯💙$𝟏𝟕𝟖

☆ 穀神星大蝦墨汁意粉🍝$𝟏𝟑𝟔

☆ 星際彩虹芝士豬扒🌈$𝟓𝟖

☆ 木星朱古力咖啡☕️$𝟓𝟖

☆伯爵茶布丁牛角包窩夫🧇$𝟏𝟐𝟐

最後的牛角包窩夫賣相也吸引,可惜烘得不熟,否則更加美味。
2024-01-04 315 views
最近一直都很忙,難得偷閒一下,當然要找間好餐廳食飯,在網上看到這間人氣打卡韓國餐廳,看上去每一款都很吸引,忍不住帶太太去朝聖一番😆✏️位置(9/10):屯門市廣場1期2期商場連接天橋旁,地點便捷✏️環境(9/10):裝修簡潔,星球元素頗吸眼球✏️服務(8/10):上菜比想像中快,侍應相當友善✏️食物(8/10):食物擺碟精美,色彩繽紛🌟水星八爪魚腿蛋包飯 - $178藍色的蛋包飯,伴橙紅色的八爪魚腿及大量黄色的忌廉汁,色彩鮮艷,味道鮮中帶甜,軟滑可口😋🌟穀神星大蝦墨汁意粉 - $136比不少餐廳的墨汁更加濃郁,有著深黑兼反光的色澤,意粉口感爽滑,上面放有買隻剝殼大蝦、三文魚籽以及香草,令顏色更有層次,畫面更為突出😍🌟星際彩虹芝士豬扒 - $58兩大片釀入彩虹顏色的芝士,色彩繽紛,單看已很療癒,芝士味道香濃,令豬扒增添水潤口感,啖啖爆汁🥰🌟伯爵茶布丁牛角包窩夫 - $122可在香脆牛角包窩夫上淋上配搭的伯爵茶味糖漿,同碟有一份伯爵茶布丁,口感超軟滑,香甜味美😁🌟月球幻影黑芝麻沙冰 - $68第一次跟黑芝麻沙冰,不會太甜,配上杯面的奶油,香滑順口😘🌟木星朱古力咖啡 - $58朱古力咖啡味道相當香濃

✏️環境(9/10):裝修簡潔,星球元素頗吸眼球

🌟星際彩虹芝士豬扒 - $58

🌟伯爵茶布丁牛角包窩夫 - $122
月球幻影黑芝麻沙冰

🌟月球幻影黑芝麻沙冰 - $68
第一次跟黑芝麻沙冰,不會太甜,配上杯面的奶油,香滑順口😘

🌟木星朱古力咖啡 - $58
朱古力咖啡味道相當香濃,同樣放入不少奶油,香滑中帶濃濃的滿足感😎

🏠반찬앤쿡 Banchan & Cook(屯門)
📬屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2253A號舖
2023-12-28
月球幻影黑芝麻沙冰
2024-01-04 13 views
今天終於去咗間朋友推介嘅韓國餐廳,真係有驚喜!首先個海鮮煎蔥餅,外皮酥脆得嚟又唔係好油膩,滿載鮮甜嘅海鮮令人一啖接一啖 🦑🥞。然後試咗個黑毛豬面肉卡邦尼意粉,咸香起司同滑嫩嘅豬肉,質感夠曬彈牙,簡直係豪邁得滯!至於那個無骨雞,嗱,蜜糖味簡直正到彈,啖啖肉,香脆又唔會太甜,而玫瑰味就比較一般,有啲失色 😐。泡菜燉五花肉蛋包飯?正宗韓式風味喺度。嗰蛋皮嘅滑溜嚟襯托埋五花肉嘅醬香,真係幾討好。飲品方面,個士多啤梨香蕉奶昔夠香濃,令人忍唔住一啜再一啜,但個西瓜檸檬梳打就想飲多幾口試下慢慢欣賞佢嘅好處,等我再適應下味道啦 🍉🍋。最後提啲雜莓牛角包窩夫,精緻係精緻,但味道就普通普通,對得住個價未知。不過,呢餐食落去都算係幾滿意,下次仲想試埋其他菜式!🍽✨

2024-01-02 21 views
諗住搵間得意嘅食店放鬆一下,咁啱搵到呢間。怎料,轉角竟然撞正咁多種滋味,真係一場美食探險呀!先講下佢個醬油白切肉蛋包飯,蛋皮滑嘅似絲綢,一剪開就緩緩鋪落去,串到炒飯上面。嘗一口,蛋味香濃,飯粒Q彈,同齊齊夾住啲五花肉,嗰個醬汁甜中帶鹹,真係揾到味道嘅平衡點,一啖嚐得到蛋、肉、飯嘅滿足感,簡直絕妙!再來講講個三重芝士炸千層豬扒蕃茄意粉。送上枱嗰一剎嗰輕微芝士烘焙嘅香氣真係扑鼻而來。豬扒外皮炸得香脆,裡邊芝士拉絲夠勁,一口咬落去,得個字–正!同埋,蕃茄汁拌意粉,酸酸甜甜,配合上d芝士濃郁,重口味轉身變清新。至於拼盤,每款都唔錯,特別係芝士同甜辣款,外脆內嫩,每一啖都有驚喜,真係流晒口水🤤。最後嘅焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫同焦糖脆脆鮮奶咖啡都咁滋味,特別係窩夫有個咖啡夾心,香脆與柔滑交織,簡直係藝術品!整場食飯,我梗係食得盡興,又得意,飽嘅程度連呢份食評都寫唔曬啲字就知得啦!每樣都值得一試,跟朋友一齊分享,真係正到無得輸。下次再去,都係要同班朋友一齊探險,一齊食!👍🎉😍

2024-01-02 27 views
年底放假當然要到處走走啦!呢日就同男友去咗屯門行街街,晚餐時間見到呢間以前都食過唔錯嘅韓系Cafe做緊主題Menu,當然唔會錯過啦! 🧡水星八爪魚腿蛋包飯($178)香滑蛋包飯配上深藍色,非常吸睛!八爪魚鮮味肥美,口感一流!🧡殼神星大蝦墨汁意粉($136)意粉彈牙,掛滿墨汁,大蝦爽口,加埋魚子真係鮮味滿分!🧡星際彩虹芝士豬扒($58)豬扒大份,外層香脆,入面流心,底下酸甜醬解膩開胃,出色!🧡伯爵茶布丁牛角包窩夫($122)牛角包窩夫香氣十足,香脆鬆軟,層次豐富,正!伯爵茶布丁滑溜香甜,兩者配搭一齊非常之夾!🧡月球幻影黑芝麻沙冰($68)黑芝麻味香濃,甜度剛好,冰涼透心!🧡木星朱古力咖啡($58)朱古力味重,入口舒服,唔錯!

🧡水星八爪魚腿蛋包飯($178)
香滑蛋包飯配上深藍色,非常吸睛!八爪魚鮮味肥美,口感一流!

🧡殼神星大蝦墨汁意粉($136)
意粉彈牙,掛滿墨汁,大蝦爽口,加埋魚子真係鮮味滿分!

🧡星際彩虹芝士豬扒($58)
豬扒大份,外層香脆,入面流心,底下酸甜醬解膩開胃,出色!

🧡伯爵茶布丁牛角包窩夫($122)

🧡月球幻影黑芝麻沙冰($68)
黑芝麻味香濃,甜度剛好,冰涼透心!

🧡木星朱古力咖啡($58)
朱古力味重,入口舒服,唔錯!
有日放工又喺屯門覓食俾佢最新出嘅menu吸引左,去左呢間裝修好靚又坐得舒服嘅餐廳試下~-星際彩虹芝士豬扒見到張相勁靚嗌左黎試試,炸豬扒上面鋪左七彩顏色嘅芝士,豬扒炸得好香口,芝士冇拉絲但係好香芝士味。本身期待唔同顏色有唔同味,不過佢地只係顏色唔同XD 作為小食開胃菜都唔錯-水星八爪魚腿蛋包飯 瀑布蛋包飯見得多,但係藍色嘅真係冇見過。蛋嘅熟度非常好,一界開就瀉晒出黎,非常嫩滑!裏面係足料嘅蕃茄炒飯有紅蘿蔔粒同洋蔥粒等等,粒粒分明。八八魚望落白雪雪以為會好似刺身咁冇味,但係我估應該用鹽醃左,熟度岩岩好唔會過熟整到冇晒水份,好食!-穀神星大蝦墨汁意粉除左大蝦仲有新鮮三文魚籽,兩樣都非常新鮮唔會有腥味。意粉煮得好有彈性,d汁唔會勁水,令意份可以做到掛汁效果。不過同男仔食建議唔好食呢個意粉,d牙同嘴唇都黑晒XD!-伯爵茶布丁牛角包窩夫全晚最好食係呢個甜品,伯爵茶布丁超綿密好有茶味。Croffle食落香口唔會咬落去一浸油味,加埋伯爵茶醬超滿足但唔會有負擔。雖然價錢較高但我覺得對得住價錢。-月球幻影黑芝麻沙冰 沙冰整得碎唔會一舊舊飲唔到,上味有好creamy既cream,好香芝麻味仲真係見到一粒粒芝

-星際彩虹芝士豬扒

-水星八爪魚腿蛋包飯

-穀神星大蝦墨汁意粉

-伯爵茶布丁牛角包窩夫

-月球幻影黑芝麻沙冰
沙冰整得碎唔會一舊舊飲唔到,上味有好creamy既cream,好香芝麻味仲真係見到一粒粒芝麻,想清爽推介可以飲下呢個!

-木星朱古力咖啡
其實係一杯mocha,重朱古力味,甜味較高岩晒女仔冬天飲。
2023-12-29 44 views
星際套餐,一聽個名都好宇宙兄弟👬仲要係少有嘅太空人主題🥰 搞到我勁好奇啲食物顏色咁特別嘅🤣🤣水星八爪魚🐙腿蛋包飯本身見到藍色嘅蛋包飯有少少驚🥶,仲要切開都係藍色,但係原來隔離有隻白色嘅芝士汁,撈埋又幾得意喎🤤 開頭有啲驚係色素,問一問個職員,先知道原來係螺旋藻磨成粉狀,然後加喺蛋入面,好特別!星際彩虹🌈芝士豬扒本身覺得豬扒有咩可能會喺彩虹嘅顏色,原來佢係喺炸豬扒上面加咗彩虹色嘅芝士醬!仲要有好似麥樂雞嘅甜酸醬咁嘅加乘,好好味喎!必點🤩穀神星大蝦墨汁意粉🖤每次一食墨汁意粉,個嘴都會好似中咗毒咁,不過蝦同埋魚子都幾鮮甜伯爵茶布甸牛角包窩夫🧇因為我太鍾意飲伯爵茶,次次都會揀伯爵茶味嘅甜品,個伯爵茶醬汁同窩夫好夾🧇黑芝麻沙冰🍧 比較淡味熱🔥木星朱古力🍫咖啡☕️呢杯好味喎!朱古力🍫唔會太出,仲飲到咖啡香味,揀啱咗😎如果餐廳校暗啲個燈光,然後再加多啲閃燈,營造出喺太空船入邊食緊呢啲套餐,個感覺應該都幾得意🛸🚀
星際套餐,一聽個名都好宇宙兄弟👬
仲要係少有嘅太空人主題🥰 搞到我勁好奇
啲食物顏色咁特別嘅🤣🤣

水星八爪魚🐙腿蛋包飯

星際彩虹🌈芝士豬扒

穀神星大蝦墨汁意粉🖤

伯爵茶布甸牛角包窩夫🧇

黑芝麻沙冰🍧 比較淡味

熱🔥木星朱古力🍫咖啡☕️
呢杯好味喎!朱古力🍫唔會太出,仲飲到咖啡香味,揀啱咗😎

2023-12-22
  • 伯爵茶布甸牛角包窩夫🧇
2023-12-24 37 views
聖誕食咩好?梗係食黑暗料理啦😆墨魚汁意粉食過,但深藍色嘅蛋包飯你食過未?仲有好特別嘅彩色豬扒,真係好有特色😍平時都有幫襯開嘅Banchan and cook近排出咗新菜單,梗係要試吓啦,而且色彩繽紛,非常適合聖誕節食呀😍尤其係蛋包飯,入面嘅飯有味道嘅,加入彈牙八爪魚,好好味又充滿玩味。另外一定要食佢嘅甜品,我就食咗伯爵茶布丁牛角包窩夫,呢個邪惡但真係好好味,牛窩夫好香脆,布丁茶味十足,甜而不膩,兩者結合真係好夾。飲品都好特別,鍾意朱古力味嘅不妨一試佢嘅木星朱古力咖啡,仲有芝麻控一定要飲月球幻影黑芝麻冰沙啦😍