2024-11-10
一入到呢間餐廳,首先吸引我注意嘅係佢舒適嘅環境。裝修簡潔而又時尚,燈光柔和,擺設得宜,令整體感覺十分愜意。同時,店內仲播放住輕柔嘅音樂,令人感覺好放鬆。Garlic Naan 蒜茸烤餅🍞🧄蒜茸烤餅好鬆軟,蒜味香濃,配埋咖喱真係一流,必試之選!Tandoori Chicken 香燒春雞🍗🔥香燒春雞外脆內嫩,醃料味道入哂去,好有層次感,每一啖都好juicy,配埋啲香料仲更加出味!真係不得了。Aloo Gobi 薯仔椰菜花🥔🥦薯仔椰菜花煮得好入味,椰菜花脆嫩,薯仔軟滑,兩者配合得天衣無縫!Fish Madras 椰汁咖喱魚柳🐟🍛椰汁咖喱魚柳咖喱汁好香濃,魚柳煮得好嫩滑,香味同味道都係一流!Lassi 芒果酸奶🥭🥤芒果酸奶好清爽,酸甜適中,飲完真係好解渴,好推薦!而且佢嘅質感好順滑,真係一杯好好味嘅飲品。Indian Masala Tea 特式香料茶☕特式香料茶味道濃郁,香料嘅味道好有層次,飲完暖哂個心,好適合餐後飲用!
蒜茸烤餅好鬆軟,蒜味香濃,配埋咖喱真係一流,必試之選! Tandoori Chicken 香燒春雞🍗🔥
香燒春雞外脆內嫩,醃料味道入哂去,好有層次感,每一啖都好juicy,配埋啲香料仲更加出味!真係不得了。 Aloo Gobi 薯仔椰菜花🥔🥦
Fish Madras 椰汁咖喱魚柳🐟🍛
椰汁咖喱魚柳咖喱汁好香濃,魚柳煮得好嫩滑,香味同味道都係一流! Lassi 芒果酸奶🥭🥤
Indian Masala Tea 特式香料茶☕