2024-08-27
去到觀塘亞太中心附近同朋友食一間火鍋放題,呢間放題除咗我覺得價錢都算優惠之外仲有好多嘢食唔單止淨係打邊爐!仲有好豐富嘅水果同埋甜品等等!哇估唔到連酒都係任飲! 我朋友本身都好鍾意食牛肉今次呢一間火鍋店一定可以滿足到佢!除咗可以滿足到佢之外、仲滿足埋我呢個好鍾意食海蝦同埋海參估唔到呢度嘅火鍋配料都好多好齊!我自己最鍾意食嘅、就一定係佢呢度嘅麻辣湯底、除咗好香牛油味之外花椒嗰啲都好齊全雖然我唔係好食得辣!但係佢呢個辣到啱啱好!唔係好識食啦都有大中小辣俾你揀!我最欣賞呢度除咗好多炸物出面未必有得食之外!仲有好多開胃冷盤小食!熱火鍋配料選擇梗係多籮籮!連菜嘅種類都有好多出面未必有!例如冰菜、皇帝菜,再加上羽衣甘藍!除咗好有營養之外仲可以係任食!香港都市人通常都食唔夠蔬菜類而呢間正正就可以滿足到我哋對蔬菜嘅需求!甜品嚟講我最鍾意就係佢嘅木糠布甸、除咗好搶手之外味道真係好正!當然唔少得就有佢哋嘅乳酪、同埋Haagen大雪糕都係任食!牛站尺麻辣火鍋放題專門店觀塘亞太中心6樓全層
牛站尺麻辣火鍋放題專門店
觀塘亞太中心6樓全層