2008-05-18
由於連放幾日假, 所以提早至星期三出街食飯, 今次唔係我帶隊去食飯, 係跟班同事去「別府」,因為有四送一優惠, 所以夠人數就走過嚟幫襯吓啦!本來幾鍾意食拉麵既我, 唔想成日, 決定跟班同事轉口味,五個人全部都係叫呢個「西京雞扒便當」, 我就跟杯熱檸蜜,個麵豉湯普通, 唔太差既! 飯一般, 啲沙律都係普通, 三件刺生雖然切得幾厚, 但唔夠新鮮, 不過算啦! 呢度既質素都預咗啦!至於啲雞扒, 個人覺得肥膩咗少少, 同埋啲雞肉好似好假咁, 我諗係雪藏肉既問題啩~最後個甜品算係最好食既, 不過比起他地方食到既都係普通啫~杯熱檸蜜都冇咩特別, 同一般茶餐廳差唔多啫~不過埋單有得四送一, 即係每位都係 $46 左右, 咁就抵食既!整體嚟講, 如果 keep 住有得送一就會嚟食, 如果唔係就冇乜吸引力囉......更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=7354
今次唔係我帶隊去食飯, 係跟班同事去「別府」,
因為有四送一優惠, 所以夠人數就走過嚟幫襯吓啦!
本來幾鍾意食拉麵既我, 唔想成日, 決定跟班同事轉口味,
五個人全部都係叫呢個「西京雞扒便當」, 我就跟杯熱檸蜜,
個麵豉湯普通, 唔太差既! 飯一般, 啲沙律都係普通,
最後個甜品算係最好食既, 不過比起他地方食到既都係普通啫~
杯熱檸蜜都冇咩特別, 同一般茶餐廳差唔多啫~