2018-09-28
假期可以訓到自然醒真係唔錯,起身無耐就開始肚餓,難得假期點都要hea到盡,所以唔整早餐要落街食!!我地經過呢度,比漢堡包既相吸引住,真係引唔住就入左去!!餐廳裝修得唔錯,樓底好高,光線充足,好多卡位梳化位,坐得好舒服!!Lunch menu得2個漢堡包set,我要芝士大烤菇素漢堡,朋友要經典安格斯牛肉漢堡,再額外加錢要左雞翼同蒜蓉包,我地既"早餐"真係好豐富,落左單無耐餐湯餐茶首先來到先,番茄雜菜湯材料雖然豐富,但味道較淡,蒜蓉包烤好香脆,熱辣辣好香蒜蓉味,雞翼炸得香口又入味,真係想食完再食!芝士大烤菇素漢堡嘅咖啡菇好大好厚好多汁,夾埋好多芝士生菜一齊食,真係好好味,安格斯牛肉漢堡牛肉一樣多汁唔乾身,同埋整得好入味,配埋洋蔥番茄生菜一齊食真係好正!薯條一樣不錯!!比起幼嘅薯條,我更加鍾意食粗嘅薯條,呢度既漢堡薯條好岩我!!我哋呢餐食得好飽好滿足,下次想食漢堡包,我都會再過嚟呢度食!!
蒜蓉包烤好香脆,熱辣辣好香蒜蓉味,
雞翼炸得香口又入味,真係想食完再食!