2021-05-23 554 views
係為咗炸醬麵而來,同係香港好難食到嘅糖醋肉。我哋係食中午,所以有lunch set可以選擇一個麵加一個配菜,麵可以揀炸醬麵同辣海鮮湯麵,配菜有糖醋肉同乾烹雞,我哋各要一set。兩款麵味道唔算好驚訝,只係韓國食到嘅味道,乾烹雞我係第一次食,出奇地好味,炸雞同酸酸辣辣醬汁一齊好夾,糖醋肉舊肉真係好肉,唔會得炸粉,所以口感滿足,糖醋肉係香港好少韓國餐廳會有,食到好開心,見餐牌仲有豬手下次再嚟試。一般韓國餐廳份量都好大,如果唔係lunch set正常單點建議最少4個人黎食,因為我哋見到隔離枱單點糖醋肉係成座山咁大碟。
係為咗炸醬麵而來,同係香港好難食到嘅糖醋肉。

,糖醋肉舊肉真係好肉,唔會得炸粉,所以口感滿足,
$120 (Lunch)
  • 糖醋肉
  • 乾烹雞
  • 炸醬麵
呢一間係韓式中華料理,係韓珍嘅副線🤣呢度嘅環境好有韓國嘅感覺✨佢嘅茶就係韓國麥茶🍵仲有啲拌菜:泡菜+生洋蔥+黃醃蘿蔔✨————————————————❶ 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭 𝐀: 炸醬麵 + 糖醋肉 $𝟗𝟖炸醬麵嘅份量都幾多,麵係用左韓國傳統嗰隻黃色麵🤤都幾煙韌✨好掛汁🥰啲汁都幾多,唔會好鹹,甜甜地仲有少少青瓜絲,肉粒碎,翠肉瓜😋都幾地道嘅感覺😼糖醋肉係炸豬肉咁,佢係已經淋埋啲汁比你😆(仲以為可以自己點嚟食添😆)每一啖都會食到有肉👍🏻唔係俾一堆炸粉你🤣糖醋肉嘅汁酸酸甜甜但唔會話好酸🤣配埋炸醬麵都幾開胃🤪上面仲有啲雲耳,紅椒,黃椒等等 都幾健康咁🤣🤣❷ 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭 𝐁: 辣海鮮湯麵 + 干烹雞 $𝟏𝟏𝟖個麵有好多海鮮,好多隻蝦,青口,魷魚🦑而且都有啲泡菜,芽菜同埋唐菜🤣🤣好健康咁🤪麵條都係用咗炸醬麵嗰隻黃色麵不過個湯睇落好紅又唔係好辣🤔第一次食呢個干烹覺得又幾好食喎!😋個炸雞配埋個汁感覺有少少似蒜香醬油雞🤣加埋上面有少少辣椒洋蔥炒埋一齊幾惹味😋炸粉都唔會太厚,算係幾酥脆🥰即使啲汁淋咗喺面都唔會變到淋味,呢個幾好食!佢一樣唔會有一堆炸粉而都會食到啖啖雞肉,算係幾juicy🌟呢間嘅份

呢一間係韓式中華料理,係韓珍嘅副線🤣
呢度嘅環境好有韓國嘅感覺✨佢嘅茶就係韓國麥茶🍵
仲有啲拌菜:泡菜+生洋蔥+黃醃蘿蔔✨
————————————————

❶ 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭 𝐀: 炸醬麵 + 糖醋肉 $𝟗𝟖

炸醬麵嘅份量都幾多,麵係用左韓國傳統嗰隻黃色麵🤤
都幾煙韌✨好掛汁🥰啲汁都幾多,唔會好鹹,甜甜地
仲有少少青瓜絲,肉粒碎,翠肉瓜😋都幾地道嘅感覺😼

糖醋肉係炸豬肉咁,佢係已經淋埋啲汁比你😆
(仲以為可以自己點嚟食添😆)
每一啖都會食到有肉👍🏻唔係俾一堆炸粉你🤣
糖醋肉嘅汁酸酸甜甜但唔會話好酸🤣配埋炸醬麵都幾開胃🤪
上面仲有啲雲耳,紅椒,黃椒等等 都幾健康咁🤣🤣

個麵有好多海鮮,好多隻蝦,青口,魷魚🦑
而且都有啲泡菜,芽菜同埋唐菜🤣🤣好健康咁🤪
麵條都係用咗炸醬麵嗰隻黃色麵
不過個湯睇落好紅又唔係好辣🤔

第一次食呢個干烹覺得又幾好食喎!😋
炸雞配埋個汁感覺有少少似蒜香醬油雞🤣
加埋上面有少少辣椒洋蔥炒埋一齊幾惹味😋
炸粉都唔會太厚,算係幾酥脆🥰
即使啲汁淋咗喺面都唔會變到淋味,呢個幾好食!
佢一樣唔會有一堆炸粉而都會食到啖啖雞肉,算係幾juicy🌟
呢間嘅份量都真係幾多!🤣
2021-05-19 259 views
朋友轉左新工係尖沙咀之後都無得一齊晚餐堂食趁疫情好轉開返晚間堂食所以就book左間係附近既韓國餐廳等佢放工食🥳上到去1樓 左邊係另一間韓燒餐廳😯而bong 樓就係右手邊唔知係咪岩岩開放返夜晚堂食晚關係🤔8點去到都只係得2-3枱客😂我同朋友一故以往眼闊肚窄既風格🤓叫左:炸醬麵($88)糖醋肉($178)玫瑰芝士女神雞 ($188)再加支米酒makgeolli($88)炸醬麵份量其實都已經足夠餵飽一個人😂麵質彈牙 “啜”入口既時候十分滿足☺️糖醋肉....實在太大份 一碟差唔多係4個人既份量😨不過佢新鮮炸起 脆卜卜配搭酸酸甜甜既醬😋真係perfect match😍唔好意思我俾個份量嚇到手震🤣👇🏽跟住落黎既玫瑰芝士女神雞...亦係4人份量既一大盤😨店員再係我地面前倒埋芝士🤯其實味道真係好好味🥺可惜份量太多😫而且啲食物比較易膩絕對建議大家4人黎食!!!!!😤㊙️員工大部分都係外藉員工(唔係韓國人)所以唔會俾到一種你係韓國既感覺🥲
朋友轉左新工係尖沙咀之後都無得一齊晚餐堂食

唔知係咪岩岩開放返夜晚堂食晚關係🤔
8點去到都只係得2-3枱客😂

我同朋友一故以往眼闊肚窄既風格🤓
叫左:
炸醬麵($88)
糖醋肉($178)
玫瑰芝士女神雞 ($188)
再加支米酒makgeolli($88)

炸醬麵份量其實都已經足夠餵飽一個人😂
麵質彈牙 “啜”入口既時候十分滿足☺️

糖醋肉....
實在太大份 一碟差唔多係4個人既份量😨
不過佢新鮮炸起 脆卜卜配搭酸酸甜甜既醬😋
真係perfect match😍
唔好意思我俾個份量嚇到手震🤣👇🏽

跟住落黎既玫瑰芝士女神雞...
亦係4人份量既一大盤😨
店員再係我地面前倒埋芝士🤯

其實味道真係好好味🥺
可惜份量太多😫
而且啲食物比較易膩
絕對建議大家4人黎食!!!!!😤

㊙️員工大部分都係外藉員工(唔係韓國人)
所以唔會俾到一種你係韓國既感覺🥲
呢間好似韓國啲中華餐廳 主力賣下糖醋肉 炸醬麵 海鮮麵咁 香港都幾少見呢款餐廳😯 店內大部份都係韓國人放工黎聚餐 周圍都聽到韓文 感覺去咗韓國旅行咁😆————————————————————————🐕玫瑰芝士女神炸雞🧀($188)🐕⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯影落好似好大盤咁但現實睇係幾細碟😂😓一定細過outdark nene佢哋一碟雞嘅份量所謂玫瑰芝士 其實係平時食意粉啲蕃茄忌廉🍅加咗蕃茄所以冇咁漏一上枱啲雞就已經浸係醬度 再等佢慢慢滾所以食個時已經淋哂肉質雖則唔鮮嫩 但都唔乾柴整體不過不失 不過比係其他韓國炸雞餐廳 性價比較低————————————————————————🐕糖醋肉($178)🐕⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯比起香港食開火紅嘅醬计🔴韓國嘅比較似芡汁食糖醋肉分為兩大派:淋著吃, 沾著吃今次我就係後者🤣🤣剛炸起嘅糖醋肉極為燙口雖然外觀同醬汁同韓國都極為相似但個人覺得肉嘅炸皮同我係韓國食過嘅都仲差一段距離當然可能因為唔同餐廳有唔同做法呢間雖然脆口 但唔夠酥脆肉調味唔夠 齋食肉係冇咩味不過沾埋醬汁 酸酸甜甜咁係幾好食雖然價錢略貴 但份量真係幾大我諗有炸
🐕玫瑰芝士女神炸雞🧀($188)🐕
不過比係其他韓國炸雞餐廳 性價比較低
🐕糖醋肉($178)🐕
比起香港食開火紅嘅醬计🔴
韓國嘅比較似芡汁
食糖醋肉分為兩大派:淋著吃, 沾著吃
今次我就係後者🤣🤣
其實佢有款海鮮炸醬麵 大大碟好似好正
不過佢係2-3人份 我地怕食唔哂
所以叫1人份嘅炸醬麵算
呢間炸醬煮得唔錯 甜甜地咁
麵唔會太淋 帶有些許勁道 好食!
開頭揾唔到間野 原來係間叫韓珍嘅燒肉店隔離
空氣流通有少少差 有少少油煙
2021-05-11 289 views
▫️炸醬麵🍝⁣ 💰88↬在香港要吃到一碗正宗地道的炸醬麵實在太難之前吃過農心杯麵或者韓國街其他餐館的炸醬麵 都總是有點怪怪的味 終於在這間餐館重拾韓國的味道 麵條帶點煙韌 軟硬度剛好 醬汁多到吃完整碗麵條也有剩很多 又不會過鹹 配上青瓜絲 洋蔥 豬肉 翠肉瓜 很滿足⁣⁣▫️糖醋肉🐖⁣ 💰178↬ 因為星期六日只有單點 份量真的多得驚人 4個人也吃不完 配上一碗甜酸醬 糖醋肉炸得香脆 肉質不算是很嫩滑 但也不韌 推薦一大群人分享⁣⁣ᐠ ♥︎ ᐟ這間是超多韓國人會到訪的餐館 而且員工全都是韓國人 🐰當天到達餐廳都是滿滿的韓國人在吃炸醬麵 猶如置身首爾 而且前菜都可以無限refill 一定會再回頭(๑´>᎑<)~♡⁣⁣
▫️炸醬麵🍝⁣ 💰88

▫️糖醋肉🐖⁣ 💰178

• 炸醬麵
  • 糖醋肉
2021-05-10 228 views
嚟過隔離韓珍好多次,每次都話下次試下呢邊,但就成日都唔記得,今日終於醒起😅雖然係兩間舖,但安心出行,waitress 同收銀counter 係共用嘅🤨。雖然都係韓國餐廳,menu 同隔離好唔同,呢度主要食炸醬麵同炸雞,選擇都幾少😅我地order咗個女神雞🤣,188蚊, 其實唔知同普通雞有咩分別。先嚟係前菜,好似比隔離簡單😅主菜到,有爐heat住嘅👍,雞細細件,仲有啲薯角,嚟到職員再加啲芝士上去,個汁微微辣,芝士份量多,由於有汁所以炸雞同薯角都唔脆,整體都漏,我地兩個人食唔晒。

先嚟係前菜,好似比隔離簡單😅

2021-05-10
$103 (Lunch)
2021-05-09 356 views
呢間鋪頭到底叫Bong樓,定係韓珍烤肉,讓人混淆分不清。雖然兩家都係一牆之隔,但其實連餐具都混用啦。炸醬麵:偏鹹,麵份量細,炸醬料內很多肥肉,唔夠黏稠。一碗價錢唔係好值呢個價。海鮮麵:夠小辣,麵筋到,但係海鮮食唔新鮮。辣味唔係韓國那種味,邊咗味道。總之唔係正宗韓國味道咯。

炸醬麵:

海鮮jiang  bom麵

海鮮麵
2021-05-05 361 views
好想去韓國旅行😭冇得去唯有食返餐韓國菜補償下😭 黎間韓國餐廳分左兩邊,一邊食韓燒,另一邊係食地道韓國菜,今次就去左食韓國菜!個日去食晚餐差唔多台台都係韓國人🤣真係有一刻覺得自己係韓國🇰🇷/海鮮炸醬麵 $178/作為一個炸醬麵控,今次見到黎碟巨型炸醬麵真係雙眼發光🤩 可以叫一碟2-3 人share!麵條彈牙,加埋炸醬真係冇得頂💯/玫瑰芝士女神雞 $188/其實我都唔係好知點解佢叫玫瑰🤔😂不過佢個醬幾好食!食落有少少辣,有番茄忌廉嘅味道,味道幾新鮮!炸雞嘅炸粉一d都唔厚,加埋拉絲芝士簡直係絕配🧀 /50cm 長韓式雞蛋卷 $158/打卡必備😳黎條蛋卷真係好長好大份,本來覺得會唔錯,但係食落味道又唔係好夾🤔佢裡面有泡菜、生菜、蟹籽,醬料方面係大阪燒/章魚燒嘅味道,日韓fusion 食落真係怪怪地,egg roll 一共有7件,我同友人食左3件就放棄左... 雖然好嘥但係食完炸醬麵同埋炸雞真係好飽🥲🥲🥲整體黎講,係一間唔錯嘅韓國餐廳!餐廳座位闊落,有氣氛,可以幻想自己去左轉韓國✈️

/海鮮炸醬麵 $178/

/玫瑰芝士女神雞 $188/

/50cm 長韓式雞蛋卷 $158/
50cm 長韓式雞蛋卷
50cm 長韓式雞蛋卷

2021-04-29 199 views
炸醬面🌟終於係香港食到一間好似韓國食既炸醬麵好鐘意炸醬面,每次去韓國都要食疫情左一年,其中一樣最掛住既就係炸醬麵對於炸醬面有個執著係香港試過好多間但都係差咁d 有d 會好苦,有d 個麵質一般,有d 會加左其他有d 古怪既配料上去終於終於!😭😭食到了同朋友個日滿心期待但又帶住d 緊張去食因為食過好多間都伏伏地所以一開始只敢order 一個炸醬面 諗住好食再叫一食落口!!😋😋😋😋Omg😋😋係韓國既味道個醬撈得好好😋😋甜度好適中👍麵條質感都好好食!滾動既心情享用完之後,再order 多另一碗❤️❤️❤️❤️❤️❤️推介指數 10分滿分11分🙌🏾辣炒年糕🌟味道又係好韓國地道既味道👍👍一食落口有種去左弘大既感覺好好食❤️❤️❤️果然係韓國師傅糖醋肉🌟味道都好好份量都好夠環境🌟同朋友都覺得好有韓國鋪頭既感覺暗暗地 好有feel
炸醬面🌟

終於係香港食到一間好似韓國食既炸醬麵
好鐘意炸醬面,每次去韓國都要食
疫情左一年,其中一樣最掛住既就係炸醬麵
對於炸醬面有個執著
Omg😋😋
係韓國既味道
個醬撈得好好😋😋
甜度好適中👍
麵條質感都好好食!
推介指數 10分滿分11分🙌🏾

環境🌟

同朋友都覺得好有韓國鋪頭既感覺
暗暗地 好有feel
2021-04-25 2792 views
朋友嘅朋友話好韓式咁就嚟食啦點知中咗伏50cm 長韓式雞蛋捲 $158Size真係好震撼50cm長得嚟 又厚又闊 又多料😂蛋皮係ok geh 茄汁加沙律醬 都唔會伏啦入面仲有啲泡菜 依part係唔錯嘅不過......原來韓式蛋捲都會唔好食咖加一大堆凍冰冰嘅椰菜🥶堆椰菜真係多到懷疑人生玫瑰芝士女神雞 $188加芝士 +$20真係唔知女神個位係邊啲芝士係酒樓芝士焗龍蝦嘅味🤯炸雞就係KFC質素唔女神 又唔好味糖醋肉 $178啲炸肉條好似係麻辣火鍋嗰啲小酥肉係ok geh 咬落幾彈牙幾juicy不過 嗰兜糖醋真係搞唔掂一pat嘢 賣相唔討好 又好酸拎啲肉點返芝士/茄汁 就幾好🤪炸醬麵 $88成餐最好食係佢啦個醬好惹味配埋青瓜絲中和吓 唔算太膩仲有少少肉碎同洋蔥撈埋個麵 好食啤酒都係好大杯埋單每人$200多少少 份量都幾多 價錢幾抵食 但味道就真係唔係好識欣賞
朋友嘅朋友話好韓式

埋單每人$200多少少
份量都幾多 價錢幾抵食 但味道就真係唔係好識欣賞
2021-04-19
2021-04-04 643 views
話說一位比較熟韓風嘅朋友介紹黎食呢間餐廳,又見無負評,心諗實冇死啦。首先,到左餐廳侍應指左張枱我地坐之後就唔理我地,最後要再叫佢先有menu睇,隔離枱有4個女仔,佢地想叫野食,4隻手伸哂出黎都冇人理,結果要行出去同侍應落單.....咁我地就叫左3款野食,分別係玫瑰芝士炸雞,炸醬麵同芥末豬手。講真,野食黎講只係普通,尖沙咀大把韓國餐廳做得更好。個芝士炸雞未用鐵板加熱之前d炸雞同薯角係凍嘅,即係唔係新鮮炸起再上菜。個炸醬麵係3樣之中最好食嘅,豬手都係正常。我地8點入坐,食到9點侍應就話last order,之後轉個頭就print埋張單要你即刻找數。都唔緊要,可能想早d埋數啫,不過吊詭嘅係,一俾完錢個背景音樂突然間開到好大聲仲要佢係播kpop跳唱組合嘅歌,所以可想而知係幾嘈!嘈到你講野,對面嘅人係聽唔到咁誇張....令人不難覺得佢係咪收完錢就想趕人走......另一樣想講嘅係,佢個洗手間好污糟,8點係食飯時間已經冇哂厠紙,個厠格衞生情況又.....唉都真係唔想再講落去。一間餐廳連衞生都做得唔好,好極有限啦講真。

Bookmark咗好耐嘅餐廳 終於有朋友陪我食😛又真係幾好食喎!!♥ = 食喔(屙)推介菜式 ⋆ 炸醬麵 $88 一直都覺得韓式炸醬麵味道好抽象 一路食都見有好多韓國客人叫炸醬麵 我唸個味道應該幾正宗𝚂𝚒𝚖𝚒𝚍𝚊~!? ⋆ 辣海鮮麵 $108 份量足 辣度適中 海鮮新鮮份量合理(唔會得幾粒仔蝦就算) 湯底再濃郁少少就完美啦~ ⋆ 糖醋肉 ♥ $178甜酸適中 初初食無乜感覺 食完辣野再食就越食越好食! 好大盤 啱食肉獸 ( ๑॔˃̶。 ˂̶๑॓)
Bookmark咗好耐嘅餐廳 終於有朋友陪我食😛
又真係幾好食喎!!

♥ = 食喔(屙)推介菜式

⋆ 炸醬麵 $88
一直都覺得韓式炸醬麵味道好抽象
一路食都見有好多韓國客人叫炸醬麵
我唸個味道應該幾正宗𝚂𝚒𝚖𝚒𝚍𝚊~!?

⋆ 辣海鮮麵 $108

⋆ 糖醋肉 ♥ $178
甜酸適中 初初食無乜感覺
食完辣野再食就越食越好食!
好大盤 啱食肉獸 ( ๑॔˃̶。 ˂̶๑॓)

2021-02-20 623 views
首次認識這間餐廳,是由我的韓文老師介紹的!老師是韓國人,在香港教授韓文同生活有超過五年時間,她說此餐廳食物味道正宗,能一解她的思鄉情,因著有如此高的評價,相約了幾位朋友一嚐韓式中華料理🍜炸醬麵上枱時顏色令我十分深刻,因為醬汁接近深啡色及黑色,再看看餐牌上英文翻譯為Black Bean Sauce Noodles,才知道跟平時廣東版的炸醬麵截然不同。筷子夾起時醬汁濃稠情度絕對掛麵,麵條是用那種正方形麵條即是一般涼伴麵必用那種,口感正常絕不過淋或未夠時間那種生骨感。作為另一撈麵最重要的甜麵醬汁鹹甜適中,內有翠肉瓜口感細軟綿密,加上滷肉、青瓜絲等,味道不會太濃之餘亦帶有一份鮮味!唯一希望改進是麵的份量可以再多一點就好了🤣涼拌芥末豬手一上枱時即時被其賣相吸引了,有各式各樣的菜、紅椒,海蜇同主角豬手,豬手已被切成塊狀方便入口。原定想撈勻所有食材再淋芥末汁上面,但又怕友人未必接受刺鼻的芥末汁,因此最後是各自夾各款食材後再自行加汁,夾著沾上醬汁的豬手同菜放入口中,食得出菜的新鮮同爽脆,而豬手肉嫩,滿有骨膠原,芥末汁味道帶少許刺激,但又可以中和豬手的油膩!糖醋肉豬肉份量好多,我們選擇不將甜酸醬淋在豬肉

涼拌芥末豬手
糖醋肉
豬肉份量好多,我們選擇不將甜酸醬淋在豬肉上,反而要食豬肉時才點醬,以保持豬肉的脆口!切成條狀的豬肉油炸適中,沒有多餘的油份,點上甜酸醬食用,開胃之餘令人想再食多塊,醬汁中的蔬菜也可一併食用,感覺上沒有油膩感!
辣味無骨炸雞
無骨炸雞上加上一層芝士,配搭沙拉醬點來食,味道實屬不俗,炸雞多肉,咬開仍見有肉汁,唯因為場內冷氣較凍,炸雞好快就凍了😣最後有食淨雞塊,有些可惜!
與友人們各點了一杯Fruit Ade,我點的是Kiwi Ade,味道不過不失。

場內播著當紅的韓文歌,亦有好多韓國客人惠顧,氣氛很有韓味,老師推介的真心不俗,下次可再來品嘗其他美食!
2021-02-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
2021-02-17 668 views
計吓計吓都有成一年幾冇去過韓國,今次去試一間平時係香港都比較少見嘅韓式中華料理一入門口就會見到原來分咗兩間餐廳,左邊係bong樓而右邊係食韓式燒烤為主嘅餐廳。一部分員工都係韓國人,bong樓嘅食客7成都係韓國人,感覺非常正宗!睇完個menu就知識揀一定係揀食中午套餐!因為真係大件夾抵食,平均每碗麵加十蚊就有多碟肉!炸醬麵同我係韓國食嘅一樣味!黑豆味濃,而且好香洋蔥豬肉味。唔好睇佢個碗好似好細,個麵餅真係超大舊,男仔都會食得飽!朋友叫嘅辣海鮮麵,海鮮嘅份量超足料仲有唔同嘅蔬菜。海鮮湯唔會好辣而且有濃濃嘅海鮮味,勁鮮甜。麵嘅份量都算多,非常適合食量較大嘅朋友。第一次試嘅干烹雞。舊雞肉炸到少少硬,食落唔係好似雞肉,但係醬汁又酸又甜又辣,超開胃!糖醋肉都係同韓國食嘅一樣味,但係就略嫌有少少凍。加十蚊嚟講真係超大份!相比起黎講,我比較中意干烹雞,味道更加多層次。兩個大食嘅女仔最後係食唔晒,剩返低一整碟肉要拎走。香港地黎講,一碗麵都要八九十蚊可能未必係最平,但係真係比較少有韓式中華料理。十分推薦又大食又熱愛嘅韓食嘅人

辣海鮮麵

干烹雞

第一次試嘅干烹雞。舊雞肉炸到少少硬,食落唔係好似雞肉
,但係醬汁又酸又甜又辣,超開胃!

2021-02-11
$119 (Lunch)
辣海鮮麵
干烹雞
2020-11-20 687 views
朋友介紹呢間地道韓國餐廳因為香港好少地方可以食到韓式炸醬麵所以好期待🥰炸醬麵份量好足同埋真係好地道周圍附近幾枱都係韓國人嚟食好似嚟左韓國咁🤣個韓式糖醋肉都好大份啲肉都好juicy推介!不過個海鮮麵我覺得唔夠辣再辣少少會更正😆
朋友介紹呢間地道韓國餐廳
因為香港好少地方可以食到韓式炸醬麵