2021-06-25 60 views
今日去咗葵芳做嘢。收工同🐽🐽去新都會睇吓有咩好食!經過見到呢間餐廳「BORING ?!」睇落佢個menu 一啲都唔boring!好多選擇同款式仲要用腦諗吓點叫至抵食🤣最後決定叫個A+B+S😆A.虎蝦墨魚汁意大利飯勁大隻虎蝦好香,食落啲肉都好彈🦷。個意大利飯好入味唔會太淋good r!B.香橙百香果汁伴三文魚三文魚煎香咗脆脆地配埋個香燈百香果汁又幾好味😋S蜜糖蒜香雞翼好惹味👍野苺乳酪沙冰熱情果梳打
今日去咗葵芳做嘢。
收工同🐽🐽去新都會睇吓有咩好食!
經過見到呢間餐廳「BORING ?!」

睇落佢個menu 一啲都唔boring!
好多選擇同款式仲要用腦諗吓點叫至抵食🤣

最後決定叫個A+B+S😆
A.虎蝦墨魚汁意大利飯
勁大隻虎蝦好香,食落啲肉都好彈🦷。
個意大利飯好入味唔會太淋good r!

B.香橙百香果汁伴三文魚
三文魚煎香咗脆脆地配埋個香燈百香果汁又幾好味😋

S蜜糖蒜香雞翼
好惹味👍

野苺乳酪沙冰

熱情果梳打

• 虎蝦墨魚汁意大利飯
  • 蜜糖蒜香雞翼
之前已經同朋友嚟呢間餐廳食過一次,今次出開葵芳就決定帶daddy嚟試吓🤪 今次就叫咗A+B套餐再送一份小食!主菜:匈牙利鵝肝意大利飯 +$28見到佢呢個意大利飯寫住廚師推介,而我哋兩個都好鍾意食鵝肝就決定試吓!意大利飯非常之Creamy而且呢度嘅意大利飯口感比較粒粒分明唔會淋到一pat嘢咁,啱哂我嘅口味😍鵝肝嘅油脂融入左去意大利飯度,食落更加惹味!連平時食嘢非常之嘴刁嘅老竇都話呢個意大利飯好好食👍🏻主菜:安格斯肉眼扒(8oz)配薯菜上次嚟食過特級牛柳幾好食,今次就決定試吓安格斯肉眼扒!我哋叫咗medium,但係出到嚟就變咗大約七成熟,對於我來講就有少少過熟,不過都未至於鞋口,而且塊扒唔使點汁都非常之有肉味,加返哂分🤪另外底下仲有一大堆薯菜:有瓜、椒、同薯仔,食完可以減低飽滯感🤣小食:白酒煮青口小食方面就揀咗白酒煮青口,青口有五至六隻,每隻都大大隻,唔會話食落有海草👍🏻要讚一讚呢個執嘅調味非常之出色,白酒嘅味令到更加開胃,食落嘅口感層次亦都更加豐富,而且個汁唔係好漏,好食☺️飲品:熱焦糖咖啡/野莓乳酪沙冰套餐價錢已經包左咖啡或茶,如果想升級去特飲就可以每杯加$12!今次我哋就加咗錢升級左去

主菜:匈牙利鵝肝意大利飯 +$28

主菜:安格斯肉眼扒(8oz)配薯菜

小食:白酒煮青口

飲品:熱焦糖咖啡/野莓乳酪沙冰
套餐價錢已經包左咖啡或茶,如果想升級去特飲就可以每杯加$12!今次我哋就加咗錢升級左去飲沙冰同埋焦糖咖啡!焦糖咖啡口感順滑而且焦糖亦都唔會過甜,個拉花亦都幾靚添🤣而乳酪沙冰就係非常之推介,飲落嘅味道唔會好假,而且酸酸甜甜咁非常之開胃😊
同朋友黎左boring?!食lunch,我叫左明太子意粉同熱latte。明太子意粉第一啖好食,但食多幾啖就有啲厭,因為真係得意粉,無肉,如果同朋友share食就ok,自己食食到最後都辛苦。latte就不過不失。
2021-06-21 48 views
一間完全同佢個名相反嘅餐廳,入邊啲菜式一啲都唔boring! 仲要好好食添🤫啱啱入去嘅時候係比個名吸引咗,所以先揀呢間餐廳。 晚餐時間入去有個套餐可以嗌,就係揀兩個主食,再揀一個小食,仲包埋兩杯飲品添。主食方面: 我們叫了一個匈牙利鵝肝意大利飯,安格斯肉眼扒。 鵝肝意大利法國鵝肝超好食, 唔會有好油膩嘅感覺, 煎得好香而且成個意大利飯嘅配搭都好夾有d菇同creamy 既感覺。 肉眼扒方面,塊扒既煎法同出邊食開嘅有少少唔同, 配有燒汁和芥末醬。 識落肉質都幾豐富,肉汁都好多。 整體來講主食水準都幾好。 小食方面叫了一份蜜糖蒜香雞翼,這小食蜜糖味比蒜味較重,我個人就覺得好岩我口味,因為我鍾意蜜糖😋飲品就叫一杯木瓜鮮奶和薄荷朱古力沙冰, 木瓜鮮奶口感超濃郁,飲每一啖都好像有滿滿嘅木瓜在口腔。 而薄荷朱古力超良好而且朱古力份量都俾得好足,唔會因為整咗做沙冰就變咗淡味。

啱啱入去嘅時候係比個名吸引咗,所以先揀呢間餐廳。

2021-06-19 51 views
葵芳新都會廣場有好多餐廳,今次見到呢間叫boring cafe嘅套餐好似幾抵,所以就試一試吧餐廳地方不大,但坐得都算舒服,啱晒三五知己食嘢吹水。套餐A+B 都係238,送一款小食,加9蚊又可以配埋飲品或者餐湯或者沙律,而且主菜選擇都好多,一d都唔boring。我地揀左個虎蝦墨魚汁意大利飯,香草牛油汁伴本菇燒春雞,白酒煮青口,2杯特飲。白酒煮青口好creamy, 青口都好新鮮彈牙。虎蝦都好大隻,煎得好香,蝦肉好鮮甜彈牙,墨汁意大利飯好好味,飯唔會好似正宗果d咁硬,啱晒香港人嘅口味。燒春雞肉質鮮嫩,唔會好老,雖然係春雞,但size都唔細,再配埋香脆嘅薯角,食得好滿足。最後我地加左12蚊轉特飲,揀左荔枝冰茶同rose lychee mojito,荔枝冰茶飲落去好舒服,少少甜,好消滯。mojito 有少少玫瑰味,又有荔枝香,薄荷葉好香,整個配搭好夾,好好味。

餐廳地方不大,但坐得都算舒服,啱晒三五知己食嘢吹水。

白酒煮青口好creamy, 青口都好新鮮彈牙。

2021-06-19 198 views
18.06.2021今晚約咗朋友齊齊去葵青劇院睇話劇,當然要e飽個肚先,之前上Open Rice見「Boring!?」好多好評,於是訂定枱一試。Boring Café位於劇院旁邊新都會廣場,呢間西餐廳一啲都唔boring,套餐任你組合,適合二至四人共享美食。主菜A主要係意大利飯/粉,主菜B就有許多選擇,例如牛柳、豬肋骨、燒春雞、羊……選擇之多,真係令人眼花撩亂。而且另送上小食,也有八款任揀。套餐加$9,有餐湯/沙律或飲品。最後揀咗「匈牙利鵝肝意大利飯」、「香橙百香果汁伴三文魚」,另揀咗小食「白酒煮青口」。我覺得最好食係鵝肝意大利飯,鵝肝好甜美,同意大利飯飯出奇地配合,真係好味。「香橙百香果汁伴三文魚」比較失望,三文魚比較乾身,點左百香果汁就好啲,個紫薯無乜味,所以呢個麻麻地。奉送小食「白酒煮青口」,反而好有驚喜,又creamy又鮮甜,正呀!加咗個「芒果奇異果乳酪冰沙(叫咗少甜)」,甜甜地,食埋半個奇異果,都OK。座位唔係好多,一到6:30後開始有人等位,所以建議可以上Open Rice訂定位。服務都不俗,替食客拍照還會幫手鋪好枱面食物,有禮週到。下次來會來幫襯,試其他款式美食。
18.06.2021

香橙百香果汁伴三文魚

白酒煮青口

下次來會來幫襯,試其他款式美食。
芒果奇異果乳酪冰沙
2021-06-18
$150 (Dinner)
白酒煮青口
芒果奇異果乳酪冰沙
2021-06-14 67 views
每次約媽咪食飯都好傷腦筋,因為佢鍾意新鮮,要試不同餐廳,不同菜式係葵芳新都會新開既西式餐廳Boring?!,媽咪話OK, 我當然識做地即刻訂位同媽咪去食返個dinner.  有DINNER套餐當然要試下,而且配搭相當人性化,自由選擇想點配就點配,AABB ABAB AAB BBB 都冇問題, 仲會送小食一客,最後揀左A+B+S,$238 主菜A5. 虎蝦墨魚汁意大利飯必食之選,墨魚汁岩岩好,非常岩胃口,而且意利大利飯煮得有水準,軟硬度適中。 虎蝦彈牙爽口,唔會成陣雪味,或者軟淋淋。  B2. 醬燒美國豬肋骨配薯角 有大量醬汁包住,肉汁鮮嫩,薯角香口又脆。 小食 S2. 白酒煮青口 欣賞佢地既醬汁好岩口味,青口煮得岩岩好,唔會OVERCOOKED。 追加飲品加$9,不過我地揀左特飲就再加$12 香蕉朱古力奶昔 - 非滿意思,好好味,有濃郁既香蕉味。 凍朱古力咖啡 - 朱古力同咖啡比例岩岩好,甜度適中,滿意之選。埋單都係$300幾蚊,超值抵食。 店員有禮貌同埋SMART,細心留意到你有咩需要,絕對要讚。

有DINNER套餐當然要試下,而且配搭相當人性化,
最後揀左A+B+S,$238

主菜
A5. 虎蝦墨魚汁意大利飯
虎蝦彈牙爽口,唔會成陣雪味,或者軟淋淋。

小食

追加飲品加$9,不過我地揀左特飲就再加$12
香蕉朱古力奶昔 - 非滿意思,好好味,有濃郁既香蕉味。

埋單都係$300幾蚊,超值抵食。
店員有禮貌同埋SMART,細心留意到你有咩需要,絕對要讚。
2021-06-14 71 views
好耐無喺葵芳食野,決定黎試呢間新開喺新都會廣場嘅Boring?!晚市精選組合套餐非常抵食,可以俾你選擇唔同嘅組合,我叫咗兩個主菜加一份小食。蜜糖蒜香雞翼(小食),蜜糖同蒜香非常之夾,雞翼好熱辣辣!第一個主菜係虎蝦墨魚汁意大利飯,隻蝦好大隻好多肉,墨魚汁飯份量好多,兩個人都唔係好食得晒第二個主菜係醬燒美國豬肋骨配薯角,都係好大份,呢個就正常發揮啦嘢飲叫咗呢個水蜜桃乳酪沙冰,飲極都飲唔晒,唔係幾甜都唔錯仲有呢個朱古力薄荷沙冰,薄荷味唔會太重,推薦!

蜜糖蒜香雞翼(小食),蜜糖同蒜香非常之夾,雞翼好熱辣辣!

嘢飲叫咗呢個水蜜桃乳酪沙冰,飲極都飲唔晒,唔係幾甜都唔錯

仲有呢個朱古力薄荷沙冰,薄荷味唔會太重,推薦!
2021-06-11 85 views
差吾多一年冇離過葵芳,去完葵廣掃街,夜晚就食番啲正餐😂行過見倒呢間既套餐幾抵食,仲要都幾多人等緊位,就決定試試佢🤡睇下係咪咁吸引好味😜晚市精選組合套餐 $238 包一小食.👁‍🗨白酒煮青口(7.5/10) $45.➰小食叫左呢個白酒煮青口,一碟入面有5隻,每隻都幾有份量,算係大青口,食落冇沙吾會腥,配上白酒忌廉醬汁一齊食,係幾好味,意外驚喜☺️不過佢既白酒味如果再出啲,會更加完美.👁‍🗨安格斯肉眼扒配薯菜(7.5/10) $158.➰另外叫左個80z既扒,店員冇主動問我地想食幾成熟,所以我地都冇特別咁去要求😂😂結果出到離,熟成度似well done,所以食落肉質冇咁嫩,肉汁吾多🤥不過佢好既地方係即使整到well done 都吾會話食落乾爭爭,吾會硬到咬吾倒,算係幾腍身🤗如果想食得再惹味啲有層次,可以沾佢附上既牛扒燒汁同埋芥末醬食,不過千期吾好睇少佢既芥末醬,我果日沾左極少都已經感覺倒佢既辣度,真係好令人醒神😂至於薯菜方面,都係平時常見既薯仔同翠肉瓜,整體都幾好,份量兩個人食岩岩好 ,吾會太heavy😇.👁‍🗨匈牙利鵝肝意大利飯(7/10) $138.➰呢個意大利飯可能因爲有鵝肝既關係,所

晚市精選組合套餐 $238 包一小食

👁‍🗨白酒煮青口(7.5/10) $45

👁‍🗨安格斯肉眼扒配薯菜(7.5/10) $158

👁‍🗨匈牙利鵝肝意大利飯(7/10) $138

➰呢個意大利飯可能因爲有鵝肝既關係,所以要額外加多$28😌鵝肝大細正常,都煎得幾香口,現上忌廉味濃既菇磨意大利飯,都吾會話好膩,呢個配搭得相當吾錯😏不過話哂意大利飯,略嫌佢啲飯做得比較腍身,吾太正宗,冇咩飯粒粒粒分明同帶點點硬既感覺🤓
👁‍🗨Rose lychee mojito (7/10) $57

➰因爲最近有啲想飲mojito 就揀左呢杯過下口癮同心癮先🤣佢係主要由玫瑰荔枝青檸薄荷葉組成,飲落又吾太覺有玫瑰味,荔枝味就淡淡地,最為突出就係青檸既味道,不過整體個人認爲呢杯野飲甜左少少,如果玫瑰味做番出色啲,應該會吾錯
🔛 整體評分(7.5/10)

2021-06-10 73 views
去完葵廣行街🛍🛍 想搵一間餐廳食飯🍱傾吓計 見到呢間餐廳名非常特別嘅Boring? 即刻就比佢吸引到🧐 想試吓佢究竟有Boring 😛 餐廳嘅座位都算多,但係七點幾去到已經八成滿座 等左一陣就可入座 😋Set Dinner 🍽 有多款唔同嘅配搭, 我哋就選咗 A + B ,另外都會送小食一份Section A我地就簡左虎蝦墨魚汁意大利飯$118墨魚汁一向係我好喜歡既食物,含豐富的鐵質,能抗氧化,香滑濃郁既意大利飯 配墨魚 🦑汁 變得非常之鮮甜,虎蝦亦都好大隻而且新鮮Section B就簡左安格斯肉眼扒(8oz)配薯菜 $148雖然略太熟但係牛扒一d都唔硬,仍然保持到肉汁😋🤤 薯菜係用上香脆既炸薯角🍽😋小食蜜糖蒜香雞翼 (5pcs)$48即使蜜糖淋係雞翼上面, 仍然非常香脆 😋😋 蒜香味令雞翼變得好惹味👄藍橙皮荔枝沙冰Blue Blood$48非常靚🤤😍😍😍 味道清新開胃芒果奇異果乳酪沙冰Mango DaySpring $48濃濃既芒果🥭奇異果🥝加上乳酪既沙冰,非常配合😋酸酸甜甜非常美味

Section A我地就簡左
虎蝦墨魚汁意大利飯

Section B就簡左
安格斯肉眼扒(8oz)配薯菜

小食
蜜糖蒜香雞翼 (5pcs)

藍橙皮荔枝沙冰
Blue Blood

非常靚🤤😍😍😍 味道清新開胃

芒果奇異果乳酪沙冰
Mango DaySpring

2021-06-09 74 views
葵芳真係好多好野食,有日行過新都會想搵下有咩食,見到呢間西餐廳嘅環境幾好,睇睇dinner set menu發現都幾抵食,就一於試吓,本來諗住價錢平,質素可能都一般,估唔到又幾高質喎!— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —自選晚餐組合套餐:A+B $238 (兩主菜),送一款小食,+$9 有飲品(升級特飲另加$12)— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —【黑松露野菌意大利飯】呢個意大利飯好creamy ,重點係d飯煮得岩岩好,粒粒分明,唔會太硬,係偏腍嘅質感,放入口散發淡淡黑松露味,雖然好creamy ,但食落唔會覺得膩。— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —【醬燒美國豬肋骨配薯角】我超欣賞呢個豬肋骨,滿滿燒烤醬,醃到好入味,又唔會好難咬,每啖都好滋味😋 薯角都幾多,兩個人share 食都好飽。— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —【蜜糖蒜香雞翼】附送嘅小食都有成5隻雞翼,真係幾抵,雞翼嘅炸蒜味比較濃,淡淡嘅蜜糖味,肉質都幾嫩,

【黑松露野菌意大利飯】

【醬燒美國豬肋骨配薯角】

【蜜糖蒜香雞翼】

附送嘅小食都有成5隻雞翼,真係幾抵,雞翼嘅炸蒜味比較濃,淡淡嘅蜜糖味,肉質都幾嫩,如果外層再脆d就好喇。

【朱古力鮮奶】

朱古力味比較重,係正常嘅朱古力奶,唔會太甜。

【Boring punch 】

充滿果香,再加左蝶豆花,外表好適合打卡,飲落唔會似藥水味,係偏甜。

最後人均消費$154,食到咁多野,真係幾抵食,食物又幾高質,推介👍🏻 係一間會令我回頭嘅抵食西餐廳!
Lunch set 好抵, 西餐有湯有野飲都係100以下食到好多野食又有意粉又有risotto又有牛扒又有雞今天我就食左一個意粉佢個湯係粟米湯, 味就唔差但一粟米粒都無就好似有DD失色, 無乜咬口!然後佢個特飲都好好味, 係水果茶唔洗加錢夠凍夠大杯都飲左好耐但係佢LUNCHSET來講就來得慢左小小搞到我無乜時間慢慢食AROUND 15MINS先到 我先得1HR食飯仲要預時間番去公司, 趕時間就唔好吃了但個意粉好好味好多海鮮, 啖啖都有料個汁好好味, 好似叫咩奧爾良海鮮意粉個汁小小SPICY, 意粉好彈牙, 真係一定要食我好中意吃<3 下次一定再去食
好多野食又有意粉又有risotto又有牛扒又有雞
今天我就食左一個意粉
佢個湯係粟米湯, 味就唔差但一粟米粒都無
就好似有DD失色, 無乜咬口!
然後佢個特飲都好好味, 係水果茶唔洗加錢
夠凍夠大杯都飲左好耐
但係佢LUNCHSET來講就來得慢左小小
搞到我無乜時間慢慢食
AROUND 15MINS先到 我先得1HR食飯
仲要預時間番去公司, 趕時間就唔好吃了
但個意粉好好味好多海鮮, 啖啖都有料
個汁好好味, 好似叫咩奧爾良海鮮意粉
個汁小小SPICY, 意粉好彈牙, 真係一定要食
我好中意吃<3 下次一定再去食
2021-06-07 67 views
前排同朋友嚟開葵芳行街,除咗去葵廣掃街之外今次都揀咗去隔離嘅新都會廣場覓食😁同朋友經過見到呢間Cafe嘅名幾特別,套餐都幾抵食,所以今次就入到嚟試吓,味道都唔錯,值得一試🤤_今次同朋友就叫咗個二人套餐嚟試吓,套餐包兩款主食及小食 $238🦐虎蝦墨魚汁意大利飯大大隻虎蝦夠晒彈牙,意大利飯口感剛剛好,食嘅時候墨魚汁非常香濃,鍾意食意大利飯嘅朋友仔一定要叫黎試吓🍗香草牛油汁伴本菇燒春雞估唔到份量都幾充足,燒春雞外皮香脆,雞肉都幾多而且幾滑,小編特別鍾意佢嘅香草牛油汁,同小春仔一齊食非常夾,本菇令到層次感更加豐富🫓🥠墨西哥脆薯格有冇朋友仔同小編一樣好鍾意食脆薯格呢,特別之處係呢度嘅脆薯格有多款配料及醬汁,包括有牛油果醬、芝士醬、酸忌廉,另外仲有啲墨西哥辣椒同蕃茄粒,食嘅時候非常開胃_蜜瓜乳酪奶昔蜜桃梳打兩杯飲品味道都唔錯,蜜瓜乳酪奶昔蜜瓜味香濃,小編特別喜愛蜜桃梳打,內有蜜桃肉,飲落去幾清新,有助解膩

_

🦐虎蝦墨魚汁意大利飯

🍗香草牛油汁伴本菇燒春雞

🥠墨西哥脆薯格

_
蜜瓜乳酪奶昔
蜜桃梳打
2021-06-04 2519 views
今天與朋友去葵芳逛街食晚飯,見到餐廳名字叫Boring?! 被他吸引了,而且很多人入座,應該味道不錯吧,就試這家西餐。喜歡這裏的職員,服務不錯,而且上菜速度超快!墨西哥脆薯格,很特別的醬汁,因為是墨西哥風格,配菜還有辣椒和青紅椒粒,如果不吃辣椒,薯格就是平時的咸味,沒有辣味的,但我就很喜歡這些辣椒粒,只有小辣而且感覺很refresh, 薯角上面的三款醬汁,我最喜歡乳酪味,第一次吃煎炸食物配上清新的乳酪,令薯格變得特別,而且不油膩。虎蝦墨魚汁意大利飯,我留意到其他顧客有幾位都在吃這個飯,所以覺得是好味的,見到墨魚汁黑黑的,飯吸收了墨魚汁,煮得夠軟,拌著意大利飯吃,味道很香哦!一大隻虎蝦煎香過,肉質爽口,更添香味,果然最多人點的,一定是好味的!醬燒美國豬肋骨配薯角,朋友愛吃肉,這個豬肋骨有濃郁的燒烤醬風味,又香又惹味!肉質爽口,沒有煮到肉質超軟身,保留一點咬口。伴惹味香脆的薯角,吃得更加滿足!這裏的飲品 很多選擇,有沙冰、奶類、奶昔、梳打、咖啡、茶類等。吃完濃味的,來個清新點的木瓜鮮奶平衡一下。覺得飲料有添加一點香料的,微甜木瓜香配奶香,大大杯飲完非常飽肚。菠蘿椰絲沙冰, 絕對是夏日消暑飲

喜歡這裏的職員,服務不錯,而且上菜速度超快!

菠蘿椰絲沙冰, 絕對是夏日消暑飲品。菠蘿味酸酸甜甜,椰絲增添香味,沙冰透心涼,喝得暑氣全消,飯後消除油膩,來一杯爽爽的!

埋單加一共$308 吃得很滿足,覺得這餐廳很有新鮮感,不Boring 啊!味道也不錯。見到越來越多人等位了,今次巧合早來不用等位呢!會記著這家餐廳,下次早點來。

2021-05-31
$154 (Dinner)
2021-05-31 1069 views
喺葵芳逛完街就去咗新都會個邊搵食,見到呢間西餐廳裝修幾特別,偏向田園風;而且見餐牌有好多晚餐精選組合套餐選擇,都幾吸引,所以就決定係呢度晚飯。.我地揀左組合A+B $238,另外仲會送自選小食一份,幾抵食。.A: 匈牙利鵝肝意大利飯 (另加$28)鵝肝口感軟滑無渣,入口溶化,而且一點也油膩。意大利飯粒粒分明沾滿了醬汁,軟硬適中,煙靭有咬口。.B: 香草牛油汁伴本菇燒春雞這個香草牛油汁非常香及鮮甜,薯角點上香草牛油汁,別有一番風。燒春雞烤焗的時間及溫度掌握得很好,外表金黃色,帶有少少微脆,肉質嫩滑。.小食拼盤 (附送)入面有雞塊,薯角,炸魚,炸蝦,新鮮炸起熱辣辣,好香口。另外,仲配上沙律醬作醬料,酸酸地幾醒胃。.跟餐本身包咖啡或茶,不過我哋見啲飲品都好吸引,所以就升級飲品每杯加$12。- 薄荷朱古力沙冰濃郁的薄荷味,再配上朱古力沙冰,好啱夏天飲,非常解渴。- Rose Lychee Mojito (rose, lychee and mint)荔枝味濃郁,而又不會蓋過玫瑰味,入口清新,加上紅紅地嘅漸變色好靚。
A: 匈牙利鵝肝意大利飯 (另加$28)

B: 香草牛油汁伴本菇燒春雞

香草牛油汁伴本菇燒春雞

小食拼盤 (附送)

- 薄荷朱古力沙冰
濃郁的薄荷味,再配上朱古力沙冰,好啱夏天飲,非常解渴。
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner