2023-03-25
💕評分 4/5Bougel Cafe (屯門)屯門屯利街1號華都花園商場地下4號舖區內必食烘焙🧁👍👍環境舒適優美,但座位較少,繁忙時間可能要等半小時以上。💕玫瑰草莓果醬酥Bougel 既烘焙令人一食愛上,非常岀色,店內不斷岀一盤盤烘焙製品,真係另一番享受。呢個酥鬆軟軟😍表面搽了一塵既草莓果,非常鮮甜。忘記告訴你,佢既自家製草莓醬都非常岀色,來到不防支持下🎉💕評分 4/5💕黑松露帶子意粉今天特意同老公來試下晚餐。這次叫了套餐,意粉既份量大份,兩個人食剛剛好,但味道一般。只可以說口感係不錯😂但驚喜嘅係😂,佢附上既餐包配酸牛油,真係真係好岀色。餐包係自家製既Nuts麵包,絕對唔馬虎🥹💕白酒煮青口(半份)青口一上枱,有一點失望😮💨。因為不是我最愛既藍青口。湯汁還是不夠白酒味,濃濃的忌廉。總結,烘焙岀色😃#bougel #böugel #烘焙 #烘焙教室 #hk #hkfoodie #foodiehk #foodies #foodielife #cake #tuenmunfood
Bougel Cafe (屯門)
屯門屯利街1號華都花園商場地下4號舖
區內必食烘焙🧁👍👍
環境舒適優美,但座位較少,繁忙時間可能要等半小時以上。
💕玫瑰草莓果醬酥
忘記告訴你,佢既自家製草莓醬都非常岀色,來到不防支持下🎉
💕評分 4/5
💕黑松露帶子意粉
💕白酒煮青口(半份)
總結,烘焙岀色😃