2014-07-02
以前係不倒翁常客,有一段時間無去,今晚突然醒起,所以決定9:30後黎食,9:30後全單8折,折左都係貴,但覺得佢d料幾好幾新鮮,叫左手切牛,水餃王,蝦丸同象拔蚌刺身。叫左一整條象拔蚌,黎到覺得怪怪地,因為成日都食象拔蚌所以好清楚佢個構造,老公一句話:點解好似少左d野,係喎,就係少左我地最中意最鮮甜個部分!深色少少嘅部位竟然成part唔見左!即刻問侍應,佢地幾個立即好心虛咁款幾個圍哂埋黎話幫我地問下廚房,過左1分鐘都無,立即同我地講話個師傅新黎咖,漏左,宜家比返你!又過左1分鐘,漏左個part即時出現返!大佬好假囉!好明顯平日都係咁樣對d客,懷疑叫一條唔係比足一條,夾起一部分留來做例牌!真係好唔老實!個價已經係set得好貴,比出面貴好多, 仲夠膽咁樣呃客,真係食到一肚氣!無下次!