2020-12-13 142 views
而家晚市冇得堂食,就係uber eats見到有Burgerman揀,以前食過印象幾好,所以今次我就諗住再食下不過價錢比起堂食都貴咗20幾蚊,所以下次有得揀,都係外賣自取抵食啲呢個漢堡包基本上就係由美國安格斯牛肉,藍芝士同埋紅洋蔥組成咁叫咗大概30分鐘到就嚟到^_^都好快手安格斯漢堡都係咁有牛肉味同埋咁多肉汁,好juicy~ 藍芝士個味道都好濃郁,份量好似太多,有陣時搶咗牛肉味洋蔥份量都唔係好多,不過總括來講都唔錯

叫咗大概30分鐘到就嚟到^_^都好快手
洋蔥份量都唔係好多,不過總括來講都唔錯
2020-12-13
Dinner
2K
2020-12-09 98 views
深水埗除咗鴨寮街電器 仲有好多值得去嘅地方 最近喺呢個小區參加完一個皮具製作工作坊 順道食手工漢堡包-🍔#和牛漢堡包 $88 配薯格 $20小學生時代 零用錢有限 只可以食X勞漢堡包 而家自然要食矜貴食材 和牛漢堡扒肥瘦均勻 入口即溶 炸洋蔥絲增加口感 配埋脆炸薯格 典型美式comfort food-🍔#侯斯頓漢堡包 $69鍾意牛肉味濃啲嘅話 可以揀呢個 用上安格斯牛做漢堡扒 肉汁豐盈 煙肉厚片鹹香惹味 脂肪甘香可口 連埋BBQ醬 成個漢堡包嘅味道層次非常豐富-📍#Burgerman深水埗欽州街65-71號地下

🍔#和牛漢堡包 $88 配薯格 $20

🍔#侯斯頓漢堡包 $69

📍#Burgerman
2020-12-05 216 views
今日一家大細行完嘉頓山,就去咗附近嘅Burgerman 買外賣返屋企食,由於我哋一次過叫咗五個burger,有四個升級左做套餐,所以等得有啲耐。好在攞到返屋企仲暖暖地!❤️至尊漢堡呢個值得推介!入面有一塊蛋,兩塊漢堡扒,芝士,洋蔥,番茄同菜,分量十足!🥰食落去漢堡扒勁juicy,個包兩邊焗到趣卜卜,口感豐富!👍🏻👍🏻丹麥藍芝士漢堡食落去藍芝士味勁重,溶咗喺塊漢堡扒同包之間,令個burger有少少酸味,感覺清新!☺️漁夫之堡Burger中間塊炸魚又多肉,不過可能攞到返屋企耐咗唔係好脆,有醬汁搭救,整體來說味道還好。侯斯頓漢堡佢個BBQ醬同漢堡扒配合得很好,令整個漢堡更野味!😋轉餐我哋加咗薯條同薯格,薯條拎到返屋企凍咗,所以感覺一般,好大條同份量幾多,另外要推介薯格,雖然凍咗但都好好味,啲辣粉令到薯格更香,辣辣地令自己忍唔住係咁食😋😋😋
漁夫之堡
侯斯頓漢堡
佢個BBQ醬同漢堡扒配合得很好,令整個漢堡更野味!😋
漁夫之寶堡
2020-12-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
漁夫之寶堡
2020-12-04 120 views
出開深水埗買嘢順便食lunch,深水埗好多餐廳,但大部分衛生都麻麻地😓搵食期間見到原來Burgerman係深水埗都有分店,位置就係欽州街,黃金行過去好方便,之前食過大角咀分店,性價比超高👍🏻 今次食招牌:至尊漢堡,$90有雙層美國安格斯牛肉、芝士、洋蔥、蘑菇、煎蛋同煙肉,聽到都覺得夠晒豐富;洋蔥有先炒香,漢堡亦有煎香,帶有焦脆口感,煙肉煎得香口,加分❤️成個漢堡拎上手100個足料👍🏻唔怪得外國人都嚟食🙌🏻 入口牛肉漢堡嘅肉汁juicy又香濃,加埋半溶芝士真係好滋味,大胃王可以加$20有薯條汽水跟餐!下次同fd嚟一定要試埋洋蔥圈至得~聽講鵝肝安格斯漢堡都好受歡迎🤤

至尊漢堡
我實在太愛吃漢堡🍔了,所以時不時都尋找各區漢堡餐廳一探究竟。今天選了在深水埗區,也是在OpenRice上非常受歡迎的一個漢堡包小店Burgerman。.小店真的非常小 哈哈,只有四個座位,但不要小看他, Burgerman製作的漢堡包10分讓人驚喜!😋😋.鵝肝安格斯漢堡$137,性價比非常高‼️上層多汁的鵝肝份量也不少,配以下層安格斯漢堡扒,每一口都是充滿美味的肉汁,玉液奔流, 香氣四溢♨️!熱辣辣的漢堡排把2塊芝士慢慢融掉,連上特製黑醋醬汁,少量酸度中和了鵝肝的油脂。如把此店的鵝肝質素與份量比較港島區的餐廳,起碼貴3成,所以力推寶寶們也可以試這款。❤️❤️❤️.甜薯條也挺香口,外脆內軟,配漢堡一流👍🏿.⭐️性價比:4/5星💰人均:$100港元

甜薯條也挺香口,外脆內軟,配漢堡一流👍🏿
⭐️性價比:4/5星
💰人均:$100港元
本人真係好鐘意食漢堡包🍔,之前都寫過唔少篇漢堡包既食評,早兩日收工趁去開深水埗買電腦💻就順便去幫襯呢間想試左好耐既漢堡店💛漢堡店係大角咀同深水埗都有門店,位於欽州街既呢間係本店,黃金商場後門出黎過對面馬路直行多兩步就會見到;如果由地鐵站🚇行過黎都只係約3分鐘路程,都算就腳🦵🏻.店內總共有10款漢堡包🍔供應,主要係牛肉🐮、雞肉🐔、炸魚柳🐟同大啡菇🍄等,價錢介乎67至137蚊算係幾親民🤔 另外加20蚊可以轉做套餐選配有皮薯條🍟/薯格/田園沙律🥗+汽水🥤,當日我地有詢問過店員除左呢3款之外可唔可以揀其他,估唔到又得喎🤣 所以最後我地各自加左28蚊升級左兩個套餐,揀左炸蕃薯條同炸洋蔥圈🙊除此之外,呢度仲有供應幾款意粉🍝、沙律🥗同小食🍗,食物總類比起一般既漢堡包店黎講算係幾多🤔當日本來打算係店內進食,去到先知原來深水埗呢度以外賣為主,堂食座位🪑比起之前經過見到既大角咀分店少,只有左右兩旁各一張小型吧檯;由於我地有唔少行裝,最後唯有選擇外賣返屋企食🥡原本以為兩隻漢堡係紙盒內焗左成個零鐘咁耐都應該出晒倒汗水💦,預左麵包已經變腍同無咁好食,估唔到打開盒個下見到漢堡依然係靚靚仔仔完全無扁塌到,賣相仲同岩

原本以為兩隻漢堡係紙盒內焗左成個零鐘咁耐都應該出晒倒汗水💦,預左麵包已經變腍同無咁好食,估唔到打開盒個下見到漢堡依然係靚靚仔仔完全無扁塌到,賣相仲同岩岩新鮮製作出黎既無乜分別,真係頗為意外😳
(p.s. 而家係食評app📱上落單外賣自取有9折優惠,有興趣既朋友經過開深水埗又唔想堂食既話可以一試🤗)
✨至尊漢堡🍔 ($90)
作為呢度既誠意推介,呢款至尊漢堡既配料有雙層美國安格斯牛肉🐮、車打芝士🧀、炒洋蔥🧄、蘑菇🍄、煎蛋🥚、煙肉🥓、蕃茄🍅同生菜🥬,咁多配料疊埋一齊之後算係幾高既一款漢堡🙆🏻‍♀️

漢堡包🍔上面以黑白芝麻作點綴,食起黎就無乜特別,估計係為左令賣相更加吸引吧🤨

麵包食落帶有微微既牛油香🧈 ,雖然隔左一段時間先食,口感依然係外脆內軟👍🏻 至於兩塊漢堡扒既火候🔥亦控制得不錯,內裡既肉質依然粉嫩,食落帶有好香油脂味仲夠juicy,加埋溶化左既車打芝士🧀,就算呢款漢堡並無醬汁既加持,漢堡扒+香脆既煙肉+煎蛋,啖啖肉得黎唔會又乾又鞋,既滿足到食肉獸既胃口,食完亦唔會令人覺得油膩感好重,個人認為整體唔錯😋
✨和牛漢堡🍔 ($88)
呢款漢堡既配料有120日既穀飼澳洲和牛🐮、炸洋蔥絲🧄、日式芝麻醬同美國大孔芝士🧀,個人認為和牛既肉質比起上一款安格斯牛肉更為軟嫩,不過係牛味同油脂味方面就無安格斯牛咁明顯🤔
第一次食到漢堡係會加入炸洋蔥絲🧄同日式芝麻醬,炸洋蔥絲食落好香脆,令口感更有層次,而日式芝麻醬作為漢堡包既醬汁再加埋芽菜苗,意想不到既配料組合埋一齊唔突兀之餘仲幾特別🙂
個人都幾欣賞呢度既漢堡係會因應返配料而有所不同,唔會永遠都只係肉扒🐮+芝士🧀+蕃茄🍅+生菜🥬呢種咁單一既經典組合👍🏻
✨脆炸特製蕃薯條🍠 (套餐 +$28)
落單後睇住店員將蕃薯條🍠同洋蔥圈🧄放入炸爐內油炸既時候已經印象不錯,感覺呢度全部食物都係即叫即製非常新鮮🐵

當日臨走時店員再三提醒有兜橙色既辣蛋黃醬係for蕃薯條既,微辣既醬汁加上甜而不膩既蕃薯條不但無喧賓奪主既感覺,反而令人覺得幾惹味😋相比成日都有得食既傳統薯條🍟,蕃薯條真係會令人回味無窮🤤
比較可惜既係蕃薯條既水分💧始終較高,加上因為係外賣並非新鮮即食,除左較為面頭既蕃薯條口感依然香脆之外,其餘既口感都較為軟腍,真係要新鮮趁熱食先得😣
✨炸洋蔥圈🧄 (套餐 +$28)
炸至金黃色既洋蔥圈同蕃薯條🍠相比反而保持到香脆可口,唔會滲油同有種食緊炸粉既感覺;可惜口感過於堅實,洋蔥味未夠突出😣

如果男士們睇波⚽️想搵d香口小食黎送啤酒🍺,呢客洋蔥圈係唔錯既,但如果好似我咁係為左填肚同滿足味蕾👅,個人認為有可以改善既空間🤔
✨香草雞扒意粉🍝 ($67)
呢客以店家自家製橄欖油香草醬配上香煎雞扒🐔、蘆筍、青紅椒同巴馬臣芝士碎🧀既香草雞扒意粉,雞扒煎得夠香,經過醃製之後食落都幾惹味😋,不過個人認為香草醬既香草味唔太突出,裡面有蒜蓉反而似係橄欖油香蒜炒意粉多d,同埋扁意粉既口感稍為偏硬🤏🏻,如果軟返少少會比較好
以價錢既角度黎講,呢客意粉都算係物有所值既🤔
👧🏻人均消費:$150
😋味道指數:4/5
💰抵食指數:4/5
🪑環境指數:3/5
💁🏻‍♀️服務指數:3.5/5
👍🏻再訪指數:3.5/5
📍Burgerman
地址:深水埗欽州街65-71號地下
⏰營業時間:11:00–22:00 (Mon–Sun)
(📍大角咀亦有分店)
TakeAway
$150 (Dinner)
前幾日,同朋友去行深水埗,去左食burger man,之前係大角咀都食過,覺得都唔錯,而且選擇都幾多,所以就再次去食了,我揀左食燒大菇漢堡,再加餐食田園沙律和coke zero ,而朋友便揀了食茄汁大蝦意粉。漢堡都幾大個,表面有啲芝麻,而且麵包會烘底,造成外脆內軟的效果,而燒大菇燒完之後都非常juice,好多汁流出來,啱晒間唔中唔想食肉又想食burger的朋友。至於田園沙律都真係好大盒,加左啲黑醋和橄欖油,簡簡單單的沙律都一樣可以好好食。朋友的茄汁大蝦意粉茄汁味好濃,而且會細心幫你撈匀,令每一條意粉都可以充滿茄汁,而且蝦真係好大隻,所以是一個不錯的選擇。

2020-11-25 52 views
🇭🇰💛BurgerMan🍔一間街邊的漢堡小店 店入邊座位不多大概只可以坐到兩台客 多數都會揀外賣🥡不過價錢非常抵食又高質 一向都見有唔少人幫襯🥰黎過幾次食漢堡🍔都會滴到成手汁💦真的好juicy所以材料都好香 厚牛肉🐏juicy牛味足除左Burger 仲有意粉🍝小食等🍟可以叫-🍔經典芝士漢堡(💰$60+$20田園沙律🥗及罐裝汽水🥤)
🇭🇰💛BurgerMan🍔
一間街邊的漢堡小店 店入邊座位不多
大概只可以坐到兩台客 多數都會揀外賣🥡
不過價錢非常抵食又高質 一向都見有唔少人幫襯🥰
黎過幾次食漢堡🍔都會滴到成手汁💦真的好juicy
所以材料都好香 厚牛肉🐏juicy牛味足
除左Burger 仲有意粉🍝小食等🍟可以叫
🍔經典芝士漢堡(💰$60+$20田園沙律🥗及罐裝汽水🥤)
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)
  • 經典芝士漢堡
2020-11-24 106 views
地址:深水埗欽州街65-71號地下G/F., 65-71, Yen Chow Street, , Sham Shui Po今日去深水埗行完街,正當要搵野醫下個肚,又唔想成日去食一啲連鎖快餐店,就搵左呢個位置於深水埗黃金電腦商場斜對面既漢堡店。如其名burgerman,簡單來講就轉呢個係嚟食漢堡包嘅一間小店,雖然睇餐牌都見到佢地有做其他食品如意料之類的,但感覺嚟都係嗌番漢堡穩陣啲。選擇困難的我就跟左佢地個廚師推介,叫左個日式豚肉漢堡,加$20就可轉埋套餐,配薯格同埋飲品。日式豚肉漢食落都幾有驚喜,佢有別於一般嘅漢堡包,唔係用打碎既肉餅作豚肉漢堡扒,而係原塊厚切豚肉,形容既話係近似平時食豬扒包既感覺。豚肉非常大塊,唔會有食到得返包無料嘅情況,而包既伴菜,因為呢個係日式漢堡,所以特登用返日本嘅豆苗配合,食落都相當清爽。至於薯格都非常多,都係新鮮炸起,食落都夠熱。而呢度其中一樣幾窩心嘅安排,就係除咗有一般嘅消毒嘅工具之外,亦有手套放咗喺食客當眼嘅位置,仲要係獨立包裝嘅手套,方便食客食漢堡時用手食又唔會整到太污糟。整體來講,呢間價錢有平有貴嘅間漢堡店,睇你個人需要想食到邊個級數,而每款都係即叫即
地址:
深水埗欽州街65-71號地下

整體來講,呢間價錢有平有貴嘅間漢堡店,睇你個人需要想食到邊個級數,而每款都係即叫即整所以十分新鮮,而呢間鋪堂食嘅坐位唔算多亦唔算坐得十分舒服,感覺都係比較偏向買外賣嘅人。
日式豚肉漢堡
2020-11-19
Lunch
2020-11-24 178 views
深水埗嘅美食多不勝數,但Bugerman嘅漢堡真係不可不吃啦!單單一張Menu都令我嘅選擇困難症發作啦🙄咁多款burger,又有咁多款小食!我個人比較喜歡食牛,最終揀咗和牛漢堡,另加廿蚊多咗一份炸薯條同一罐汽水😁和牛漢堡👉🏻脆口麵包加一塊足足有2cm厚嘅和牛漢堡扒,加上一層濃厚芝士,灑上脆洋蔥絲,好豐富🤩呢個包竟然有一層我唔係好食嘅芽菜苗,至怕啲草青味,但我見到鋪得好滿!算啦!我食啦!唔好嘥!一啖咬落個包,嘩!估唔到出奇哋好食,啲肉汁咇哂出嚟,勁juicy!!我更加估唔到我食唔出芽菜苗嘅草青味,可能係漢堡扒同芝士嘅味蓋過哂啲草青味,夾住爽脆口感!唔錯唔錯!我欣賞你👍🏻炸薯條👉🏻每條都係厚切薯條,炸到金黃色!不過我覺得鹹咗小小,如果啲鹽少啲就好啦😁口感真係唔錯!雖然地方細細,但坐得好舒服!我食食吓先發覺有透明膠手套,勁傻仔囉😂攪到成手都係肉汁💛繼續支持本土小店🙌🏻

💛繼續支持本土小店🙌🏻
炸薯條
間舖頭唔大,得4個位,好似外國啲takeaway店咁,望落個樣一啲都唔吸引,但係又好想食漢堡包,所以就一於試吓,點知出乎意料之外嘅好食😋 雖然係即叫即整,但係叫咗大概5分鐘就有得食👍🏻快靚正🤩-《和牛漢堡》$88 +$20 combo 有皮薯條/薯格/沙律加汽水一罐平時都食開安格斯漢堡包,今次見到有和牛漢堡,又唔算貴,所以就叫咗嚟試吓,咁大個女都係第一次食和牛漢堡🙈 原來真係好食好多,超林,唔會鞋,又超juicy,juicy到一路食一路滴啲汁出嚟🤤食到停唔到口,仲要份量都好夠,可能因為我加埋薯條,食完超級飽😋連平時食完野一定要去飲嘢或者食甜品嘅我,都唔想再食野,都已經好滿足🥰 - 《有皮薯條》呢個有皮薯條係我食過最好食嘅薯條,好似即叫即炸咁!熱辣辣,外脆內軟,超有口感,又唔會太咸,亦都唔會覺得油膩,仲要有一半都係有皮薯條,唔係度度都有油皮薯條賣,超正!直頭好味都覺得間餐廳可以改名做friesman😂 推介👍🏻- P.S. 餐廳仲有手套提供,可以盡情咁用手食🤣🤣
《和牛漢堡》$88
+$20 combo 有皮薯條/薯格/沙律加汽水一罐
《有皮薯條》
P.S. 餐廳仲有手套提供,可以盡情咁用手食🤣🤣
和牛漢堡combo
有皮薯條
忌廉汽水
和牛漢堡combo
有皮薯條
2020-11-15 88 views
今次帶朋友食佢屋企附近嘅漢堡呢間真係好好食手打牛肉 又大份 而且好足料👍今次員工幾好態度雖然舖頭細細 但都見佢keep住有人流候斯頓漢堡🍔佢係厚厚既安格斯牛肉,配上BBQ醬,面頭再有煙肉同洋蔥絲🥓🍔同芝士 🧀大份到就嚟一隻手都拎唔晒而且佢啲薯條勁多🍟配薯條同埋嘢飲都係加$20呢個價錢絕對唔貴漢堡都好多選擇仲有意粉同埋小食可以揀🍝🍝舖頭細細 但選擇多多而且價錢唔算貴值得我無限encore🥰🥰
今次帶朋友食佢屋企附近嘅漢堡

仲有意粉同埋小食可以揀🍝🍝
舖頭細細 但選擇多多
而且價錢唔算貴
值得我無限encore🥰🥰
👧🏻Wodafoodie in Sham Shui Po牛肉漢堡周圍都食到 但唔炸又好食既雞肉漢堡真係唔係到到有😋💁🏻‍♀️呢間Burgerman細細間 坐既位置唔多 但Burger都有10款俾你揀 除左安格斯牛肉 仲有雞肉 魚柳 鵝肝 和牛 大菇 加$20已經有套餐包薯條/薯格/沙律同汽水 (比起某間知名漢堡店平一倍已經有套餐😝)✨ 🐥水牛城雞肉漢堡🍔 $62 + 墨西哥辣椒 $8雞胸肉係減肥健身既人最鍾意食既野 但我見好多burger都係夾炸雞 😢 不過!!!呢間既雞肉漢堡係用低温法去燒架!😍😍😍 雞胸肉一d都唔柴 口感好軟嫩 又juicy 完全無油膩感又好好食🤤☺️ 食呢個burger真係一d罪惡感都無!第一次食🧀美國大孔芝士 比平時既食開既芝士硬多少少 放係雞肉上面呈融化狀態😍 水牛城汁辣辣地 兩個mix埋好好食 😋 因為我想食辣d所以加左墨西哥辣椒 如果水牛城汁再多d就好啦😝😝好想讚佢個漢堡包🍔 外面烘到熱辣辣脆脆地 一咬就真係外脆內軟 包上面仲有黑白芝麻 正👍🏻😋✨套餐🥗沙律 + Coke Zero +$20沙律醬汁可以另上 紫洋蔥好甜👍🏻 其他沙律菜正正常常我之後先見到原來呢
👧🏻Wodafoodie in Sham Shui Po

✨ 🐥水牛城雞肉漢堡🍔 $62 + 墨西哥辣椒 $8
呢間既雞肉漢堡係用低温法去燒架!😍😍😍

✨套餐🥗沙律 + Coke Zero +$20
沙律醬汁可以另上 紫洋蔥好甜👍🏻 其他沙律菜正正常常
粗薯條

我之後先見到原來呢到既薯條係粗薯🍟!
omgggggg 當我勁後悔無揀到薯條
店員好好人 即刻炸左幾條俾我試下
因為佢地係開房式廚房 所以我見到佢地d包同薯條都係即叫即製 全部都係熱辣辣咁serve俾d客
🍟我個粗薯條炸得岩岩好 上面仲加左d味粉好好食呀!!😍😍😍 真心之前食過一d漢堡店芝士薯條但係係幼薯 真心無呢個粗薯好食!🍟😋😋😋

好鍾意呢間店會提供埋手套紙巾俾你用 勁貼心 店員又勁nice 舖頭好細好唔顯眼 但好彩我見都有好多外賣訂單 只係希望呢d好食既小店唔好咁快執 大家都要多d幫襯支持良心小店☺️💛💛💛

📍 Burgerman (深水埗)
2020-11-12
Dinner
粗薯條
2020-11-14 84 views
漢堡包 🍔漢堡包 🍔 今日黎食漢堡包🍔 😆😆 呢間系位於深水埗區 Burgerman採用100%全天然澳洲和牛同美國安格斯牛 肉 ,原塊切出做漢堡 用料上乘 ,一定好正姐 🤩🤩 店面有提供一次性手套及飲管 用幾多拎幾多 吾好浪費呀 和牛漢堡 $88滿滿既芝士 系和牛排上 香噴噴 芝士入口即溶 😙😙和牛嫩滑多汁 ~~特色燒大茹漢堡 $67漢堡包搽上少許牛油🧈同芝麻再焗過 又香又脆 😆😆 中間系大啡茹 好鮮甜 超級無敵多汁 食素既朋友仔呢個岩哂啦

漢堡包 🍔漢堡包 🍔
今日黎食漢堡包🍔 😆😆
呢間系位於深水埗區 Burgerman

用料上乘 ,一定好正姐 🤩🤩

店面有提供一次性手套及飲管

用幾多拎幾多 吾好浪費呀

和牛漢堡 $88

滿滿既芝士 系和牛排上
香噴噴 芝士入口即溶 😙😙
和牛嫩滑多汁 ~~

特色燒大茹漢堡 $67

漢堡包搽上少許牛油🧈同芝麻再焗過
又香又脆 😆😆
中間系大啡茹 好鮮甜 超級無敵多汁

食素既朋友仔呢個岩哂啦
2020-11-13 59 views
見到係黃店梗係要幫襯啦。雖然鋪頭細細地但食物質素絕對唔會差過連鎖漢堡包店。而且有我最鍾意食嘅薯格同蕃薯條,所以就嚟咗呢間食啦。舖頭有好多紙巾提供,唔驚食到好狼狽。🔺至尊漢堡 ($90)估唔到竟然有兩塊漢堡扒咁多!平時喺其他餐廳食嘅話只有一塊漢堡扒,所以呢個漢堡食落係層次豐富啲,同埋肉嘅口感係厚實啲。最上層係煎蛋,中間有啲焦化洋蔥,中間仲有幾片芝士,食落幾juicy。唯一要改善嘅係d汁可以再比多d,食到中間會覺得burger有少少乾。🔺薯格套餐連飲品 (+$20)佢個薯格係新鮮炸起,唔係好似連鎖快餐店咁放喺度烘暖嗰種,所以呢間鋪頭嘅薯格係我食過咁多間鋪頭最脆嘅一間,如果你係薯格愛好者,我覺得你就要嚟呢度試下啦!我諗住都會嚟呢度淨係嗌薯格嚟食。

🔺至尊漢堡 ($90)

🔺薯格套餐連飲品 (+$20)